nick_89 έγραψε:Δεν ξέρω αν γίνεται να κάποιος να κάνει κάτι λάθος και να μην το βρίσκει αλλά εγώ δεν το βρίσκω. μου βγάζει μόνο για jimny,,,,
Mastergunner έγραψε:...Το site γράφει οτι θέλει το πολύ 72 ωρες για να ελεχθεί... Αν για οποιοδήποτε λόγω δεν είναι διαθέσημο,στείλτε π.μ να σας το στείλω με cd (μαζί με κάτι άλλα manuals vitara)
"We have two lives. The second begins when we realise we only have one."
Mastergunner έγραψε:το ανέβασα εδώ: http://safemanuals.com/ .Το site γράφει οτι θέλει το πολύ 72 ωρες για να ελεχθεί...Το κατέβασμα είναι δωρεάν.
Αν για οποιοδήποτε λόγω δεν είναι διαθέσημο,στείλτε π.μ να σας το στείλω με cd (μαζί με κάτι άλλα manuals vitara)
Γιώργο, φτιάξε λογαριασμό στο rapidshare και ανέβασέ το εκεί.
Κάνε το αρχείο σε επί μέρους rar αρχεία των 100MB το πολύ το κάθε ένα, και όταν φτιάξεις λογαριασμό στο rapidshare να βάλεις "τικ" στις ρυθμίσεις στο σημείο που λέει να "μένει στο server πάνω από 90 ημέρες"
Φίλε asmar έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να σε παρακαλάμε για να μας πεις δυο λόγια για σένα στην ανάλογη ενότητα. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί Εύχομαι η επόμενη δημοσίευσή σου να είναι εδώ
Ο φίλος μας έχει ειδοποιηθεί επανειλλημένως και νομίζω ότι περιτεύει πλέον και άλλη δική μου Αποκλείεται από σήμερα επ' αόριστον και έως ότου αποφασίσει να ενημερώσει την Ομάδα Διαχείρησης και Συντονισμού, ότι θέλει να συμμετάσχει με τους όρους του club