Αυτή ήταν τελετή έναρξης

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ , ΝΑ ΠΙΕΙ Κ ΝΑ ΓΑΜ.....???

Εκείνα τα κρεβάτια νοσοκομείου, τουs περισσεύουν, να μαs στείλουν μερικά...

Αγρότεs, πράκτορεs, ποδοσφαιριστέs, μια βασίλισσα αλεξιπτωτίστρια κλπ ...ΑΧΤΑΡΜΑΣ

Εχουμε και λέμε... James bond, mr bean, mairy poppins ... (Λέτε να αναστήσουν κ τον Benny Hill???)

Ωραία η ιστορία σας!!!!Υποκλιθείτε τώρα στον ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και στην ιστορία μας!!!

Αυτό το βλαχομπαρόκ, κιτς θέαμα, που όταν μεγαλώσει θα θέλει να γίνει εφάμιλλο του καρναβαλιού της Πάτρας, εκτός από το να φανερώνει την παντελή έλλειψη πολιτισμού, μου υπενθυμίζει πόσο περήφανoς είμαι που είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ...
"Το σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων είναι το Λονδίνο", έτσι είπε ο κ. Ζαγκ Ρογκ...απλά εννοούσε το "άλλο" σπίτι...με το κοκκινο φωτακι απ'εξω...

Επισης με απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής από εδώ και στο εξής απαγορεύονται οι ακόλουθες ρατσιστικές εκφράσεις....:
''Το μαύρο μου το χάλι'' , "Να χέσω την τύχη μου την μαύρη" , "Μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε" , "Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά" ,
"Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε" , το τραγούδι "Αφρικανέ Αφρικανέ"... και άλλα...
Επίσης καταργούνται τα φασόλια τα μαυρομάτικα, το μαύρισμα στις παραλίες και η παροιμία ''Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς''
...Θα παραμείνει ως έχει το '' δε γ@μιέ$#% να ασπρίσεις??? "