Εχθες θα ερχόμουν Αθήνα για κάτι δουλειές.9.30 το λεωφορείο έφευγε από Πάτρα.Πάω να φύγω από το σπίτι με το αυτοκίνητο να πάω Πάτρα και στις σκάλες του σπιτίου είχε κάτι νερα και να σου ο Αντρέας τούμπα και ξερός να κοιτάω τον ουρανο.Τα ρούχα χάλια.Αλλάζω ρούχα και βούρ για Πάτρα.Εχω χάσει 15 λεπτά εως τώρα.Στην Πάτρα που λέτε παιδια κοντά στον Αγ.Διονύση η μπροστινή μου με το αυτοκίνητό της δεν ξέρω τι την έπιασε και κοκαλώνει το όχημα και να σου ο Αντρέας να σκάει φρεναριστος από πίσω της....!!!!Και δεν αργήσαν τα υπόλοιπα.λιγες φωνες κα τα σχετικα.Αλλά αυτός που πέφτει από πισω φταίει κατά τον νόμο.Κανουμε φιλικη δήλωση και όλα οκ.Το λεωφορείο των 9.30 θα είχε φτάσει στο Αίγιο.Παιρνω το 10.30 για Αθήνα και λεω ίσα ίσα που προλαβαίνω να κάνω την δουλεία μου.Στο Κιάτο τσακ-μπαμ-μπουμ και ξερώ το λάστίχο στο λεωφορείο.Αλλά ένα μισάωρο χαμένο.Με τα πολλά φτάνω Αθήνα 14.48.Η δουλεία δεν έγινε!!!Κάνω στις τσέπες μου να δω τι λέφτα έχω....και εκεί διαπιστώνω πως τα λεφτά τα είχα στο παντελόνι που άλλαξα το πρωί!!!Και λεώ τωρα τι κάνουμε?Τσαμπα στην Αθήνα και σωρίς λεφτα.Πηρα τηλ. μια θεία μου και βουρ στο Χαλανδρι για την θεία με το μετρο.Κάπου ακούω τα εισητήρια σας παρακαλώ!Ξερός ο Αντρεας.Παρε και μια κλήση κύριε γιατι δεν έχετε εισητήριο.Ε μετά από όλα αυτά και αφού είχα πάρει δανεικά απο την θεία,πάω σε ένα καφενείο στον Αγ.Νικόλα και φέρε μπίρες μέχρι να περάσει λίγο η ώρα να γυρίσω Πάτρα.
Το αποτέλεσμα:Πηγα τσάμπα στην Αθήνα,ο προφυλακτήρας ραϊσε σε 2 σημεία όπου και θα χρειαστει αντικατάσταση έφαγα πρόστιμο και την δουλεία μου δεν την έκανα!!
Αυτο είχα να σας πω για την χθεσινή μου μέρα!!!
Μεσα στην τύχη ήμουν έτσι!!Και που να έπαιζα κανα κινο ή τζόκερ.Θα μου έστελνε μνμ ο οπαπ ότι επηδει κέρδισα πρέπει να τους πληρώσω!!!
Η καλή μέρα από το πρώι φαίνεται!!
ΥΓ.Πόσο μπορεί να στοιχίζει ο προφυλακτήρας??Για 2008 μοντέλο 3dr.Δεν έχω μεικτή γμτ