Φίλοι μου, δεν είπε κανείς οτι μια φωτό αντικατροπτίζει όλη την Ελλάδα και πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά (αγωνιστής είμαι κι εγώ), αλλά καλό είναι να κοιτάμε, όπως είπε και ο Θωμάς, και τις δύο όψεις του νομίσματος, γιατί κάποια στιγμή ΟΛΟΙ μας θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν τελικά υπάρχει αύριο σε τούτη δω τη Χώρα για εμάς και τα παιδιά μας, ποιος μου λέει με σιγουριά φίλοι μου ότι θα έχω και αύριο να τα ταϊσω;;; ΩΣ ΠΟΤΕ?????? θα χαμογελώ και θα προχωρώ που λέει κι ο φίλος μου ο Πάνος... δεν έχω κάνει ποτέ κάτω το κεφάλι όσο και να με "βαράνε", με έχουν μάθει στην οικογένειά μου να αντέχω τα πάντα και ποτέ να μην κάνω πίσω, έχω ξαναπεί πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα τα παραδώσω, για μένα ΖΩΗ σημαίνει οικογένεια και καθήκον μου η υπεράσπισή της... αλλά πώς; με τι αξιοπρέπεια αν σου έχουν πάρει και το τελευταίο ευρώ και προχωράνε σε στέγη εργασία και οτιδήποτε άλλο σου ανήκει... γιαυτό λοιπόν συγχωρέστε με και μην με παρεξηγείτε αν έχετε την εντύπωση οτι τα παραλέω ή οτι είμαι απο αυτούς που μόλις βρούν μια φωτογραφία αμέσως το κάνουν δράμα... δεν είμαι, απλά έτυχε να είναι αυτή η φωτό...
Πιστεύω πως όλοι μας πλέον έχουμε καταλάβει πως αυτά τα ρεμάλια αν δεν μας λυπηθούν και να κάνουν πίσω δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, όσο κι αν φωνάζουμε όσο ψηλά και να σηκώσουμε το κεφάλι, αυτοί αυτά που θέλουν να μας πάρουν θα τα πάρουν και μην μου πείτε ότι υπάρχει κάποιος από εμάς που πάει κόντρα στο σύστημα, χωρίς να υποστεί συνέπειες; γιατί κι εγώ για παράδειγμα στο πρώτο χαράτσι την είδα μάγκας και δεν το πλήρωσα και τώρα η εφορία ήδη μου χρεώνει προσαυξήσεις... και δεν είναι μόνο αυτό, αυτό ήταν ένα απλό παράδειγμα, μην πιάσουμε τα πόσα μας ζητάνε τα οποία δεν φτάνουν, ΟΧΙ για να ζήσεις αλλά για να τους δώσεις... δεν μιλάω για όσους πολίτες μπορεί να έχουν κάνει τις καβάτζες τους και να αντέχουν να πληρώνουν και να συντηρούν και τα παιδιά τους, μιλάω για την δικιά μας γενιά που τώρα ξεκινήσαμε μια επιχείρηση και οικογένεια και δεν έχουμε μέλλον με τα σημερινά δεδομένα, θα μιλήσω για μένα, είμαι 28 χρονών παντρεμένος με 2 παιδάκια, έκανα δικιά μου έναρξη επιχείρησης το 2011 και δουλεύω καθημερινά για ΑΥΤΟΥΣ, πού και ποιο να είναι το ΜΕΛΛΟΝ μου με όλα αυτά που γίνονται σήμερα στην ΧΩΡΑ μας;;; άσε και το άλλο, να παρακαλάς μην σου τύχει και τίποτα... και μιας και σας θεωρώ ως την διαδικτυακή μου οικογένεια πλέον θα σας πω και κάτι προσωπικό, η μικρή μου είναι 4 μηνών και την έχω απο την προηγούμενη εβδομάδα στο ΠΑΙΔΩΝ, την έχουν στο οξυγόνο και με κάτι άλλα φάρμακα γιατί παρουσίασε προχωρημένη βρογχιολίτιδα, εκτός ότι εδώ στο Νησί δεν υπάρχουν γιατροί να βρουν τόσο καιρό το παιδάκι τι είχε και της έδιναν ένα σωρό φάρμακα μπας και πετύχουν κάτι, έφτιαξαν πρόσφατα κι ένα ΜΕΓΑνοσοκομείο το οποίο είναι άδειο κι έρημο...και ρωτώ τώρα εγώ, πες ότι μια οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει Αθήνα για να γίνει καλά το παιδάκι τους, ΠΟΙΟΣ θα νοιαστεί;;; ΚΑΝΕΙΣ... Πού είναι η ΥΓΕΙΑ;;; πού είναι η ΠΑΙΔΕΙΑ που είναι η αξιοπρέπεια του ΕΛΛΗΝΑ;;;
Γιαυτό σας λέω φίλοι μου καλά τα λέτε κι εσείς κι εγώ αλλά βλέπουμε πως αντί να πηγαίνουμε προς το καλύτερο, οδεύουμε προς το χειρότερο...
Δεν θα γράψω άλλα, μέχρι κι εγώ κουράστηκα... ξέρω πως αυτές οι συζητήσεις παίρνουν ώρες, το θέμα είναι πως δεν θα δώσουμε εμείς τη λύση, είναι το μόνο σίγουρο, αυτό που γίνεται είναι να τσακώνεται ο κόσμος, να χαλάνε παρέες, να κλείνουν σπίτια + μαγαζιά, να χάνονται ζωές και να διαλύετε ένας ολόκληρος ΛΑΟΣ... ΛΥΠΑΜΑΙ τίποτα άλλο δεν θα πω.
Και πάλι χωρίς παρεξήγηση σε όλους εσάς φίλοι μου!!!!