Οσοι συμμετειχαν στην περισυνη θα εχουν για παντα αναμνησεις απο υπεροχη φυση, ατελειωτες χωματινες διαδρομες, καλη παρεα και μεζεδια το βραδυ γυρω απο την φωτια και εικονες απο ενα τσουρμο σκονισμενα μεχρι και το ταμπλο αυτοκινητα, που οταν ανοιγαν οι πισω πορτες ηταν τιγκα στον εξοπλισμο για καμπινγκ να ορμουν μεσα σε πολεις και να σηκωνουν μπριζολες, παγο, μπυρες και αλλα τετοια και μετα να εξαφανιζονται στον πρωτο χωμματοδρομο

Φυσικα δεν θα ξεχασει επισης κανενας μερικους μαντραχαλαδες να κρεμουν τα παγουρια στα δεντρα και να κανουν μπανιο το σουρουπο με παγωμενο νερο και θερμοκρασιες στους 5-10 βαθμους

Επειδη και εγω δεν τα εχω ξεχασει και θελω πολυ να ξαναζησω αυτες τις στιγμες με καλους φιλους μαζι μου σκεφτηκα να κανουμε κατι και φετος

Ανοιγω λοιπον το θεμα για να το συζητησουμε, να δουμε τι ενδιαφερον υπαρχει απο τους φιλους και να οργανωσουμε τα των αδειων μας πρωτα ο θεος

Η προταση μου οσο η οργανωση θα παραμεινει στα χερια μου θα ειναι για την περιοχη της Κεντρικης Ελλαδας, τα βουνα Κοζιακας (Περτουλι), Αγραφα, Τζουμερκα, την πρωτη εβδομαδα του Αυγουστου και φυσικα σε σκηνες, η περιοχη επιλεχθηκε γιατι την γνωριζω εν μερη και ειναι σχετικα κοντα σε βορειους και νοτιους ωστε να κανουμε και την μεγιστη δυνατη οικονομια σε καυσιμα

Το θεμα ειναι στις "Προτασεις, Ερωτησεις, Θεματα εκδρομων" προκειμενου να συζητησουμε οτιδηποτε αφορα την διοργανωση

Ο τοπος και ο χρονος ειναι ανοικτος σε οποιον φιλο εχει να προτεινει κατι διαφορετικο, αν και ο χρονος θα προτιμουσα να ειναι μεσα στον Αυγουστο λογω ευχερειας στην ληψη αδειας απο τους περισσοτερους

Με τον Πανο (SAM) και τον Γιαννη (IVAN) καποια στιγμη ειχαμε συζητησει και για Κεντρικη Μακεδονια

O Αλεξανδρος θα εχει σιγουρα και αυτος τις προτασεις του

Για να δουμε λοιπον φιλοι μου