Ο υμμητος οπως και πολλα αλλα σημεια στην αττικη εχουν παραδοθει κυριολεκτικα στης φλογες....!!
Δεν χανω χρονο και περνω αμεσως τηλ. τον Γιαννη Κοκολακη...!Ειναι απο τα υδρητικα μελη της Ο.Α.Κ!
Επειδη ειμαι απο περιοχη και ειμαι διπλα....αμεσως ρωταω σε τι μπορω να προσφερω....!Και ακουω μονο κατι ...... ελα αμεσως στο πυροφυλακιο της Καισαριανης γιατι κυριολεκτικα καιγετε ο τοπος!Καταυθάνω σε χρονο 0!
Αντικρυζω ενα θεαμα τρομερης οργανωσης που αξιζει τα συνχαριτηρια ολου του ελληνικου εθνους....!
Η Ο.Α.Κ με την πυροσβεστικη και περιπου 400 εθελοντες συμπολιτες μας εχουν πεσει με τα μουτρα στην δουλεια.....!
Με βλεπει...μου λεει σε εχουμε αναγκη....εμενα και ολους εσας που εχετε τετρακινητα!ειμασταν 10 τζιπ....!
η δουλεια μας ηταν η μεταφορα των εθελοντων πεζοπωρων προς και απο τα σημεια της φωτιας...!ο δρομος χωμα....!και πετρα....!
ξεκιναμε λοιπον και ανεβενουμε το βουνο....η πλευρα που ανεβεναμε ηταν καταπρασινη ...ακομα....!μα που ειναι η φωτια...?αναρωτιομασταν οι παντες....!Σε καθε αυτοκινητο 3 η και 4 πεζοπωροι και ο οδηγος...μαζι με τον εξοπλησμο τους....!και ξαφνικά........

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
εβλεπα μονο ματια βουρκωμενα και τιποτε αλλο......!
και ολοι με την ιδια Γ@ΜΗΜ@ΝΗ απορια......
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????
Και τοτε ξαφνικα ακουμε μια φωνη να φωναζει.....
παμε να σωσουμε οτι απεμηνε...
κατεβενουν οι εθελοντες απο τα αυτοκινητα και γυρναμε πίσω....!και εκει η καρδια μας αρχισε να πεταει....!αλλα 150 περιπου ειχαν εμφανιστη για εθελοντησμο....!και αυτους επανω...!
και μετα τροφιμα και νερα.....!
τα παιδια θα μεινουν ολη νυχτα επανω μαζι με τους πηροσβεστες....!
Αυτο που μπορουμε να κανουμε εμεις φιλοι μου ειναι αυτο που εκανα εγω και αλλοι πολλοι σημερα εκει πανω.....να ενδιαφερθουμε....!Γιατι το κρατος δεν θα το κανει ποτε....!Ασ σωσουμε οτι μπορουμε...για να μπορουμε τουλαχιστον να πηγαινουμε της βολτες μας και να θαυμαζουμε....οχι να κλαιμε...!
η δουλεια μας ειναι να μεταφερουμε προσωπικο εξοπλησμο και τροφιμα προς και απο της εστιες....!με αυτο που εχουμε....τα τετρακινιτα τερατακια μας...!Ελατε λοιπον και εσεις......!Για να βγαζετε τα παιδια σας μολις γενηθουν και οσοι εχετε μετα απο μερικα χρονια στο μπαλκονη και λετε κοιτα τη ωραια...οχι να λετε.....βλεπεις παιδι μου εκει πανω...?καποτε ηταν ενα ωραιω και καταπρασινο δασος....και τωρα μονο τσιμεντο....γιατι αυτο θελουν....μονο τσιμεντο....!ε οχι λοιπον εγω δεν το ανεχομαι και θα προσφερω οτι και οπως μπορω για να μην γινει....!
Οποιος λοιπον ενδιαφερετε να μαθει πληροφοριες και να μπει στον Ο.Α.Κ ας το δηλωσει εδω με ενα ποστ...!