Help us leave!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Help us leave!

Δημοσίευσηαπό nidi » Παρ Σεπ 14, 2012 4:22 am

Αγαπητοί αναγνώστες, είμαστε ο Π. και η Α.

Την κάνουμε για έξω παίδες! Το σκεφτόμασταν καιρό αλλά η χαριστική βολή ήρθε όταν ακούσαμε τη Ρίτσα Μπιζόγλη να λέει ότι η ανεργία έφτασε στο 23,1%. Κουραστήκαμε να είμαστε άνεργοι, να κυνηγάμε τα δεδουλευμένα μας, να επιβαρύνουμε τους γονείς.

Έλα μου όμως που έχουμε ένα ολόκληρο σπιτικό εδώ στην Αθήνα που δεν μπορούμε να πάρουμε μαζί μας! Γι αυτό «το πουλάμε το σπίτι», που λέει και το άσμα. Μέσα στο blog θα βρείτε τα προϊόντα, με το πότε αγοράστηκαν, από πού, αρχική τιμή και τελική. Εννοείται ότι οι τιμές είναι συζητήσιμες! Βοηθήστε μας να φύγουμε παιδιά!

Στις βαλίτσες μας θα πακετάρουμε μπόλικη υπομονή, θετική ενέργεια και αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά!

Μπορείτε να μας βρείτε στο site: helpusleave.com

Δεχόμεθα και ευχές! Πείτε μια, είναι δωρεάν!

πηγή: news247.gr
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Λάστιχα: Goodyear EfficientGrip P2
Διάσταση ελαστικών: 195/70 R15
Suspension: Factory
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Aka: the pin project
Name: Nikos

Re: Help us leave!

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Παρ Σεπ 14, 2012 5:13 am

Ανοίγοντας το site που παραθέτεις φίλε Νίκο αυτό που βλέπω είναι να πωλούνται κουζίνες... Ψυγεία κλπ.. Κλπ..
Πέρα από αυτό όμως θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...
Αν όλοι μας μπούμε σε αυτήν την λογική, του στυλ τα παρατάω όλα και φεύγω.. Επειδή η ανεργία έχει φτάσει στο 23 και κάτι της εκατό... Τι ακριβώς θα απογίνει αυτή η χώρα? Αυτή η χώρα που αν μη τη άλλο έχει περισσότερο απο πότε ανάγκη τα παιδιά της... Θα την παραδώσουμε έτσι αμαχητί στους σύγχρονους κατακτητές μας? Ας σηκωθούμε όλοι να φύγουμε τι πιο απλό... "εμείς την κάνουμε για έξω"......
Δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να μπω σε αυτήν την λογική... Μακάρι τα παιδιά αυτά να βρουν μια καλύτερη ζωή όπου και να αποφασίσουν να κατασταλάξουν... Απλά πάντα θα ξέρουν μέσα τους, οτι τους ανάγκασαν να φύγουν από την πατρίδα τους και αυτοί το έκαναν.... :(
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
cb: Ναι
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό nidi » Παρ Σεπ 14, 2012 5:26 am

Τάσο έχεις δίκιο από την πλευρά σου..

Αλλά από την άλλη, δε νομίζω ότι η Ελλάδα μπορεί πλέον να κρατήσει με κάποιον τρόπο τα παιδιά της.. και ειδικά τη νεολαία της που έχει προσόντα, όνειρα και αξιοπρέπεια..

Είναι θλιβερό να είσαι νέος και να αναγκάζεσαι να φεύγεις.. να νιώθεις ότι σε διώχνουν.. αλλά όταν αρχίζει να θίγεται η αξιοπρέπειά σου, τότε αναγκάζεσαι να το δεις πιο σοβαρά το θέμα..

τα παιδιά που γνωρίσαμε στο Κέιπ Τάουν και οι οποίοι τα παράτησαν όλα και έφυγαν από την Αθήνα, το έκαναν επειδή δεν είχαν άλλη επιλογή.. και δε νομίζω να υπάρχει νέος που να θέλει να ζει με/ από τη σύνταξη των γονιών του..κι ούτε ονειρευόντουσαν ποτέ να εργαστούν στην άλλη άκρη του κόσμου..

υ.γ.: όσον αφορά τα σκεύη που αντικρίζεις όταν ανοίγεις τη σελίδα, απλά εξηγούν το λόγο ύπαρξης της σελίδας τους.. πιο πολύ διαφημίζουν τα πράγματά τους παρά την απόφασή τους.. για να μη βρεθεί κανείς να τους πει και ψώνια.. (εμένα με λες πιο πολύ ψώνιο σε σχέση με αυτά τα παιδιά.. 8) )
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Λάστιχα: Goodyear EfficientGrip P2
Διάσταση ελαστικών: 195/70 R15
Suspension: Factory
Aka: the pin project
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Παρ Σεπ 14, 2012 5:39 am

Είναι όπως τα λες... Ένα νόμισμα, δυο πλευρές...
Απλά η ιστορία μας έχει διδάξει ότι κάποιοι άνθρωποι που απλά ετρωγαν ψωμί και ελιές στα βουνά, έδιναν την ζωή τους για να μείνει αυτή η χώρα ελεύθερη στο πέρασμα των χρόνων...
Δεν σηκώθηκαν έτσι απλά να φύγουν και εμείς τώρα να είμαστε σκλάβοι η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...
Εγω προσωπικά την αξιοπρέπεια μου την έχω χάσει όπως και αυτά τα παιδιά αλλά δεν μου περνάει από το μυαλό να φύγω... Αλλά όπως ακριβώς είπες ο καθένας το βλέπει από την μεριά του.... Εγω δεν θα τους την έκανα την χάρη.....
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Παρ Σεπ 14, 2012 9:47 am

Ο κύκλος της ιστορίας επαναλαμβάνεται! Κάποιοι -λιγότεροι - θα φύγουν, και οι περισσότεροι θα μείνουν. Σημασία έχει -σε όποια κατηγορία και να ανήκουμε - να πιστεύουμε ότι υπάρχει μέλλον, υπάρχει Ελλάδα και Ελληνισμός, και ότι κάπου μπροστά μας υπάρχει ένα άστέρι που λάμπει :!: :wink:
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Παρ Σεπ 14, 2012 9:51 am

Δεν ξέρω ρε παιδιά αρχίζω και τα χάνω λίγο με το θέμα... Από την μια στεναχωριέμαι και από την άλλη δεν μπορώ να κάνω κάτι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ που ο κόσμος φεύγει από τον τόπο του και πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί οι περισσότεροι "δεν ξέρουν που τους παν τα 4".
Τα μαζεύουν και πάνε σε άλλες χώρες όπου άκουσαν πως είναι καλύτερα ή είχαν πάει διακοπές...Με αυτό το κριτήριο δεν σβήνεις μια ζωή και πας να αρχίσεις άλλη.... Φοβάμαι και τρέμω για αυτούς που έφυγαν έτσι (και είναι πολύ), γιατί θα έρθει η στιγμή (σύντομα) και θα πουν καλύτερα στην Ελλάδα... Προσωπικά μου λένε όλοι να μείνω στην Αγγλία και να καβατζωθώ εκεί κάπου... Δεν παίζει αυτή η περίπτωση για 2 κύριους λόγους.
i) Ακούω όλοι και λένε, και εγώ ακόμη, όταν θέλουν να δώσουν παράδειγμα καλής οργάνωσης και χώρας αρχίζουν με την φράση Στην Αγγλία είναι έτσι και έτσι και το ένα και το άλλο.... :think: χμμμμ εγώ στα 4 χρόνια που ΕΖΗΣΑ εκεί και δεν ήμουν διακοπές κατάλαβα κάτι άλλο... Για ποιά ακριβώς οργάνωση μου λέγαν όλοι τόσα χρόνια? Το μόνο που τους παραδέχομαι είναι ότι όλα μπορείς να τα κάνεις από το ιντερνετ. Από το να παραγγείλεις πίτσα μέχρι να πληρώσεις την τράπεζα, το ρεύμα κτλ. Αλλά αυτό το γεγονός δεν υπερκαλύπτει το γεγονός ότι αν βγεις έξω μετά τις 5 το απόγευμα είναι όλοι (κουστουμαρισμένοι και μη) τύφλα από το μεθύσι... Επίσης δεν καλύπτει το ότι μπορεί να βγείς έξω το βράδυ και τα NEDs να σε μαχαιρώσουν για πλάκα... ή το γεγονός ότι πηδιούνται και ξερνάνε σε κάθε στενό... Τέλος πάντων είναι πολλά.. και δεν μίλησα καν για τον καιρό ή την μοναξιά που θα φάνε γιατί εκεί δεν έχει τα φιλαράκια σου... Έδώ να προσθέσω πως αυτά τα έζησα στο Εδιμβούργο που θεωρείται μέρος κουλτουρας και κλαιν μάιν in the mind τελικά, αλλά φανταστείται τί θα παίζει σε άλλα μέρη....
ii) Στο δευτερό συμφωνώ με τους 2 παραπάνω παρόλο που έχουν διαφονία... Είναι λίγο ναι μεν αλλά η φάση...
Είναι άτομα της ηλικίας μου πάνω κάτω (23) που τελειώνουν και λένε πως εγώ θέλω να δουλέψω "σε θέση". Ίσως να υπάρχουν και μεγαλύτεροι οι οποίοι έχουν το ίδιο σκεπτικό του "δεν δουλεύω εκεί εγώ" ή "σιγά μην κάνω αυτό εγώ ρε με τέτοιο πτυχίο" ή "δεν το κάνω ρε και αν με δει κανένας γνωστός". Λοιπόν επειδή τα έχω ακούσει αυτά, αυτοί που τα λένε μπορούν να μαζέψουν την βαλίτσα τους και να σηκωθούν να φύγουν... Θα τους βοηθήσω να φύγουν και πιο γρήγορα. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω μια ολόκληρη οικογένεια να πνίγεται και να λέει ο άντρας και οι γυναίκα πως δεν βρίσκουν δουλειά την στιγμή που τους προτείνεις δουλειά γραμματείας σε γραφείο επειδή "γραμματεία?? ξέρεις τι πτυχίο έχω εγώ? Μηχανολόγου." Χέστηκα κύριε για το πτυχίο σου!! δουλειά σου προσφέρω γιατί βλέπω ότι παλεύεις μέρα με την μέρα... Λοιπόν τέτοια άτομα να πάνε να πεθάνουν πιο πέρα. Τέλος με αυτούς. Τώρα οι άνθρωποι που ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ και δεν είναι στα social media να κλαίνε την μοίρα τους ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ. Ένα μέλος του κλαμπ προ ημερόν είχε έρθει σε καφέ χάλια και στεναχωρημένος πως δεν έχει δουλειά και όλα αυτά. Εκεί στεναχωρήθηκα και έγινα ράκος, αλλά περίμενα να ακούσω για να είμαι ειλικρινής και λέει πως τουλάχιστον δουλεύει την ώρα που οι άλλοι απλά κλείνουν και κάθονται... Στον επόμενο καφέ περιχαρής (και μαγκιά του) ότι υπάρχει μια ανάκαμψη και ότι τα φέρνει βόλτα. Συγχαρητήρια και σε αυτόν λοιπόν. Συγχαρητήρια σε όσους προσπαθούν.
Είναι μια φράση που λέει πως "έχεις 0% πιθανότητες να πετύχεις κάτι αν δεν το προσπαθήσεις" συνεπώς κάθε προσπάθεια ανταμείβεται. Και όχι δεν εννοώ πως θα κατέβει ο καλός θεούλης και θα σου πει πάρε 1000 ευρώ επειδή προσπάθησες. Εννοώ πως μακροπρόθεσμα θα έχεις αποτέλεσμα.... Η μάνα μου χωρίς να ξέρει Αγγλικά συνενοήθηκε με Εδιμβούργο και Άμστερνταμ για να μου βρει την βαλίτσα που είχε χαθεί... Ακόμα αναρωτιέμαι πως...
Επειδή έχω ξεφύγει λίγο και το ποστ είναι λίγο μεγάλο να κλείσω εδώ λέγοντας πως η οικογένεια, τα άτομα και η συμπόνια που θα βρεις στην χώρα σου, δεν πρόκειται να βρεθούν πουθενά αλλού... Και όχι ξεκόλλα!!! Συμπόνια από τους φίλους σου δεν είναι ζητιανιά... Βλάκα έλληνα! Τα δανικά ιδανικά σου σε φάγανε. Άντε τράβα λίγο στην φύση με κάνα φίλο σου και μετά θα σου πω εγώ ποιος θα θέλει να φύγει... Τις εύκολης λύσης είμαστε όλοι και με το που σφίξει λίγο το ζωνάρι... την σκαπουλάρουμε...

**Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες ανθρώπων αλλά είμαι σίγουρος πως όλο και κάποιος θα μου δώσει πάτημα να τους γράψω, όπως π.χ. νέοι που έψαξαν και δεν βρήκαν τίποτα γιατί "προυπηρεσία", άνθρωποι που δεν πληρώνουν κτλ

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Παρ Σεπ 14, 2012 10:13 am

Το έχω ξαναπεί,η Ελλάδα αυτή τη στιγμή γράφεται στην ιστορία,έχουμε όλη την υποχρέωση όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα να μείνουμε εδώ και να παλέψουμε για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας!!!
Θα μείνω και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους :!: :!:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό panoshm » Παρ Σεπ 14, 2012 11:13 am

Ο nick_89 είπε πολλές "σκληρές" αλήθειες... Συμφωνώ μαζί του, χωρίς βέβαια να βάζω στο ίδιο τσουβάλι όλες τις περιπτώσεις.... έχω δει πολλές περιπτώσεις όπου συμφωνώ με τον Νίκο, αλλά και κάποιες (λίγες) όπου οι άνθρωποι πραγματικά παλεύουν.... ας μην τους βάζουμε όλους μαζί λοιπόν.. :wink:

Και μην ξεχνάμε, αυτό που θέλουν να μας τσακίσουν είναι το ΗΘΙΚΟ μας..... αλλά βλέπεουν ότι δεν τους περνάει και προσπαθούν ακόμα περισσότερο!!!

ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Παρ Σεπ 14, 2012 11:37 am

panoshm έγραψε: ας μην τους βάζουμε όλους μαζί λοιπόν.. :wink:

Εννοείται αυτό!!! Δεν ανέλυσα όλες τις περιπτώσεις παρά μόνο αυτούς οι οποίοι πάνε και έρχονται στο οικονομικό. Επειδή δεν ξέρω πως είναι να είσαι "μέχρι εδώ" δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη παρά μόνο να προκαλέσω και να είναι "εκ του ασφαλούς" όπου δεν μου αρέσει να μιλάω από εκείνη την θέση.
Το μόνο πάντως... κατανοώ πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτή την κατάσταση και περιμένουν κάτι. Όσο χαμηλά και αν έχεις πέσει δεν ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ντροπή να δουλεύεις σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δουλειά. Το οικονομικό από κάποιες δουλείες είναι το τί εισόδιμα έχεις από αυτό...
Εδώ έρχεται το άλλο θέμα που είναι το image όμως όπου η προηγούμενη μου γενιά έμαθε να ζει στο έπακρο. Δεν θα αρχίσω να κατηγορώ γενιές γιατί είναι φαύλος κύκλος. Επίσης κανείς δεν ήξερε τι θα έρθει... Οπότε το να ζούμε με λίγα δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να ζήσουμε. Το να κυκλοφορούμε με τα Μέσα και όχι με αυτοκίνητο επείσης δεν σημαίνει τίποτα. Το να δουλεύεις για λίγα δεν είναι "με καθόλου"
Η αλήθεια είναι πως είναι χοντρό πακέτο.
Αυτούς που "λυπάμαι" είναι τα άτομα που δουλεύουν και δεν πληρώνονται. 2 χρόνια που η μητέρα μου (διευθύντρια στις αναζητήσεις μεγάλου οργανισμόυ ) και οι υπόλοιποι δεν πληρωνόταν. Εκεί τα είδαμε όλα πραγματικά... Παιδιά είναι φρίκη να δουλεύεις και να μην έχεις μια... Σε αυτό το σημείο έρχονται οι φίλοι που λέω παραπάνω... η φιλία δεν είναι στο να πίνουμε μπύρες και σουβλάκια... η φιλία είναι στα δύσκολα... ΑΑ!! Εδώ να προσθέσω πως ο Μεγαλοκύριος που έχει τον οργανισμό και νοσοκομείο έλεγε πως δεν υπάρχουν χρήματα... Την ίδια εποχή αγόρασε σπίτι στο Μονακό... Με τα πολλά ευτυχώς η μητέρα μου βγήκε στην σύνταξη με ανήλικο και κάπως τα μπαλώσαμε...
Αλλά εαν δουλεύεις και δεν σε πληρώνουν απλά κάθεσαι... Ούτε να βρεις δουλειά μπορείς αλλού (part time), ούτε και τίποτα να κάνεις παρά μόνο υπομονή..
Υπομονή ρε παίδες δεν θα λυγίσουμε γαμώτη...

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Δημοσίευσηαπό dpol » Παρ Σεπ 14, 2012 12:32 pm

H Ελλαδα μας εχει ζησει δυο μεγαλα κυμματα οικονομικων μεταναστων, στις αρχες του 20ου αιωνα και αμεσως μετα τον πολεμο, μην ξεχναμε οτι περιπου 11εκ Ελληνες ζουν αυτη την στιγμη στο εξωτερικο, ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου μετακομισε προς αναζητηση μιας καλυτερης ζωης σε πιο αναπτυγμενες χωρες, ενδιαμεσα ομως επαναπατριστηκαν και πολλοι Ελληνες απο Σμυρνη, Βορεια Αφρικη και πρωην Σοβιετικη Ενωση και ο πλυθησμος ενισχυθηκε

Απο εκεινες τις εποχες ομως υπαρχει μια τεραστια διαφορα :!: :!: Σημερα εχουμε εναν μεγαλο αλλα αγνωστο αριθμο οικονομικων μεταναστων στην χωρα μας που σε συνδιασμο με διεκδικησεις απο γειτονικα κρατη και πιθανη μονοπλευρη διαρροή Ελληνων στο εξωτερικο αποτελουν ενα εκρηκτικο μειγμα που στο μελλον θα μας δημιουργησει πολλα προβληματα :!: :!:

Προσοχη δεν εχω προβλημα με τους νομιμους μεταναστες που αποτελουν πλεον μερος της κοινωνιας μας (δεν αναφερομαι στους λαθραιους που δεν εχουν ετσι και αλλιως κανενα δικαιωμα) αλλα εαν δεν δωσουμε λιγο προσοχη στα μηνυματα θα καταληξουμε Σερβια σε μερικες δεκαετιες :roll: :roll:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Παρ Σεπ 14, 2012 3:26 pm

Απο τα καλύτερα post που έχουν μπεί.Πολύ ωραία αυτά που είπε ο Νίκος 89.
Πολύ σωστά όμως και αυτά του Νίκου (nidi).
Είμαι στην ίδια φάση.Δεν ξέρω τι να κάνω.Θα δείξει το αύριο.
Πάντως η Ελλάδα είναι αυτή που διώχνει τα παιδιά της.Οταν αποφασίσουν να διώξουν αυτούς που φταίνε να δείτε που θα γυρίσουν όλοι πίσω.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Παρ Σεπ 14, 2012 5:20 pm

"Οπου κι αν πάτε, ν’ αγαπιέστε…. Εγώ μόλις γύρισα…Δεν το άντεξα.. Καλό δρόμο!"
Από το blog των παιδιών με τα πράγματα.....
λέει πολλά...

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 28 επισκέπτες