Συγνώμη για τα βίντεο αλλά είναι πρόβλημα του Google σε λίγες μέρες όμως όπως με διαβεβαίωσαν θα επανέλθουν.
Θα περιγράψω το πρόβλημα παρακάτω αλλά αν πιστεύετε ότι δεν είναι στην σωστή ενότητα δεν με πειράζει καθόλου να το μεταφέρετε όπου εσείς κρίνεται σωστό.
Το πρόβλημα έχει ως εξής : έχω έναν λογαριασμό στο youtube και κάποια στιγμή μου ζητήθηκε να συνδέσω αυτόν τον λογαριασμό με τον λογαριασμό που έχω στην Google. Δυστυχώς έκανα το λάθος να το αποδεχτό επειδή ότι έκανα στο youtube θα εμφανιζόταν αυτόματα στο Google και πιο συγκεκριμένα στους χάρτες της. Αυτό όμως έχει πολλά bugs όπως να μην μπορώ ανεβάσω βίντεο στο youtube ή να καθυστερεί μέχρι και 24 ώρες για να ανέβει κλπ. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από πολύ ψάξιμο να διαγράψω τον λογαριασμό μου στην Google και από τότε όλα έγιναν όπως ήταν πριν. Αυτό συνέβαινε επειδή όταν διαγράφεις έναν λογαριασμό στο Google έπρεπε να διαγράφονται και όλοι οι συνδεδεμένοι σε αυτόν λογαριασμοί αλλά ποτέ δεν διέγραφε τον λογαριασμό στο youtube (και ευτυχώς). Τώρα λοιπόν πηγαίνοντας να διορθώσουν όλα αυτά τα bugs που υπήρχαν διέγραψαν και τους λογαριασμούς στο youtube και κατά συνέπεια όλα τα βίντεο που υπήρχαν (μαζί και τα δικά μου). Ευτυχώς όμως είχαν κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας όπως μου είπαν στην απάντηση τους και με προέτρεψαν να δημιουργήσω πάλι τον λογαριασμό μου μέσα από μια κλειστή διαδικασία. Ας ελπίσουμε λοιπόν να επανέλθουν σε μια εβδομάδα όπως λένε.
Άρα Προσοχή όταν συνδέεται λογαριασμούς μεταξύ διαφορετικών ιστοπρογραμμάτων.
Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι αν και ήταν αρκετά αργά το βράδυ όταν τους έστειλα το πρώτο e-mail μου απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό. Και γενικά ότι και αν χρειάστηκα με εξυπηρέτησαν αμέσως.

Τελευταία επεξεργασία από
Peter και Δευτ Νοέμ 22, 2010 3:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά