Απάτη επαγγελματια....απόψεις?

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Απάτη επαγγελματια....απόψεις?

Δημοσίευσηαπό DG109 » Παρ Μαρ 16, 2012 11:47 pm

Θα ήθελα να σας δηιγηθω εν συντομια μια ιστορια με έναν επαγγελματια στον χώρο του αυτοκινήτου και να μου πειτε τι θα κάνατε στην θεση μου...
Λοιπόν...μετά αό πολύ ψαξιμο...ήθελα ένα τρειλερ αυτοκινήτου και παραγγειλα ένα, από πολύ γνωστή εταιρεία ..... συμφωνήσαμε τιμή πως θα είναι το τρειλερ κλπ....μετά από μια εβδομάδα πήρα το τρειλερ,πλήρωσα μετρητα τα χρήματα που ζήτησαν....και την πήρα. Μετά από 2 μέρες διαπίστωσ ότι το καπάκι ξεφλούδισε....σε κάποια σημεία....μετά από συννενόηση και αφου τους φάνηκε κόπος η επισκευη μου είπαν να την παω από το μαγαζι στην λένορμαν να την δουν και να την φτιάξουν....ταυτόχρονα εγώ δηλωσα το τρειλερ, υπουργείο...έφτιαξα ασάλειες κλπ....Εδω ξεκινα η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ... αφήνω το τρειλερ Τρίτη με συμφωνία σε 2 μέρες να την πάρω...Την Παρασκευη και μετάαπό 2 τηλεφωνήματα με παραπέμπουν από Δευτέρα...η Δευτέρα γίνεται η επόμενη Παρασκευη.....μετά η επόμενη Δευτέρα...τηλεφωνήματα συνεχώμενα άκρη να μην βγαζω...σε οικογενειακη επιχείρηση 3 ατόμων Πατερα Γιος κ θυγατερα .....ο ένας να ρίχνει ευθύνες στον άλλον...Καταλήγουμε ότι 3 εβδομάδες μετά θα έπαιρνα το τρειλερ μου...παω λοιπόν από το μαγαζι...μου λένε τώρα τα "παιδιά" θα μου την φέρουν και θα την κοτσάρουν...μπαίνω στο γραφείο περιμένω κανά 10 λεπτο κ βλέπω από το παραθύρο δυο πακιστανους να βάζουν την μπαγκαζιέρα στο αυτοκίνητο μου....βγαινω και βλέπω μια άσχετη μπαγκαζιέρα...μεταχειρισμένη χωρίς ανατροπή με άλλο αριθμό πλαισιού να τοποθετείται στο αυτοκίνητο.....10 εγκεφαλικα έπαθα...Εκτός ότι έχουν πουλήσει την μπαγκαζιέρα μου με περνάνε αλευρωμένο και μου βάζουν άλλη ΚΛΟΠΗ ΑΠΑΤΗ όλα μαζί...και το καλύτερο...α μου εει ο πατερας έλα από δευτέρα μα βαλουμε και ανατροπή!!!!!!! Φευγω να μην τσακωθω με άνθρωπο 80 χρονων....και πέρνω τον 40 χρονο γιο που αποποιειται τις ευθύνες του και τα φορτώνει στον πατέρα του....."έλεος"Του λεω ότι την επόμενη μέρα θα περάσω να πάρω την μπαγκαζιέρα "μου" και αυτή την φορά με μάρτυρες......Αποτέλεσμα σήμερα να πηγαίνω στο γραφείο...στην εαιρεία να είναι ένα περιπολικο "τυχαία" και να δέχομαι και είθεση από την κόρη....ότι αειλησα τον αδερφούλι της....μου είχαν έτοιμη άλλη μπαγκαζιέρα.....όπως αυτή που μο έκλεψαν...με κάποιες μικροδιαφορές αμελητέες, την πήρα και έφυγα διότι δεν θα εβγαζα και άκρη....αφού ακόμα και για την απάτη να μου δώσουν άλλη μπαγκαζιέρα η κορη το επαιζε τρελίτσα....Ρωτάω τώρα την άποψη σας....το τραβάμε πάμε δικηγόρο , αστυνομίες καταγγελίες κλπ.....ή δεν αξιζει τον κόπο...... sorry που σας εμπλεξα σε αυτό το κατεβατο....αλλά ακόμα και τώρα μου την έχει βιδώσει με την αληεία των κακκών επαγγελματιων
Άβαταρ μέλους
DG109
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: 225/75/16
Suspension: Mud / Kayaba
cb: Ναι
Aka: DG109
Name: Δημήτρης

Re: Απάτη επαγγελματια....απόψεις?

Δημοσίευσηαπό lyggas » Παρ Μαρ 16, 2012 11:55 pm

Πραγματικά η περίπτωσή σου είναι ανεκδιήγητη. Αίσχος, δεν ντρέπονται λιγάκι, σε "σκάσανε".
΄Αποψή μου είναι να μην μπλέξεις με δικηγόρους γιατί στο τέλος μόνο χρήματα θα φύγουν από τη τσέπη σου. Η καλύτερη τιμωρία γι' αυτόν τον συρφετό των δήθεν επαγγελματιών, είναι η δυσφήμιση.
"lyggas" (GV 1.6 3d - icom jtg lpg system)
Άβαταρ μέλους
lyggas
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Goodyear
Διάσταση ελαστικών: 215/65/16
Suspension: Εργοστασιακή
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Παρ Μαρ 16, 2012 11:56 pm

Αφού πήρες έστω και μια παρόμοια μην μιλάς καθόλου!!
Μπορείς φυσικά με υπευθυνότητα να μιλήσεις και με ονόματα ανοιχτά, έτσι ώστε να μην την πατήσει και κάποιος άλλος από εδώ μέσα1
Τουλάχιστον τα χαρτιά που έχεις βγάλει καλύπτουν την νέα ή θέλεις και άλλη διαδικασία?
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Kalavritara » Σάβ Μαρ 17, 2012 12:36 am

Προκειμένου να προφυλασόμαστε από παρόμοιες καταστάσεις, ενδείκνυται πριν από την αγορά οποιοιδήποτε ακριβού πράγματος - και με την εντολή της παραγγελίας- να καταγράφεται κάπου το συμφωνηθέν προϊόν, οι προδιαγραφές του, καθώς και ο χρόνος παράδοσης. Αυτά είναι τα λιγότερα που πρέπει να υπάρχουν γραπτά με κάποιον τρόπο ώστε αν χρειαστεί να προσφύγει ο αγοραστής στην δικαιοσύνη, να είναι σε θέση να δικαιολογήσει τις όποιες απαιτήσεις του... :)
"Vitara 1.6 1997 16v και New Vitara 1600 Diesel Allgrip Auto , παππούς και εγγονός στο ίδιο garage "
Άβαταρ μέλους
Kalavritara

Λάστιχα: Viking
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: normal
Name: Takis

Δημοσίευσηαπό panoshm » Σάβ Μαρ 17, 2012 1:11 am

:violin: :violin: :violin:

Έχουμε γεμίσει από αλμπάνιδες :evil: :evil:

Να τον δώσεις στεγνά :evil: :evil:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό nidi » Σάβ Μαρ 17, 2012 2:02 am

..... αγαπούλα...... την κουκούλα........ :twisted: :twisted: :twisted:
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Λάστιχα: Goodyear EfficientGrip P2
Διάσταση ελαστικών: 195/70 R15
Suspension: Factory
Aka: the pin project
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Σάβ Μαρ 17, 2012 9:29 am

Δημήτρη δώσε όνομα επαγγελματία να ξέρουμε ποιος είναι!!!!!

Αν είναι δυνατόν ποιά!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Σάβ Μαρ 17, 2012 9:51 am

Μην ασχολεισαι με δικηγορους.
Η δυσφημιση οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ειναι οτι χειροτερο μπορεις να του κανεις.
Δωσε ονομα να μαθει ο κοσμος τον '' επαγγελματια''
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό larini » Σάβ Μαρ 17, 2012 11:15 am

Τουλαχιστον βαλανε στην καινουργια μπαγκαζιερα ταμπελακι με το ιδιο νουμερο ?
Η άλλο νουμερο δηλωσες στην υπευθυνη δηλωση στο υπουργειο και αλλο εχει επανω η μπαγκαζιερα..
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα. Θα καταφέρει να σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγο εμπειρίας.
Άβαταρ μέλους
larini
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Λάστιχα: MAXXIS TREPADOR
Suspension: MAD + MONROE ADV.
Name: ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό DG109 » Σάβ Μαρ 17, 2012 12:25 pm

Καλημέρα, ταμπελάκι βάλανε μετα από απαιτηση δικια μου και επειδη ειδη την είχα περασει με το χαρτι του μηχανολόγου του στο υπουργείο.
Αυτο δεν αποκλειει αυτός που πήρε την δικιάμου...να εχει και αυτς τον ιδιο αριθμο πλαισίου (αντε να βρω ακρη) σε περιπτωση ατυχήματος κλοπής κλπ
Παιδιά ειλικρινά επειδή περνάμε δυκολες μέρες...αν είχε την τσίπα να μου πει ...φίλε πέρασε ένας ...έσταξε μετρητά το χ ποσό και πήρε την μπαγκαζιέρα...αλλά σε 2 μέρες θα 'εχω την ιδια ίσως και να ήμουν ανεκτικός...γιατι αντιλαμβάνομαι τις δυσκολα οικονομικα μέρες....αλλά αυτόπου δεν μπορώ να χωνέψω με τπτ είναι ότι ο πακιστανός υπάλληλος ου φόρτωσε άλλη μπαγκαζιέρα μεταχειρισμένη με άλλα στοιχεία...άλλες προδιαγραφές...σαν να μην τρέχει μια...απατη μετά την κλοπή της μπαγκαζιέρας μου....Το χειρότερο δε ότι εχθές που πήγα με δυο φιλαράκια (για να έχω τουλάχιστων μάρτυρες ) η κόρη του "επιχειρηματία" ήθελε να βγουν τα παιδιά έξω από το γραφείο κατα την συζητηση μας και προσπαθούσε α αποσπάση ομολογια από εμένα για την τηλεφωνική κληση μετον "αφαντο" αδερφό της ότι απειλήθηκε, να βγάλει τρελλό εμένα ΄ όσο αφορα την μεταχειρισμένη μπαγκαζιέρα....Το γέλοιο είναι ότι όταν μου είπε "να η μπαγκαζιέρα σου που είναι το προβλημα σου" είχε ξεχάσει να φτιάξει το ταμπελάκι το σωστο με τον κωδικο της μπαγκαζιέρας.
Οπως και να εχει παιδιά....προσοχη στους επαγγελματίες τέτοιου είδους.
Φίλε αυτό με την απόδειξη είναι σωστό...αλλά πόσοι το κάνουμε....σε πλυντηρια αυτοκινήτου παρκινγκ συνεργεία κλπ...Υπάρχει και η ανθρωπια στηντελική...δεν μπορείς να νοιώθεις με την πλάτη στον τοιχο για μερικους λαλακες επαγγελματίες....απλά πρέπει να εξαφανίζονται...
Αν το έτρεχα πάντως που πλεον δεν θα ασχολήθω απλα θα προστατεψω τους συωφορμίτες και αυτοκινιτηστες του χώρου μας θα τον έτρεχα και για άλλα...
Άβαταρ μέλους
DG109
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό DG109 » Σάβ Μαρ 17, 2012 12:27 pm

΄Φίλε δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στο forum του vitara club για αυτό δεν καταγγέλω άμμεσα την επιχείρηση, αλλα με πμ όποιος δεν κατάλαβε θα του το πω, κανένα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
DG109
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό larini » Σάβ Μαρ 17, 2012 12:36 pm

DG109 έγραψε:Καλημέρα, ταμπελάκι βάλανε μετα από απαιτηση δικια μου και επειδη ειδη την είχα περασει με το χαρτι του μηχανολόγου του στο υπουργείο.
Αυτο δεν αποκλειει αυτός που πήρε την δικιάμου...να εχει και αυτς τον ιδιο αριθμο πλαισίου (αντε να βρω ακρη) σε περιπτωση ατυχήματος κλοπής κλπ
Παιδιά ειλικρινά επειδή περνάμε δυκολες μέρες...αν είχε την τσίπα να μου πει ...φίλε πέρασε ένας ...έσταξε μετρητά το χ ποσό και πήρε την μπαγκαζιέρα...αλλά σε 2 μέρες θα 'εχω την ιδια ίσως και να ήμουν ανεκτικός...γιατι αντιλαμβάνομαι τις δυσκολα οικονομικα μέρες....αλλά αυτόπου δεν μπορώ να χωνέψω με τπτ είναι ότι ο πακιστανός υπάλληλος ου φόρτωσε άλλη μπαγκαζιέρα μεταχειρισμένη με άλλα στοιχεία...άλλες προδιαγραφές...σαν να μην τρέχει μια...απατη μετά την κλοπή της μπαγκαζιέρας μου....Το χειρότερο δε ότι εχθές που πήγα με δυο φιλαράκια (για να έχω τουλάχιστων μάρτυρες ) η κόρη του "επιχειρηματία" ήθελε να βγουν τα παιδιά έξω από το γραφείο κατα την συζητηση μας και προσπαθούσε α αποσπάση ομολογια από εμένα για την τηλεφωνική κληση μετον "αφαντο" αδερφό της ότι απειλήθηκε, να βγάλει τρελλό εμένα ΄ όσο αφορα την μεταχειρισμένη μπαγκαζιέρα....Το γέλοιο είναι ότι όταν μου είπε "να η μπαγκαζιέρα σου που είναι το προβλημα σου" είχε ξεχάσει να φτιάξει το ταμπελάκι το σωστο με τον κωδικο της μπαγκαζιέρας.
Οπως και να εχει παιδιά....προσοχη στους επαγγελματίες τέτοιου είδους.
Φίλε αυτό με την απόδειξη είναι σωστό...αλλά πόσοι το κάνουμε....σε πλυντηρια αυτοκινήτου παρκινγκ συνεργεία κλπ...Υπάρχει και η ανθρωπια στηντελική...δεν μπορείς να νοιώθεις με την πλάτη στον τοιχο για μερικους λαλακες επαγγελματίες....απλά πρέπει να εξαφανίζονται...
Αν το έτρεχα πάντως που πλεον δεν θα ασχολήθω απλα θα προστατεψω τους συωφορμίτες και αυτοκινιτηστες του χώρου μας θα τον έτρεχα και για άλλα...

Ετσι ακριβως ειναι φιλε μου... Δυστυχως υπαρχουν και οι "κακοι" επαγγελματιες και πρεπει να προσεχουμε. Σιγουρα υπαρχει και η ανθρωπια και το φιλοτιμο, και οχι μονο η γραπτη αποδειξη. Εγω πολλες φορες δεν παιρνω αποδειξεις για πολυ σημαντικοτερα πραγματα απο το παρκιν και δυστυχως πολλες φορες στηριζομαστε στα λογια ολοι μας..
Τελος καλο ολα καλα εφοσον πηρες τουλαχιστων μια μπαγκαζιερα που σου κανει και με (εστω κι ετσι) σωστα τα νουμερα..
Καλοταξιδη λοιπον.
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα. Θα καταφέρει να σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγο εμπειρίας.
Άβαταρ μέλους
larini
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Λάστιχα: MAXXIS TREPADOR
Suspension: MAD + MONROE ADV.
Name: ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Σάβ Μαρ 17, 2012 1:34 pm

DG109 έγραψε:΄Φίλε δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στο forum του vitara club για αυτό δεν καταγγέλω άμμεσα την επιχείρηση, αλλα με πμ όποιος δεν κατάλαβε θα του το πω, κανένα πρόβλημα.

Το σωστό και το πρέπον όπως προείπαν και τα υπόλοιπα παιδιά να πείς επώνυμα ποιός σου την έφερε έτσι :!:
Όπως 'διαφημίζουμε' για το καλό των υπολοίπων μελών και των ανθρώπων που μας διαβάζουν τους σωστούς επαγγελματίες,έτσι με τον ίδιο τρόπο πρέπει να ειπωθεί και το όνομα του σκάρτου για να μην την πατήσει κι'άλλος ανθρωπάκος :!: :wink:
Δε γίνεται να σου στείλουμε π.μ 2500 άτομα για να μάθουμε το όνομα του ανθρώπου αυτού!!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis

Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό george santorineos » Σάβ Μαρ 17, 2012 3:42 pm

DG109 έγραψε:΄Φίλε δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στο forum του vitara club για αυτό δεν καταγγέλω άμμεσα την επιχείρηση, αλλα με πμ όποιος δεν κατάλαβε θα του το πω, κανένα πρόβλημα.

φίλε για να μην δημιουργήσεις πρόβλημα στο forum στείλε μου με πμ τον επιχειρηματία γιατί τα έχω πάρει . Θα σου πω τι θα έκανα εγώ. Καλά και συ δεν ήξερες, δεν ρώταγες? :oops: :oops: :oops:
george santorineos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: cooper ATR 235/65/17
Suspension: MAD
Aka: TrailRider888
Name: george santorineos

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Σάβ Μαρ 17, 2012 10:08 pm

Τράβα τον απο τα μαλλιά τον κερατά.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

antonis1627 Κυρ Μάιος 04, 2025 6:47 am Καλημέρα σας.
arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 27 επισκέπτες