Λίγο πριν λήξει η εγγύηση του, η μπαταρία τα είχε παίξει και αλλάχτηκε μέσα στα πλαίσια της εγγύησης.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως χάλασε τόσο γρήγορα και μάλιστα ενώ πρόσεχα πάρα πολύ τις φορτίσεις του...(να μην φορτίζεται ανοιχτό πχ...) αλλά υπέθεσα ότι μπορεί να ήταν ελαττωματική.
Πριν κανα μήνα να τα μας πάλι η μπαταρία..... τώρα τι κάνουμε λέω και παίρνω τηλέφωνο στο κατάστημα της αγοράς του για να αγοράσω πάλι καινούργια. Ρωτάω τιμή και η απάντηση τους ήταν 120,00 ευρώ.....

Λέω δεν γίνεται να δώσω τόσα λεφτά για μια μπαταρία όταν πολύ απλά το netbook ολόκληρο είχε κοστίσει σχεδόν τα διπλάσια..... και κοιτάω στο ebay. Βρίσκω τον κωδικό που είχε πάνω της η αυθεντική και τον πληκτρολογώ.... κόστος με μεταφορικά 21,00 ευρώ....

Λέω και τελείως μούφα να είναι 21,00 ευρώ είναι αυτά και την παραγγέλνω!
Μετά από καμιά εβδομάδα η μπαταρία ήταν στο γραφείο μου.....
Εντυπώσεις λοιπόν....
1ον η μπαταρία κρατάει 8 ώρες γεμάτες ενώ η "αυθεντική" κρατούσε το πολύ 5 ώρες...
2ον έχει επάνω της τυπωμένο το λογότυπο της hp και όλους τους κωδικούς που είχε και η πρώτη...
3ον και σημαντικότερον μου έμεινε ένα εκατοσταρικάκι στην τσέπη.....

Δεν λέω ρε παιδιά να στηρίξουμε τις Ελληνικές επιχειρήσεις που εμπορεύονται όλα αυτά τα είδη αλλά πως πλέον???? Οι διαφορές είναι τεράστιες......
Το συγκεκριμένο θεματάκι έχει σκοπό την ενημέρωση σας και τις αγορές σας!!!