Η Επικαιρότητα

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Αποφασίζομεν και διατάζομεν.......

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Πέμ Ιουν 13, 2013 9:26 pm

hlias έγραψε:http://www.nerit.gr/

Αντιγράφω απο το newsbeast........δεν ξέρω εαν αληθεύει, αλλά θα έχει τρελή πλάκα { η προχειρότητα :ugeek: }

Την ηλεκτρονική διεύθυνση «έκλεισε» ιδιώτης το πρωί της Τετάρτης!

Η κυβέρνηση έδωσε χθες στη δημοσιότητα το νέο σχέδιο για την ΕΡΤ, σύμφωνα με το οποίο η νέα δημόσια τηλεόραση θα ονομάζεται ΝΕΡΙΤ δηλαδή «ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε». Όμως, για να έχει υπόσταση στο ίντερνετ το domain name, δηλαδή το nerit.gr, θα έπρεπε να έχει κατοχυρωθεί.

Όπως προκύπτει από το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας το domain name κατοχυρώθηκε το πρωί της Τετάρτης από ιδιώτη, δηλαδή την επομένη της ανακοίνωσης του σχεδίου για τη «ΝΕΡΙΤ».

Μόλις έγινε αντιληπτή η παράλειψη έγιναν κάποιες ενέργειες προκειμένου το domain να επιστρέψει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεποικοινωνιών και Ταχυδρομείων, όμως, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αυτό επιτρέπεται μόνο για τα τοπωνύμια.

Με λίγα λόγια, πλέον, αν η κυβέρνηση χρειάζεται το nerit.gr θα πρέπει να το αγοράσει από τον ιδιώτη που το κατοχύρωσε. Ή να βρει άλλο όνομα για το domain...
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό char » Πέμ Ιουν 13, 2013 9:52 pm

Φίλε Δημήτρη (dpol) και φίλοι συμφορουμίτες,

το προηγούμενό μου ποστ είχε μοναδικό σκοπό να υπενθυμίσει σε όλους μας ότι το παλιό κόλπο των κυβερνώντων, να στρέφουν δηλαδή τους μισούς πολίτες εναντίον των άλλων μισών προκειμένου να επιβάλλουν επώδυνα μέτρα, δεν πρέπει να μας παρασύρει.
Δεν είχε σαν στόχο να προβάλλω την πολιτικοοικονομική μου θεωρία.
Προσωπικά, αποφεύγω τις πολιτικές αντιπαραθέσεις δημόσια, πόσω μάλλον στο φόρουμ μας που θα πρέπει πάσει θυσία να μην μολυνθεί από τέτοιου είδους ιό.
Καθένας από μας, έχει την δική του "οπτική" και το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό, παρόλο που στεναχωριέμαι αφάνταστα όταν ο διπλανός μου λέει
dpol έγραψε:...δεν με ενδιαφερει αν κοντα στα ξερα καουν και τα χλωρα, θα το εκανα πριν τρια χρονια που εβαζα τα διπλα στο παντελονι και πληρωνα τους μισους φορους, τωρα το μονο που με νοιαζει ειναι να μην πληρωσω αλλους φορους,να μη χασω τη δουλεια μου, να επιβιωσω.

Με νοιαζει μονο ΠΟΣΟΙ θα φυγουν και ΟΧΙ ποιοι θα φυγουν, με νοιαζει μονο το Head Count :twisted:

Επειδή όμως, εδώ συζητούμε ειδικά για το "Αποφασίζομεν και διατάζομεν..." στην ΕΡΤ και όχι γενικά,
κι επειδή κι εγώ πιστεύω ότι οι παπαγάλοι μας παρασύρουν και μας ρίχνουν έντεχνα σε παγίδες,
επιτρέψτε μου να επισημάνω μερικές, κατά την γνώμη μου, σημαντικές λεπτομέρειες:

• Η ενημέρωση ακόμα και του τελευταίου πολίτη είναι κοινωνικό αγαθό. Και σαν τέτοιο, δεν είναι δυνατόν να ανατεθεί σε ιδιωτικά κανάλια, αλλά μόνο στην δημόσια ραδιοτηλεόραση.
  • Η επιβάρυνση κάθε νοικοκυριού από την λειτουργία της ΕΡΤ, είναι λιγότερο από 4,5 € μηνιαίως.
  • Η ΕΡΤ δεν είναι 1 "κανάλι". Αποτελείται από
    • 5 τηλεοπτικά κανάλια ( ΕΤ1, ΝΕΤ,ΕΤ3, ERTworld και ERT HD),
    • 7 ραδιοφωνικά Προγράμματα με έδρα την Αθήνα (1ο Πρόγραμμα, 2ο Πρόγραμμα, 3ο Πρόγραμμα, ΚΟΣΜΟΣ, ΦΙΛΙΑ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ και Πέμπτο Πρόγραμμα – Φωνή της Ελλάδος),
    • 3 ραδιοφωνικά Προγράμματα με έδρα τη Θεσσαλονίκη ( 95,8 , 102 και Τρίτο),
    • 19 Περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα,
    • Μουσικά Σύνολα ( Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και Χορωδία)
    • Εκδόσεις ( περιοδικό Ραδιοτηλεόραση)
    • Διαδικτυακό τόπο http://www.ert.gr
    • Ψηφιακό Αρχείο ( http://www.ert-archives.gr)
    • web tv ( http://www.ert.gr/webtv)
  • Η ΕΡΤ δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και άρα δεν θα υπάρξει κανένα δημοσιονομικό όφελος από τις απολύσεις των 2.650 εργαζομένων.
  • Αντίθετα, τα ιδιωτικά κανάλια λειτουργούν εις βάρος του Έλληνα πολίτη καθώς ποτέ έως σήμερα δεν έχουν πληρώσει για τα δικαιώματα χρήσης των τηλεοπτικών συχνοτήτων.
  • Ο κ. Πρωθυπουργός, που μέχρι τώρα μας έχει ταράξει στα ψέμματα, θέλει να πιστέψουμε ότι δεν κλείνει την δημόσια ραδιοτηλεόραση επειδή δεν μπορεί να την ελέγξει, ενώ αυτή που θα φτιάξει επιλέγοντας 1.000 άλλους, θα είναι αμερόληπτη και ανεπηρέαστη. Όπως αμερόληπτες και ανεπηρέαστες ήταν και όσες Διοικήσεις είχε μέχρι σήμερα διορίσει εκεί.
  • Πως πρέπει να χαρακτηριστεί το κλείσιμο της ΕΡΤ με όταν δεν υφίσταται "έκτακτη περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης" και μάλιστα όταν δεν έχει υπογραφεί από όλο το Υπουργικό Συμβούλιο; Δημοκρατική πρακτική;
  • Γιατί δεν απολύθηκαν μόνο οι "χαραμοφάηδες" και οι "χρυσοκάνθαροι"; (Η απάντηση δεν μπορεί να είναι "θα ξεσηκωνόταν οι συνδικαλιστές". Και τώρα ξεσηκώθηκαν.)

Όσα γράφω δεν έχουν σκοπό την αντιπαράθεση με οποιονδήποτε από σας.
Τρομάζω στην ιδέα ότι αύριο θα αγνοηθούν και πάλι οι νόμοι και οι δημοκρατικές διαδικασίες, στον επόμενο στόχο που θα θεωρηθεί εμπόδιο για τους κυβερνώντες.
Και πως το ανώφελο, αλλά και άδικο και καταστροφικό για 2.650 εργαζόμενους, "Head Count" αυτής της φοράς, θα είναι το δεδικασμένο που πάνω του θα στηριχτούν στο μέλλον.
Προκειμένου να ευημερήσουν οι αριθμοί (κατ' εντολή της όποιας Τρόικας) χωρίς κανείς να νοιάζεται για τους ανθρώπους.
Γιαυτό και τα γράφω.
Απλά, σκεφτείτε τα.
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ Ιουν 13, 2013 10:03 pm

παντως μια χαρα δειχνη το νεριτ :-) :-)
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Παρ Ιουν 14, 2013 12:49 pm

Δεν ξέρω... εγώ πάντως εδώ ψήφισα... :arrow: http://www.avaaz.org/en/petition/Stop_t ... e/?cYSlndb
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό ΜΠΑΟΥ » Παρ Ιουν 14, 2013 2:12 pm

κλασσική η τακτική του ΠΑΤΑΤΡΑΚ....
τσακωμένος με την άσφαλτο (quality-passed συγκρουόμενα vitara 1.6-8v, jimny 1.3 grand vitara 1.6-16v)
current test ford fiesta ecoboost 100ps
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: hankook
Διάσταση ελαστικών: 195/50-15
Suspension: sach st
Aka: γορίλας
Name: ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Παρ Ιουν 14, 2013 2:28 pm

Tzivitzonis έγραψε:Δεν ξέρω... εγώ πάντως εδώ ψήφισα... :arrow: http://www.avaaz.org/en/petition/Stop_t ... e/?cYSlndb

;-) πρωί πρωί..............
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό ALEXGV » Παρ Ιουν 14, 2013 2:29 pm

Tzivitzonis έγραψε:Δεν ξέρω... εγώ πάντως εδώ ψήφισα... :arrow: http://www.avaaz.org/en/petition/Stop_t ... e/?cYSlndb

:clap: :clap: :clap:
NEW GRAND VITARA 2.O, 01/09, 5D. ESP/TCS, 4 VENT.DISCS, 16" BF A/T, MAD+KYB+AΠΟΣΤΑΤΕΣ, KOΤΣΑΔΟΡΟΣ
SV1 QFJ
ALEXGV
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: BF AT 16''
Suspension: MAD+AΠΟΣΤΑΤΕΣ+ΚΥΒ
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό dpol » Παρ Ιουν 14, 2013 2:48 pm

Οταν εργασιακα επι εικοσι χρονια εισαι καθημερινα με το αγχος της επομενης ημερας, οταν δεν εχεις τιποτα σιγουρο να πιαστεις, να πατησεις και να σχεδιασεις την ζωη σου και το μελλον σου, οταν πρεπει καθημερινα να αποδεικνυεις οτι αξιζεις και το τελευταιο ευρω που πληρωνεσαι, οταν το δανειο που εχεις παρει για να βαλεις την οικογενεια σου μεσα γινεται εφιαλτης, οταν εξαρτασαι απο την κ@υλα του καθε manager, οταν δεν σε προστατευει κανενας νομος, οταν βλεπεις ΚΑΘΕ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ να μενει καποιος χωρις δουλεια στο κοντινο σου περιβαλλον τοτε γινεσαι πολυ σκληρος :!: :!: θυμωνεις :twisted: νιωθεις την διακριση :twisted:

Με σιγουρη θεση, σιγουρο μισθο, νομους να σε προστατευουν, ισχυρα συμφεροντα να σε προστατευουν, ποιοτητα ζωης και κοινωνικων παροχων μπορεις ανετα να εισαι ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΗΣ :!:

Ο καθε ανθρωπος διαμορφωνεται αναλογα το περιβαλλον του και τις συνθηκες μεσα στις οποιες ωριμαζει :!:

Προσθεου δεν ειναι εμπαθεια αυτο που βγαζω παραπανω, απλα θελω να δειξω οσο το δυνατον πιο περιγραφικα και ζωντανα τις διαφορες και να εξηγησω γιατι πολλες φορες εμεις οι ΙΥ βγαζουμε εμπαθεια για του ΔΥ :!: που ουσιαστικα δεν ειναι εμπαθεια για αυτους αλλα για το συστημα που δημιουργησε τις συνθηκες χαουδους διακρισης που ζουμε :!:

Ας με συγχωρεσουν ολοι οι φιλοι ΔΥ, και ο μακαριτης ο πατερας μου ΔΥ ηταν, πρεπει ομως να καταλαβουμε ολοι οτι ειμαστε ισαξια μελη της ιδιας κοινωνιας :!:

Το σωστο και δικαιο ειναι να μπορουσαν και οι ΙΥ να ανεβουν σε επιπεδο ποιοτητας και παροχων σε αυτο των ΔΥ, αυτο ομως πρακτικα δεν μπορει να γινει σε αυτο το οικονομικο περιβαλλον, θα κατεβουν και αυτοι, θα πονεσουν οπως και εμεις, θα αγχωθουν οπως και εμεις για να ανεβουμε ολοι μαζι οταν θα ερθη η αναπτυξη, θα νιωσουν πολυ καλυτερα οταν στηριχθουν στα δικα τους χερια και οχι στον προστατευτισμο του κρατους, θα αναπτυχθουν πολυ περισσοτερο με αυτο τον τροπο, θα γινουν καλυτεροι επαγγελματιες και ανθρωποι, και ολοι μαζι θα εξασφαλισουμε ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια μας.

ΙΣΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΟΙ ΣΕ ΙΣΙΟΥΣ
ΑΞΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΞΙΟΥΣ

Τα ψεματα τελειωσαν :twisted:
Δεν θα ξαναγραψω κατι, συγχωρεστε με και παλι :(

ΥΓ. ----------- και τελος
Για οσους μπορουν να διαβασουν πισω απο τα γεγονοτα.
Το κλεισιμο της ΕΡΤ δεν προσφερει και πολλα στα δημοσιονομικα αν εξαιρεσουμε τα χρηματα που θα βαλει στο ταμειο το κρατος απο την μερικη της ιδιωτικοποιηση.
Ηταν κινηση ΜΑΤ του Σαμαρα που δειχνει σε ολους οτι ειναι αποφασισμενος, ενα χρονο προσπαθει να εξυγιανει τον Δημοσιο Τομεα και τρωει πορτα απο τα κωλοσυμφεροντα ακομα και για τους επιορκους :twisted: :twisted: θυμαστε τη Βουλη :?: :shock:
Παιζει το τελευταιαο του χαρτι, ΣΟΚ & ΔΕΟΣ, αφου μπορω να διαλυσω τον πυρηνα των αρχηρεμουλαδορων συνδυκαλιστοκηφηνων (εχει κανεις αντιρρηση σε αυτο?) τοτε σκεφτειτε τι μπορω να κανω με τα υπολοιπα :twisted: :twisted:
Του βγαζω το καπελο πλεον αν και δεν τον ειχα σε υποληψη :evil:
Θα πεσω και στη φωτια για παρτι του, αρχιζει και δειχνει στοιχεια ηγετη και το εχουμε αναγκη :twisted:
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό ximikos00 » Παρ Ιουν 14, 2013 8:37 pm

Εχω να γράψω κανα χρόνο στο φόρουμ...Ισως και παραπανω....
Παρολα αυτα μπαίνω καθημερινα και διαβαζω τα τοπικ....

Δεν θέλω να δημιουργησω καμμία αντιπαράθεση και φυσικά εχουμε Δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του....

Μα να πεσεις στη φωτια για το Σαμαρα??? Δείχνει ο Σαμαρας στοιχεία ηγετη....

Ειμαστε 2000.000 ανεργοι εκει έξω... Νεοι άνθρωποι με πτυχια μεταπτυχιακα ορεξη για δουλεία που δεν βλέπουν φως στο τούνελ....

Να με συγχωρέσετε αλλα ΟΛΟΙ αυτοι που κυβερνησαν τα τελευταια 30 χρονια μας οδηγησαν εδω....Απλα και κατανοητα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ....
Ο Σαμαρας φερει απολυτη ευθυνη για την κατασταση που εχουμε σημερα....Οχι μονο για την ΕΡΤ....

Αν θυμασαι καλα ο Σαμαρας εκραζε το μνημονιο και μιλουσε για επαναδιαπραγματευση....

Και τι εγινε????

Βγηκε πρωτο κομμα και εγινε η κωλοτούμπα του αιώνα...

Αν μη τιαλλο αυτα τα 2 κομματα , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, πρεπει να εξαφανιστουν απο το χάρτη....

Υ.Γ. Αν οι κύριοι θελουν έστω να βελτιωσουν τη κατασταση στα δημοσιονομικα της χωρας να ψηφισουν αυριο ενα νομο που θα τους δινει βουλευτικη αποζημιωση 523 ευρώ το μηνα (βασικος μισθος ανιδείκευτου εργατη κατω τον 25)...Οποιος θελει ας κατσει οποιος θελει ας φύγει....

Υ.Γ.2 Ερτ δεν εβλεπα ποτε....Σιγουρα πολλοι ηταν βίσματα, καποιοι υπεαμοιβωμενοι και γινονταν σπαταλες....Θα μπορουσαν καλλιστα να πουν κύριοι απο τον Ιουλιο οι μισθοί θα είναι 800-1200 ευρω αναλογως προσόντων κλπ κλπ ....Οποιος θελει μενει οποιος θελει φευγει....Δεν χρειαζοταν να κλεισει.....

Διοτι σε μεγαλο ποσοστο πολιτων, μπορει να μν του καιγεται καρφί για την ΕΡΤ , αλλά όπως είπε και ο Κότσιρας, καρφί δεν του καίγεται και για το Νοσοκομείο στο Διδυμότειχο....Η το σχολείο στην Πλάτη, η το συνοριοφύλακα στους Ευζώνους....Επείδ ομως δεν μας καίγεται καρφί δεν σημαινει ότι αυτη η υπηρεσια δεν προσφέρει κατι σε αλλους πολιτες...

Για να κλείσω...Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλανε για σχοινί....Αν τα 300 λαμογια δεν παρουν μισθούς "πείνας" νεοεισερχομενου στην αγορα εργασιας η χαμηλοσυνταξιούχου δεν με πείθουν για καμμία εξυγίανση και μπορούν να πάνε να ^&%^&%^&%^&%

Αντί επιλόγου, αγαπητέ συμφορουμιτη DPOl, είσαι στο φόρουμ πολυ πριν μπω εγώ....Ασχολείσαι πολύ πιο ενεργα απο ότι εγω και σίγουρα έχεις προσφέρει πολύ περισοοτερα απότι εγω εδω μεσα γιαυτό το λόγο θέλω να ξανατονισω ότι το μνμ μου είναι καθαρα στα πλαίσια μιας πολιτικής αντιπαράθεσης , απόλυτα καλοπροαιρέτης, και σκοπό δεν έχει να προκαλέσει οποιοδήποτε ανακάτεμα του τόπικ....
Άβαταρ μέλους
ximikos00
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: BF Goodrich A/T
Suspension: ΟΜΕ/ΚΥΒ
Name: Ανδρέας

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ Ιουν 14, 2013 11:02 pm

μηπως παμε για ομοσπονδιοποιηση? :think: :think:
οτι δε πιστευεις δε σημαινει οτι δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
hlias

Λάστιχα: Hankook dynapro
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD+Rancho+αποστατες
Name: Ηλιας

Δημοσίευσηαπό Νικόλας » Σάβ Ιουν 15, 2013 5:14 pm

Υπάρχει και μία άλλη άποψη η οποία δεν έχει ακουστεί καθόλου.Τυχαίνει συγγενείς πρώτου βαθμού ενός φίλου να δουλεύουν στην ΕΡΤ.
Συγνώμη αλλά απο πότε οι εικονολήπτες και οι μονταζορέοι αξίζει να πέρνουν 130 κάτι χιλιάρικα το χρόνο και να έχουν Βίλα στο Ρίο της Πάτρας.
Και απο αρκετά καλή δικιά μου πιγή έμαθα οτι καθαρήστρια στην ΕΡΤ έπαιρνε 2500€.
Επίσης.
http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/06/ ... .html#more

Οπότε για σιγά λίγο με την λύπηση ρε παιδιά.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ !!!
Άβαταρ μέλους
Νικόλας

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
Suspension: Πολυ σκληρή
Aka: Παλαμίδας
Name: Νικός

Δημοσίευσηαπό libero » Σάβ Ιουν 15, 2013 6:20 pm

Παραμένει το γεγονός ότι, επί παραδείγματι, η ιατρική έχει φτάσει αρκετά πιο ψηλά από το "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι".
Επίσης να ξανατονίσω, αυτός που ήθελε να τιμωρήσει τη σύζυγό του και έκοψε το πέος του δεν έδωσε και την πλέον καταλυτική λύση.
libero
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Name: Lefteris

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Σάβ Ιουν 15, 2013 9:46 pm

Α να μην ξεχάσω να υπενθυμίσω ότι η ΕΡΤ δεν επιβαρύνει τον Κρατικό προυπολογισμό πάρα μόνο 4.5 ευρώ το μήνα κάθε Ελληνικό νοικοκυριό
Αυτά προς διευκρίνηση των φαντασμάτων επί την ευκαιρία που έχουν βγει και μετά από αυτά έρχονται και ..τανκς
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό nidi » Σάβ Ιουν 15, 2013 10:02 pm

kaliakouda έγραψε:Α να μην ξεχάσω να υπενθυμίσω ότι η ΕΡΤ δεν επιβαρύνει τον Κρατικό προυπολογισμό πάρα μόνο 4.5 ευρώ το μήνα κάθε Ελληνικό νοικοκυριό

Επειδή παίζει πολύ αυτό που αναφέρει ο Γιώργος και ο Νικόλας (char) παραπάνω..

Μπορεί να εξηγήσει σε μένα τον αδαή κάποιος, πως γίνεται ένας κρατικός ή δημόσιος -πείτε το όπως τους βολεύει- οργανισμός να μην επιβαρύνει τον Κρατικό Προϋπολογισμό, όταν γίνονται τέτοιες σπατάλες?

Και μη μου πείτε ότι τα ΜΜΕ σαν κλάδος είναι κερδοφόρα γιατί αρνούμαι να πιστέψω ότι το μπο@@@λο που λέγεται ΕΡΤ ήταν κερδοφόρα (που κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι!!) και κάλυπτε αυτό το τρελό μισθολόγιο + όλα τα έξοδα παραγωγών κλπ κλπ ενώ την ίδια στιγμή λοιπά ΜΜΕ (ΑΛΤΕΡ, 4ΤΡΟΧΟΙ κλπ) κλείνουν το ένα μετά το άλλο..

Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου ότι ένας δημόσιος οργανισμός δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό? Πως γίνεται αυτό πρακτικά??

Υπάρχει λογική εξήγηση?? Ή απλά τα παπαγαλάκια παίζουν ακόμα την ίδια κασέτα??
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Λάστιχα: Goodyear EfficientGrip P2
Διάσταση ελαστικών: 195/70 R15
Suspension: Factory
Aka: the pin project
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Σάβ Ιουν 15, 2013 10:32 pm

Αν και δεν αρέσει σε πολλούς, η Κρατική ηγεσία της ΕΡΤ είχε ανακοινώσει ότι από τον Γενάρη η εταιρία είχε αρκετά εκατομμύρια ευρώ κέρδη
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες