Γιώργο, θα σου μιλήσω ως επαγγελματίας προς επαγγελματία και μάλιστα με διπλή ιδιότητα (και λόγω της εταιρείας που εργάζομαι η οποία ασχολείται με τη βραχυχρόνια μίσθωση και λόγω του ότι και γω νοικιάζω ένα σπίτι -εκτός airbnb αλλά δεν έχει και πολύ σημασία).
Ένας από τους πολλούς επισκέπτες που έχεις να παραπονεθεί ότι κρύωνε για τον αλφα βήτα λόγο, είναι το τελευταίο που θες.. κι όταν λέω να παραπονεθεί εννοώ να αφήσει review που δημοσιεύτηκε.
Δυστυχώς ή ευτυχώς η αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης έχει γίνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ανταγωνιστική και ο μόνος που επωφελείται τελικά είναι ο επισκέπτης (όχι ότι είναι κακό.. απεναντίας άλλωστε).
Από τη στιγμή που βάζεις επισκέπτη μέσα στο σπίτι μπορείς να περιμένεις τα πάντα.. ακόμα και να λειτουργεί ταυτόχρονα αιρκοντίσιον και καλοριφέρ. Εγώ προσωπικά έχω τζάκι και ξύλα δικά μου οπότε το ισοσκελίζω κάπως το κόστος του πετρελαίου και ένα επιπλέον ηλεκτρικό σώμα στο δωμάτιο. Το τελευταίο που θέλω είναι να πει ο πελάτης ότι κρύωνε ή ότι τέλος πάντων ήθελε να το δυναμώσει και δεν γινότανε. Δίνω τα πάντα για να μη λείπει τίποτα από τον επισκέπτη και φυσικά χρεώνω αναλόγως.
Προσωπικά θεωρώ ότι το πιο τίμιο είναι να χρεώνεις αναλόγως όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω. Ο σωστός ο ταξιδεμένος ο επισκέπτης ξέρει και εκτιμάει τα πάντα.. και επίσης ξέρει και καταλαβαίνει που ο οικοδεσπότης πάει να κόψει
Από τη στιγμή που έχεις βάλει A/C υψηλής ενεργειακής απόδοσης, τι το θέλεις το καλοριφέρ?
Ένας σφιχτοκ@λος Γερμανός μηχανικός να έρθει και να καταλάβει ότι έχεις βάλει κόφτη και πάει και το γράψει θα σου χαλάσει ότι καλό έχεις κάνει μέχρι τώρα.