panoshm έγραψε:Να σε συγχαρώ με τη σειρά μου, για την επιλογή της κάμερας!!!

Απίστευτα πλάνα, φαντάσου κάποιος να την τοποθετήσεις στην οροφή, πόσο όμορφα πλάνα θα πάρει. Η τοποθέτησή της στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, πιστεύω ότι είναι καλή αλλά μόνο για λίγο.... ζαλίστηκα ρε παιδί μου!
Όμως: θα διαφωνίσω ΚΑΘΕΤΑ για την επικρότηση από τα υπόλοιπα μέλη (και ας με πει κανείς μαμούχαλο

)
της ταχύτητας που ανάπτυξες (έστω και για λίγο)

... Σε δασικούς δρόμους, όπου είναι ΠΟΛΥ πιθανό να συναντήσεις άλλα τερακίνητα, ή (ακόμα χειρότερα) motocrossάδες - μάλιστα συνάντησες έναν, αλλά ήταν σε "ξεκούραση"- είναι απίστευτα επικίνδυνο να αναπτύσεις ταχύτητες άνω των 40-50km/h και πολλά λέω.... Τι θα γίνει αν ξαφνικά σου βγει καμιά αλεπού, ελάφι, και γω δε ξέρω τι? Κανέναν που κάνει mountain bike? Με τόσο χαλίκι και μειωμένη πρόσφυση πως θα σταματήσεις? Θες να σε ψάχνουμε σε κανά χαντάκ?
ΜΗΝ τρέχεις
εντελώς φιλικά το λέω, μην με παρεξηγήσεις

Φίλε Πάνο έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ μαζί σου. Δεν ξέρω αν είδες τις μηχανές στο 3:27 του βίντεο. Οι τύποι έχουν φτιάξει πίστα εκεί και δεν κάνουν μαλακίες πάνω στον αγροτικό δρόμο διότι ξέρουν την κυκλοφορία. Από μια συζήτηση που είχα μαζί τους μου είπαν ότι εκμεταλλεύονται μόνο την πίστα και τα μονοπάτια και ο φόβος τους είναι τα ποδήλατα τα οποία μπορεί να συναντήσουν στα μονοπάτια. Ο δρόμος γι᾽αυτούς δεν έχει νόημα.
Την διαδρομή την ξέρω και την έχω κάνει και έχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα όπως να φρενάρω απότομα ή να στρίψω απότομα για να αποφύγω κάτι κλπ
Δεν δικαιολογώ την πράξη μου αλλά πριν την κάνω μελέτησα αρκετά καλά τον χώρο και τις συνθήκες. Προσωπικά το ευχαριστήθηκα και αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις θα το επαναλάβω διότι γι᾽αυτό ζούμε για να απολαμβάνουμε.
Όσο για την περίπτωση να συμβεί κάτι ναι είναι πάρα πολύ πιθανό όμως σκέψου να πηγαίνεις με 30 ή 20 km/h και να πέσει μια μηχανή επάνω σου η οποία πάει με 120. Τότε τι γίνεται. Η Γνώμη μου είναι ίδια με αυτή του νόμου του Μέρφυ που λέει ότι αν είναι να σου συμβεί κάτι θα σου συμβεί ότι και να κάνεις.
Δεν σε παρεξηγώ καθόλου ίσα - ίσα που σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, να είσαι καλά..........