ΟΚ. Εν αναμονή λοιπόν κάποιος από τους παλιούς να το αναλάβει και να μας πεί ποιός είναι ο ελάχιστος απαιτούμενος εξοπλισμός. Από ότι κατάλαβα δεν πρέπει να την περνάς έτσι για πλάκα τη μερέντα.
λοιπον παιδια ειμαι και γω μεσα αφου σας εριξα την ιδεα δεν μπορω να κανω και διαφορετικα!! εχω παει αρκετες φορες απο πισω μερια της παρνηθας αλλα δεν ξερω αν εχω κανει την ιδια που προτινουν τα παιδια διοτι δεν εχω topo !! οποιος μπορει να μπει μπρωστα για να την βγαλουμε πολυ καλος εχω μια αλλη διαδρομη που εχει τα παντα !!!!! απο αγ μερκουριο αυλωνα λιγο ασφαλτο απο κει μεχρι το εκκλησακι και λιγο παραπερα μπαινουμε βουντιμα με αρκετη λασπη σε μερικα κομματια λογο καιρου!!απο κει εχουμε επιλογες η προς χασια η πτρος σκουρτα οποιος εχει τις διαδρομες μπορει απο κει να μας βγαλει σε ωραια καμματια!! τωρα η γνωμη μου για εξοπλισμο ειναι τα απαραιτητα δηλ λαστιχα α/τ ιμαντες κλειδια αδιαβροχα τωρα αν καποιος δεν εχει α/τ δεν εγεινε και τιποτα βολτουλα θα παμεγια να παρουμε λιγο αερα και να χαλαροσουμε!!
θα ερχόμουν και εγώ αλλά προβλέπεται δουλίτσα εντός του ΣΚ οπότε καλά να περάσετε! ανάμεσα στον εξοπλισμό μην ξεχάσετε φωτογραφικές μηχανές και βίντεο καλά να περάσετε παίδες!
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it! (2004-2017)
Βασιλη αφου ξερεις τους δρομους βγαλε την ανακοινωση , δωσε σημειο και ωρα συναντησης και στο περιπου ποσο θα κρατησει η διαδρομη
Μην φοβοσαστε για να χαθειτε, εαν μεινετε στους κεντρικους δρομους σε περιπτωση που μπερδευτειτε θα βγειτε η Δερβενοχωρια (Σκουρτα, Στεφανη, Κλειδι) η Αυλωνα απο Βουντημα, εαν ανηφορησετε απο Βουντημα στην διασταυρωση με το μεγαλο ντεποζιτο νερου θα βγειτε στο Σπηλαιο Φυλης, στον χωρο με την πετρινη διαμορφωση και τις βρυσες που βγηκαμε την τελυταια φορα
Την Κυριακη θα εχει τοσο κοσμο επανω που σιγουρα θα βρειτε για να ρωτησετε εαν χρειαστει
ΥΓ Μερεντα ειναι το πολυ λεπτο στρωμα λασπης που συνανταμε σε χωματοδρομους, η Παρνηθα εχει παρα πολλα σημεια, ειναι υπουλο εαν σε πιασει απροετοιμαστο γιατι γλυστραει σαν διαολος, τα λαστιχα δεν δουλευουν και γινονται λουκουμαδες μετα απο μερικα μετρα εκτοε και εαν εχεις αναγωμοση, θελει πολυ λεπτους χειρισμους, σταθερη χαμηλη ταχυτητα, οχι φρενο και αποτομες τιμονιες, οχι πρωτη η δευτερα αργα γιατι θα σπινιαρει το αμαξι και θα γυρισει, γκαζι στην ανηφορα, καθολου φρενο στην κατηφορα, εαν στην κατηφορα αρχισει και φευγει ο κωλος του αμαξιου λιγο γκαζι και θα διορθωσει, κραταμε παντα μεγαλες αποστασεις, οι αλυσιδες κανουν πολυ καλη δουλεια σε αυτο το τερεν