Επταήμερη ορεινή διάσχιση 2012

Τι θα λέγατε να πάμε εκεί;; Τι ώρα θα φύγουμε; Φτιάχνουμε ένα convoy;;; Nα φέρω κάρβουνα για το ψήσιμο;;; κ.ο.κ

Re: Επταήμερη ορεινή διάσχιση 2012

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Δευτ Μάιος 21, 2012 5:08 pm

Τι λες ρε φίλε?Δεν πειράζει απο δευτέρα θα ξεκινήσεις.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
cb: Όχι
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Δημοσίευσηαπό ivan » Δευτ Μάιος 21, 2012 9:54 pm

Είμαι και εγώ ορεξάτος για ορεινές διασχίσεις. Η Κεντρική Ελλάδα που προτάθηκε είναι πανέμορφη και μας βολεύει όλους (αν και το μέρος δεν είναι το σημαντικότερο όταν έχεις καλή παρέα). Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να δηλώσω ΠΑΡΩΝ με κόκκινα bold 22άρια γράμματα (όπως κάποιοι Ινδιάνοι) μιας και υπάρχουν πρακτικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν. Βέβαια αισιοδοξώ ότι θα τα βολέψω μέχρι τότε. Η περίοδος είναι καλή μιας και πέφτει μέσα στις άδειες του καλοκαιριού. Το ζήτημα του που θα διανυκτερεύουμε και του πόσο συχνά θα στήνουμε-ξεστήνουμε δεν με απασχολεί πολύ καθώς το πιθανότερο είναι να έρθω με τη maggiolina.

SIAL έγραψε:υγ να ρίξω ένα δρομολόγιο που μου έρχεται κατά νου ??? :P :P :P :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

για λεγ, για λεγ...
Άβαταρ μέλους
ivan
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama G012
Suspension: MAD-Bilstein-ΚΥΒ
cb: Ναι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό dpol » Δευτ Μάιος 21, 2012 10:00 pm

Πολυ ωραια, βλεπω οτι το ενδιαφερον δυναμωνει :dance: :dance: λειπουν ακομα βασικα μελη της παρεας αλλα ειναι νωρις :D επισης πολυ θα ηθελα να δω και νεοτερα μελη του κλαμπ, να δουν και να μαθουν τι σημαινει διαβιωση στην φυση :wink: οπως εμαθα και εγω εδω απο παλιοτερους εδω μεσα :D :D

Θα αρχισω σιγα σιγα να δουλευω τις διαδρομες, οποιος εχει προηγουμενη εμπειρια εκει να την μοιραστει μαζι μας παρακαλω :D :D
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό SIAL » Τρί Μάιος 22, 2012 12:18 am

Δημήτρη από ότι κατάλαβα έχεις κατά νου να ξεκινήσουμε από Περτουλιώτικα λιβάδια οπότε και μία μέρα μαζευόμαστε και διανυκτερεύουμε εκεί , στη συνέχεια πάμε λίμνη Πλαστίρα που είναι κοντά και μπορούμε να κάνουμε 2 διανυκτερεύσεις για να δούμε την λίμνη και τα πέριξ , μετά μία σκέψη είναι να πάμε προς ορεινή Αργηθέα να δούμε και την λίμνη Στεφανιάδος και να συνεχίσουμε προς Άγραφα με 2 διανυκτερεύσεις στο χωριό σου το Τροβάτο και από εκεί να πάμε Τζουμέρκα με άλλες 2 διανυκτερεύσεις στα μέρη του Vitaragas....

Το θέμα των συνεχόμενων μετακινήσεων όντως κουράζει όπως αποδείχτηκε από πέρσυ, όμως από την άλλη δεν μπορεί κανείς να λέει ότι κάνει διάσχιση και να είναι αραχτός πάνω από 2 βράδυα - κατά τη γνώμη μου - στο ίδιο μέρος. Σε σχέση με την προηγούμενη διάσχιση αυτό που παρατήρησα είναι η τάση να κουβαλάμε πολλά περισσότερα από όσα χρειάζονται και να ψάχνουμε τις ανέσεις του σπιτιού στο βουνό - βλέπε φουσκωτά μεγάλα στρώματα :mrgreen: - κάτι που έτρωγε πολύ περισσότερο χρόνο και από το να στήσεις το ίδιο το αντίσκηνο (όχι το τεμπέλικο που στήνετε με την μία :naughty: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ).

Τα παραπάνω , σχέδιο και σχόλια έτσι για να μπένουν ιδέες για την διαδρομή αλλά και να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία στο όλο εγχείρημα! :wink:
Άβαταρ μέλους
SIAL

Λάστιχα: TOYO OPEN COUNTRY AT3
Διάσταση ελαστικών: 215/75/15
Suspension: JIMNYBITS
Aka: Ο Βουνοκαμμένος
Name: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευσηαπό bill12 » Τρί Μάιος 22, 2012 1:25 am

Παρακολουθώ το ποστ προσεκτικά και θα προσπαθήσω να δώσω το παρόν όπως και πέρσι κύριε Δημήτρη μου. :dance: :dance: :dance: Απλός ήθελα να δηλώσω το ενδιαφέρον όταν θα ήμουν σίγουρος.
Συμφωνώ πως το πρόγραμμα πρέπει να είναι πιο ξεκούραστο από το περσινό, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την συμμετοχή μου. Είναι σημαντικό πάντως να έχουμε περισσότερο χρόνο στις κατασκηνώσεις για κουβεντούλα, πειράγματα, φαγητό, ξεκούραση και γενικότερα απόλαυση της όλης κατάστασης. Πιστεύω ότι το στήσιμο και ξεστήσιμο της κατασκήνωσης αν γίνεται στο σωστό χρόνο (νωρίς το απόγευμα όχι μετά τις 4μμ και το πρωί αναχώρηση το αργότερο τις 9πμ ) δεν αποτελεί πρόβλημα . Φυσικά διανυκτέρευση στο ίδιο μέρος είναι ακόμη πιο ξεκούραστα……….!!!! Και δίνει τη δυνατότητα σε όποιους θέλουν να αράξουν περισσότερο……!!!!! παραμένοντας κάποια μέρα όλη μέρα στην κατασκήνωση.
Αλέξανδρε :character-oldtimer: ένσταση στο πρόγραμμα σου στις διανυκτερεύσεις την λίμνη Πλαστήρα διότι το βρίσκω πολύ κοσμοπολίτικο!!!!!!!!! :auto-camptrailer: :auto-dirtbike: :auto-biker: Κάπου πιο ψηλά ίσως …..!!!!!!
Η ζωή είναι πολύ μικρή απόλαυσέ την.......
Άβαταρ μέλους
bill12

Λάστιχα: Bridgestone 694
Suspension: MAD ελατήρια
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό antonis1627 » Τρί Μάιος 22, 2012 6:57 am

Πολύ ωραίες όλες οι σκέψεις σας φίλοι μου.Να εκφράσω και εγώ την δική μου.
Μιας και η διάσχιση αφορά την κεντρική Ελλάδα,μήπως θα ήταν εφικτό η επίσκεψη στο φαράγγι του ''Πάντα βρέχει'' στην Ευρυτανία.
Είναι μια σκέψη μόνο και τίποτα άλλο,μιας και οι μέρες θα είναι αρκετές και εφ' όσον βγαίνει το πρόγραμμα που έχει κατά νου ο Δημήτρης.Είναι από τις πραγματικά όμορφες περιοχές της Ελλάδας.
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
antonis1627
Super Moderator
Super Moderator

Λάστιχα: BF GOODRICH A/T KO2
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
Εργάτης: Όχι
Aka: Αντώνιος ο Συναξαριστής
Name: ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό ivan » Τρί Μάιος 22, 2012 8:10 am

antonis1627 έγραψε:Μιας και η διάσχιση αφορά την κεντρική Ελλάδα,μήπως θα ήταν εφικτό η επίσκεψη στο φαράγγι του ''Πάντα βρέχει'' στην Ευρυτανία.

+1
Άβαταρ μέλους
ivan
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama G012
Suspension: MAD-Bilstein-ΚΥΒ

Δημοσίευσηαπό SIAL » Τρί Μάιος 22, 2012 10:56 am

BALATOS έγραψε:Παρακολουθώ το ποστ προσεκτικά και θα προσπαθήσω να δώσω το παρόν όπως και πέρσι κύριε Δημήτρη μου. :dance: :dance: :dance: Απλός ήθελα να δηλώσω το ενδιαφέρον όταν θα ήμουν σίγουρος.
Συμφωνώ πως το πρόγραμμα πρέπει να είναι πιο ξεκούραστο από το περσινό, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την συμμετοχή μου. Είναι σημαντικό πάντως να έχουμε περισσότερο χρόνο στις κατασκηνώσεις για κουβεντούλα, πειράγματα, φαγητό, ξεκούραση και γενικότερα απόλαυση της όλης κατάστασης. Πιστεύω ότι το στήσιμο και ξεστήσιμο της κατασκήνωσης αν γίνεται στο σωστό χρόνο (νωρίς το απόγευμα όχι μετά τις 4μμ και το πρωί αναχώρηση το αργότερο τις 9πμ ) δεν αποτελεί πρόβλημα . Φυσικά διανυκτέρευση στο ίδιο μέρος είναι ακόμη πιο ξεκούραστα……….!!!! Και δίνει τη δυνατότητα σε όποιους θέλουν να αράξουν περισσότερο……!!!!! παραμένοντας κάποια μέρα όλη μέρα στην κατασκήνωση.
Αλέξανδρε :character-oldtimer: ένσταση στο πρόγραμμα σου στις διανυκτερεύσεις την λίμνη Πλαστήρα διότι το βρίσκω πολύ κοσμοπολίτικο!!!!!!!!! :auto-camptrailer: :auto-dirtbike: :auto-biker: Κάπου πιο ψηλά ίσως …..!!!!!!

Βασίλιε :mrgreen: συμφωνώ με όλα όσα είπες! :wink: Στην Πλαστίρα σκεφτόμουνα για κανά σημείο απομονωμένο αλλά όπως είπες και εσύ και μία διανυκτέρευση μπορεί να είναι και αρκετή ή και απλά να περάσουμε από εκεί?? :think: :think: :think: ιδέες να πέφτουν από όλους αλλά και από τον Δημήτρη που έχει τον πρώτο λόγο! :wink:
Άβαταρ μέλους
SIAL

Δημοσίευσηαπό SIAL » Τρί Μάιος 22, 2012 11:01 am

antonis1627 έγραψε:Πολύ ωραίες όλες οι σκέψεις σας φίλοι μου.Να εκφράσω και εγώ την δική μου.
Μιας και η διάσχιση αφορά την κεντρική Ελλάδα,μήπως θα ήταν εφικτό η επίσκεψη στο φαράγγι του ''Πάντα βρέχει'' στην Ευρυτανία.
Είναι μια σκέψη μόνο και τίποτα άλλο,μιας και οι μέρες θα είναι αρκετές και εφ' όσον βγαίνει το πρόγραμμα που έχει κατά νου ο Δημήτρης.Είναι από τις πραγματικά όμορφες περιοχές της Ελλάδας.

Αντώνη δεν είναι άσχημη η ιδέα σου , υπόψιν όμως ότι το Πάντα Βρέχει έχει και αρκετό ποδαρόδρομο αν δεν κάνω λάθος ... :shifty: :shifty: :shifty:
Πάντως ίσως θα έπρεπε να βάλουμε πρώτα από όλα και κάποια βασικά σημεία που θέλουμε να βρεθούμε και όχι γενικότερες περιοχές και βέβαια σε αυτές θα πρέπει να υπάρχει νερό στο χώρο διανυκτέρευσης! :wink:
Άβαταρ μέλους
SIAL

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Τρί Μάιος 22, 2012 11:56 am

SIAL έγραψε:...Πάντως ίσως θα έπρεπε να βάλουμε πρώτα από όλα και κάποια βασικά σημεία που θέλουμε να βρεθούμε και όχι γενικότερες περιοχές και βέβαια σε αυτές θα πρέπει να υπάρχει νερό στο χώρο διανυκτέρευσης! :wink:

Συμφωνώ για το νερό στο χώρο διανυκτέρευσης :)
vitaroulas

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό dpol » Τρί Μάιος 22, 2012 1:24 pm

Παιδια οπως ειπα παραπανω ολα ειναι ανοιχτα, ο λογος που το εβαλα εδω ειναι για να το συζητησουμε, οσοι εχουν γνωση και εμπειρια των περιοχων θα θελαμε τα φωτα τους :D

Επισης να επαναλαβω οτι η βολτα μας θα ειναι βασικα εξερευνητικη, χρονος και χρημα δεν υπαρχει απο εμενα τουλαχιστον ωστε να γινουν διερευνητικες, εκτος των Αγραφων δηλαδη δυο απο τις εξι ημερες που γνωριζω την περιοχη στις υπολοιπες θα παμε ψαχνοντας, γνωριζω λιγο και το Περτουλι, απο εκει και περα τιποτα. :shifty:

Οποτε Topo στο netbook, διαισθηση και ορεξη για περιπετεια :D :D

Προφανως αναλαμβανω την διοργανωση, εαν καποιος αλλος φιλος ομως εχει καλυτερη γνωση των περιοχων που θα κινηθουμε τον προσκαλω να συμμετεχει ενεργα η ακομα και αναλαβει αυτος τα κομματια εκτος Αγραφων που τα γνωριζω πολυ καλα :D :D

Κατα συνεπεια θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για ολα, ικανα αποθεματα νερου για πανω απο μια ημερα αλλα και τροφης σε κονσερβες σε περιπτωση που δεν προεσεγγισουμε πολιτισμο στο απαραιτητο χρονικο διαστημα :wink:

Να πεινασουμε και να διψασουμε σε αυτα τα βουνα αυτη την εποχη ειναι αδυνατον, ισως ομως δεν εχουμε την πολυτελεια να βρισκουμε τα παντα στην ωρα τους.

Σιγα σιγα οσο θα μελεταμε την περιοχη και θα εχουμε τα σημεια ανεφοδιασμου θα δινουμε και περισσοτερες πληροφορίες για το τι χρειαζεται να εχουμε μαζι μας :D

Συμφωνω με τον Αλεξανδρο για πιο προσεκτικη επιλογη του εξοπλισμου, δεν ηταν καθολου τυχαιο που περισυ αυτος εστηνε - ξεστηνε πολυ πιο γρηγορα την κανονικη σκηνη τους απο καποιους που ειχαν Pop Up :whistle: :whistle:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό vitaroulas » Τρί Μάιος 22, 2012 2:48 pm

χμμμ η παράμετρος που έβαλες Δημήτρη ως εξερευνητική με προβληματίζει από την άποψη του μικρού ο οποίος δεν είναι τόσο εκπαιδευμένος να είναι όλη μέρα μέσα σε ένα αμάξι και να ψάχνουμε

να ρωτήσω και κάτι: για φαγητό θα καθόμαστε σε ταβέρνες κλπ ή θα ψήνουμε / μαγειρεύουμε; γι' αυτό άνοιξα και ένα θέμα γιατί αν χρειάζεται να έχουμε μαζί μας ψυγείο ή πετρογκαζ για μαγειρευτά είναι κάτι που θα πρέπει να το φροντίσουμε και σίγουρα θα πρέπει να οργανωθούμε αλλιώς αν θα μαγευρεύουμε και αλλιώς αν θα καθόμαστε σε ταβέρνες

μένω συντονισμένος διότι ακόμα σχεδιάζεται η εξόρμηση 8-)
vitaroulas

Λάστιχα: Univergoma Hamada
Suspension: Mad,Kyb,αποστάτες
Aka: damino
Name: Δαμιανός

Δημοσίευσηαπό talis » Τρί Μάιος 22, 2012 3:27 pm

καλησπερα φιλοι μου. μου αρεσε πολυ αυτη η προταση για μια επταημερη εκδρομη :clap: :clap: :clap: ! θα ηθελα πολυ να παρω μερος στην εκδρομη και να δω περιοχες αγνωστες, και πολλες απο τις ομορφιες τις πανεμορφης ΕΛΛΑΔΑ μας, καθως και να γνωρισω πολλους φιλους απο το club. βεβαια ειναι πολυ νωρις για να μπορω να πω απο τωρα το ΟΚ. βλεπε λιγο η δουλεια, βλεπε λιγο παραπανω(ολοι αυτοι που εχουμε μπλεξει) :tsoukalas: , τα πραγματα ειναι λιγο σφυχτα. θα παρακολουθω το θεμα συνεχως και ο θεος βοηθος!
Άβαταρ μέλους
talis
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: BF GOODRICH
Suspension: mama
cb: Όχι
Name: θανασης

Δημοσίευσηαπό harijohn » Τρί Μάιος 22, 2012 5:14 pm

SIAL έγραψε:Δημήτρη από ότι κατάλαβα έχεις κατά νου να ξεκινήσουμε από Περτουλιώτικα λιβάδια οπότε και μία μέρα μαζευόμαστε και διανυκτερεύουμε εκεί , στη συνέχεια πάμε λίμνη Πλαστίρα που είναι κοντά και μπορούμε να κάνουμε 2 διανυκτερεύσεις για να δούμε την λίμνη και τα πέριξ , μετά μία σκέψη είναι να πάμε προς ορεινή Αργηθέα να δούμε και την λίμνη Στεφανιάδος και να συνεχίσουμε προς Άγραφα με 2 διανυκτερεύσεις στο χωριό σου το Τροβάτο και από εκεί να πάμε Τζουμέρκα με άλλες 2 διανυκτερεύσεις στα μέρη του Vitaragas....

Το θέμα των συνεχόμενων μετακινήσεων όντως κουράζει όπως αποδείχτηκε από πέρσυ, όμως από την άλλη δεν μπορεί κανείς να λέει ότι κάνει διάσχιση και να είναι αραχτός πάνω από 2 βράδυα - κατά τη γνώμη μου - στο ίδιο μέρος. Σε σχέση με την προηγούμενη διάσχιση αυτό που παρατήρησα είναι η τάση να κουβαλάμε πολλά περισσότερα από όσα χρειάζονται και να ψάχνουμε τις ανέσεις του σπιτιού στο βουνό - βλέπε φουσκωτά μεγάλα στρώματα :mrgreen: - κάτι που έτρωγε πολύ περισσότερο χρόνο και από το να στήσεις το ίδιο το αντίσκηνο (όχι το τεμπέλικο που στήνετε με την μία :naughty: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ).

Τα παραπάνω , σχέδιο και σχόλια έτσι για να μπένουν ιδέες για την διαδρομή αλλά και να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία στο όλο εγχείρημα! :wink:

δεν θα ζητήσεις το στρώμα μου ψηλέ, θα σου δώκω ένα καριματ πάχους μικρούτερου του 1χιλιοστού :lol: :lol:
Λοιπόν παιδιά ψήνομαι και γω αλλά δεν μπορώ από τώρα να ξέρω, παρακολουθώ και θα ενημερώσω
για το Πάντα βρέχει που ειπώθηκε να ενημερώσω ότι τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι την αρχή του φαραγγιού αλλά μετά έχει περπάτημα μέσα στην κοίτη του ποταμού κανένα μισάωρο. Τον Αύγουστο το νερό είναι λίγο καμιά 30-40 εκ. σε ένα σημείο όμως βαθαίνει και μπαίνεις μέχρι το στήθος περίπου. Αν τις προηγούμενες 2-3 μέρες βρέξει δεν πρέπει να μπεις καθόλου
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.
Άβαταρ μέλους
harijohn
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: General Grabber AT3
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: ΚΥΒ-MAD
Εργάτης: Όχι

Δημοσίευσηαπό SIAL » Τρί Μάιος 22, 2012 5:47 pm

harijohn έγραψε:δεν θα ζητήσεις το στρώμα μου ψηλέ, θα σου δώκω ένα καριματ πάχους μικρούτερου του 1χιλιοστού :lol: :lol:

και τα ξερά κλαδιά μου κάνουν αρκεί να έχουμε καλά κοψίδια στην φωτιά! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Άβαταρ μέλους
SIAL

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Προτάσεις, Ερωτήσεις , Θέματα εκδρομών

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες