σ'αυτή την κατάσταση δεν είναι πολλά και συγκεκριμένα μόνο τηλεόραση.
Είχα πάρα πολύ καιρό να κάτσω τόσες ώρες μπροστά της και να δώ οτι αυτή παίζει.Υστερα λοιπόν απο αυτήν την τόσο ενημερωτική μέρα αποφάσισα να πουλήσω την
τηλεόραση μου. ΗΜΑΡΤΟΝ όχι άλλο κάρβουνο.Οτι κουτσομπολίστικο υπήρχε το είδα γιατί δυστηχώς μόνο τέτοια έδειχνε.
Ποιά Π....Ε με ποιόν,ποιός χώρισε,ποιά απάτησε τον άντρα της και άλλα πολλά τέτοια.
Πάει στην ευχή τελειώνουν αυτά και λέω θα δούμε καμιά εκπομπούλα,κανά εργάκι.ΓΕΜΑΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. Κι άλλο ΗΜΑΡΤΟΝ.Πρέπει να μέτρησα τουλάχιστον 7 εκπομπές τούρκικες.Τι κάνουμε εδώ λέω ρε γαμώτο?Προωθούν τον πολίτισμό αυτών που θέλουν να μπούν στην χώρα μας και να μας ........!Μέχρι και η linguaphone έχει βάλει διαφήμηση για να μάθουμε τούρκικα σε 5 ώρες.
Αντε στο Δ....... λέω να τελειώσουν αυτά να δούμε καμιά είδηση να δούμε τι γίνετε στον κόσμο.Μαύρισε η ψυχή μου.Κόντεψα να βάλω τα κλάματα απο τα νεύρα μου.
Κι άλλες περικοπές μησθών έλεγε,συντάξεων και να βλέπεις τον κόσμο να πηγαίνει στην πλατεία να αγοράσει ρύζι απο το φορτηγό.Η άλλη δε η κ.Λαγκάρντ έλεγε οτι πρέπει να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί γιατί ο κατώτερός μας είναι στο διπλάσιο της Πορτογαλίας.Μετα η βενζίνη στα 2€.Ρε πάμε καλά? Και να βλέπεις και κάτι καφετέριες και ταβέρνες να σου λένε "δεν μπορούμε να τις κατεβάσουμε τις τιμές" ενώ εννοούν "πως θα την συντηρήσω τη μερσέντα"
Να πάνε όλοι στον αγύριστο.

Συγνώμη γι'αυτό το ξέσπασμα κύριοι.Απλά δεν πάει άλλο.Ο κόμπος ξέρετε όλοι που είναι.
Τουλάχιστον να έπεφτε ο πυρετός....Τίποτα.39.