Να πω και εγω με την σειρα μου κατι...δεν με νοιαζει σωστο η λαθος,ετσι και αλλιως για αυτο ειμαστε εδω.λοιπον,μιας και ειμαστε ολοι παιδια εδω μεσα, γιατι τετοια κοντρα σε ατομα που δεν εχουν να χωρισουν τιποτα, στα παιδια την βλεπουμε, θα πω αυτα που θελω με ενα παραμυθακι.
ηταν μια φορα και εναν καιρο ο κυριος ''Κ''. και σκεφτοταν να παρει αμαξι.τι να παρω τι να παρω?να παρω ΙΧ?μπα..το εχουν ολοι.μα παρω τζιπ?μπα εχουν γεμισει οι πλατειες ολες...μμμμμ να παρω ενα suv.αλλα πιο?
να παρω κατι που θα με πηγαινει στο χωμα....ναι αλλα και να πηγαινω και με τα παιδια μου στην ασφαλτο για εκδρομες.να μην τραβαω και το σκαφος στο εξωχικο?και απο χωρους?να μην εχει αρκετους?και η καταναλωση, να μην καει πολλα....αλλα να εχει και τα γκαζια του στην εθνικη.καλο θα ηταν να μην στοιχιζει και πολλα.....ουτε ασφαλειες ουτε σερβισ...το ΒΡΗΚΑ...θα παρω vitara,ΤΕΛΟΣ
Την επομενη μερα το λεει στον φιλο του τον ''Γ''.
σαν πιο εμπειρος αυτος του λεει τι??εγω θα παρω κατι και θα το φτιαξω,θα του βαλω αλλες αναρτησεις,θα του αλλαξω διαφορικα, θα του βαλω αναγωμωση,θα του βαλω εργατη, θα του βαλω 100% μπλολε, θα....θα...θα.....
αφου πηρε ο καθενας το αμαξι που ηθελε κανονιζουν μια εκδρομη.
ξεκινανε...........
στην εθνικη οπως αρχιζουν λεει ο ''Γ'' οπα φιλε.....μεχρι 80...βρεχει κιολας,ειναι και το λαστιχο...καλααααα λεει ο ''Κ'' τι να κανουμε.
μετα απο λιγο,του λεει ρε φιλαρακο,δν σταματαμε για βενζινη γιατι το θηριο καιει τα κερατα του?οκ....σταματανε.πανε να φυγουν..οπααααααα περιμενε να γεμισω και κανενα γαλονι ακομα γιατι εκει πανω.
τελοσ καλα, πατανε χωμα...ο καιρος βροχερος λασπη...νερα...
να τααααα κολησε ο ''Κ''...χα χα χα γελαει...ελα ''Γ''..ιμαντες κτλ...ξελοκησε...την βρηκαν..ειχε φαση.
συνεχιζουν λιγο πιο περα,ενα λιγο πιο δυσκολο εμποδιο,κανει διαφορικο ο ''Γ'',λεει κατσε να κουμπωσω το πμλοκε.ο ''Κ'' με το TCS χαλαρος...
λιγο παρα περα....μενει ο Κ,ασε δν παει αλλο.καλα ειμαι.θα αραξω εδω με το γυναικακι μου...θα πιουμε θα φαμε,θα κανουμε και καμια αγκαλιτσα...πηγαινε εσυ.περναει η ωρα,,ερχεται..το αμαξι αχρηστο..μεσα στη λασπη.ο ''Γ'' χαρουμενος,να του λεει περασα απο δω, περασα απο κει...ανεβηκα κατεβηκα λοφους,ασεεεεεεε....αλλο να στα λεω και αλλο να τα κανεις..
τελος παντων πανε να γυρισουνε.
παμε λενε και οι δυο αλλα να μωρε, μου εσπασε κατι απο κατω,ακουω και ενα θορυβο, δν παταει και καλα αλλα μην ανησυχεις,αυριο δευτερα θα το φτιαξω..τα χουμε εμεις αυτα οι hardcore off-road.ετσι ειναι του λεει ο ''Κ'' και εμεις τα χουμε αυτα οι on road....δυο παιδια μαζι, μερικα λεφτα παραπανω, ενα ανετο αμαξι, μια θεση για την πεθερα....ετσι ειναι φιλε αυτα....λοιπον,τα λεμε οταν φτασεις, καλο βραδυ και σε ευχαριστω που μου επιβεβαιωσες την επιλογη μου για το vitara...δν ζητησα pitbull...ενα απλο σκυλακι να περναω την ωρα μου ηθελα....