Αν υπαρχει καποιος που θα γραψει τα πραγματα οπως εχουν σε θεμα καταναλωσης ειμαι εγω.
Ομως τωρα η για το επομενο διαστημα θα ειναι σχετικα δυσκολο ,,πρωτον γιατι να βγω εθνικη δεν μπορω οποτε η μονη καταναλωση που θα σας πω ειναι μεσα στην Αθηνα,,,και γιατι ασχετα με την πλακα θα παιζω για καιρο

μιας και μου κανει εντυπωση το πως παει για τον ογκο του,,και την αεροδυναμικη τσιμεντολιθου
Ομως οπως προ/ειπα στην Αττικη οδο με 140 (συνηθες ταχυτητα ταξιδιου μου) εγραφε το το στροφομετρο 2200rpm ιδιαιτερα χαμηλες στροφες ,,οποτε πανω σε αυτο οταν θα παω ταξιδι απο γεμισμα σε γεμισμα θα εχω εικονα .
-
-Νικο μου η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα πηρα αμαξι εξ αποστασεως και σαν εικονα φαινεται αψογο,,, μηχανικα εμεινα μονο στις κουβεντες της εκει αντιπροσωπειας .

Η μεχρι τωρα εντυπωση ειναι ενα αισθημα ησυχιας ,δεν ακουγεται τιποτα

..ολα κυλανε ηρεμα οι ταχυτητες μπαινουν χωρις να εχεις αισθηση του τι συμβαινει και γενικα δεν εντοπισα τριγμους .
Αλλες διαφορες τα καμμια σχεση καθισματα ,,ποιο μπακετ ποιο αναπαυτικα ,,,μεγαλυτεροι πλευρικοι καθρεπτες αλλη αισθηση κλεισιματος πορτων .
Μου λειπει το ρολοι επανω στο κεντρο της κονσολας,,δεν εχω βρει που το εχει αυτο.
Αυριο το παω για καποιες αναβαθμισεις αλλα kostasRS
+ του οτι εχω κλεισει Σαββατιατικο πριβε το συνεργειο φιλου για να το ξεψειρισουμε με την ησυχια μας ,,,χωρις τηλεφωνα και πελατες να μπαινοβγαινουν!!