Με λυπη μου ενημερωνω, οποιον ενδιαφερει, για το πλυντηριο αυτοκινητων Mr Car Wash, πουθ βρισκεται στην οδο Μ.Αντυπα στο Ν.Ηρακλειο.
Οι τυποι μαλλον το εχουν καβαλησει το καλαμι!!!
Ειμαι πελατης τους απο την ημερα σχεδον που ανοιξε, πηγαινοντας 2 αυτοκινητα και μια μοτοσυκλετα. Ενω παντα παρειχε ''υψηλες'' υπηρεσιες, το τελευταιο διαστημα εκανε ''κοιλια''. Το κερασακι σημερα, που γυρνωντας απο την εκδρομη μου με την οικογενεια μου, πηγα να πλυνω το αμαξι.Πληρωσα για φουλ μεσα-εξω και αυτοι σταματησαν στο εξω, με την δικαιολογια οτι εφταιγα εγω που δεν ενημερωσα τον αλλοδαπο υπαλληλο για το τι ηθελα. Υπ'οψιν, οτι ο πρωτος υπαλληλος με ρωτησε τι ηθελα, του απαντησα και εβαλε το χαρτακι στο ταμπλο ( το γραμμα Δ). Ο τελευταιος υπαλληλος το εξαφανισε αλλα βλακωδως το εριξε κατω απο το αμαξι !!! Οταν αρχισαν να μου λενε τα δικα τους, τους ζητησα να μου βρουν το δικο μου χαρτακι (με το γραμμα Γ)! Αδυνατον !!!
Για να μην μακρυγορω αλλο :
1ον ΔΕΝ ξαναπαω !!!!
2ον Ειναι πλεον αναξιοπιστοι !!
3ον Δεν εχω τιποτα με τους αλλοδαπους που εργαζονται σκληρα στο εν λογω καταστημα.
4ον Απορω γιατι οταν αρχισα να ουρλιαζω οτι θα τους διασυρω, αρχισαν τις τουμπες !!
Προσ γνωση και συμμορφωση παιδια!! Με τα λεφτα μας δουλευουν και εγω τουλαχιστον εχω την απαιτηση να με σεβαστουν οσο πρεπει.