Για την Αττικη οδο ημουν εκει στην αρχη του κακου και σας ειχα φωτορεπορταζ.
Για οσους δεν θυμαστε αρχισαν να κολλανε τα αμαξια και εγω ημουν τυχερος 3 σειρα κολλημενος εβαλα χιονοκουβερτες που τις εχω παντα μαζι χειμωνα καλοκαιρι και με λιγες μανουβρες αντε γεια .
Ναι φταει η Αττικη οδος επειδη μας εχουν πρηξει τα Π@π@ρ@ με καμερες με κεντρα ελενχου για την ασφαλεια μας και καλα με τον καλυτερο σε οργανωση δρομο στην Ευρωπη και οταν κολλησαν τα πρωτα τι εγινε ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ;;;
Ναι φταιει το κρατος που το προηγουμενο βραδυ παρελαυναν σε ολους τους
Ειδησιολαγνους μια ντουζινα καινουργια αυτοκινητα ακομα και με ερπηστριες σε ετοιμοτητα ,,,και στο τελος δεν τα εβγαλαν καν στον δρομο.
Φατε ματια ψαρια και κοιλια περιδρομο.
Και τελος φταιει ο ταλαιπωρος κοσμακης .
Αλλα Εγω θα σας κανω μια ερωτηση, γιατι μαλλον ειμαι χαζος.
Ενταξει εγινε η στραβη κολλησαν ,,,,ΓΙΑΤΙ εκατσαν μεσα;;;
Εγω αν περνουσαν 2 ωρες και το χιονι εξω μαμιοταν θα εβγαινα θα εβαζα το νουμερο του κινητου στο ταμπλο και πουλο,

,,,γιατι εκατσαν ολη νυχτα και ψωφισαν απο το κρυο και ολα αυτα τα γελοια που ειδαμε ;;
Αντε να εξαιρεσω τις μεγαλες ηλικιες που και παλι ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ οι tv βελαζαν 1 εβδομαδα οτι θα γινει πανικος που στο διαολο πας οταν μαλιστα και ο καιρος ειναι φορτωμενος .
Οπως ειπε και ο ΝIDI σε ποια χωρα εχουν την δυνατοτητα να πουν η πρωτη νηφαδα θα πεσει 11.31;;;
Δεν κοροιδευομαστε απλα μας κοροιδευουν και εμεις καθομαστε και κοιταμε .
Μου θυμιζει αυτο που ακουμε 2 χρονακια τωρα οτι εντατικες και τα νοσοκομεια εχουν προβλημα με τον covid.
Πότε ΔΕΝ ειχαν τα νοσοκομεια προβλημα ;;;;
46 Μαιων ειμαι και απο τοτε που καταλαβαινω τον κοσμο εχουν προβλημα τωρα ανακαλυψαν το θεμα ;;
Εχω οργη μεσα μου για πολλα ...............γιαυτο ψαρευω μαλλον με τις ωρες .
Εχουμε εκπαδευτει στο να μην μας νοιαζει οτι απεχει μια σπιθαμη απο τον λωκο μας και αυτο ισχυει παντου ΠΑΝΤΟΥ ακομα και εδω ,,,,γιαυτο δεν παει τιποτα σωστα .
Γιατι οταν θα ερθουν οι εκλογες θα τρεχετε καποιοι παλι με τις κονκαρδες κομματων στο πετο σας φωναζοντας .
Γιατι ξεπουληθηκε μια ολοκληρη Μακεδονια χωρις να ανοιξει ρουθουνι ,,Πουλησαν την ιστορια μας ετσι χαλαρα και ολα καλα.,και τωρα τι σοκαριστηκατε με λιγο χιονακι;;;;
Γιαυτο τρεξτε τωρα να παρετε αποζημιωση ,,,γιατι μονο αυτο σας εμεινε 2 χιλιαρικα απο εδω δωρεαν διοδια 4 μερες απο εκει κλπ κλπ κλπ
Αν και μικροτερος πολλων απο εδω μεσα ακολουθω στην ζωη μου τα παρακατω και τα ιδια προσπαθω να περασω στα παιδια μου .
Πατρις θρησκεια οικογενεια ειναι το πρωτο ,,,που αν και χουντικο ρητο ειναι ισως το μονο σωστο που ειπαν τοτε.
Σπιτι οσο χωρεις και χωραφι οσο θωρεις(δουλεψε για να πας μπροστα μην νοιαζει που μενεις μονο)
Και τελος ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ /ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ .
-Μανιφεστο οχι αστεια
-
Μπορω να γραφω ωρες και στο τελος η θα το κλειδωσουν(κλασσικα) η θα με λογοκρινουν(κλασσικοτατα) η θα μου στελνουν μηνυματα να με συνετισουν
η τελικα θα με μπαναρουν να ηρεμισουν κιολας πολλοι απο εδω ,που θεωρουν οτι χαλαω την ηρεμια .
Μια ηρεμια που στο τελος θα γινει ταφοπλακα τους(μεταφορικα).