από GATOZ » Τρί Απρ 20, 2021 4:47 pm
παντως εγω πραγματικα δεν εχω αποψη...
οντας στο χωρο της υγειας και μαλιστα τον εργαστηριακο, βλεπω τρομερο κινδυνο απο τον ιο. για οποιονδηποτε. αφηστε τα μμε τι ξερνανε για λιγα γιουρα παραπανω, εχω ιδία αποψη. και απο την αλλη δυσπραγια, λαθη και ανικανοτητα στις αποφασεις απο αυτους που αποφασιζουν μετρα, καταπολεμηση, καταστολη χωρις επαρκη αιτιολογηση. και αναλογα βλεπω συμπολιτες μου που ακολουθουν κατα γραμμα τις εντολες, οχι γιατι ειναι προβατα αν και μερικοι ειναι, αλλα γιατι επιθυμουν να τελειωνει το κακο, αλλους που αγνοουν τον κινδυνο ισως γιατι δεν εχει εξηγηθει οπως πρεπει, ισως δεν σεβονται και τον συμπολιτη τους που εχει ας πουμε 10 κιλα παραπανω, ισως αντιδρουν οχι ψυχραιμα στη λαθος αντιμετωπιση και τραγικη ενημερωση. σιγουρα οι περισσοτεροι βιωνουν διαρκως μια αμφιβολια αφου βλεπουν τα ξεκαθαρα λαθη διακυβερνησης και εγω τουλαχιστον εχω και ενα ερωτηματικο τι θα συμβει στη πληρη απελευθερωση καθως εχω συναντησει την ατελειωτη φρικη με το μαμουνι αυτο στους χωρους που γυρναω. δηλαδη μια στατικη κατασταση που δεν παει πουθενα. αλλα ετσι πραγματικα μου εχει μεινει αναπαντητο το ερωτημα τι κανουμε και αν εγω συναινεσω σε λαθος αποφαση αν θα κοστισει εστω και μια ανθρωπινη ζωη. προφανως υπαρχουν οικονομικες επιπτωσεις τρομερες και θα γινουν μεγαλυτερες, ειδικα για τον μικρομεσαιο οικονομικα Ελληνα που αν δεν ειναι δυ ή μεγαλοαστος εχει συντριβει. ισως, και τεινω στο προφανως αντι του ισως, να φταιει η λαθος αντιμετωπιση, αλλα το υπογραφει καποιος οτι μια ανοιχτη αγορα, οι νομοι ανοιχτοι θα ηταν καλυτερα? βασικα απορω και με οσους εχουν απαντησεις, απο καθε πλευρα, πως τεκμηριωνουν την αποψη τους αραγε? και εγω ειμαι παλιος στη αγορα και εχω κανει απο μάικρο μεχρι μεγκα μπιζνες, ενα πολυτεχνειο, κατι πέιπερς πυρηνικης ιατρικης, μεγαλωσα και ζω στα δυτικα προαστεια, μικροαστος και γουορκινκ κλας μεχρι το μεδουλι, φτυνω αιμα τριαντα πεντε χρονια για να βγαλω το καλο μου εισοδημα. δεν νοιωθω ομως επαρκης να απαντησω, εδω θα ηθελα την πατριωτικη διακομματικη καθολικη συνεισφορα της Ελληνικης επιστημονικης ελιτ. που ομως οι προβεβλημενοι εκπροσωποι της ειναι που εισηγουνται τα κατα συρροή λαθη, δεν μπορει ομως θα υπαρχουν και οι αλλοι.
Πασχα και να θελω να φυγω πλεον, δεν προβλεπεται, θα ειμαι σε καποιο υπογειο νοσοκομειων, διπλα ακριβως στα φισκαρισμενα τον τελευταιο καιρο νεκροτομεια συνηθως, να συνδεω μηχανες pcr για covid....
μιλφΑμαν