ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΦΟΡΑΜΕ???? ΠΡΟΣΟΧΗ

Re: ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΦΟΡΑΜΕ???? ΠΡΟΣΟΧΗ

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Πέμ Φεβ 03, 2011 6:28 pm

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 1.6 face lift θα βγαινει off το esp ???????Γιατι στα αλλα face lift με esp/ tcs ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 4Η, αφου αλλωστε TO ΔΗΛΩΝΟΥΝ οτι δεν εχουν κεντρικο διαφορικο περ. ολισθησης (LSD).
Πως γινεται να λενε οτι στο 1.6 face lift με esp/tcs εχει ΚΑΙ LSD???????περιεργο!!!!!

NA ΥΠΕΝΘYΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ESP ΒΓΑΙΝΕΙ OFF ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΓΙΑ 8" ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ.
Τελευταία επεξεργασία από 4troxos και Πέμ Φεβ 03, 2011 7:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
03/08,5D,full extra,esp/tcs,Ποδιές XMC,lift +2",cruise control,
Φιλτρο αερος K&N , kenwood 7200,Nuvicam ,κοτσαδορος απ/νος,
λασπ/ρες,parktronic, rear view camera, σποτάκια ,προστ/κα πλαινα,
alarm,ανεμοθ/στες, μπαγαζιέρα ορφ,7-8 lit/100km.
Άβαταρ μέλους
4troxos
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: COOPER AT3-sport2
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Χρήστος

Δημοσίευσηαπό eaglenest » Πέμ Φεβ 03, 2011 7:36 pm

διευκρινιζω οτι οντως το 1,6 κινειται μονιμως σε 4Η και οτι δεν ειναι επιλογη μας.κανενα συνεργειο εχετε ρωτησει?αυτοι που υποτιθεται οτι τα ανοιγοκλεινουν ολη την ωρα τι αποψη εχουν.αυριο θα παρω τηλ το συνεργειο του γερακα που πηγαινω να δω τι θα μου πουνε
ανθρωπο ψαχνω
eaglenest
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: μαμα
Suspension: μαμισια
Name: Mαρκος

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Πέμ Φεβ 03, 2011 7:43 pm

eaglenest έγραψε:διευκρινιζω οτι οντως το 1,6 κινειται μονιμως σε 4Η και οτι δεν ειναι επιλογη μας.κανενα συνεργειο εχετε ρωτησει?αυτοι που υποτιθεται οτι τα ανοιγοκλεινουν ολη την ωρα τι αποψη εχουν.αυριο θα παρω τηλ το συνεργειο του γερακα που πηγαινω να δω τι θα μου πουνε

Σωστός!!!
Βρε Χρήστο μην μπερδεύεσαι, το 1.6 είτε face lift είτε προ face lift η κίνηση του είναι με μόνιμη τετρακίνηση και χωρίς αργό.
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
cb: Ναι
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Πέμ Φεβ 03, 2011 7:46 pm

Δεν ειναι εκει το θεμα.....ΕΝΤΑΞΕΙ παντα στο 4Η ειναι.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ εαν βγαινει off το esp.
Βγαινει???????εαν βγαινει τοτε πιθανον ειναι να εχει και κεντρικο διαφορικο περ. ολισθησης (lsd).

καντε τη δοκιμιμασια που αναφερα πιο πανω , σε ενα ψηλο πεζοδρομιο ή κατι σχετικο και βλεπουμε....χωρις πολλα λογια.
Τελευταία επεξεργασία από 4troxos και Πέμ Φεβ 03, 2011 8:15 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
4troxos

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Πέμ Φεβ 03, 2011 7:48 pm

4troxos έγραψε:Δεν ειναι εκει το θεμα.....ΕΝΤΑΞΕΙ παντα στο 4Η ειναι.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ εαν βγαινει off το esp.
Βγαινει???????εαν βγαινει τοτε πολυ πιθανον ειναι να εχει και κεντρικο διαφορικο περ. ολισθησης (lsd).

Εννοείτε ότι βγαίνει! Αφού έχει κουμπάκι απενεργοποίησης!!!
Στο 2.0 δεν βγαίνει, πάρα μόνο όταν κουμπώνουν τα αργά στα οποία το απενεργοποιεί μόνο του. :wink:
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Πέμ Φεβ 03, 2011 7:57 pm

Στα face lift που εχουν τον επιλογεα N, 4H ,4HL,4LL,το esp βγαινει off στη θεση 4HL πατωντας παρατεταμενα το κουμπι του.Στην ουσια καταργησαν στα face lift τη δυνατοτητα να βγαινει off το esp και στο 4Η οπως γινοταν παλιοτερα.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
Στo αργο το esp βγαινει off ετσι και αλλιως και παραχωρει την θεση του στο TCS.
diakoptis.jpg
diakoptis.jpg (13.85 KiB) 7701 προβολές
DSCF8597b.jpg
DSCF8597b.jpg (13.1 KiB) 7650 προβολές

Καντε τη δοκιμιμασια που αναφερα στην προηγουμενη σελιδα , σε ενα ψηλο πεζοδρομιο , ή σε ενα αναχωμα οπως το δειχνω ή κατι σχετικο και βλεπουμε....χωρις πολλα λογια.
Τελευταία επεξεργασία από 4troxos και Σάβ Φεβ 05, 2011 10:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
4troxos

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Σάβ Φεβ 05, 2011 10:01 am

Μεχρι τωρα ,εχουμε καποιες απαντησεις ΜΟΝΟ απο οσους δεν εχουν esp.
"1-Ο KOSTAS-66 ( 1.9 DDiS -5D-χωρίς esp/tcs ) λεει οτι : "Το LSD που βρίσκεται στο κεντρικο διαφορικό του VITARA αν κρεμάσει ο ένας τροχός μεταδίδει την κίνηση κατά 50% στον απέναντι τροχό........δοκιμασμένο αρκετές φορές"
Προφανως θελει να πει οτι μεταδίδει την κίνηση κατά 50% στον αλλο αξονα.
2- Ο EVGENIOS (1.6 χωρίς esp/tcs ) λεει οτι : "με τον πίσω αριστερά τροχό στον αέρα. Το αυτοκίνητο δεν κουνήθηκε καθόλου"
3-Ο ΖΗΡΕΙΑ ( 2.0 χωρίς esp/tcs ) λεει οτι : "Το έχω κάνει και εγώ άπειρες φορές αυτό και το αμάξι κινείται κανονικά !"
4-Ο scriptalex (1.6αρχες 2006 χωρις esp/tcs) λεει οτι :" με μια ροδα στον αερα(γρυλος) κινηθηκε κανονικα και σε σχετικα χαμηλες στροφες."

ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ESP ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!!!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ LSD???????????
Άβαταρ μέλους
4troxos

Δημοσίευσηαπό VITACCUS » Σάβ Φεβ 05, 2011 2:08 pm

εχω το 1.6 esp αλλα δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω αρκετα για να πω πως συμπεριφερεται και φοραω ακομα και τα μαμα ελαστικα.
ομως,
-απο τα οσα μου ειχαν πει στην ΡΒ,
-το service manual που δειχνει και στο 1.6 και στο 2λιτρο lsd case μεσα στο τρανσφερ,
-αυτο το αρθρο του 2005:http://www.globalsuzuki.com/gcm/bigheart/008.html οπου ξεχωριζει τα LSD με εκκεντρους δισκους απο αυτα τυπου torque-sensing,
-αυτο το αρθρο http://www.themotorreport.com.au/6997/2009-suzuki-grand-vitara-revealed οπου αναφερει οτι "All Grand Vitara models are now equipped with ESP® stability control, eliminating the need for a centre LSD"

καταληγω στο συμπερασμα οτι:
1. ολα τα NGV εχουν ηλεκτρονικο LSD στο τρανσφερ το οποιο ειναι υπευθυνο για την διατηρηση υπο νορμαλ συνθηκες της αναλογιας μεταδοσης 47:53 και της μεταφορας ροπης σε συνθηκες απωλειας προσφυσης στον εμπρος ή πισω αξονα αντιστοιχα.
2.στην περιπτωση μοντελων με esp αυτο υπερκαλυπτει κατα καποιο τροπο την λειτοργια του lsd καθως "παιζει" με ολους τους τροχους.

μια παρατηρηση που θελω να κανω ειναι οτι η εξαγωγη συμπερασματων με την χρηση τακων ή επι τουτου κρεμασματος τροχου ειναι επισφαλης καθως σε καθε περιπτωση οι συνθηκες δεν ειναι ακριβως ιδιες. δηλαδη παιζουν ρολο τα ελαστικα, η αναρτηση, η κλιση, το εδαφος που πατανε οι 3 τροχοι, η ισχυς/ροπη κλπ. εχω ενα βιντεο με το τεριος οπου η πισω δεξια ειναι στον αερα κι εχει παρει το 100% καθως μπροστα ειχα βραχο και προσπαθουσα να ξεκινησω απο σταση. τετοια συστηματα ακριβως επειδη δεν ειναι μπλοκε, ασχετα αν καποιος πωλητης εσκεμενα ή αγνοια του τα παρουσιαζει ετσι, θελουν και καποιες προυποθεσεις για να δωσουν σημαδια οτι δουλευουν. επισης αν και δεν το εχω ψαξει για το ngv ειναι σιγουρο οτι ενα μηχανικο lsd θελει βαλβολινη με την αναλογη ενδειξη. αν λοιπον του ngv δεν εχει τετοια τοτε συνεπαγεται οτι ειναι ηλεκτρονικο.

ελπιζω να βοηθησα... :wink:
Δεν ημπορώ βρέ κοπέλλια γιατί πκιόν εγέρασα
Άβαταρ μέλους
VITACCUS
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Name: Βασίλειος

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Σάβ Φεβ 05, 2011 2:43 pm

'Εχω την εντύπωση ότι τα 06'-07' φοράνε μηχανικό LSD, θα κοιτάξω να το διασταυρώσω
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Σάβ Φεβ 05, 2011 2:50 pm

Δοκιμασια standard χωρις ειδικες συνθηκες που να διαφοροποιουν το αποτελεσμα.

-Να και ο Ιταλος.
4H,ESP OFF ngv 2006 με esp.(σηκωσε λιγο χειροφρενο,και το αμαξι κινηθηκε λιγο.)
Αποτελεσμα = NO LSD ??

-Και εγω ,
4H,ESP OFF ,ngv παραγωγης τελοs 2007 με esp.
εκανα την ιδια δοκιμη , μετα σηκωσα λιγο χειροφρενο, οπως και αυτος,και το αμαξι κινηθηκε λιγο.
Αποτελεσμα =??????
[video]http://www.youtube.com/watch?v=AsLEBuK-Aa8[/video]
Τελευταία επεξεργασία από 4troxos και Τρί Μαρ 01, 2011 7:41 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
4troxos

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Σάβ Φεβ 05, 2011 8:52 pm

kaliakouda έγραψε:'Εχω την εντύπωση ότι τα 06'-07' φοράνε μηχανικό LSD, θα κοιτάξω να το διασταυρώσω

Και το δικό μου Γιώργη . Του '08 . :wink:
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Κυρ Φεβ 06, 2011 11:58 am

Mastergunner έγραψε:........Αν δεν έχουν βάλει τίποτα απο τα παραπάνω και τα τρία διαφορικά είναι απλά τότε το αμάξι θα μείνει εκεί και νομίζω πλέον οτι τίθεται νομικό ζήτημα για παραπλάνηση κατα την αγορά (αφού εξαληφθεί ο παράγωντας βλάβη).Ειδικά στο 1.6 αν κάποιος σηκώσει τον πίσω άξονα με ένα γρύλο ωστε να μην πατάνε οι τροχοί και δοκιμάσει να κινηθεί το αμάξι πρέπει να κινηθεί

Εγω ξερω να πω , οτι απο το 2005 μεχρι το 2009 μας ελεγαν οτι ΟΛΑ τα NGV ,και με esp και χωρις, ηταν εξοπλισμενα με κεντρικο διαφορικο περιορισμενης ολισθησης (LSD) ,ιδιαιτερου μηχανικου τυπου, ΠΑΤΕΝΤΑ της Suzuki .
Τωρα ανακαλυπτπουμε οτι τα αμαξια μας (οσα εχουν esp) ΙΣΩΣ EXOYN 3 ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ (OPEN) ????και οτι ολες οι εκτος δρομου δυνατοτητες τους βασιζονται σε ενα απλουστατο λογισμικο.

Θα μου πει καποιος , μα καλα τι το θες αφου μπορεις να το κλειδωσεις και να κανεις την δουλεια σου.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.Αναμεσα στα test που εκανα αυτες τις μερες για να δω εαν τελικα φοραω ή οχι κεντρ.διαφ. περ. ολισθ. ηταν να ανεβω υπο γωνια , απο πλαγια σε αυτες τις ψηλες ραμπες που ριχνουν την μπουκαπορτα τα καραβια ωστε να κρεμασω το πισω τροχο.Στο 4Η και με το esp κανονικα σε λειτουργια ΟΝ, αρχισε ο πισω αριστερα τροχος να σπινιαρει ,γιατι παταγε και δεν παταγε κατω , το αμαξι να καμαρωνει την ραμπα , το λαμπακι του esp να αναβει και εγω να παρατηρω το φαινομενο!!!!!!!!φυσικα δεν το αφηνα αρκετα σε αυτη την κατασταση και εκοβα στροφες ,γιατι θα επερνα το λαστιχο στο χερι μιας και το υποστρωμα ηταν τσιμεντο.

Αυτη ειναι η ιδια περιπτωση με αυτο εδω...
eaglenest έγραψε:σε ανηφορικο χωματοδρομο καλοκαιρι,οι δυο μπρος τροχοι ακουμπισμενοι σε αναχωμα αποτομο 15 εκ περιπου.το αυτοκινητο ακινητο.προσπαθεια για ξεπερασμα του εμποδιου.ο πισω δεξιος τροχος σπιναρει ακαταπαυστα για 2 συνεχομενες προσπαθειες.τελικα ξεκολησα οταν απενεργοποιησα το esp.....
Τελευταία επεξεργασία από 4troxos και Τρί Φεβ 08, 2011 1:33 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
4troxos

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Κυρ Φεβ 06, 2011 12:04 pm

ZΗΡΕΙΑ έγραψε:
kaliakouda έγραψε:'Εχω την εντύπωση ότι τα 06'-07' φοράνε μηχανικό LSD, θα κοιτάξω να το διασταυρώσω

Και το δικό μου Γιώργη . Του '08 . :wink:

Εσύ είσαι Κώστα στη περίπτωση ''ή το ένα ή το άλλο'' για τα 08΄ και πέρα, οπότε εννοείται ότι έχει LSD αφού σου λείπει το ESP-TCS :wink:

Τώρα αυτό που λέει ο 4τροχος παραπάνω δεν μένει παρά να το δοκιμάσω κι εγώ :!:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό haritak » Κυρ Φεβ 06, 2011 12:44 pm

Για μένα όσο ποιο απλό τόσο πιο καλό! Τρία διαφορικά ελεύθερα για καλό πάτημα στην άσφαλτο και ένα κλείδωμα 50%-50% που δεν σπάει δεν χαλάει. Εχουμε και το TCS είμαστε σούπερ!

Για LSD δεν είχα εξαρχής καλή γνώμη έχοντας ακούσει για περιπτώσεις καμένων LSD που είχαν μετατραπεί σε απλά ελεύθερα διαφορικά.

Εγώ αυτό που θα ήθελα, και ακόμα δεν έχω πειστεί ότι δεν γίνεται είναι αργά χωρίς κλείδωμα. (καθένας με τον πόνο του!)
nGV 1.9 DDiS ESP TCS -- June 2009
King Spring + Kayaba / XMC front shield / LLumar
8.5lt/100km, 180.000 km
http://ych.gr
Άβαταρ μέλους
haritak
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Michellen Latitude c
Suspension: King Springs
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό eaglenest » Δευτ Φεβ 07, 2011 11:10 am

4troxos έγραψε:
Mastergunner έγραψε:........Αν δεν έχουν βάλει τίποτα απο τα παραπάνω και τα τρία διαφορικά είναι απλά τότε το αμάξι θα μείνει εκεί και νομίζω πλέον οτι τίθεται νομικό ζήτημα για παραπλάνηση κατα την αγορά (αφού εξαληφθεί ο παράγωντας βλάβη).Ειδικά στο 1.6 αν κάποιος σηκώσει τον πίσω άξονα με ένα γρύλο ωστε να μην πατάνε οι τροχοί και δοκιμάσει να κινηθεί το αμάξι πρέπει να κινηθεί

Εγω ξερω να πω , οτι απο το 2005 μεχρι το 2009 μας ελεγαν οτι ΟΛΑ τα NGV ,και με esp και χωρις, ηταν εξοπλισμενα με κεντρικο διαφορικο περιορισμενης ολισθησης (LSD) ,ιδιαιτερου μηχανικου τυπου, ΠΑΤΕΝΤΑ της Suzuki .
Τωρα ανακαλυπτπουμε οτι τα αμαξια μας (οσα εχουν esp) EXOYN 3 ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ (OPEN) και οτι ολες οι εκτος δρομου δυνατοτητες τους βασιζονται σε ενα απλουστατο λογισμικο.

Θα μου πει καποιος , μα καλα τι το θες αφου μπορεις να το κλειδωσεις και να κανεις την δουλεια σου.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.Αναμεσα στα test που εκανα αυτες τις μερες για να δω εαν τελικα φοραω ή οχι κεντρ.διαφ. περ. ολισθ. ηταν να ανεβω υπο γωνια , απο πλαγια σε αυτες τις ψηλες ραμπες που ριχνουν την μπουκαπορτα τα καραβια ωστε να κρεμασω το πισω τροχο.Στο 4Η και με το esp κανονικα σε λειτουργια ΟΝ, αρχισε ο πισω αριστερα τροχος να σπινιαρει ,γιατι παταγε και δεν παταγε κατω , το αμαξι να καμαρωνει την ραμπα , το λαμπακι του esp να αναβει και εγω να παρατηρω το φαινομενο!!!!!!!!φυσικα δεν το αφηνα αρκετα σε αυτη την κατασταση και εκοβα στροφες ,γιατι θα επερνα το λαστιχο στο χερι μιας και το υποστρωμα ηταν τσιμεντο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ 4Χ4.
Αυτη ειναι η ιδια περιπτωση με αυτο εδω...
eaglenest έγραψε:σε ανηφορικο χωματοδρομο καλοκαιρι,οι δυο μπρος τροχοι ακουμπισμενοι σε αναχωμα αποτομο 15 εκ περιπου.το αυτοκινητο ακινητο.προσπαθεια για ξεπερασμα του εμποδιου.ο πισω δεξιος τροχος σπιναρει ακαταπαυστα για 2 συνεχομενες προσπαθειες.τελικα ξεκολησα οταν απενεργοποιησα το esp.....

Ομολογουμενως εχω στραβωσει αρκετα με το συγκεκριμενο θεμα ,και δεν νομιζω οτι θα αγοραζα ποτε ενα εκτος δρομου αμαξι με 3 ελευθερα διαφορικα.

αν ομως προσεξες στο μυνημα μου...εγω εφυγα κανονικα οταν απενεργοποιησα το esp!!! εσυ δοκιμασες να το απενεργοποιησεις στο δικο σου τεστ?

επισης εχω να παραθεσω και αλλη εμπειρια απο το χθεσινο μου κυνηγι στην πελλοπονησο.σε ανηφορα "υγρη" και φρεσκοφαγωμενη απο τις τελευταιες βροχες με πολλες ξεθαμενες και σκορπιες πετρες αλλα και τεραστια νεροφαγωματα.ανεβαινω μεχρι που βλεπω μπροστα μου δυο παραλληλα νεροφαγωματα και λακιζω.σταματαω και αφου κατεβαινω να το μελετησω αποφασιζουμε με το φιλο μου να "γεμισουμε το ενα νεροφαγωμα" με πετρες ωστε να περασουμε.κανω πισω βαζω πρωτη και με περιπου 10 χμ/ωρα περναω ολο το προβληματικο κομματι (περιπου 20 μετρα). κατα τη διαρκεια του ΟΡΓΩΜΑΤΟΣ (γιατι πραγματικα περι τουτου επροκειτο) καταλαβα αρκετες φορες οτι πισω οταν ο ενας τροχος αρχιζε να σκαβει,εκοβε αμεσως και μετα αρχιζε να σκαβει ο αλλος και το αντιστροφο.καθε φορα που γινοταν αυτο ενιωθα το αμαξι να παιρνει εξτρα ωθηση.το αξιοσημειωτο ειναι οτι ΚΑΙ σε αυτη την περιπτωση ολα εγιναν με απενεργοποιημενο το esp αφου αυτο μου ειχε διδαξει η προηγουμενη εμπειρια μου και αφου δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να ρισκαρω το συστημα να κοψει ισως την ισχυ του κινητηρα σε τοσο ανηφορικο και κακοτραχαλο εδαφος. το συμπερασμα μου ειναι οτι ισως εχει τελικα lsd το οποιο ομως ενεργοποιειται ΜΟΝΟ οταν το αμαξι κινειται.αλλιως αν δεν εχει lsd τοτε απενεργοποιωντας το esp ισως μενει ενεργο το tcs το οποιο στην περιπτωση μου ισως ειναι αυτο που σωζει την κατασταση!!!
ανθρωπο ψαχνω
eaglenest
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: μαμα
Suspension: μαμισια
Name: Mαρκος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες