Πέρα απο την πλάκα μια σειρά απο ατυχή γεγονότα με κράτησαν λίγο μακρυά σας.Γεγονότα που ευχόμαστε να πάνε και να μην ξανάρθουν.
Ηθελα λοιπόν απο καιρό να γράψω κι εγώ με την σειρά μου κάποια πράγματα για όσον αφορά αυτή την όμαδα που λέγετε VitaraClub.
Πρόσφατα (πρίν αρκετές μέρες

Και ξεκινώντας θέλω να πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φίλο Τάκη,κατα club Καλαβρυτάρα, για το δώρο του. Πραγματικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς,τέτοιου είδους
άνθρωποι σπανίζουν. Φίλε Τάκη σε χιλιο ευχαριστώ. Ολα είναι μια χαρά.
Αργότερα,και καθώς βράδιαζε,ένα ευχάριστω γεγονός ήρθε να καλύψη μια στενάχωρη κατάσταση.Οπως και να το κάνουμε τα πολύμηνα ταξίδια στο εξωτερικό,των ανθρώπων μας, δεν είναι και ότι καλύτερο. Αλλα τι να κάνουμε εκεί που μας καταντήσανε.
Το ευχαριστω λοιπόν αυτό γεγονός έλαβε χώρα, που αλλού????? Στην Εστύλο. Στο κλάμπ του Club. Χάρηκα που είδα τόσους γνωστούς αλλά και άγνωστους φίλους.
Πολλές συζητήσεις, ευχάριστα νέα, και τρελό γέλιο. Ακόμα θυμάμαι το Φάνη και την πλάκα με το μαγιό του Borat.

Τις πολλές αναμνήσεις απο τις εκδρομές, αλλά και τα σχέδια για αυτές που έρχονται και ευχόμαστε να είμαστε όλοι εκεί.
Το εν κατα κλείδι είναι το πόσο χαίρομαι πραγματικά που είμαι μέλος σε μια τέτοια ομάδα. Ευχομαι στο μέλλον να μπορούμε να τα λέμε περισσότερο,
και να βρισκόμαστε απο κοντά περισσότερο.
Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή σας στην Αθήνα. Φάνη, Τάκη, Θόδωρο, Κώστα ex, Αντώνη, Πάνος, Σταύρος, και πολλούς πολλούς άλλους που μου διαφεύγουν
αλλά τους θυμάμαι,αλλά είμαι πτώμα,αλλά αν θυμηθώ θα τους επονομάσω,αλλά έγινα κουραστικός,αλλά.........!