Ξεκληρίζουν τα ελάφια και τα πωλούν με το κιλό

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Ξεκληρίζουν τα ελάφια και τα πωλούν με το κιλό

Δημοσίευσηαπό PEACERMAN » Δευτ Φεβ 21, 2011 12:34 pm

Άβαταρ μέλους
PEACERMAN
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Re: Ξεκληρίζουν τα ελάφια και τα πωλούν με το κιλό

Δημοσίευσηαπό scriptalex » Δευτ Φεβ 21, 2011 1:46 pm

δεν μπορει μια σφαιρα να γυρισει και να χτυπησει αυτον που κυνηγαει παρανομα.............. :pray: :pray: :pray: :pray: :violence-smack: :violence-smack: :violence-smack:
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...
Άβαταρ μέλους
scriptalex
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: michelen AT
Suspension: oxi akoma
cb: Όχι
Name: alexis

Δημοσίευσηαπό pantelis » Δευτ Φεβ 21, 2011 1:50 pm

scriptalex έγραψε:δεν μπορει μια σφαιρα να γυρισει και να χτυπησει αυτον που κυνηγαει παρανομα.............. :pray: :pray: :pray: :pray: :violence-smack: :violence-smack: :violence-smack:

+1000000000

Οι λαθροθήρες είναι για την πανίδα ότι είναι οι εμπρηστές για τη χλωρίδα. Στους γιατρούς να τα φάνε... :twisted: :twisted: :twisted:
"Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom. Wisdom is not truth. Truth is not beauty. Beauty is not love. Love is not music. Music is the best..."
Frank Zappa 1940-1993
Άβαταρ μέλους
pantelis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: G012 225/65R17
Suspension: Rocky Road
cb: Ναι
Name: Παντελής

Δημοσίευσηαπό ------ » Δευτ Φεβ 21, 2011 2:03 pm

Τι ??? Το κεφαλι της? Και βγαζαν και φωτο???

Aισχροι τιποτενιοι.Πολυ θα'θελα να δω ενα αγριογουρουνο να ξεκοιλιαζει εναν απο'σας :twisted: :twisted: :twisted:
Και μια αρκουδα επισης :twisted: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από ------ και Δευτ Φεβ 21, 2011 2:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
------

Δημοσίευσηαπό pantelis » Δευτ Φεβ 21, 2011 2:04 pm

Και στα καπάκια:

Μία απίστευτη κτηνωδία έλαβε χώρα στο νομό Γρεβενών, όπου κάτοικοι της περιοχής σκότωσαν και μαγείρεψαν αρκούδα, επιλέγοντας ως “κυρίως πιάτο” το κεφάλι της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ''Εθνους'' το κοινό μυστικό κυκλοφόρησε όταν ένας κάτοικος της περιοχής, που πληροφορήθηκε το γεγονός τηλεφώνησε στην περιβαλλοντική οργάνωση ''Καλλιστώ'' για να το καταγγείλει ανώνυμα.
Ο ίδιος ενημέρωσε την οργάνωση για το αποτρόπαιο περιστατικό, ενώ είπε πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό που τεκμηριώνει την καταγγελία.
Η περιβαλλοντική οργάνωση απέστειλε σχετική επιστολή προς κάθε αρμόδια υπηρεσία της διεύθυνσης δασών της Περιφέρειας, του Δασαρχείου, αλλά και του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
“Η άκρως παράνομη αυτή ενέργεια και παράλληλου “κανιβαλισμού” χαρακτηρίζει με τα πιο μελανά σημεία κάποιους ευυπόληπτους κατά τα άλλα πολίτες του νομού Γρεβενών, ενώ η αναμενόμενη δημοσιοποίηση του περιστατικού πρόκειται χωρίς αμφιβολία να δυσφημίσει για άλλη μια φορά την κατά τα άλλα ελκυστική λόγω φυσικού κάλλους περιοχή των Γρεβενών”, ανέφερε η ανακοίνωση.

πηγή: cosmo.gr
"Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom. Wisdom is not truth. Truth is not beauty. Beauty is not love. Love is not music. Music is the best..."
Frank Zappa 1940-1993
Άβαταρ μέλους
pantelis
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: G012 225/65R17
Suspension: Rocky Road
Name: Παντελής

Δημοσίευσηαπό SAVE ANIMAL » Δευτ Φεβ 21, 2011 3:27 pm

εγω παιδια το χω πει εδω και καιρο και θα το λεω συνεχεια οσο και αν γινομαι κακος για καποιους!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟ Η ΜΗ!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΗΝΤΙΚΟ!!οταν ξεκεινας και περνεις ενα οπλο ετσι για να περασεις την ωρα σου σκοτωνοντας οσο και αν προσπαθεις να διξεις οτι αγαπας την φυση και οτι προσεχεις τη ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ δεν μπορεις να με πησεις με τιποτα!!οταν πατησεις πρωτη φορα την σκανδαλη και γεμισεις με χαρα διοτι ΣΚΟΤΩΣΕΣ μια ανυπερασπιστη ζωη θα το ξανακανεις και με μεγαλη ευκολια σε οτι εσυ νομιζεις οτι ειναι σωστο και για το καλο της φυσης!!!Δυστηχως εχουμε γεμησει με τετοιους υποστηρηχτες τη ζωη μας !!!ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΝΙΓΗ :text-freedom:
SAVE ANIMAL
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Malatesta compra
Διάσταση ελαστικών: 245/70/16
Suspension: Άγνωστη
Εργάτης: Ναι
Aka: Save animals
Name: Βασιλης

Δημοσίευσηαπό kons » Δευτ Φεβ 21, 2011 7:46 pm

SAVE ANIMAL έγραψε:εγω παιδια το χω πει εδω και καιρο και θα το λεω συνεχεια οσο και αν γινομαι κακος για καποιους!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΩ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟ Η ΜΗ!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΗΝΤΙΚΟ!!οταν ξεκεινας και περνεις ενα οπλο ετσι για να περασεις την ωρα σου σκοτωνοντας οσο και αν προσπαθεις να διξεις οτι αγαπας την φυση και οτι προσεχεις τη ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ δεν μπορεις να με πησεις με τιποτα!!οταν πατησεις πρωτη φορα την σκανδαλη και γεμισεις με χαρα διοτι ΣΚΟΤΩΣΕΣ μια ανυπερασπιστη ζωη θα το ξανακανεις και με μεγαλη ευκολια σε οτι εσυ νομιζεις οτι ειναι σωστο και για το καλο της φυσης!!!Δυστηχως εχουμε γεμησει με τετοιους υποστηρηχτες τη ζωη μας !!!ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΝΙΓΗ :text-freedom:

Πάντα ήμουν αντίθετος σε τέτοιους αφορισμούς σε γενικεύσεις και κάθετες ανένδοτες ιδέες. Δεν γνωρίζω από που ορμώμενος μαίνεσαι με τέτοιο τρόπο τους κυνηγούς. Ίσως κάποιος παράνομος και με πολύ κακή συμπεριφορά να σε έφερε σε αυτή την θέση. Δυστυχώς υπάρχουν παντού, όπως κακοί οδηγοί, κακοί γιατροί, κακοί ποδοσφαιριστές κλπ...
Είναι σαν να λέω ότι όλες οι περιβαλλοντολογικές οργανώσεις τύπου ΜΚΟ είναι μια απάτη που τρώνε τα λεφτά του φορολογούμενου και εξαπατάνε το κράτος με δήθεν επιστημονικές μελέτες και τα "αρπάζουν" κανονικότατα για την έρευνα του "κόκκινου σαλιγκαριού στην κάτω κολοπετινίτσα" αφού εξασφαλίσουν μια ζουμερή χρηματοδότηση 200-300 χιλιάρικα...για να αποδώσουν μια δήθεν μελέτη. Άλλωστε υπάρχει σχετική έρευνα εισαγγελέα.
Δεν ρωτώ αν ένας πολέμιος του κυνηγιού αν είναι παμφάγος ή μόνο χορτοφάγος?
Όμως εγώ δεν λέω να κλείσουν όλοι και στο πυρ το εξώτερο απλά να κρατάμε το σοφό "παν μέτρον άριστο"

Ας μην ξεχνάμε ότι τουλάχιστον οι Κυνηγετικές οργανώσεις έχουν φτιάξει έστω και μια Θυροφυλακή την οποία πληρώνουν οι κυνηγοί από την τσέπη τους υποχρεωτικά, μόνο αυτοί και κανένας άλλος φορολογούμενος. Αυτή κάνει μια εξαιρετική δουλειά, όσο είναι εφικτό αυτό, το οποίο αποδεικνύεται με τις εκατοντάδες υποθέσεις που στέλνοντας στον εισαγγελέα και στο αυτόφωρο κάθε χρόνο κυνηγούς. Στην αντίπερα όχθη της απόλυτης περιβαλλοντολογικής ευδαιμονίας δια μέσω των κονδυλίων τι γίνεται? μόνο εισπράξεις από τον κρατικό κορβανά....?

Καλό θα είναι να γνωρίσεις την διεθνή πρακτική που υφίσταται στο κυνήγι σε όλο τον κόσμο και μετά να καταλήξεις κάπου, σε ένα συμπέρασμα μετά από μια συζήτηση με τον αντίλογο, χωρίς παρωπίδες.

Μην μετατρέπεις τον όποιο οπλοκάτοχο σε ψυχοπαθή που "ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ" όπως λες. αυτομάτως μας μετατρέπεις όλους σε εν δυνάμει εγκληματίες κατά συροήν και κατ' εξακολούθηση αφού λες με "χαρά διότι ΣΚΟΤΩΣΕΣ μια ανυπεράσπιστη ζωή θα το ξανακάνεις"

Ποτέ στη νεότερη ιστορία, μία ανθρώπινη δραστηριότητα, δεν συνάντησε τόσους πολλούς φανατικούς οπαδούς αλλά και αντιπάλους όσο το κυνήγι. Οι φανατικοί οπαδοί του, αρνούνται να το αποκαλέσουν σπορ γιατί το θεωρούν τρόπο ζωής και όχι ένα ακόμα σπορ, οι δε αντίπαλοί του, αρνούνται να θεωρήσουν σπορ μία τόσο «μακάβρια» δραστηριότητα. Τι είναι όμως το κυνήγι στη σύγχρονη Ελλάδα; Ποιες ανάγκες εξυπηρετεί η άσκησή του; Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η κατάργηση του;

Το βασικό επιχείρημα που προβάλλεται από τους πολέμιους του κυνηγιού, είναι η άδικη θανάτωση τόσων αθώων ζώων και η πιθανότητα εξαφάνισης κάποιων από τα θηρεύσιμα ήδη. Ο δεύτερος ισχυρισμός καταρρέει αυτόματα, αφού οι μετρήσεις στο πληθυσμό των θηραμάτων, δείχνουν ότι ουδέποτε κινδύνεψε θήραμα με εξαφάνιση στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Αντίθετα, τα προγράμματα αύξησης του θηραματικού πληθυσμού από τις κυνηγετικές οργανώσεις έχουν οδηγήσει στη θεαματική αύξηση τουλάχιστον των ενδημικών θηραμάτων.

Ο πρώτος ωστόσο ισχυρισμός, όσο και αν αυτό δυσαρεστεί μερικούς, είναι βάσιμος. Πράγματι η κυνηγετική δραστηριότητα, οδηγεί στο θάνατο μεγάλο αριθμό αθώων ζώων κάθε χρόνο. Και εδώ, γεννιέται ένα ερώτημα στο οποίο καλούμαστε να απαντήσουμε: Ποιος είναι αυτός που αποφασίζει πια ζώα είναι ένοχα, άρα τους αξίζει ο θάνατος και ποια είναι αθώα, οπότε έχουν δικαίωμα στη ζωή;

Το κρέας που καταναλώνει ένας μέσος Έλληνας σε μία δεκαετία, απαιτεί τη θανάτωση κατά μέσο όρο δύο αγελάδων, τεσσάρων γουρουνιών, οκτώ αρνιών εκατόν ογδόντα κοτών και περίπου εννιακοσίων εξήντα ψαριών διαφόρων ειδών. Στη δε διάρκεια της ζωής του θανατώνονται για χάρη του περισσότερα από 8000 ζώα. Ένα δεύτερο ηθικό πάλι ερώτημα που μοιραία τίθεται είναι: Ποιο είναι εκείνο το δικαστήριο που κρίνει ένοχα αυτά τα 8000 ζώα και δίκαια αποφασίζει το θάνατο τους; Ή αν θέλετε: Ποια είναι εκείνα τα αδικήματα που διέπραξαν αυτά τα 8000 ζώα που αντιστοιχούν στο καθένα μας, και μοιραία τους αξίζει ο θάνατος;

Πολλοί θα σπεύσουν να απαντήσουν ότι τα περισσότερα από αυτά τα ζώα, γεννήθηκαν σε ιδικά διαμορφωμένους χώρους, με κύριο σκοπό τη θανάτωση τους και κατανάλωσή τους από τον άνθρωπο και ποτέ τους δεν είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν ελεύθερα. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να έχουν μεγαλύτερο δικαίωμα στη ζωή.

Ίσως μία πιθανή απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, θα ήταν το ότι είμαστε παμφάγα ζώα και χρειαζόμαστε το κρέας για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας και η μη κατανάλωσή του θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Όμως η καλή υγεία τόσων εκατοντάδων χιλιάδων vegetarians (φυτοφάγοι) ανά των κόσμο, αποδυναμώνει τον παραπάνω ισχυρισμό. Ας μη γελιόμαστε λοιπόν, σκοτώνουμε και τρώμε ζώα γιατί μας αρέσει η γεύση και η μυρωδιά του ψημένου κρέατος. Ακόμα χειρότερα, ασελγούμε στα κουφάρια των χαμένων αυτών ζώων, φορώντας το δέρμα τους και το τρίχωμά τους γιατί μας αρέσει η όψη και η αίσθηση του δέρματος και του μάλλινου ρούχου. Η σύγχρονη Ελληνική κοινωνία, στη προσπάθειά της να απενοχοποιηθεί, πολεμάει με μίσος τους κυνηγούς που δεν κάνουν τίποτε περισσότερο από το να εξασφαλίζουν μόνοι τους το «Κυριακάτικο γεύμα». Συγκινείται από το δράμα των πανέμορφων κύκνων που η κακοκαιρία τους σπρώχνει στις λίμνες και τα ποτάμια μας, ενώ αδιαφορεί για το θάνατο από ασιτία που η ίδια κακοκαιρία προκάλεσε σε χιλιάδες κάριες, καρακάξες και άλλα κορακοειδή, γιατί ίσως αυτά τα πουλιά είναι «ΑΣΧΗΜΑ» και τους αξίζει για τιμωρία ο θάνατος.

Για να μην μακρηγορώ άλλο θα συμφωνούσα εν μέρη με την τελευταία φράση σου αν και όπως ανέφερα παραπάνω είμαι αντίθετος.

ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ (αν και με λίγη βοήθεια μαθαίνουν)
750 grains of diplomacy
Άβαταρ μέλους
kons
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Τoyo O/C AT+
Suspension: King Springs
Name: Kωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό johndrama » Δευτ Φεβ 21, 2011 8:10 pm

Η ελευθερια του λογου ειναι προιον της δημοκρατιας που υπαρχει γιατι καποιοι καποτε πηραν τα οπλα και την υπερασπιστηκαν.
Η πολιτικη του καναπε, της βολεψης, του γραφειου, των ψευτοοικολογων των MKO της αρπαχτης ειναι ή πραγματικη απειλη του περιβαλλοντος και οχι ο κυνηγος που ειναι καθε μερα στο βουνο που βλεπει και αφουγκραζεται τη φυση ειτε με οπλο ειτε χωρις οταν ληγει η κυνηγετικη περιοδος και λειτουργει αποτρεπτικα με την παρουσια του σε καθε λογης παρανομιες που γινονται εισβαρος του περιβαλλοντος.
Αυτος που ζηταει την απαγορευση του κυνηγιου ζηταει και τη καταστροφη ενος τοπου .Μην ξεγελιεστε τα μεσα καταστολης της παραβατικοτητας στα βουνα μας δεν ειναι ουτε αρκετα ουτε αποτελεσματικα .Λιγοι δασοφυλακες και λιγοι παραπανω ομοσπονδιακοι θυροφυλακες (που πληρωνονται απο τους ιδιους τους κυνηγους για να τους ελεγχουν).Ο μονος φυλακας σε μια περιοχη ειναι ο ιδιος ο κυνηγος .Το παρελθον εδειξε πως περιοχες που απαγορευτηκε η θηρα εγιναν πεδιο δρασης για λαθροθηρες ,παρανομης υλοτομησης ,παρανομης βοσκησης(ξερετε ποσο ανταγωνιστικα επιδρα στα αγρια ζωα η βοσκηση απο ημερα προβατα ,κατσικια).
Δεν ειναι αυτοσκοπος ο φονος αγαπητε φιλε ειναι ολη η διαδικασια του κυνηγιου που ισως δεν εμαθες ισως δεν εχεις στα γονιδια σου .Δε με ενδιαφερει να σε πεισω απο τη στιγμη που ξερω οτι η αγαπη για τη φυση πολλων που μαχονται το κυνηγι φτανει το πολυ μεχρι τη ταβερνα ενος ορεινου χωριου και το ξεφυλλισμα ενος national geographic.
Εμεις ετσι μαθαμε να ζουμε ετσι μεγαλωσαμε καποιοι δε μας δεχονται καποιοι ουτε να μας βλεπουν δε θελουν δε παρεξηγω κανενα ουτε και θελω να προσβαλλω καποιο φιλο ή μελος (συγνωμη αν το εκανα) .
Οπως και να χει εγω καθε μερα θα μαι στο βουνο για το υπολοιπο της ζωης μου το μισο χρονο με το οπλο και τα σκυλια μου και τον υπολοιπο που σταματαει η κυνηγετικη περιοδος μονο με τα σκυλια μου και το καλοκαιρι εκει παλι με 40βαθμους στα πυροφυλακια με τους εθελοντες κυνηγους και τους πυροσβεστες και οπου αλλου χρειαστει,με μισο μετρο χιονι να ριχνουμε τροφη για τα ζαρκαδια και τα τελευταια ελαφια(που δεν ειναι και τοσο λιγα) στο παρθενο δασος και μετα με τα αλυσοπριονα και τα κλαδευτηρια να ανοιγουμε παλια μονοπατια που εχουν κλεισει απο την ερημωση της υπαιθρου και να φτιαχνουμε ξεφωτα που τοσο αναγκη τα εχουν τα ζωα.
Ισως καποιοι αλλοι απο το λαπτοπ στο καναπε τους να προσφερουν περισσοτερο αλλα δε πειραζει καθε βοηθεια για τη φυση ειναι δεκτη..............
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό SAVE ANIMAL » Δευτ Φεβ 21, 2011 11:13 pm

Το ειπα βεβαια απο την αρχη οτι δεν θα γινω αρεστος σε πολους ξερωντας το τι θα ειπωθει!!πρωτα απο ολα θα σας πω οτι δεν ειμαι σε καμοια οργανωση και ποτε στη ζωη μου δεν πειρα ουτε ενα λεπτο απο κανεναν!!ειμαι ενας ανθρωπος που δεινω (οσο μπορω )λεφτα για τα αδεσπωτα τα βασανισμενα ζωα ενας ανθρωπος που παντα την ελευθερη ωρα του παρεα με των ποιμενικο μου και μερικες φορες και τη σκηνη μου κανω δεκαδες χλμ περπατημα στα βουνα και στα φαραγγια της χωρας μου αισθανομενος την φυση χωρις να μου χαλαει την ησυχια το γαβγισμα των σκυλιων που ψαχνουν απεγνοσμενα το επομενο θυμα χωρις των ηχο απο καποιο οπλο που μολις σκοτωσε καποιο ζωο μεσα στο ιδιο του το σπιτη!!ειμαι ενας ανθρωπος που οτι κανω για τη φυση και τα ζωα το κανω μονος μου!!!ποτε μου δεν εκατσα να ψαξω για τις διαφορες των οργανωσεων με τους κυνηγους και για τα οφελοι που αποσκοπουν και δεν με ενδιαφερουν!!σας καταλαβαινω απολυτα γιατι ετσι εχετε μαθει (οπως ειπατε)εχετε την αποψη σας και ειναι απολυτα σεβαστη!!ειμαι εναντια στην θανατωση του καθε ειδους που ειναι ελευθερο στο φυσικο του περιβαλλον για οποιδηποτε λογο!!για τα ζωα που υπαρχουν για την τροφη του ανθρωπου το μονο που μπορω να πω σαν Βασιλης ειναι οτι δυστηχος υπαρχουν για αυτο το λογο για να τρεφομαστε ολοι και δεν μπορω να κανω κατι για αυτο αλλα για τα ελευθερα ζωα δεν υπαρχει λογος του κυνηγιου!! δεν θελω παιδια να ερθω σε συγκρουση με κανεναν σας εχουμε διαφορετικη αποψη και αφουγκραζομαστε διαφορετικα αυτα που μας προσφερει η φυση!!ειμαι περιφανος για οτι εχω κανει (εστω και λιγα)για τα ζωα και τη φυση παρολο που μου εχει κοστισει και σε θεμα υγειας!!να μαστε καλα ολοι και μακαρι να μπορουσαμε ολοι να καταλαβουμε το τελμα που εχει βρεθει ολοκληρη η φυση!!
SAVE ANIMAL

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τρί Φεβ 22, 2011 3:36 am

επειδή είμαι ΚΑΤΑ του κηνυγιου και οποιασδήποτε μορφής βίας πάνω σε ζώα τα οποία κυκλοφορούν αμέριμνα και δεν μεγαλώνουν με σκοπό να φαγωθούν, που ακόμα και για αυτό ντρέπομαι με τον εαυτό μου αλλά κάπως πρέπει να ζήσω και να μην πεθάνω από ασητία, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πάρα πολύ απλό. Πραγματικά δεν θα επεκταθώ και θα συγκρατηθώ πάρα πολύ και στο λόγο μου αλλά και στις εικόνες.
Τι διαφορά έχει
Seal Hunting (26).jpg
Seal Hunting (26).jpg (23.4 KiB) 4762 προβολές
από αυτό?
hunting.jpg
hunting.jpg (128.29 KiB) 4762 προβολές
.
Δεν θέλω πραγματικά να επεκταθώ απλά θέλω μια απάντηση από κάποιο κηνυγό, ο οποίος έχει τα κότσια να μου πει. "ναι γουσταρω να σκοτώνω ζωα και ναι είμαι μεγάλη κότα και για αυτό κρατάω το δίκανο."
Γιατί αλλιώς κύριοι ένα ντου να σου κ΄νει το αγριογούρουνο, ακόμα και ο λαγός ρε... θα σας ξεσκίσει...
άντε μωρε βραδιάτικα...
2679720_370.jpg
2679720_370.jpg (20.02 KiB) 4762 προβολές

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό ------ » Τρί Φεβ 22, 2011 10:18 am

pantelis έγραψε:Και στα καπάκια:

Μία απίστευτη κτηνωδία έλαβε χώρα στο νομό Γρεβενών, όπου κάτοικοι της περιοχής σκότωσαν και μαγείρεψαν αρκούδα, επιλέγοντας ως “κυρίως πιάτο” το κεφάλι της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ''Εθνους'' το κοινό μυστικό κυκλοφόρησε όταν ένας κάτοικος της περιοχής, που πληροφορήθηκε το γεγονός τηλεφώνησε στην περιβαλλοντική οργάνωση ''Καλλιστώ'' για να το καταγγείλει ανώνυμα.
Ο ίδιος ενημέρωσε την οργάνωση για το αποτρόπαιο περιστατικό, ενώ είπε πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό που τεκμηριώνει την καταγγελία.
Η περιβαλλοντική οργάνωση απέστειλε σχετική επιστολή προς κάθε αρμόδια υπηρεσία της διεύθυνσης δασών της Περιφέρειας, του Δασαρχείου, αλλά και του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
“Η άκρως παράνομη αυτή ενέργεια και παράλληλου “κανιβαλισμού” χαρακτηρίζει με τα πιο μελανά σημεία κάποιους ευυπόληπτους κατά τα άλλα πολίτες του νομού Γρεβενών, ενώ η αναμενόμενη δημοσιοποίηση του περιστατικού πρόκειται χωρίς αμφιβολία να δυσφημίσει για άλλη μια φορά την κατά τα άλλα ελκυστική λόγω φυσικού κάλλους περιοχή των Γρεβενών”, ανέφερε η ανακοίνωση.

πηγή: cosmo.gr

Μιας και ο Γιωργος (mastergunner) viewtopic.php?f=6&t=12602,αλλα και ο Pantelis αναφερονται στο ιδιο θεμα μηπως να ενοποιηθουν.
------

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Τρί Φεβ 22, 2011 10:21 am

nick_89 έγραψε:Πραγματικά δεν θα επεκταθώ και θα συγκρατηθώ πάρα πολύ και στο λόγο μου ........
Δεν θέλω πραγματικά να επεκταθώ απλά θέλω μια απάντηση από κάποιο κηνυγό, ο οποίος έχει τα κότσια να μου πει. "ναι γουσταρω να σκοτώνω ζωα και ναι είμαι μεγάλη κότα και για αυτό κρατάω το δίκανο."
Γιατί αλλιώς κύριοι ένα ντου να σου κ΄νει το αγριογούρουνο, ακόμα και ο λαγός ρε... θα σας ξεσκίσει...
άντε μωρε βραδιάτικα...

2679720_370.jpg

Ευτυχώς που συγκρατήθηκες και δεν επεκτάθηκες......... :violin: :violin:
Τους χαρακτηρισμούς "κότα" κτλ. καλύτερα να τους πεις κατ ιδίαν σε κάποιον face to face και όχι πίσω απο την ασφάλεια ένος πληκτρολόγιου γενικολογόντας :!:

Το θέμα εξαρχής ήτανε η παράνομη θύρευση και όχι η επίθεση των κυνηγών :!: :!: :!:

«Η ανεξέλεγκτη λαθροθηρία οδηγεί συχνά σε συγκρούσεις κυνηγών και λαθροκυνηγών, ακόμη και με ανταλλαγή πυροβολισμών», συμπληρώνει ο διαχειριστής του ΕΚΠΑΖ, Παύλος Μπήτρος.

Έντονη αντίδραση από τους κυνηγούς

«Ο μεγαλύτερος εχθρός του κυνηγιού είναι ο λαθροθήρας», λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΣΕ), Νίκος Παπαδόδημας. Μαζί του συμφωνεί και η συντριπτική πλειονότητα των κυνηγών, που θεωρεί ότι η λαθροθηρία ευθύνεται και για τη μείωση των θηραμάτων και για τη δυσφήμηση του κυνηγιού.

«Ο συνειδητοποιημένος κυνηγός γνωρίζει και σέβεται τη φύση γιατί ζει μέσα σ’ αυτήν», καταλήγει. Αλλωστε, οι θηροφύλακες συντηρούνται αποκλειστικά από τους κυνηγούς, προσπαθώντας να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργήσει η κρατική αναλγησία με τις υποστελεχωμένες και αδρανείς δασικές υπηρεσίες στον τομέα της προστασίας της άγριας ζωής. «Ολοι εμάς ειδοποιούν - οι πολίτες, τα δασαρχεία, ακόμη και η Αστυνομία. Δεν έχουν σε ποιον άλλον να απευθυνθούν» τονίζει ο Γ. Ρετζέπης. « Η πολιτεία αδιαφορεί. Δεν είναι παράλογο να επαφίεται η προστασία της άγριας ζωής αποκλειστικά στις κυνηγετικές οργανώσεις;».

Το παραπάνω απόσπασμα για να ξαναμπούμε στο κλίμα της συζήτησης και το τι ακριβώς καταδικάζεται απο όλους μας!!!!!
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό johndrama » Τρί Φεβ 22, 2011 11:15 am

Θα ηθελα να απαντησω αλλα οταν βλεπω τετοιους χαρακτηρισμους πραγματικα ντρεπομαι για λογαριασμο σας .Το να βρισκει καποιος βημα ενα ποστ για λαθροθηρια και να κατηγορει τους κυνηγους ειναι σαν να βρισκει καποιος αφορμη μια τρακαρα(μακρυα απο μας χιονιζει κιολας) για να κατηγορει τους οδηγους και να ζηταει την ολικη απαγορευση της οδηγησης.Δεν ειναι ολοι οι κυνηγοι παρανομοι και δεν ειναι ολοι οι οδηγοι επικινδυνοι.Δυστυχως ομως ενα μικρο ποσοστο οπλοφορων εχει καταφερει να αμαυρωσει την οικογενεια των 300.000 Ελληνων κυνηγων .
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό char » Τρί Φεβ 22, 2011 11:37 am

Η ανταλλαγή απόψεων για ένα τόσο ενδιαφέρον και σημαντικό θέμα δίνει την δυνατότητα σ' όποιον θέλει, να στηρίξει τη γνώμη του με επιχειρήματα και παραδείγματα!
Ο πρώτος που, δυστυχώς για κείνον, χάνει όταν χρησιμοποιεί λάθος τρόπους, είναι ο ίδιος.

Παρακαλώ να είμαστε κόσμιοι και προσεκτικοί με τους τρόπους μας! :wink:

ΥΓ.: Φίλε johndrama, αν και δεν συμφωνώ με το κυνήγι, σου οφείλω ένα "εύγε" για τους τρόπους σου! :handgestures-salute:
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό SAVE ANIMAL » Τρί Φεβ 22, 2011 1:02 pm

μονο και μονο ο αριθμος 300.000 :o με τρομαζει αν οχι με εξοργιζει φιλε μου!!εχουμε μια χωρα που οπως ολοι ξερουμε δεν εχει μεγαλη πανιδα!!σχεδον ολα τα αγρια ζωα ειναι προς εξαφανιση!!φαντασου με τη ευκολια δεινουν τις αδειες για οπλοκατοχη και τελος παντων ποσο να ανταξουν ταζωα οταν ο καθε τυχαιος βγαινει παγανια οταν ολοι σχεδον οι κτηνοτροφοι (ισως καποιες λιγες φορες δικαιολογιμενα)σκοτωνουν οτι τους ενοχλει οι πυρκαγιες η μολυνση κ.α πΕΙιτε μου φιλοι μου ποσο να αντεξει η φυση αυτον τον συνεχομενο βιαζμο?νομιζω οτι και σεις οι κυνηγοι σε λιΓα χρονια θα δειτε το κακο που ολοι μας κανουμε αλλα θα ειναι αργα πλεον φιλοι μου οπως ειναι αργα και για την κατασταση που περναμε ολοι μας σαν κοινωνια που πριν απο λιγα χρονια κανενας μας δεν πιστευε οτι θα ρθουμε σε αυτο το τελμα!!ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΦΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ!! :(
SAVE ANIMAL

Επόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες