SIAL έγραψε:υγ να ρίξω ένα δρομολόγιο που μου έρχεται κατά νου ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonis1627 έγραψε:Μιας και η διάσχιση αφορά την κεντρική Ελλάδα,μήπως θα ήταν εφικτό η επίσκεψη στο φαράγγι του ''Πάντα βρέχει'' στην Ευρυτανία.
BALATOS έγραψε:Παρακολουθώ το ποστ προσεκτικά και θα προσπαθήσω να δώσω το παρόν όπως και πέρσι κύριε Δημήτρη μου.![]()
![]()
Απλός ήθελα να δηλώσω το ενδιαφέρον όταν θα ήμουν σίγουρος.
Συμφωνώ πως το πρόγραμμα πρέπει να είναι πιο ξεκούραστο από το περσινό, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την συμμετοχή μου. Είναι σημαντικό πάντως να έχουμε περισσότερο χρόνο στις κατασκηνώσεις για κουβεντούλα, πειράγματα, φαγητό, ξεκούραση και γενικότερα απόλαυση της όλης κατάστασης. Πιστεύω ότι το στήσιμο και ξεστήσιμο της κατασκήνωσης αν γίνεται στο σωστό χρόνο (νωρίς το απόγευμα όχι μετά τις 4μμ και το πρωί αναχώρηση το αργότερο τις 9πμ ) δεν αποτελεί πρόβλημα . Φυσικά διανυκτέρευση στο ίδιο μέρος είναι ακόμη πιο ξεκούραστα……….!!!! Και δίνει τη δυνατότητα σε όποιους θέλουν να αράξουν περισσότερο……!!!!! παραμένοντας κάποια μέρα όλη μέρα στην κατασκήνωση.
Αλέξανδρεένσταση στο πρόγραμμα σου στις διανυκτερεύσεις την λίμνη Πλαστήρα διότι το βρίσκω πολύ κοσμοπολίτικο!!!!!!!!!
![]()
![]()
Κάπου πιο ψηλά ίσως …..!!!!!!
antonis1627 έγραψε:Πολύ ωραίες όλες οι σκέψεις σας φίλοι μου.Να εκφράσω και εγώ την δική μου.
Μιας και η διάσχιση αφορά την κεντρική Ελλάδα,μήπως θα ήταν εφικτό η επίσκεψη στο φαράγγι του ''Πάντα βρέχει'' στην Ευρυτανία.
Είναι μια σκέψη μόνο και τίποτα άλλο,μιας και οι μέρες θα είναι αρκετές και εφ' όσον βγαίνει το πρόγραμμα που έχει κατά νου ο Δημήτρης.Είναι από τις πραγματικά όμορφες περιοχές της Ελλάδας.
SIAL έγραψε:...Πάντως ίσως θα έπρεπε να βάλουμε πρώτα από όλα και κάποια βασικά σημεία που θέλουμε να βρεθούμε και όχι γενικότερες περιοχές και βέβαια σε αυτές θα πρέπει να υπάρχει νερό στο χώρο διανυκτέρευσης!
SIAL έγραψε:Δημήτρη από ότι κατάλαβα έχεις κατά νου να ξεκινήσουμε από Περτουλιώτικα λιβάδια οπότε και μία μέρα μαζευόμαστε και διανυκτερεύουμε εκεί , στη συνέχεια πάμε λίμνη Πλαστίρα που είναι κοντά και μπορούμε να κάνουμε 2 διανυκτερεύσεις για να δούμε την λίμνη και τα πέριξ , μετά μία σκέψη είναι να πάμε προς ορεινή Αργηθέα να δούμε και την λίμνη Στεφανιάδος και να συνεχίσουμε προς Άγραφα με 2 διανυκτερεύσεις στο χωριό σου το Τροβάτο και από εκεί να πάμε Τζουμέρκα με άλλες 2 διανυκτερεύσεις στα μέρη του Vitaragas....
Το θέμα των συνεχόμενων μετακινήσεων όντως κουράζει όπως αποδείχτηκε από πέρσυ, όμως από την άλλη δεν μπορεί κανείς να λέει ότι κάνει διάσχιση και να είναι αραχτός πάνω από 2 βράδυα - κατά τη γνώμη μου - στο ίδιο μέρος. Σε σχέση με την προηγούμενη διάσχιση αυτό που παρατήρησα είναι η τάση να κουβαλάμε πολλά περισσότερα από όσα χρειάζονται και να ψάχνουμε τις ανέσεις του σπιτιού στο βουνό - βλέπε φουσκωτά μεγάλα στρώματα- κάτι που έτρωγε πολύ περισσότερο χρόνο και από το να στήσεις το ίδιο το αντίσκηνο (όχι το τεμπέλικο που στήνετε με την μία
![]()
![]()
![]()
![]()
).
Τα παραπάνω , σχέδιο και σχόλια έτσι για να μπένουν ιδέες για την διαδρομή αλλά και να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία στο όλο εγχείρημα!
harijohn έγραψε:δεν θα ζητήσεις το στρώμα μου ψηλέ, θα σου δώκω ένα καριματ πάχους μικρούτερου του 1χιλιοστού![]()
![]()
Επιστροφή στο Προτάσεις, Ερωτήσεις , Θέματα εκδρομών
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am | Καλημέρα σας. |
Γιώργος Κατσαμάκας | Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm | Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη! |
arahova | Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm | Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
antonis1627 | Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
makis_V | Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am | Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη ! |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες