εχω καιρο να γραψω κατι και γενικα καιρο να μπω στο σαιτ λογο διαφορων που συμβαινουν..
και ζητω συγνωμη προκαταβολικα για αυτο..
Χτες ολη μερα ακουγα εναν συναγερμο να βαραει ασταματητα...καποια στιγμη ειπα ''μπας και ειναι ο δικος μου που χτυπαει?'' (η αληθεια ειναι δεν ηξερα τον ηχο του συναγερμου μου)!
καποια στιγμη κατεβηα κατω και οπως συνηθως γινεται σταματησε ο συναγερμος και ετσι δεν καταλαβα οτι ηταν ο δικος μου...
μετα που ανεβηκα πανω παλι βαραγε ο συναγερμος...αλλα ημουν σιγουρος (αφου υποτιθεται ειχα τσεκαρει πριν) οτι δεν ηταν ο δικος μου συναγερμος δεν εδωσα καποια περαιτερω σημασια...μεχρι που το βραδυ επρεπε να παω για δουλεια,,,
1)οταν πατησα να ανοιξει η πορτα μου - δεν ακουστηκε το καθιερωμενο μπιπ.
2) οταν γυριζω τον διακοπτη πριν παρει μπρος ακουγεται συνεχεια ενα μπιπ-μπιπ-μπιπ
3)οταν παρει μπρος το αμαξι - το κοκκινο φωτακι (που σε νορμαλ κατασταση αναβε μονομια φορα στα 15 δευτερολετα - τωρα αναβοσβινει συνεχεια..
4)οταν σβηνεις τη μηχανη ακουγεται παλι συνεχομενο μπιπ-μπιπ-μπιπ
5)οταν κλειδωνω το αμαξι ξεκιναει να βαραει ο συναγερμος για 3 δευτερολεπτα και σβηνει μονοσ του..
6)το λαμπακι που βρισκεται στο παρ-μπριζ αναβοσβινει συνεχεια ολη την ωρα..
Μηπως ξερεικανεις τι γινεται?
εχω την εντυπωση μηπως η μπαταρια του συναγερμου ειναι οφφ και θελει αλλαγη?
επισης, γιατι βαραγε ολη την ωρα ολη τη μερα ο συναγερμος μου???
απο οτι μου ειπε ο πατερας μου, πρεπει να βαραγε απο προχτες (εαν λεει ο χτεσινος συναγερμος ηταν δικος μου)...
ευχαριστω και συγνωμη και παλι.
ΥΓ> ελπιζω ολη η παλιοπαρεα να ειναι καλα και ισως μπορεσω να βρεθω σε κανα καφε-εκδρομη προσεχως !!(που το θεω πολυ - ειδικα στα χιονια)