Στο πρώτο βίντεο είναι μαζεμένα τα τραβήγματα του διημέρου!! Λείπει το δικό μου, καθότι μου ήταν αδύνατο να τραβάω σέλφι-βίντεο την ώρα που πολέμαγα να βγω από ένα μέτρο λάσπη και του Κώστα καθώς την ίδια ώρα βιντεοσκοπούσα τον Χρήστο που τράβαγε τον Vedim και δεν το πρόλαβα Το βίντεο κόβεται απότομα στο τέλος και δεν φαίνεται το επιτυχημένο τέλος της προσπάθειας απεγκλωβισμού του Δία από τον red-jim, το οποίο επετεύχθη αφού ο Δημήτρης πήγε πολύ κοντά στον Διονύση και με την διαφορά ύψους αντί να τον τραβήξει τον σήκωσε τόσο όσο χρειαζόταν για να βγει από τον χάντακα... Το δεύτερο βίντεο είναι ίσως από τα καλύτερα βαφτίσια που έχουν γίνει στο κλαμπ!!! Ο Θέμης και το NGV του στην πρώτη τους εκδρομή με την παρέα του vitaraclub και κατευθείαν βουτιά στα βαθιά!!! Αν και δεν φαίνεται στο βίντεο, η προσπάθεια ήταν επιτυχής, αφού άλλαξε πατήματα και στο τέλος τα κατάφερε!!
Μείνετε συντονισμένοι, έπεται συνέχεια...
Βλέπε, άκου, σώπα... Once you go mud, you never go back
Η προσπάθεια του Δία για να δούμε από που και.......αν θα περάσουμε!! Από τη μία μεριά προσπάθησε και μπέτωσε ο Διονύσης, από την άλλη προσπάθησα και μπέτωσα εγώ Στο τέλος γυρίσαμε πίσω...
Βλέπε, άκου, σώπα... Once you go mud, you never go back