Ε αφού ήρθα πρώτος ας δώσω το στίγμα του τι έγινε σε όσους δεν κατάφεραν να έρθουν...
Να ζήσεις Vitara και χρόνια πολλά
μεγάλο να γίνεις, με μέλη πολλά!
Παντού να σκορπίζεις χαρά κι εκδρομές
και όλοι να λένε "ωραίες στιγμές"!!!!!!!
ΚΑΙ ΦΟΥΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ έσβησε το κεράκιιι!!! Δε θυμάμαι ποιανού ήταν το κοριτσάκι που το έσβησε, αλλά μου θύμισε λίγο λήξη Ολυμπιακών αγώνων!
Το κονβόι από την Κινέτα (δε πιάστηκε στην Κορινθία, ευτυχώς!!) άργησε λίγο να ανέβει και οι καλεσμένοι περίμεναν υπομονετικά... Με το που φτάσαμε οι μισοί επευφημούσαν και οι μισοί...έκραζαν!! Χαχχαχαα!

Η πλαγιά γέμισε από τα αυτοκίνητα και όλοι φόρεσαν τα καλύτερα χαμόγελά τους για τη φωτογράφηση!! Λίγο πριν έιχαμε κι ένα επεισόδιο με το Σπύρο (MAVERICK), όπου στην προσπάθειά του να στήσει το Ford στο αμφιθέατρο, "βούλιαξε" λίγο σε ένα σωρό από πέτρες, και ΤΟΤΕ... όλοι κοίταζαν τον Καλιακούδα και τον προέτρεπαν να πάει να τον ξεκολλήσει για να πάρει την εκδίκησή του!!!

ΤΟ ΓΕΛΙΟ

Μετά τη φωτογράφηση σβήσαμε το 1ο κεράκι εν μέσω μάτσου αναμμένων μικρών πυροτεχνημάτων, τα οποία ο ALex τα έμπηξε στην τούρτα σαν μπουκέτο που μόλις είχε μαζέψει από το γύρω αγρό!!!

Ήταν πολλά βλέπετε, και που να τα βάζεις τώρα ένα-ένα.....

Η τούρτα ήταν ντελίσιους πάντως!!! Στη συνέχεια σπάσαμε σε παρέες και ο καθείς στο δέντρο του. Παίξανε μπριζολίδια, λουκάνικα, ρακόμελα, κρασιά, μπύρες, φραπέδες, ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς! Τα συγχαρητήριά μου στις γυναίκες, των οποίων οι λιχουδιές ήταν απίστευτες (κεφτεδάκια, πίτες, κλπ συναφή)!!!!
ΚΩΣΤΑΑΑΑ να το πάρεις το κορίτσι βρε! Εγκρίνεται η κοτόπιτα!!!!!!!!!

Από δραστηριότητες; Κάποιοι παίζαν με τα τηλεκατευθυνόμενα, κάποιοι μπάλα, κάποιοι που βαριόνταν... $%^%$@ (να μην πω! Μεταξύ αυτών κι εγώ!)

και τέλος έπεσε αύθονο ξαπλινγκ και καρέκλινγκ κάτω από τον ίσκιο!!! Α! και τάβλι με τον Καλιακούδα! χεχε!
ΑΥΤΑ!!!!!!! Συγχαρητήρια στο οργανωτικό τιμ και πάλι, άξιοι!!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
Εν αναμονή και των υπολοίπων, παιδιά, που θα έχουν και τις απαραίτητες φωτό!!!!