Εύγε Στράτο ...όπως πάντα πρώτος στο ...ρεπορτάζ!!!
Στο πρώτο κομμάτι του video, βλέπουμε αυτό που σας έχω περιγράψει ήδη και μεταφέρω και παρακάτω:
Σε αυτό το σημείο έγινε το εξής ωραίο, που μάλλον θα δείτε και σε video.
Κατ αρχάς ...τακάρισα!
Ήρθε ο Βασίλης να με τραβήξει με ιμάντα από μπροστά.
Τακάρισε και αυτός και ...μείναμε δεμένοι με τον ιμάντα τεντωμένο, χωρίς να μπορούμε να λυθούμε
Ήρθε τότε ο γατούλης με τον εργάτη του από πίσω και μας τράβηξε και τους δύο μαζί για μισό μέτρο περίπου, που ήταν αρκετό για να συνεχίσουμε!!!
Tο τελευταίο κομμάτι είναι εκεί που το θαλασσί NV του καταπληκτικού Άρη, τον πρόδωσε λόγω "μαμά" ύψους, και αποφασίσαμε για να μη κάνουμε ζημιά, να γυρίσει πίσω και να μας περιμένει.
Από πίσω του όμως ήμουν εγώ και ο γατούλης και έπρεπε κάπως να τον περάσουμε.
Έτσι, βλέπετε στο video toy Στράτου, τον γατούλη να ανοίγει δρόμο από δεξιά και να τον ακολουθώ μετά και γω.
Δείτε στο παρακάτω video, την δική μου πορεία σε αυτό το κομμάτι, από την μπροστινή, αλλά και από την προσφάτως αφιχθείσα ...πισινή κάμερα.
Παρατηρήστε τις στροφές του NV, πόσο χαμηλές σχετικά είναι!
Μέχρι το 2:30 περίπου βλέπετε τις προσπάθειες διάνοιξης δρόμου, μετά την προσπάθεια μου να γυρίσω για να βοηθήσω τον Τόνι πριν σπεύσει ο Κώστας66 νομίζω και τέλος την κατάβαση της επιστροφής μετά το όλοι πίσω...
Βλέπε, άκου, σώπα... Once you go mud, you never go back
Ενώ στην αρχή φαινόταν ότι θα το διαλύσουμε νωρίς επειδή δεν είχαμε πολλές επιλογές τελικά καταλήξαμε σε μία όμορφη μέρα και ήμασταν στο βουνό μέχρι τις 6:00 χάρη στην εμπειρία και τη σωστή συνεργασία μελών του Club.