Mastergunner έγραψε:dimitriszim έγραψε:ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Ο Γιώργος είναι σωστός εδώ, τα φώτα πρέπει να είναι έστω και στην μικρή σκάλα αναμένα για να ανάψουν οι προβολείς απο το κουμπάκι στό αριστερό μέρος :wink:
Έχω την εντύπωση ότι για να ανάψει ο πίσω προβολέας ομίχλης, τα φώτα πρέπει να είναι στη μεσαία σκάλα και όχι στη μικρή.
Ετσι ακριβώς!!!

Έτσι ακριβώς το πίσω θέλει στη μεσαία.Τα μπροστινά ανάβουν και στα πορείας (είναι standar οι θέσεις διεθνώς) :wink:
Ήθελα κι εγώ πολύ καιρό να το γράψω αλλά συνεχώς το ξεχνούσα... Δυστυχώς κι εμένα έτσι είναι...
Για να ανάψουν οι μπροστινοί, πρέπει να έχεις τουλάχιστον τα θέσεως (μικρά) το οποίο το βρίσκω λογικό, αλλά για να ανάψω τον πίσω πρέπει να έχω τουλάχιστον τα διασταυρώσεως (μεσαία), πράγμα απαράδεκτο...
Με τα πορείας (μεγάλα) δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός...
Δεν το έχω αντιμετωπίσει σε κανένα άλλο αυτοκίνητό μου αυτό... Κάτι λάθος έχουν κάνει τα παλικάρια στον σχεδιασμό...
Ξέρει κανείς αν μπορούμε να ανοίξουμε τον διακόπτη και να σπάσουμε το δοντάκι που εμποδίζει την λειτουργία αυτή;;;
Tzivitzonis έγραψε:Dreamer έγραψε:Βρηκα ενα διακοπτη μεταχειρισμενο με 15 ευρα και οκ.
Τον συνδεσα,αναβουν,αναβει και ενα λαμπακι πανω στον διακοπτη αλλα δεν μου βγαζει καποια ένδειξη στο καντράν.
Ειναι λογικο?
Για τα ομίχλης νομίζω ναι...
Ας επιβεβαιώσει και κάποιος με NGV...

Οι μπροστινοί ομίχλης δεν έχουν ένδειξη στο καντράν, παρά μόνο την λυχνία πάνω στον διακόπτη τους. Ο οπίσθιος έχει ένδειξη στο καντράν...
Επίσης μια που έγινε αναφορά, να σας ενημερώσω ότι το πίσω δεξί φανάρι, στο οποίο δεν ανάβει ο πίσω ομίχλης, δεν έχει καν υποδοχή (πλακέτα) για να βάλεις και 2ο γλόμπο αν θες...
Ίσως αν αγοράζαμε δεξί φανάρι από κάποιο δεξιοτίμονο να είχε πλακέτα...
Αυτό μπορεί να μας το επιβεβαιώσει κάποιος συνάδελφος από Κύπρο αλλά με NGV "ευρωπαϊκό" και όχι "ασιατικό" αφού στην Ασία δεν είναι υποχρεωτικός ο πίσω ομίχλης (εξού και πολλά ασιατικά αυτοκίνητα έχουν έναν πίσω προβολέα ομίχλης σε τρύπα στον προφυλακτήρα...

)