Ανοιγω το θεμα για ενημερωση και βασικοτερα για τις πολυτιμες συμβουλες σας που μας κανουν σοφοτερους ολους..
Εχω ενα opel astra H του 09 με 78,000κμ . Το αγορασα καινουργιο και στις 20,000κμ εγινε τοποθετηση υγραεριου το 2011. Εκανα ολα τα service στην ωρα τους και του υγραεριου φυσικα...
Τελικα το αυτοκινητο αρχισε να κανει κολπα.. δυσκολια να παρει μπρος το πρωι και μετα αρχισε να σβηνει...
Πηγα σε 3 διαφορετικα συνεργεια της opel και στον εγκαταστατη του υγραεριου ... Ολα καλα μου ελεγαν ...δε βρισκουμε τιποτα ...το αυτοκινητο ειναι μια χαρα (οποτε εγω τα εχω παιξει και βλεπω φαντασματα..)
Καποια στιγμη το κακο παραγινε και αρχισε να σβηνει και εν κινησει...στην εθνικη με 120κμ... αν πατουσα συμπλεκτη.. Με τα πολλα και αφου εφαγα ωρες στα συνεργεια μου ειπαν οτι εχει θεμα με βαλβιδες (κατι το οποιο υποπτευομουν απο την αρχη και τους το ανεφερα σε ενα εξουσιοδοτημενο αλλα το απεκλεισαν αμεσως...) .
Σε ενα συνοικιακο συνεργειο λοιπον μετρησαμε συμπιεση και δειχνει 9 atm σε καθε κυλινδρο με επιθυμιτη τιμη το 14(τα νουμερα ετσι μου τα εδωσε κ ετσι τα παρουσιαζω..δε γνωριζω αν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα).
Τωρα... μου προτειναν να παμε σε ρυθμιση βαλβιδων αλλα οπως καταλαβα δεν το πιστευουν οτι θα διορθωσει το προβλημα ή τουλαχιστον οχι για πολυ.. Η δευτερη λυση που βρηκα ειναι για ρεκτιφιε και μιλαει για ενισχυμενες εδρες των βαλβιδων εξαγωγης .
Το κοστος στην πρωτη περιπτωση ειναι γυρω στα 350€ και στη δευτερη γυρω στα 700€.
Τη γνωμη σας αδερφια... καθως επισης εαν εχουμε καποιο δικο μας να μπορεσει να κανει τη δουλεια και να εχουμε μια στοιχειωδη εμπιστοσυνη..
Για την ωρα κυκλοφορουμε στη δουλεια με αυτο..
viewtopic.php?f=19&t=21252Ευχαριστω για το χρονο σας.