Περιμένοντας τοὺς βαρβάρους.....

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Περιμένοντας τοὺς βαρβάρους.....

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Πέμ Οκτ 11, 2012 4:49 pm

Υπάρχει και το άλλο όμως... από έναν βάρβαρο:

Friedrich Nietzsche («Η Γένεση της Τραγωδίας», κεφ. XV, 1872):

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικό ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Μα ποιοι, επιτέλους, είναι αυτοί των οποίων η ιστορική αίγλη υπήρξε τόσο εφήμερη, οι θεσμοί τους τόσο περιορισμένοι, τα ήθη τους αμφίβολα έως απαράδεκτα, και οι οποίοι απαιτούν μια εξαίρετη θέση ανάμεσα στα έθνη, μια θέση πάνω από το πλήθος.
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απʼ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους. Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους , οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα»

Τα παραπάνω μην τα πάρετε εθνικιστικά... Πάρτε το σαν κάλεσμα να ξαναγίνουμε όμορφοι άνθρωποι πάνω απ'όλα και... όλα μετά θα πάρουν το δρόμο τους! Αφήστε το νεο-ελληνισμό κατά μέρος! Απειλούμαστε ευθέως πια και θα πρέπει να στραφούμε προς εκείνη τη μεριά που μας έκανε πάλαι ποτέ όμορφο λαό και δε μας ακούμπαγε κανείς όσο κι αν ζήλευε γιατί... μας σεβόταν! :wink:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Πέμ Οκτ 11, 2012 4:59 pm

"Πας μη Έλλην, βάρβαρος" :arrow: ΠΛΑΤΩΝ

Τουλάχιστον οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, φρόντισαν για μας πριν από μας, ώστε οι βάρβαροι να διαβάζουν τα ιστορικά γεγονότα και να μην λένε ότι τα λέμε εμείς από μίσος για την κατάσταση όπου μας έχουν φέρει.....

ΥΓ: αλήθεια, εμείς τι κάνουμε? :whistle:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό dpol » Πέμ Οκτ 11, 2012 5:32 pm

Και παλι στεναχωριεμαι γιατι βλεπω οτι για μια αλλη φορα αλληθωριζουμε αποστρεφοντας το βλεμα μας απο την πραγματικοτητα :!: :!:

Μιας και ανοιξατε κουβεντα με "βαρβαρους" θελω να σας θυμιζω οτι οι βαρβαροι επιλεγουν τον στοχο τους, επιτιθενται, καταστρεφουν ολοσχερως, δεν παιρνουν αιχμαλωτους αλλα παιρνουν σκλαβους, πλιατσικολογουν και φευγουν :idea:

Οι "βαρβαροι" που εσεις εννοειτε, ηρθαν, ηταν ευγενικοι, διαπραγματευτικαν, πληρωσαν, ξανα και ξανα , ξεχασατε ποσα λεφτα εχουμε παρει μαλλον απο το 2010 και τι τα καναμε :twisted: :twisted:

Οι ιδιοι "βαρβαροι απο το 80' και μετα μας εχουν "σκασει" ζεστα ου ολιγα μυρια :twisted: αλλα εμεις τα καναμε μαπμπερσ και βιλες :twisted:

Οταν διαπιστωσαν για μια αλλη φορα οτι τους γραψαμε στ' @ρχιδι@ μας τοτε αλλαξαν τροπαρι :twisted:

Παρακαλατε λοιπον να συνεχισουν να ερχονται, εκτος και εαν ειμαστε ετοιμοι να ζουμε με συσσιτιο, το τουφεκι στο χερι και πισω απο το παρθυρο, και χωρις ρευμα να φορτισουμε το i-phone :twisted:

Απαντηστε αυτες τις ερωτησεις και ειμαι ο πρωτος μπροστα με το τουφεκι :twisted:

Τουλαχιστον οσοι ξερω εγω δεν μπορουν ζησουν ετσι, ουτε χωρις fredo δεν μπορουν να ζησουν :twisted:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Οκτ 11, 2012 7:22 pm

Δυστυχώς, οι βάρβαροι είναι μέσα μας, είναι σάρκα απο την σάρκα μας........είναι αυτοί που ουδέποτε φρόντισαν να νομοθετήσουν και όταν νομοθέτησαν ήταν αυτοί που δεν τήρησαν και δεν φρόντισαν για την εφαρμογή των νόμων.....είναι αυτοί που έκλειναν το μάτι στον " γνωστό " και " φίλο " με το αζημίωτο φυσικά πάντα, ήταν αυτοί που διόριζαν χωρίς κανένα έλεγχο τον ψηφοφόρο και φίλο και μετά τον άφηναν ασύδοτο,αρκεί να μαζεύαν τα " ψηφαλάκια " για να θεραπεύσουν την ματαιοδοξία τους να τους αποκαλούν κύριε υπουργέ και κύριε βουλευτά και κύριε......
Οι βάρβαροι είμαστε εμείς που τους ψηφίζαμε και τους στηρίζαμε όλα αυτά τα χρόνια, οι βάρβαροι είναι μπροστά μας όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και όταν βλέπουμε τον διπλανό μας στον δρόμο.......
Το να φταίνε πάντα οι άλλοι είναι οι βολική λύση......όπως έγραφε πολλά χρόνια πριν ο Νίκος Δήμου " ο Έλληνας όταν κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέφτη πάντα βλέπει τον Μεγαλέξανδρο, τον Κολοκοτρώνη,.....τον ....τον ...ποτέ δεν βλέπει αυτό που είναι....ένας καραγκιόζης " .Και για να μην παρεξηγηθεί κανένας, αυτό το αναφέρω προσωπικά για μένα.
Το έχω ξαναγράψει.....η φυλή αυτή που βλέπω μπροστά μου δεν έχει καμία σχέση ούτε με τους Ελληνες του 1940 πόσο δε μάλλον με τους αρχαίους υμών προγόνους, τους οποίους αρεσκόμαστε να επικαλούμαστε.........
Και εγώ θέλω να %#$#@%$@@την Μέρκελ. την Λαγκάρντ,τον Τόμσεν., τον Σημίτη, τον Καραμανλή, τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά,.......
Αλλά τώρα τελευταία κοιτάζοντας τον καθρέφτη θέλω πρώτα από όλα να ΦΤΥΣΩ τον εαυτό μου.......γιατί είμαι και εγώ ένας βάρβαρος και προώθησα τους βαρβάρους.
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό dpol » Πέμ Οκτ 11, 2012 9:52 pm

ΜΩΡΑΙΤΗ respect :!: :!: ο λογος σου ειναι εφαμιλλος μεγαλου ΑΝΔΡΑ που δεν ντρεπεται να κανει την αυτοκριτικη του, να παραδεχτει τα λαθη του και να μετανοησει, αυτες οι αρετες ξεχωριζουν τους ανδρες απο τα υπολοιπα διποδα και φουσκωνουν τα παντελονια :evil: :evil:

Εαν θελουμε καποια στιγμη τα παιδια μας, γιατι εμεις ειμαστε χαμενοι, να ζησουν τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο που ζησαμε και εμεις ετσι πρεπει να σκεφτουμε :idea:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Πέμ Οκτ 11, 2012 10:25 pm

Συμφωνώ απο τα βάθη της καρδιάς μου με τους προλαλήσαντες :clap:

Είμαστε όλοι μας κλέφτες :!: Είτε γιατί κάποιοι παίρναμε μεγαλύτερους μισθούς απο αυτούς που έπρεπε να παίρουμε :!: , είτε γιατί κάποιοι στηθήκαμε σε πολιτικά γραφεία για να μας βολέψουν σε μία θεσούλα (που δεν έπρεπε να υπάρχει) :!: , είτε γιατί κάποιοι από μας γεμ'ιζαν τις δεξαμενές του καλοριφέρ τον Απρίλιο και το χρησιμοποιούσαμε στα Τρακτέρ μας :!:, είτε γιατί λαδώσαμε κάποιον γιατρό για να "περιποιηθεί καλύτερα τον άνθρωπό μας" :!: , είτε γιατί ζητήσαμε στον υδαυλικό να μην κόψει απόδειξη για να κερδίσουμε το κάτι τι (και να χάσει βέβαια το κράτος) :!: Ναί ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ :!:

Υπάρχουν όμως μεσα στο σύστημα αυτό ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, (χρηματισμένοι Πολιτικοί, νταβατζήδες Επιχειρηματίες, Επίορκοι Γιατροί, Μαφιόζοι Δικηγόροι κλπ, κλπ) :evil: :evil: :evil: που μπροστά σε μας τους κλεφτάκους εξαφανίζουν την ενοχή μας και απλά ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ όταν εμείς ΔΥΟΥΜΕ :evil: Με βάση λοιπόν τον απλό κανόνα της ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, θα πρέπει ΟΛΟΙ να πληρώσουν για τις κλοπές τους ανάλογα :!: Ότι δηλαδή ισχύει στα λογικά συστήματα Δικαιοσύνης :!: Οι ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ θα πρέπει να δικαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, και να επιστραφούν τα κλεμένα στο (φτωχό) Κράτος :!: :!: :!: Μετά ας έρθει και η σειρά μας (αφού συνυπολογιστεί και η ψυχική οδύνη που υποστήκαμε να βλέπουμε τον γέρο χωρίς φάρμακα και το παιδάκι χωρίς εμβόλια), και να πληρώσουμε και ΕΜΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ οι ΜΕΓΑΛΟΑΚΗΔΕΣ έχουν πάει εκεί που πρέπει :obscene-hanged:

Και όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ :twisted:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Παρ Οκτ 12, 2012 6:29 am

kfanis έγραψε:Mια ερώτηση......

Για όλους αυτούς που απο τότε που ξεκίνησαν να δουλεύουν, έβαλαν κάτω το κεφάλι και με όλες τους τις δυνάμεις εργάστηκαν σκληρά και δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ.....

Μπορούν να ισχύουν όλα τα παραπάνω;;;;;;; :?: :think:

Ολα,σιγουρα οχι.Μερικα ομως...μμμμ!
Αλλα οχι και οτι ειναι ΜΟΝΟ ελληνικο φαινομενο πολλα απο τα παραπανω που γραφει ο φιλος Kalavritara.Π.χ. παρανομες καταθεσεις στην Ελβετια και αλλου,δεν εχουν μονο Ελληνες.
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Δημοσίευσηαπό antonis1627 » Παρ Οκτ 12, 2012 8:04 am

Ότι και να πούμε εδώ μέσα παιδιά μόλις ξαναγίνουν εκλογές οι πιο πολλοί θα τους ξαναψηφίσουν πάλι.
Δυστυχώς είμαστε μαζόχες σαν λαός :( .
ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ
Άβαταρ μέλους
antonis1627
Super Moderator
Super Moderator

Λάστιχα: BF GOODRICH A/T KO2
Διάσταση ελαστικών: 225/70/16
Suspension: MAD+KYB+Αποστάτες
Aka: Αντώνιος ο Συναξαριστής
Name: ΑΝΤΩΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Οκτ 12, 2012 8:52 am

kfanis έγραψε:Mια ερώτηση......

Για όλους αυτούς που απο τότε που ξεκίνησαν να δουλεύουν, έβαλαν κάτω το κεφάλι και με όλες τους τις δυνάμεις εργάστηκαν σκληρά και δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ.....

Μπορούν να ισχύουν όλα τα παραπάνω;;;;;;; :?: :think:

Εγώ αυτά που έγραψα για τον εαυτό μου και ΜΟΝΟ αποδέχομαι οτι ισχύουν.......... :wink: για αυτό και τα έγραψα...έχω μερίδιο ευθύνης για τις επιλογές μου.
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό k.l. » Παρ Οκτ 12, 2012 9:43 am

Αυτό που έχουμε χάσει από καιρό και δύσκολα θα ξαναβρούμε είναι η παιδεία, ο αυτοσεβασμός μας και ο πολιτισμός μας, γιατί μπορεί να είναι μύθος ή αλήθεια ότι προσπαθούν να μας τα καταστρέψουν αλλά είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι αν τα απολέσουμε και δεν μιλώ σε εθνικό επίπεδο αλλά σε απολύτως προσωπικό. Αν δεν αρχίσουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας την οικογένεια τον διπλανό και το περιβάλλον μας δεν πρόκειται να σωθούμε ποτέ.
Δεν φταίνε οι βάρβαροι που δεν περιμένω εγώ την σειρά μου και όταν την παρακάμψω τα πρήζω του υπάλληλου γιατί εγώ δεν έχω όλα τα απαραίτητα έγγραφα και φωνάζω από πάνω ότι δεν με εξυπηρετεί.
Δεν φταίνε οι βάρβαροι όταν πρώτα εγώ δεν μαθαίνω στο παιδί μου πως να μιλά και να συμπεριφέρεται και μην ακούσω κανέναν να λέει πως αυτό είναι δουλειά του σχολείου.
Δεν φταίνε οι βάρβαροι που εγώ τα προβλήματα μου τα ξεσπάω στα παιδιά μου, στο τιμόνι, στον απέναντί μου και όχι σε μένα.
Δεν φταίνε οι βάρβαροι που εγώ πετάω τα σκουπίδια μου όπου βρω,
και χιλιάδες ακόμα πράγματα από το ποιό μικρό έως το μεγαλύτερο.
Αν αρχίσω εγώ να συμπεριφέρομαι σωστά και ο απέναντι θα ακολουθήσει και σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα μεγάλα κεφάλια, ανάποδα δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
k.l.
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Suspension: Κyb, Koni - mad
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Οκτ 12, 2012 10:46 am

Σωστός....................... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Παρ Οκτ 12, 2012 11:59 am

+1000000 :handgestures-thumbup:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό grvitara » Παρ Οκτ 12, 2012 5:04 pm

Ίσως μερικοί θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους όπως την έκανα και εγώ, αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν με βρήκα να φταίω κάπου. Σαν νέος στην ηλικία, πρόσφατα παντρεμένος και σύντομα μπαμπάς, νιώθω ότι η ζωή με τιμωρεί επειδή ακριβώς αποφάσισα να κάνω οικογένεια. Δουλεύω ατελείωτες ώρες πέραν κάθε νόμιμου ωραρίου (εννοείται χωρίς αποδοχές), δεν ξέρω τι θα πει αργία Σαββάτου, πληρώνω όλους τους φόρους μου γιατί όλα δηλώνονται (θέλοντας και μη) και το μόνο που βλέπω είναι ότι απλά δεν μου περισσεύει φράγκο για να κεράσω τη γυναίκα μου ένα παγωτό μια Κυριακή, να της πάρω ένα μπουκέτο λουλούδια και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα είμαι ικανός να πάρω γάλα στο παιδί μου αύριο μεθαύριο.
Από αξιοπρεπής άνθρωπος που αγόραζα και πρόσφερα μέχρι εκεί που έφτανε η τσέπη μου, κοντεύω να καταντήσω ζητιάνος επειδή ο μισθός μου έχει εξαφανιστεί σε 2 μέρες στα διάφορα χαράτσια και ό,τι είδους φόρους έχει σκαρφιστεί το κάθε @@@@@.
Για τους κάθε λογής βαρβάρους λοιπόν τρέφω τα χείριστα αισθήματα και για την κατάσταση που με έφεραν είμαι σίγουρος ότι δεν φταίω εγώ!
Άβαταρ μέλους
grvitara

Λάστιχα: Michelin A/T
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Μαμα
Aka: O...μή με διακόπτετε!!!
Name: Aργύρης

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Κυρ Οκτ 14, 2012 9:50 pm

grvitara έγραψε:Ίσως μερικοί θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους όπως την έκανα και εγώ, αλλά όσο και αν προσπάθησα δεν με βρήκα να φταίω κάπου. Σαν νέος στην ηλικία, πρόσφατα παντρεμένος και σύντομα μπαμπάς, νιώθω ότι η ζωή με τιμωρεί επειδή ακριβώς αποφάσισα να κάνω οικογένεια. Δουλεύω ατελείωτες ώρες πέραν κάθε νόμιμου ωραρίου (εννοείται χωρίς αποδοχές), δεν ξέρω τι θα πει αργία Σαββάτου, πληρώνω όλους τους φόρους μου γιατί όλα δηλώνονται (θέλοντας και μη) και το μόνο που βλέπω είναι ότι απλά δεν μου περισσεύει φράγκο για να κεράσω τη γυναίκα μου ένα παγωτό μια Κυριακή, να της πάρω ένα μπουκέτο λουλούδια και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα είμαι ικανός να πάρω γάλα στο παιδί μου αύριο μεθαύριο.
Από αξιοπρεπής άνθρωπος που αγόραζα και πρόσφερα μέχρι εκεί που έφτανε η τσέπη μου, κοντεύω να καταντήσω ζητιάνος επειδή ο μισθός μου έχει εξαφανιστεί σε 2 μέρες στα διάφορα χαράτσια και ό,τι είδους φόρους έχει σκαρφιστεί το κάθε @@@@@.
Για τους κάθε λογής βαρβάρους λοιπόν τρέφω τα χείριστα αισθήματα και για την κατάσταση που με έφεραν είμαι σίγουρος ότι δεν φταίω εγώ!

Σωστά τα λές φίλε.Ολοι έχουμε δίκιο.κανένας μας δε φταίει,αλλά εμείς την πληρώνουμε,και πάντα έτσι γίνεται.
Δεν φταίνε όμως αυτοί,εμείς φταίμε.Μας έχει δωθεί το δικαίωμα να τους κόψουμε και δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμα.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες