Πολύ όμορφο βίντεο
Tony Louk έγραψε:Θεωρώ λάθος το ανέβασμα video από άλλη εκδρομή μέσα στο παρόν.... πολύ περισσότερο από φίλο που δεν συμμετείχε και βέβαια δεν έχει και τα όποια ...πνευματικά δικαιώματα!
Θα τον παρακαλέσω να το κατεβάσει........
Τόνυ από την στιγμή που πήγε μια παρέα του club εκδρομή μόνοι τους (χωρίς να είναι επίσημη με δηλώσεις συμμετοχών δηλαδή, αφού πήγαν με έτερους φίλους τους), τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την εκδρομή μπορούν να τις ανεβάζουν όπως όλοι ξέρουμε στις κατάλληλες ενότητες
Φυσικά το ίδιο ισχύει αν κάποιο μέλος μας πάει εκδρομή με άλλη παρέα και θέλει να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του.
π.χ. πάω εγώ μόνος μου εκδρομή με κάποια άτομα που έχουν Jeep για παράδειγμα.... και θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου εδώ μέσα.... τις φωτό θα τις βάλω στην ενότητα
"Φωτογραφίες απο βόλτες, εκδρομές, μικρές εξορμήσεις.." και το βίντεο στην ενότητα
"Videos απο εκδρομές και βόλτες......"Και για να μην μπερδευτεί κάποιος, στην ενότητα
"Δραστηριότητες με ή από άλλα club." ανεβαίνουν δραστηριότητες, ή βόλτες όπου μαζεύονται συμμετοχές...
Το ότι το βίντεο έχει γίνει upload από κάποιον που ίσως δεν είναι μέλος του club, αλλά ήταν στη παρέα, δεν έχει σημασία. Προφανώς και έδωσε την συγκατάθεσή του στον Zack να το βάλει, αυτό αφορά τον Zack (και κάθε Zack) και τον φίλο του
ΥΓ: έγινε διαχωρισμός.... όλα τα βίντεο από οποιαδήποτε εκδρομή, πρέπει να ανεβαίνουν σε αυτή την ενότητα