Υπηρεσια Uber.

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Υπηρεσια Uber.

Δημοσίευσηαπό kostasRS » Παρ Μαρ 23, 2018 1:50 pm

Ξεκινοντας να πω οτι δεν εχω καμμια σχεση με αυτη την υπηρεσια και απλα σας το εκθετω προς ενημερωση και μονο.
-
Επειδη χρησιμοποιω καθε μερα ταχι προσφατα ενας ταξιντραιβερ εκνευρισμενος αρχισε να μου λεει για την uber οτι τους παιρνουν πελατες κλπ κλπ κλπ.
Εγω να πω την αληθεια στο εξωτερικο εχω χρησιμοποιησει με επιτυχια την εφαρμογη του my taxi(την ειχε μεσα το κινητο) ,αλλα για εδω δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι παρομοιο.
Κατεβασα λοιπον την εφαρμογη (ξεπερασα τον εαυτο μου για ακομη μια φορα :lol: :lol: ) και εχθες το βραδι ειπα να την χρησιμοποιησω.
Ημουν λοιπον στο κεντρο και ανοιγω την εφαρμογη ,ανοιγοντας βλεπεις στον χαρτη και ποσα αυτοκινητα εχεις γυρω σου ,εβαλα τον προορισμο (το σπιτι μου)και μου εβγαλε .
-Ποιο αυτοκινητο θα ερθει(μαρκα αυτοκινητου).
-Ονομα οδηγου.
-Πινακιδα.
-Χρονος αφιξης.
-Εκτιμωμενο ποσο πληρωμης.
Ταυτοχρονα εβλεπα στον χαρτη που ακριβως ηταν το αμαξι και ποσο με πλησιαζε.
Το αυτοκινητο ηρθε,παραλαβη και αφιξη στο σπιτι με αισθητη διαφορα στα χρηματα,απο εναν εξαιρετικα ευγενικο παλικαρι!
Η πληρωμη μπορει να γινει ειτε με μετρητα ειτε με πιστω/χρεωστικη.
Η αποδειξη μου ηρθε ηλεκρτονικα στο μαιλ που ειχα δηλωσει στην εγραφη !
Επειδη μου εκανε εντυπωση ολο αυτο σας το παραθετω γιατι πιστευω οτι αξιζει !! :D
βαριεμαι
Άβαταρ μέλους
kostasRS
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Michelin latitude cross
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: 3,5
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Παντου & πουθενα
Name: kostas

Re: Υπηρεσια Uber.

Δημοσίευσηαπό georgeke » Παρ Μαρ 23, 2018 2:45 pm

δεν διαφωνω για τη χρηστικοτητα της πλατφορμας,αλλα τα κερδη φευγουν εξω σε μια πολυεθνικη αμερικανικων συμφεροντων με αρκετα υψηλη προμηθεια αφηνοντας στους ιδιοκτητες την υψηλου κοστους συντηρησης των οχηματων.Θελει καποια σκεψη το θεμα.Και στην ευρωπη ειναι σκεφτικοι.
Άβαταρ μέλους
georgeke
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: COOPER ATT
Suspension: MAD,KYB,ESP,4WD Low
cb: Όχι
Aka: dynagrego
Name: giorgos

Δημοσίευσηαπό kostasRS » Παρ Μαρ 23, 2018 3:37 pm

Γιαυτο το εβαλα να δουμε και αλλες πτυχες!
βαριεμαι
Άβαταρ μέλους
kostasRS

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Παρ Μαρ 23, 2018 3:53 pm

Uber δεν έχω πάρει αλλά στην Αγγλία υπήρχε κάτι παρόμοι που χρησιμοποιούσα. Δεν θα πω γνώμη για αυτό. Αλλά για το taxibeat το οποίο είναι το μόνο που χρησιμοποιώ, σε έκτακτη ανάγκη. Τα ταξί τα έχω κόψει, όπως και πάρα πολύς κόσμος, λόγο ταξιτζίδων! Μόνοι τους έσκαψαν το λάκο τους! Ας φωνάζουν όσο θέλουν τώρα λοιπόν, μέχρι να ξαναγίνουν σωστοί επαγγελματίες!

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό l200 » Παρ Μαρ 23, 2018 4:20 pm

δεν παει ετσι nick. Oλα τα δακτυλα δεν ειναι ιδια
“Να λείπεις ― δεν είναι τίποτα να λείπεις.

Αν έχεις λείψει για ό,τι πρέπει,

θα ‘σαι για πάντα μέσα σ’ όλα εκείνα που γι’ αυτά έχεις λείψει,

θα ‘σαι για πάντα μέσα σ’ όλο τον κόσμο…”
Άβαταρ μέλους
l200
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: toyo 215.70.16
Suspension: ΟΜΕ
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Παρ Μαρ 23, 2018 5:15 pm

Έχεις δίκιο και ήθελα να το γράψω και το ξέχασα!! :doh: Αναφέρομαι στην πλειοψηφία ή σε ένα αρκετά μεγάλο μέρος των οδηγών αυτών !!
l200 έγραψε: Oλα τα δακτυλα δεν ειναι ιδια
:!: :!:

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό vicarv » Παρ Μαρ 23, 2018 7:30 pm

Η uber να φανταστω οτι ειναι σαν το taxibeat?
Παλιοτερα χρησιμοποιησα το δευτερο και ηταν καλο.Εβλεπα τους οδηγους και ποσο κοντα ηταν, τον οδηγο το αυτοκινητο,κριτικες γι αυτον.
Το γιατι επιτρεπεται η uber αλλα περασε νομοσχεδιο να μην υπαρχει το taxibeat δεν το καταλαβαινω!!!! Και το θεωρω αδικο καθως το taxibeat φορολογειται εδω ενω η uber οχι!!! ( απο οσο ξερω δηλαδη!!!)
Die with memories,not dreams...
Άβαταρ μέλους
vicarv
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Malatesta Kodiak
Διάσταση ελαστικών: 265/70/16
Suspension: 4wheelershouse
Aka: το turbo
Name: Βίκυ

Δημοσίευσηαπό nidi » Παρ Μαρ 23, 2018 8:12 pm

vicarv έγραψε:Η uber να φανταστω οτι ειναι σαν το taxibeat?

Όχι δεν είναι! Η TAXIBEAT είναι μία ελληνική εφαρμογή δημιουργημένη από ελληνική εταιρία νομίζω γύρω στο 2010-11. Επί της ουσίας, η καινοτομία του taxibeat ήταν ότι δημιούργησε ένα δίκτυο ιδιοκτητών ταξί και παράλληλα μία υπηρεσία για τους επιβάτες οι οποίοι ήθελαν να πάρουν ταξί και πολύ απλά τους δικτύωνε. Σαν λειτουργία είναι ίδιο με το uber με τη μόνη διαφορά ότι το δίκτυο αποτελείται από εγγεγραμμένους επαγγελματίες οδηγούς ταξί.

Το uber αντίθετα αποτελείται από τον πάσα τυχάρπαστο ο οποίος έχει ένα καινούριο αυτοκίνητο και απλά εγγράφεται στην υπηρεσία και σχεδόν με φασιστικό τρόπο λειτουργεί σαν ταξιτζής.

Ποτέ δε χώνεψα τη συντριπτική πλειοψηφία των ταξιτζήδων για πολλούς και διαφόρους λόγους με σημαντικότερο το γεγονός ότι ήταν κάκιστοι επαγγελματίες (οι περισσότεροι, όχι όλοι) ΑΛΛΑ το φαινόμενο UBER και οι π@π@ριeς των Αμερικλάνων με το φούσκα του shared economy είναι ένας εντελώς λάθος τρόπος που ναι μεν μπορεί να βελτιώνει τον ανταγωνισμό αλλά οι στρεβλώσεις που προκαλεί γενικότερα είναι περισσότερες.

Ναι, οι ταξιτζήδες είναι κακοί & άσχημοι. Πλήρωσαν όμως άδεια, πληρώνουν φόρους, έχουν ασφάλεια, έχουν επαγγελματικό δίπλωμα και αν ήταν λίγο πιο έξυπνοι σαν κλάδος τώρα η μεγάλη πλειοψηφία θα ήταν με το μέρος τους. Αλλά επειδή είναι αυτοί που είναι (η πλειοψηφία, όχι όλοι!!), το uber βρίσκει υποστηρικτές στο όνομα του ανταγωνισμού.

Στην Αγγλία οι uberαδες πήγαν στο δικαστήριο και κατάφεραν να κερδίσουν εργασιακά δικαιώματα από την μαμά εταιρία όπως άδεια, επιδόματα, κανονικό μισθό κλπ.. Και τελικά αποσύρθηκε από το Λονδίνο όπως σιγά σιγά αποσύρεται από πολλές ευρωπαικές πόλεις που έχουν φυσικά θεσμικό πλαίσιο και το εφαρμόζουν.

Το φαινόμενο uber υπάρχει σαν πρακτική σε χώρες αναπτυσσόμενες ή ακόμα και τριτοκοσμικές μόνο που ποτέ ο μέσος αφρικανός ή βολιβιανός δε χρησιμοποίησε το iphone του να καλέσει ταξί. Οι Αμερικλάνοι εφηύραν τον τρόπο και φυσικά καρπώνονται τα όποια οφέλη (ότι ακριβώς έχει γίνει και με το airbnb αν και εκεί είναι άλλος τομέας και άλλη κουβέντα).

Αλλά το να πάρω το αυτοκίνητό μου και να το παίζω ταξιτζής χωρίς να είμαι, αυτό με ξεπερνάει. Ας βάλει μυαλό ο κλάδος των αυτοκινητιστών και ας το δουν σαν μια ευκαιρία να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και όχι σαν μια απειλή που θα τους αφανίσει!

Ας σταματήσουν να καπνίζουν, ας έχουν καθαρό το αυτοκίνητο, ας σταματήσουν να διαλέγουν κούρσες, ας βάζουν ζώνη κλπ κλπ και τότε είμαι σίγουρος ότι φαινόμενα τύπου uber θα εκλείψουν.

Περιττό να σας πω βέβαια ότι ένας μέσος uberας στο Λος Αντζελες ή στο Σαν Φρατζίσκο καθαρίζει ένα 5αρο το μήνα χαλαρά.. :roll: :roll:
Τελευταία επεξεργασία από theo_ts και Παρ Μαρ 23, 2018 8:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Πιπέρι στο στόμα
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Λάστιχα: Goodyear EfficientGrip P2
Διάσταση ελαστικών: 195/70 R15
Suspension: Factory
Aka: the pin project
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό LEMON » Παρ Μαρ 23, 2018 11:38 pm

Καλησπέρα πουλάκια μου !
Διάβασα πιο πάνω ότι ενοχλεί κάποιους το γεγονός ότι φεύγουν λεφτακια στο εξωτερικό με την κάθε ουμπερ !!!
Αλλά δεν ενοχλήθηκε κάνεις από αυτούς που για να καλέσουν τους συγκεκριμένους "επαγγελματίες" χρησιμοποιούν i-τηλεφωνα !!!!!
Που σημειωτέον έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά για να αποκτήσουν και ξέρουμε ολοι πολύ καλά που πάνε !!!
Επειδή μιλήσατε για ........αμε ρικα νιες !

Ξυπνήστε ρε που μου είστε ακριβοί στα πιτουρα !!!!

:violin:
κάθε μέρα μαθαίνω..........
. . .οι άνθρωποι δεν σταματούν να παιζουν επειδή γερνανε . . . !
. . .γερνανε επειδή σταματούν να παίζουν ! ! !
Άβαταρ μέλους
LEMON
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: General Graber 2
Διάσταση ελαστικών: 205/75/15
Suspension: +5
Aka: Κι εγώ το ......... βιολι μου !!!
Name: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Δημοσίευσηαπό nidi » Σάβ Μαρ 24, 2018 12:32 am

Βαγγέλη, από τη στιγμή που η Ελλάδα δεν παράγει έξυπνα τηλέφωνα, δεν το βλέπω τόσο κακό να τα χρησιμοποιεί ο καθένας. Ίσα ίσα.. αυτό είναι το ελεύθερο παγκόσμιο εμπόριο και δεν περιέχει μόνο κινητά.. Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για τα αυτοκίνητα που οδηγάμε..
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Δημοσίευσηαπό dpol » Σάβ Μαρ 24, 2018 12:58 am

Εξαιρετικη τοποθετηση απο τον Νικολα, εχει καλυψει το θεμα 100%, απλα να προσθεσω οτι στην Ελλαδα που δεν υπαρχει η μαμα Uber η πλειοψηφια των ουμπεραδων ειναι αυετονυχιδες επαγγελματιες απο τουριστικα πρακτορεια μεχρι μαντραδες που βρηκαν ευκαιρια για ευκολο χρημα και εκμεταλλευονται ανθρωπους που εχουν αναγκη , μακρια απο αυτους :!: :!:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό kostasRS » Σάβ Μαρ 24, 2018 2:32 am

dpol έγραψε:Εξαιρετικη τοποθετηση απο τον Νικολα, εχει καλυψει το θεμα 100%, απλα να προσθεσω οτι στην Ελλαδα που δεν υπαρχει η μαμα Uber η πλειοψηφια των ουμπεραδων ειναι αυετονυχιδες επαγγελματιες απο τουριστικα πρακτορεια μεχρι μαντραδες που βρηκαν ευκαιρια για ευκολο χρημα και εκμεταλλευονται ανθρωπους που εχουν αναγκη , μακρια απο αυτους :!: :!:

Κατσε μισο να το συζητησουμε ,,,,εδω οι περισσοτεροι αγοραζουν απο το νετ απο καθε μερια της γης απο ρουχα ανταλλακτικα σωβρακα μεχρι και λαμπακια led για να εχουν 5 ευρω εκπτωση (δεν εχω ψωνισει ποτε μου,τα ακουω παντου και εδω στο φορουμ)
Κι εγω που παιρνω καθημερινα ταξι να μην τους χρησιμοποιω,γιατι μπορει να εκμεταλευονται καποιους;;;
Για την δικια μου εκμεταλευση ποιος θα φωναξει;;
Ειπε κατι ο νικ παραπανω και δεν μιλω για ολους αλλα το παρακαναν τα ταχι σε πολλους τομεις .
Απο το να μην δινουν ρεστα γιατι δεν εχουν :mrgreen: μεχρι και να μην σε πηγαινουν εξω απο το σπιτι σου ..
Προχθες ο τελευταιος που πηρα μου λεει ,τι θα παμε και στα στενα :eek: :eek: λες και δεν θα τον πληρωνα!
Του λεω φιλε αν ηθελα να με αφησεις σε κεντρικο θα επερνα το λεωφορειο ,μου απαντα,ναι εχεις δικιο!!!
Και δεν ειναι ο μονος ,τις περισσοτερες φορες επειδη μενω καισαριανη σε ανηφορα κωλοδρομος δλδ οταν τους λεω να στριψουν ,στραβωνουν .
Και να σου πω και κατι ακομα ,,,γιατι πρεπει να μπω στη διαδικασια να ανοιξω κουβεντα μαζι του;;
Η μηπως δεν σου εχει τυχει για να πας απο το σημειο α,στο σημειο β δεν πηγαινουν απο οτι ποιο φανταστικο δρομο παραδρομο φαναρι για να αργοπορησουν την κουρσα;;
Σαν τα διοδια οποτε περνουσα μου τα επρηζαν να παρω το αυτοματοπεραστηρι :mrgreen: λεω σε μια μια μερα που μου τα εκανε τσουρεκια οταν θα σας διωχνουν
επειδη ολοι θα εχουμε το μηχανημα θα κανετε απεργια και θα θελετε να σας υποστηριξουμε κιολας.
Κατι τετοιο συμβαινει κι εδω ,οι εποχες αλλαξαν ,δυστηχως για ολους μας !
-
Υγ. σαφως και δεν εχω κατι μαζι σου φιλε dpol μου αρεσει η με επιχειρηματα συζητηση κι εσυ στον λογο σου εισαι παντα αψογος :D
βαριεμαι
Άβαταρ μέλους
kostasRS

Δημοσίευσηαπό nidi » Σάβ Μαρ 24, 2018 6:51 am

Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο μέχρι εκεί που δεν παίρνει..

Αλλά δεν μπορεί να έρχεται ο Αμερικλάνος και με το έτσι θέλω να ξεχειλώνει-ξεχαρβαλώνει-ξεφτιλίζει έναν επαγγελματικό κλάδο στο όνομα του shared economy..

ΠΧ θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο με τα φαρμακεία κι ας μην έχει σχέση με έξυπνα τηλέφωνα & τεχνολογία.. να τα κάνουν μπακάλικα να ανοίγει ο καθένας ένα φαρμακείο χωρίς απαραίτητα να είναι φαρμακοποιός.

Έτσι ακριβώς είναι σε ΟΛΗ την αμερικάνικη ήπειρο.. τα φαρμακεία είναι μινι μαρκετ, μεγάλες αλυσίδες που πουλάνε από χαρτικά, μέχρι σοκολάτες, τσιπς και ΤΣΙΓΑΡΑ! Ναι, έχουμε πετύχει φαρμακείο στο Μεξικό που πουλούσε τσιγάρα!

Αυτό πως σου ακούγεται? Ρητορική η ερώτηση βέβαια..

Αλλά και πάλι να τονίσω ότι ο κλάδος των επαγγελματιών ταξί δυστυχώς είναι απαράδεκτος (η πλειοψηφία, όχι όλοι) και θέλει πολύ τράβηγμα το αυτί.. αλλά όχι ξερίζωμα. Το uber δεν είναι η λύση.. ούτε καν το χάπι. Μόνοι τους πρέπει να αλλάξουν..

Επίσης, να τονίσω ότι όλοι (οι περισσότεροι, όχι όλοι) οι ταξιτζήδες σα νοοτροπία είναι ΙΔΙΟΙ σε όλο τον κόσμο (τουλάχιστον ότι έχουν δει τα μάτια μου μέχρι στιγμής)
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Δημοσίευσηαπό mclaren » Σάβ Μαρ 24, 2018 9:00 am

Να πω και εγώ την εμπειρία μου,
Που λες ένα καλοκαίρι που ήθελα εχτρα χρήμα αποφάσισα να δουλέψω ταξί, βρίσκω ένα γνωστό μιλάμε και περνω το ταξί για πρωινή βάρδια.
Κάθε πρωί έπλενα το αυτοκίνητο, ντυνομουν αξιοπρεπεστατα με πουκάμισο κτλ, δεν καπνίζα γενικά
δεν καπνίζω βέβαια, κατέβαινα άνοιγα τις πόρτες και φορτωνα- ξεφωρτονα τις αποσκευές, δεν έκανα γύρω-γυρω ούτε χρέωνα πάνω από το ταξίμετρο. Γενικά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα.
Ξέρετε τι μου είπαν και πια ήταν η κατάληψη;
Φίλε χαλάς την πιατσα και το κέντρο σταμάτησε να μου δίνει κούρσες .
Δεν θέλω να χαρακτηρίσω τους κάποτε (συναδέλφους)
αλλά όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν.
Άβαταρ μέλους
mclaren
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Malatesta cobra
Suspension: bilstein
Name: σπυρος

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Σάβ Μαρ 24, 2018 11:51 am

Τον έκανα κι εγώ για κάνα εξάμηνο πολλά χρόνια πίσω
Όταν πήγαινα σε κάποιες πιάτσες των βορείων προαστίων δεν με άφηναν να κάτσω σε σειρά, αλλά την χειρίζονταν οι ντόπιοι εν είδους μαφίας και μου έδιναν μόνο τις μακρινές για να απομακρυνθώ από εκεί
Όσον αφορά την Taxibeat έχω την εφαρμογή και την χρησιμοποίησα μια φορά, μου είχαν φανεί πολύ σοβαροί, νομίζω υφίσταται ακόμη
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες