Αναγκαστικοί δότες οργάνων όλοι οι Έλληνες !!!!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Αναγκαστικοί δότες οργάνων όλοι οι Έλληνες !!!!

Δημοσίευσηαπό Atlas » Δευτ Ιαν 28, 2013 2:06 pm

Το δικαίωμα της προσφοράς γίνεται υποχρέωση, σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία που μόνο κινδύνους εγκυμονεί.
Μέχρι τώρα, η λήψη οργάνων γινόταν από όσους είχαν εκφράσει γραπτώς την επιθυμία τους αυτή στον ΕΟΜ (Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων) ή όταν υπήρχε η συγκατάθεση των συγγενών για την αφαίρεση και δωρεά οργάνων προς μεταμόσχευση. Τη δε αποκλειστική αρμοδιότητα για την αφαίρεση οργάνων είχε ο ΕΟΜ, κάτι που συμβαίνει εξάλλου και παγκοσμίως.
Σύμφωνα με τον νέο νόμο (νόμος 3984/ΦΕΚ 150/Α/27.06.2011) , η αφαίρεση οργάνων θα πραγματοποιείται από «Οργανισμούς Αφαίρεσης» που είναι νοσοκομεία Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή ιδιωτικές κλινικές, που έχουν λάβει τη σχετική άδεια.
Παραχωρείται έτσι, το δικαίωμα αφαίρεσης οργάνων σε τρίτους, οι οποίοι μάλιστα εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ η αφαίρεση οργάνων διεθνώς γίνεται από τις ομάδες των μεταμοσχευτικών κέντρων και όχι από ιδιώτες.
Στην περίπτωση λοιπόν που κάποιος δεν επιθυμεί τον τεμαχισμό του, θα πρέπει να έχει προλάβει να εκφράσει με νόμιμες διαδικασίες την αντίθεσή του, αν και εφόσον έχει πρώτα ενημερωθεί, για ένα νόμο τόσο σοβαρό που έχει περάσει στα ψιλά γράμματα εν τω μέσω μιας κρίσης που μαστίζει τη χώρα.
Έναν νόμο που «βιάστηκε» να προωθήσει κακήν κακώς ο τότε υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος με τη σύμφωνη γνώμη του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου στις 16 Ιουνίου 2011, χωρίς ονομαστική ψηφοφορία, από ένα Κοινοβούλιο πολιορκούμενο από πλήθος Ελλήνων πολιτών, μεταξύ Μνημονίου και Μεσοπρόθεσμου, κι ενόσω όλη η Ελλάδα περίμενε να δει αν ο πρωθυπουργός της παραιτείται ή όχι. Στις 16 Ιουνίου, ανήμερα των γενεθλίων του, ο τότε πρωθυπουργός βιάστηκε κάνει ένα ακόμα δώρο στον ελληνικό λαό...
Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν το νόμο; Πώς εξασφαλίζεται η έγκαιρη ενημέρωση των ιατρών ξεπερνώντας τα γραφειοκρατικά προβλήματα όπως είναι το έγκυρο της υπογραφής και πόσοι συγγενείς θα είναι σε θέση να χειριστούν ταυτόχρονα το χαμό του ανθρώπου τους και την αγωνία να γίνει σεβαστή η επιθυμία του θανόντα;

Πηγη:http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/274221/anagkastikoi-dotes-organon-oloi-oi-ellines-hari-ston-gap
:tsoukalas: :tsoukalas: Με ρωτήσατε ρε "εύστροφα" και τα δυό σας;
SV1GFS
Άβαταρ μέλους
Atlas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Yokohama G015 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 225/65 R17
Suspension: Ελατήρια MAD
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Ο ανεκδοτάκιας
Name: Μάρκος

Re: Αναγκαστικοί δότες οργάνων όλοι οι Έλληνες !!!!

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Δευτ Ιαν 28, 2013 2:22 pm

Το μόνο που θα σας δωρίσω αλήτες είναι τα @#$#@#$@@#$ μου :evil: :evil: :evil: :evil: θα μας πεθαίνουν για να πουλήσουν τα όργανα :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό libero » Δευτ Ιαν 28, 2013 2:28 pm

Δεν ξέρω τί μπορεί να κάνει κάποιον να μην θέλει να κάνει δωρεά οργάνων μετά θάνατον. Νομίζω ότι το μόνο εμπόδιο μπορεί να είναι θρησκευτικό και δεν βλέπω κάτι άλλο προσωπικά. Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος από αυτόν το νόμο. Δε βλέπω τη χρησιμότητα λίγου συκωτιού, της καρδιάς, των ματιών, των νεφρών και άλλων οργάνων μετά θάνατον. Τελοσπάντων, προκειμένου να μην τα φάει η "μαύρη γης" ας τα δωρίσω σε κανέναν άλλον μπας και του δώσω καμιά ευκαιρία παραπάνω στη ζωή. Βέβαια εγώ σκέφτομαι και τ'ανάποδα. Αν είχα ανάγκη από ένα νεφρό ή μια καρδιά, θα με ενοχλούσε πάρα πολύ να ξέρω ότι κανείς δεν τα δωρίζει μόνο και μόνο από τον εγωισμό της ιδιοκτησίας για κάτι του οποίου του χαρίστηκε από τη φύση.
Με τα παραπάνω θέλω μόνο να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με το να υπάρχει τέτοιος νόμος αν και θα ήθελα να υπάρχουν κανόνες εφαρμογής για να μην υπάρξουν προβλήματα παρανομίας (πχ σκοτώνω κάποιον από ανάγκη γιατί είναι συμβατά τα όργανα του με τα δικά μου). Δεν θα κατηγορήσω κανέναν ο οποίος θα υποβάλει αίτηση για να μην δωρίσει τα όργανά του, όμως σίγουρα θα τον απορρίψω από τον κύκλο επαφών μου. Τίποτα το προσωπικό με κανέναν. Απλώς δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει απόψεις συμβατές με τις δικές μου άρα δεν υπάρχει λόγος να έχω συναναστροφές μαζί του.
Επαναλαμβάνω, δεν βλέπω τη χρησιμότητα των οργάνων μετά θάνατον. Και παράλληλα βλέπω τη χρησιμότητα των οργάνων ως μοσχεύματα σε πιθανούς ασθενείς αλλά και ως αντικείμενα σπουδών, έρευνας και μάθησης. Μεγάλο μέρος της εξέλιξης της ιατρικής, ακόμη και το ότι μπορούμε σήμερα να μιλάμε για θεραπεία τουλάχιστον κάποιων μορφών καρκίνου, οφείλεται σε κόσμο που είχε αποφασίσει να χαρίσει το σώμα του στην έρευνα. Βέβαια η Ιατρική χρωστάει πολλά και στον Ες ο οποίος έπαιρνε ζωντανούς εβραίους και τους σφάγιαζε για να βγάλει αποτελέσματα, αλλά νομίζω ότι κανείς δεν θα ήθελε η Ιατρική να εξελίσεται με τη μέθοδο του Ες. Θα προτιμούσαμε όλοι να εξελίσεται με τη δωρεά οργάνων. Και κατά την ταπεινή μου άποψη, όντας κτηνίατρος, ίσως την επόμενη φορά που θα αρρωστήσετε, την επόμενη φορά που θα χρειαστεί εσείς ή ένα συγγενικό σας πρόσωπο να λάβει φαρμακευτική αγωγή ή πολύ περισσότερο να εγχειριστεί ΟΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ θα πρέπει να σκεφτείτε ότι αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που χάρισαν ολόκληρο το σώμα τους ή επί μέρους όργανα στην επιστήμη, ο γιατρός δεν θα ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει. Οι εγχειρήσεις δεν είναι μόνο κόβουμε και ότι βρούμε μέσα το διορθώνουμε. Πρέπει να ξέρει κανείς πώς είναι ανατομικά ένα ανθρώπινο σώμα για να μην σας σφάξει "κατά λάθος".
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Ιαν 28, 2013 2:42 pm

libero έγραψε:θέλω μόνο να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με το να υπάρχει τέτοιος νόμος αν και θα ήθελα να υπάρχουν κανόνες εφαρμογής για να μην υπάρξουν προβλήματα παρανομίας (πχ σκοτώνω κάποιον από ανάγκη γιατί είναι συμβατά τα όργανα του με τα δικά μου).

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, αλλά μόνο εάν κατοχυρωθούν τα "ως άνω εις ερυθρόν σημασμένα" :!: :!:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό A7PILOT » Δευτ Ιαν 28, 2013 2:46 pm

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια είμαι εθελοντής αιμοδότης και δότης οργάνων και ομολογώ ότι είμαι πολύ περήφανος ...!!!

Οσον αφορά τα πολιτικάντικα του ακατανόμαστου και της παρέας του.... τι να πεις... Αφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσει.....

Και φυσικά συμφωνώ με την επισήμανση του Πάνου...
Άβαταρ μέλους
A7PILOT
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: MAXXIS AT WARM DRIVE-G015
Διάσταση ελαστικών: 215 & 225/70/16
Suspension: MAD / OME +4cm
Εργάτης: Ναι
Aka: A7PILOT
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΚΟΥΔΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Δευτ Ιαν 28, 2013 2:58 pm

Και εγώ είμαι απο τα 18 και αιμοδότης και δότης οργάνων, οι περίεργες μεθοδεύσεις είναι που με ενοχλούν ;-) Γιατί κανένας δεν μπορεί να μου εγγυηθεί οτι θα με αφήσουν να πεθάνω αντί να με περιθάλψουν, εαν τους ενδιαφέρουν κάποια όργανα ;-)
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό printioa » Δευτ Ιαν 28, 2013 3:18 pm

ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Και εγώ είμαι απο τα 18 και αιμοδότης και δότης οργάνων, οι περίεργες μεθοδεύσεις είναι που με ενοχλούν ;-) Γιατί κανένας δεν μπορεί να μου εγγυηθεί οτι θα με αφήσουν να πεθάνω αντί να με περιθάλψουν, εαν τους ενδιαφέρουν κάποια όργανα ;-)

Μα αυτο μπορει να συμβαινει μονο σημερα που υπαρχει ελειψη δωρεων και οχι οταν θα υπαρχει επαρκεια οργανων. Τοτε θα πρεπει να νοιωθουμε μεγαλυτερη σιγουρια.

Δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν θα ηθελε να βοηθησει συνανθρωπο του οταν τυχον θα του ηταν πλεον αχρηστα τα οργανα του. Ακομα και απο θρησκευτικη προκαταληψη θα πρεπει να υπερισχυει η αγαπξ προς τον συναθρωπο και η λατρεια της ζωης μιας και ολες οι θρησκειες τον θανατο πολεμουν.

Ομως ελαχιστοι αυτοι που προχωρουν εν ζωη στη δωρεα των οργανων τους , μιας και ολοι μας νοιωθουμε (και ετσι πρεπει) αθανατοι και υγιεις οποτε γιατι να προβουμε σε μια τετοια προνοια αφου δεν προεκιται ουτε να πεθαμνουμε τωρα κοντα αλλα ουτε καν ατυχημα να εχουμε.

Αν μου ελεγες ¨φιλε αυριο θα φυγεις για επανω" ε... καλα τοτε θα εκανα εγκαιρα την δωρεα μου.

Αυτο ερχετε να καλυψει ο νομος που ομως θα γινει και αυτος αντικειμενο αντιπαραθεσης μεταξυ ολων των ¨αρμοδιων"

Φιλοι απλα ειναι τα πραγματα, τους χαριζω οτι θα τους ειναι χρησιμο, και καλυτερα ετσι γιατι ισως τα παιδια μου μεσα στο πονο του χαμου μου να μην μπορεσουν να σκεφτουν οτι δεν ειμαι πια εκει και δεν αφησουν να φανω για μια φορα στη ζωη μου χρησιμος.

Τιμη στο πατερα που σκοτωσαν τον γιο του τραμπουκοι στη Μυκονο και εκεινος απο πολυ μακρυα εκανε δωρεα ζωης.
Αυτοί που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα , ενοχλούν εμάς που τα ξέρουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
printioa
4x4 Regular member
4x4 Regular member

Name: Γιαννης

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Δευτ Ιαν 28, 2013 4:41 pm

printioa έγραψε:Δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ανθρωπος που δεν θα ηθελε να βοηθησει συνανθρωπο του οταν τυχον θα του ηταν πλεον αχρηστα τα οργανα του. Ακομα και απο θρησκευτικη προκαταληψη θα πρεπει να υπερισχυει η αγαπξ προς τον συναθρωπο και η λατρεια της ζωης μιας και ολες οι θρησκειες τον θανατο πολεμουν.

Πολύ σωστά.Θα το κάνω όμως επειδή το θέλω εγώ.Και όχι επειδή μου το κότσαραν σε νόμο.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ Ιαν 28, 2013 7:39 pm

η θρησκεια δε το επιτρεπη.υπαρχουν πολλα ερωτηματικα πανω σαυτο το νομοσχεδιο.οσοι δε θελουν πρεπει να κανουν αιτηση στον ΕΟΜ.τα ανηλικα ειναι κ αυτα δοτες.το μεγαλο θεμα ειναι οτι τα οργανα θα υπαγονται στο δημοσιο κ απο εκει θα μπορει να παρει το ΔΝΤ σαν δημοσια περιουσια???
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό nipa » Δευτ Ιαν 28, 2013 7:42 pm

Όπου ανακατεύονται αυτοί οι μ@λ@κες τα κάνουν …………
Νίκος
Είσαι Έλληνας? Τι προσκυνάς? Σηκώσου απάνω.
Εμείς και στους Θεούς ορθοί μιλούμε
Θ. Κολοκοτρώνης
Άβαταρ μέλους
nipa
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: Hankook Dynapro AT-m RF10
Διάσταση ελαστικών: 225/70/15
Suspension: MAD-ΚΑΥΑΒΑ
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ Ιαν 28, 2013 7:44 pm

nipa έγραψε:Όπου ανακατεύονται αυτοί οι μ@λ@κες τα κάνουν …………

οπου πηγε το ΔΝΤ αυτο το μετρο περασε ;-)
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό libero » Δευτ Ιαν 28, 2013 10:57 pm

hlias έγραψε:
nipa έγραψε:Όπου ανακατεύονται αυτοί οι μ@λ@κες τα κάνουν …………

οπου πηγε το ΔΝΤ αυτο το μετρο περασε ;-)

Το ΔΝΤ δεν είχε πάει στην Ιταλία νομίζω. Και ο νόμος αυτός ισχύει εδώ και δεκαετίες. Το ίδιο αν δεν κάνω λάθος συμβαίνει και Ολλανδία και Γερμανία.

Τελοσπάντων, με γνωρίζετε. Δε θα συστηθούμε τώρα. Ξέρετε τι βρισίδι έχω ρίξει για τους νόμους, τους φόρους και όλα όσα έχουν γίνει χάρην του χρέους. Αλλά κάποια πράγματα πρέπει ίσως να τα βλέπουμε και λίγο από άλλη οπτική γωνία. Αυτός ο νόμος έπρεπε να γίνει. Και σαφώς να διέπεται από τους απαραίτητους κανονισμούς. Δεν είναι το ΔΝΤ που τον επέβαλε. Ας μην υπερβάλουμε. Εγώ κατανοώ ότι όταν όλα πηγαουν στραβά, ακόμη και αυτά που είναι σωστά μπορεί να μας φανούν στραβά ή τα ελαφρώς στραβά να μας φανούν θεόστραβα, αλλά καλό είναι να κρατάμε και λίγο την ψυχραιμία μας επί του συγκεκριμένου. Ο νόμος δεν είναι πάντοτε υποχρέωση. Κάποιες φορές είναι καθοδηγητική οδηγία. Στο κάτω κάτω αν υπάρχει πια τόση αμφιβολία, το παραθυράκι του να αιτηθεί κάποιος την μη υπαγωγή του στο νόμο υπάρχει. Και βέβαια μπορεί εκ των υστέρων να ζητήσει σε μια διαθήκη του τις επιθυμίες του. Είναι καλός νόμος. Ας μην τον κατηγορούμε...
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Δευτ Ιαν 28, 2013 11:17 pm

Το ανθρωπιστικό κομάτι είναι έτερο, από την αναγκαστική παρακράτηση οργάνων :evil:

Σε μία χώρα όπου η διαφθορά στον δημόσιο τομέα χτυπάει ΚΟΚΚΙΝΑ, πως θα εξασφαλιστεί το καλώς έχειν της κατάληξης της ζωής ενός ατυχήσαντα σε δυστύχημα π.χ., αν πίσω από αυτήν καραδοκούν οι προσδοκίες ανήθικου και αισχρού πλουτισμού επίορκων γιατρών κλπ κατακαθιών του θλιβερού (παρα)πολιτισμού μας :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Δευτ Ιαν 28, 2013 11:49 pm

Kalavritara έγραψε:

Σε μία χώρα όπου η διαφθορά στον δημόσιο τομέα χτυπάει ΚΟΚΚΙΝΑ, πως θα εξασφαλιστεί το καλώς έχειν της κατάληξης της ζωής ενός ατυχήσαντα σε δυστύχημα π.χ., αν πίσω από αυτήν καραδοκούν οι προσδοκίες ανήθικου και αισχρού πλουτισμού επίορκων γιατρών κλπ κατακαθιών του θλιβερού (παρα)πολιτισμού μας :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Σωστός!! ;-)
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Τρί Ιαν 29, 2013 8:06 am

Kalavritara έγραψε:Το ανθρωπιστικό κομάτι είναι έτερο, από την αναγκαστική παρακράτηση οργάνων :evil:

Τακη,το εγραψε και ο φιλος printioa παραπανω.Πιστευω κι εγω πως ΤΩΡΑ θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες ο ατυχησας του παραδειγματος σου να μην εχει καταληξη της ζωης του απο διεφθαρμενους γιατρους,(υπαρχουν τετοιοι? :lol:) μιας και η προσφορα οργανων θα ειναι ανγκαστικα μεγαλη.
Σαφως και ο νομος αυτος με βρισκει συμφωνο.
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4troxos και 14 επισκέπτες