AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Είμαι σε ένα μινι δίλλημα και θέλω βοήθεια από κατόχους.
Ψάχνω για καθημερινό 4κινητο - θα πει κανείς γιατί και η απάντηση είναι για να γίνει και project car στη πορεία μάλλον - που θα του βάλω και αέριο - αν δεν έχει - μιας και θα κάνω περί τα 50-60 χλμ καθημερινά.
Οικονομικά κοιτώντας στο car με βλέπω για Vitara ή Grand Vitara 1600αρια.
Αν και θα με βόλευε το 5πορτο, δεν είναι δεσμευτικό γιατί ήδη έχω ένα μεγάλο 5πορτο - Honda CRV - οπότε αν χρειαστώ χώρους θα πάρω εκείνο. Έτσι αν και τα 5πορτα 1600αρια Vitara μου γυαλίζουν, ξέρω ότι όταν και αν με το καλό γίνει project το 3πορτο θα είναι καλύτερη επιλογή, ή έτσι πιστεύω από όσα έχω διαβάσει και δει.
Η γνώμη που θέλω απο κατόχους, σκεπτόμενος την καθημερινότητα - κίνηση κυρίως εντός πόλης με Αττική οδό μέσα - την παλαιότητα και των δύο, οπότε με προβληματίζουν τα ανταλλακτικά και πόσο εύκολα βρίσκονται. Αν τελικά ξεκινήσω να το κάνω project θα πουληθεί προφανώς τότε το CRV και θα δω τι άλλο 2ο θα πάρω μιας και χρειάζεται, για την ώρα όμως δεν είμαι εκεί.
Γενικά θα ήθελα συμβουλές από κατόχους τι να επιλέξω και - παράλληλα - αν το πάρω απόφαση τι να κοιτάξω πριν το αγοράσω (ΟΚ θα το δει μηχανικός, αλλά δεν ξέρω κανένα με ειδικότητα Suzuki, οπότε να του δώσω tips).