Ανοίγω αυτό το θέμα για να εκφράσω όσο πιο κόσμια μπορώ την αγανάκτηση μου, την οργή μου & την αηδία πολλές φορές που νιώθω για την έλλειψη παδείας (οδηγικής και μη) και σεβασμού των Ελλήνων οδηγών & πεζών απέναντι στους υπολοίπους.
Έκλεισα ήδη ένα χρόνο στην Ελλάδα μετά το μεγάλο μας ταξίδι και φυσικά θα ήμουν ψεύτης αν σας έλεγα ότι αυτά συμβαίνουν μόνο εδώ. Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς για να το βελτιώσουμε και όχι πόσο χειρότεροι είναι άλλοι. Κι τελικά αν μπεις στη διαδικασία να συγκριθείς, τότε κάντο με καλύτερους από εσένα και όχι με χειρότερους. Μεγάλη έμπνευση και κίνητρο μου έδωσε η κατά τ'αλλα κατακίτρινη ηλεκτρονική έκδοση της huffpost που κατά καιρούς παρουσιάζει ανάλογο υλικό.
Εν είδει και ψυχοθεραπείας, σε αυτό το νήμα θα ποστάρω όλα τα ευτράπελα που βλέπω τόσο στην πόλη που πλέον κατοικώ, όσο και γενικώς ότι πέφτει στην αντίληψή μου. Δεν έχω dashcam για να ποστάρω τραγικές καταστάσεις εν κινήσει αλλά αν κάποιος έχει τέτοιο υλικό, πολύ ευχαριστώς να το μοιραστεί μαζί μας.