Νεο GV και χρήση off road

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Δημοσίευσηαπό Vasilis » Δευτ Νοέμ 17, 2008 8:49 pm

Φιλοι με τα NGV επειδη δεν ειμαι των αντιπαραθεσεων και δε προκειται να ξαναγραψω για αυτο το θεμα παρακαλω για το εξης,μη μπαινετε στη διαδικασια να καθεστε να συγκρινεται τα αυτοκινητα μας των 34000 ευρω ενος η δυο ετους με αυτοκινητα δεκαετιας και βαλε.Ως γνωστον η τεχνολογια προχωρα μπροστα και εξελισσεται με γοργους ρυθμους και γινεται ολοενα και ΚΑΛΥΤΕΡΗ και δε πιστευω σε καμια περιπτωση οτι ο ιαπωνας κατασκευαστης μετα απο τοσα χρονια θα εβγαζε ενα αμαξι χειροτερο απο αυτο που εβγαλε τη δεκαετια του 90.Ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους κατοχους παλαιων GV και ιδιαιτερα απο αυτους που δεν μπηκαν καν σε αυτη τη κουβεντα αλλα καποια πραγματα ειπωθηκαν πολυ παραπανω απο οτι επρεπε απο ορισμενους.Φιλικα προς ολους. Λιακης Βασιλης!
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
Vasilis
Vitaraclub Platinum Member

cb: Όχι
Aka: Ρουλετακιας-Ζαρακιας-Texakias
Name: ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευσηαπό v@gelis » Δευτ Νοέμ 17, 2008 9:30 pm

Να πω και εγω με την σειρα μου κατι...δεν με νοιαζει σωστο η λαθος,ετσι και αλλιως για αυτο ειμαστε εδω.λοιπον,μιας και ειμαστε ολοι παιδια εδω μεσα, γιατι τετοια κοντρα σε ατομα που δεν εχουν να χωρισουν τιποτα, στα παιδια την βλεπουμε, θα πω αυτα που θελω με ενα παραμυθακι.

ηταν μια φορα και εναν καιρο ο κυριος ''Κ''. και σκεφτοταν να παρει αμαξι.τι να παρω τι να παρω?να παρω ΙΧ?μπα..το εχουν ολοι.μα παρω τζιπ?μπα εχουν γεμισει οι πλατειες ολες...μμμμμ να παρω ενα suv.αλλα πιο?
να παρω κατι που θα με πηγαινει στο χωμα....ναι αλλα και να πηγαινω και με τα παιδια μου στην ασφαλτο για εκδρομες.να μην τραβαω και το σκαφος στο εξωχικο?και απο χωρους?να μην εχει αρκετους?και η καταναλωση, να μην καει πολλα....αλλα να εχει και τα γκαζια του στην εθνικη.καλο θα ηταν να μην στοιχιζει και πολλα.....ουτε ασφαλειες ουτε σερβισ...το ΒΡΗΚΑ...θα παρω vitara,ΤΕΛΟΣ
Την επομενη μερα το λεει στον φιλο του τον ''Γ''.
σαν πιο εμπειρος αυτος του λεει τι??εγω θα παρω κατι και θα το φτιαξω,θα του βαλω αλλες αναρτησεις,θα του αλλαξω διαφορικα, θα του βαλω αναγωμωση,θα του βαλω εργατη, θα του βαλω 100% μπλολε, θα....θα...θα.....
αφου πηρε ο καθενας το αμαξι που ηθελε κανονιζουν μια εκδρομη.
ξεκινανε...........
στην εθνικη οπως αρχιζουν λεει ο ''Γ'' οπα φιλε.....μεχρι 80...βρεχει κιολας,ειναι και το λαστιχο...καλααααα λεει ο ''Κ'' τι να κανουμε.
μετα απο λιγο,του λεει ρε φιλαρακο,δν σταματαμε για βενζινη γιατι το θηριο καιει τα κερατα του?οκ....σταματανε.πανε να φυγουν..οπααααααα περιμενε να γεμισω και κανενα γαλονι ακομα γιατι εκει πανω.
τελοσ καλα, πατανε χωμα...ο καιρος βροχερος λασπη...νερα...
να τααααα κολησε ο ''Κ''...χα χα χα γελαει...ελα ''Γ''..ιμαντες κτλ...ξελοκησε...την βρηκαν..ειχε φαση.
συνεχιζουν λιγο πιο περα,ενα λιγο πιο δυσκολο εμποδιο,κανει διαφορικο ο ''Γ'',λεει κατσε να κουμπωσω το πμλοκε.ο ''Κ'' με το TCS χαλαρος...
λιγο παρα περα....μενει ο Κ,ασε δν παει αλλο.καλα ειμαι.θα αραξω εδω με το γυναικακι μου...θα πιουμε θα φαμε,θα κανουμε και καμια αγκαλιτσα...πηγαινε εσυ.περναει η ωρα,,ερχεται..το αμαξι αχρηστο..μεσα στη λασπη.ο ''Γ'' χαρουμενος,να του λεει περασα απο δω, περασα απο κει...ανεβηκα κατεβηκα λοφους,ασεεεεεεε....αλλο να στα λεω και αλλο να τα κανεις..
τελος παντων πανε να γυρισουνε.
παμε λενε και οι δυο αλλα να μωρε, μου εσπασε κατι απο κατω,ακουω και ενα θορυβο, δν παταει και καλα αλλα μην ανησυχεις,αυριο δευτερα θα το φτιαξω..τα χουμε εμεις αυτα οι hardcore off-road.ετσι ειναι του λεει ο ''Κ'' και εμεις τα χουμε αυτα οι on road....δυο παιδια μαζι, μερικα λεφτα παραπανω, ενα ανετο αμαξι, μια θεση για την πεθερα....ετσι ειναι φιλε αυτα....λοιπον,τα λεμε οταν φτασεις, καλο βραδυ και σε ευχαριστω που μου επιβεβαιωσες την επιλογη μου για το vitara...δν ζητησα pitbull...ενα απλο σκυλακι να περναω την ωρα μου ηθελα....

:!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
v@gelis
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Pirelli cinturato sf2
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: No
Εργάτης: Όχι

Δημοσίευσηαπό dpol » Τρί Νοέμ 18, 2008 12:28 am

Αγαπητοί Vitaraκιδες

Παρακολουθώ το forum κάθε μέρα και είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην κάνω κανένα post πρίν αγοράσω αυτοκίνητο (VITARA φυσικά)
αλλά δεν κρατιέμαι και τελικά νάμε και εγώ, τώρα γιατί δεν το αγόρασα? ας όψετε ή κρίση, ελπίζω με τον επόμενο χρόνο για να πάμε και καμία εκδρομή.
Θέλω να θυμίσω στους φίλους ότι είχα για 12 χρόνια το 1.6 του 1995 και φυσικά πολλά μα πάρα πολλά χιλιόμετρα στο χώμα.

Χωρίς να θέλω να εκμεταλλευτώ την υπομονή σας και την καλοσύνη σας να ακούτε τον πόνο του καθένα θα ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου για την ¨μάχη¨ που άνοιξε
μεταξύ παλαιών και νέων Vitara.

Πρώτα απ’ όλα να αποσαφηνίσουμε τον όρο ‘’of road’’, σίγουρα δεν σημαίνει κίνηση στους αγροτικούς και δασικούς δρόμους της Ελλάδας αλλά ούτε και αυτούς της ΔΕΗ.
Σίγουρα δεν σημαίνει παιχνίδι σε λοφάκια ή φλαταδούρες με λάσπη ή κίνηση σε 10 – 20 πόνους χιόνι. Εκεί κινούμαστε όμως όλοι όταν αφήνουμε τη άσφαλτο στην Ελλάδα.
Γιατί αυτά διαθέτει η Ελληνική ύπαιθρο, τα υπόλοιπα είναι βουνά και λαγκάδια που δεν πάς ούτε με Leopard. Αυτό όμως δεν είναι off road είναι off asfalt. Σε τέτοιο περιβάλλον
οποιοδήποτε 4X4 θα πάει με το αντίστοιχο λάστιχο βέβαια, από εκεί και πέρα όσο ποιο σκληρά θες να παίξεις τόσο ποιο μεγάλες δυνατότητες ζητάς από το τετρακίνητο σου.
Φυσικά εξαρτάται και από το πόσο καλά το ξέρει ο οδηγός του, έχω δεί με τα μάτια μου RAV πρώτης γενιάς με 50/50 λάστιχο να πετάει εκεί που τα Defender αγκομαχούσαν με
κλειδωμένα τα airlocker, τα δε Landcruiser πέσαν σε αργιλολασπη 10 πόντους, γίνανε τα λάστιχα slik και ρίξανε άγκυρα, κάτι Vitara 1,6 και Feroza πλανάρανε όμως από πάνω.
Όλα αυτά βέβαια λόγο βάρους, άλλο 1 τόνος και άλλο 2.
Τα Ελληνικά βουνά έχουν πολύ ιδιόμορφα χαρακτηριστικά και πολύ διαφορετικά από την Αμερική, την Αφρική και την Δυτική Ασία που αποτελούν και τις κύριες αγορές των 4X4 που
αγοράζουμε.
Δεν έχω οδηγήσει το NGV αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να πάει πολύ μακριά στα Ελληνικά βουνά. Δεν φτιάχτηκε όμως με κύριο γνώμονα την κίνηση σε αυτά.
Ούτε το προηγούμενο Vitara φτιάχτηκε για να κινείται κατά κύριο λόγο στο βουνό, τώρα γιατί είχε άξονα ενώ τώρα έχει ψαλίδια, αυτή την απάντηση την δίνει το marketing και οι ανάγκες
της αγοράς, πως θα ανταγωνιστεί το NGV τα κάθε λογής RAV, CRV, XTRAIL και λοιπά που ξεφύτρωσαν μετά από αυτό στην άσφαλτο και στην πόλη?
Το Hummer κατασκευάστηκε για να πηγαίνει ο αμερικάνος πεζοναύτης κάθε πρωί στην δουλειά του στην έρημο ή στην ζούγκλα, τι να τους κάνει τους άξονες με 5 άτομα πλήρωμα και το 50αρι
από πάνω, που πρέπει να βάλει κατά στόχου και να κάνει ελιγμούς με 60 ή και 80 χλμ/ώρα.

Με λίγα λόγια αγαπητοί άλλοι αποφάσισαν πριν από εμάς για το που θα χρησιμοποιούνται τα αυτοκίνητα τους και τα έφτιαξαν ανάλογα.

Όποιος θέλει να πάει παντού να πάρει ένα Jimny, ένα Defneder με full of road εξοπλισμό και τους μεγάλους τροχούς, ένα Samurai φτιαγμένο trail, ένα Hummer και ένα Cayene.
και ένα τριαξονικό για να τα μεταφέρει εκεί που θέλει.

Κάθε φορά που σκέφτομαι το ιδανικό 4X4 έχει λίγα από τα χαρακτηριστικά όλων των παραπάνω αυτοκίνητων που ανέφερα, τα υπόλοιπα είναι συμβιβασμός.

Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη εάν σας κούρασα, θα συνεχίσω να παρακολουθώ σιωπηλός μέχρι να πάρω το καινούργιο μου VITARA. Κλαψ και κλαψ κάθε μέρα για το παλιό μου Vitara
που πούλησα, και που να το πώ ότι έγινε Aygo για την γυναίκα μου.

Δημήτρης Πολύζος
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό apnea » Τρί Νοέμ 18, 2008 12:36 am

Για σου φίλε Δημήτρη :wink:
apnea

Δημοσίευσηαπό Diego » Τρί Νοέμ 18, 2008 2:35 am

παρακολουθω αρκετη ωρα την πολυ ομορφη συζητηση σας και μπορω να ομολογησω οτι μονο βοηθεια δεν προσφερατε στο παληκαρι που ειχε μια τοσο απλη απορια. Δεν ειμαι κατοχος suzuki πλεον, ποσο μαλλον ενος vitara. Ενα ταπεινο samurai ειχα κ τελικα κατεληξα σε ενα wragler, ταπεινο κ αυτο φυσικα. Δεν μπορω ν εχω αποψη για τις δυνατοτητες των εν λογω αυτοκινητων γιατι πολυ απλα δεν το εψαξα ποτε. Αλλα ας πω το εξης χωρις ν θελω ν γινω κουραστικος. Καθε ενας απο μας που ασχολειται με το εκτος δρομου αντικειμενο, χωρις ν δινω συκεκριμενο ορισμο για το τι θα πει εκτος δρομου, θα πρπει ν επιλεγει ενα αυτοκινητο με βαση του τι θελει ν κανει κ πως τον εξυπηρετει στις καθημερινες κ οχι μονο αναγκες του. Θα πρπει ομως με μεγαλη συνεση κ ρεαλισμο ν γνωριζει τις πραγματικες δυνατοτητες αυτοκινητου κ οδηγου γιατι τιθεται ενα σημαντικο θεμα: ασφαλεια για εμας κ τους γυρω μας. Ας μην πεταμε στα συννεφα λοιπον νομιζοντας οτι αποκτησαμε ενα τανκ παντος καιρου, κ ουτε θεωρειται μειονεκτημα ν πουμε οτι ενα αυτοκινητο που πληρωσαμε ακριβα η οχι δεν μπορει να κανει τα παντα. Αποφασισαν αλλοι πριν απο εμας για την χρηση που μπορει ν εχει και τις δυνατοτητες του. Ασχετως βελτιωσης πρπει ν γνωριζουμε τα ορια της "τεχνολογιας" κ πολυ περισοτερο τα ορια τα δικα μας. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης, αλλα απλουστατα θεμα χρησης κ πρακτικοτητας που ειναι καθαρα θεμα προσωπικης επιλογης κ μονο. Φιλικα, Diego
Diego
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό mourlokomio » Τρί Νοέμ 18, 2008 2:38 am

νομιζω οτι ησουν πληρεστατος φιλε Πανο.....
mourlokomio
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Maxxis bighorn
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: Kayaba/Cs +6 body +5
Aka: Mourlokomio
Name: Διονυσης

Δημοσίευσηαπό 4troxos » Τρί Νοέμ 18, 2008 10:51 am

Diego έγραψε:παρακολουθω αρκετη ωρα την πολυ ομορφη συζητηση σας και μπορω να ομολογησω οτι μονο βοηθεια δεν προσφερατε στο παληκαρι που ειχε μια τοσο απλη απορια.

Νομίζω οτι του πρόσφερα βοήθεια.....
4troxos έγραψε: Λύσεις υπάρχουν αρκετές , οι οποίες έχουν συγκεντρωθεί με πολύ κόπο στο παρακάτω θέμα.
http://www.vitaraclub.gr/viewtopic.php?t=890&highlight=
03/08,5D,full extra,esp/tcs,Ποδιές XMC,lift +2",cruise control,
Φιλτρο αερος K&N , kenwood 7200,Nuvicam ,κοτσαδορος απ/νος,
λασπ/ρες,parktronic, rear view camera, σποτάκια ,προστ/κα πλαινα,
alarm,ανεμοθ/στες, μπαγαζιέρα ορφ,7-8 lit/100km.
Άβαταρ μέλους
4troxos

Λάστιχα: COOPER AT3-sport2
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: MAD
Εργάτης: Όχι
Name: Χρήστος

Δημοσίευσηαπό delan » Τρί Νοέμ 18, 2008 11:41 am

Από τις συζητήσεις αυτές - έστω και άν κάπου ξεφεύγουμε , είναι φυσικό σε μια συζήτηση- πιστεύω ότι πάντα βγαίνουν πολύ ουσιαστικά συμπεράσματα για όλους ανεξαιρέτως. Επίσης πιστεύω ότι έτσι αναπτύσσεται το υπόβαθρο και η κουλτούρα του club που αφενός μας διαφοροποιεί από ένα απρόσωπο forum αφετέρου μέσα απο την διαφορά απόψεων επιτυγχάνεται σύγκλιση και η ψυχική ομοιογένεια των μελών (όλων μας) στοιχείο απαραίτητο για να πετύχουμε κάτι διαφορετικό και να μην μείνουμε απλώς στην επιφάνεια. ¨Ας μην διστάζουμε λοιπόν να λέμε την αποψή μας καθώς είναι απαραίτητη η άποψη όλων για να επιτευχθεί , κάποια στιγμή , σύγκλιση και ψυχική ομοιογένεια. Τώρα άν κάποιοι το παίρνουν προσωπικά και ξεφεύγουν υπάρχει - μέσω του διαλόγου- η δυναμική για να επανέλθουν( και να μην απομακρυνθούν ) βλέποντας τα πράγματα απο άλλη οπτική γωνία πλέον.... ¨Οσο για την βοήθεια που ζήτησε ο φίλος αρχικά νομίζω ότι πήρε και αυτός και όλοι μας πολλά περισσότερα απο όσα ζήτησε.... με αφορμή το αρχικό του ερώτημα.
Δεν ξέρω άν είναι off topic ο διάλογος που άνοιξε όμως πιστεύω ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί αυτούσιος σε άλλη παράγραφο με νέο θέμα και οχι στα off topic για να μην χαθεί και να είναι μπούσουλας για το μέλλον...

Φιλικά

Ανδρέας
Liberate me ex internis !
delan
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό alexp8181 » Τρί Νοέμ 18, 2008 1:24 pm

Το θέμα είναι το αυτοκίνητο που επιλέγεις να σε γεμίζει και περνάς ωραία χρησιμοποιώντας το όσο off-road χρειάζεται κάθε φορά. Αυτή τη στιγμή οδηγώ ένα corolla 1.4 (2003). Για επαγγελματικούς (κυρίως) λόγους το χρησιμοποιώ σε χωματόδρομους, σε ελαφρές πλαγιές και γενικά σε έδαφος που δεν το λες off-road, αλλά ούτε και "road". Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω ένα καινούριο GV1.6. Ο λόγος: να απολαμβάνω τις εξορμήσεις μου στους χωματόδρομους και τα βουνά και να διευρύνω λίγο το πεδίο προσέγγισής μου.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ:
Αν ήθελα να πηγαίνω ΠΑΝΤΟΥ δεν θα επέλεγα GV. Ούτε Hummer, Land Cruiser ή Pajero. Θα αγόραζα μια σχάρα για το corolla και θα έβαζα πάνω το mountain-bike μου. Αυτό πραγματικά πηγαίνει παντού. Και όπου δεν πηγαίνει, απλά το παίρνεις στα χέρια και περνάς το εμπόδιο.
Ας βάλουμε λοιπόν ο καθένας το όριό του σε αυτό που ζητά από το αυτοκίνητό του και ας είναι ο καθένας ευτυχισμένος με την επιλογή του. Ας κλείσει κάπου εδώ το θέμα. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται. Οι κάτοχοι του παλιού GV επιβεβαιώνουν ότι έχουν κάνει σωστή επιλογή αφού δεν το αλλάζουν. Και οι κάτοχοι του NGV έχουν πρόσφατα επιλέξει ένα σύγχρονο suv με πολύ καλές εκτός δρόμου δυνατότητες. Καλές εκδρομές παιδιά σε όλους...
alexp8181
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό alex23 » Τρί Νοέμ 18, 2008 1:35 pm

delan έγραψε:Δεν ξέρω άν είναι off topic ο διάλογος που άνοιξε όμως πιστεύω ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί αυτούσιος σε άλλη παράγραφο με νέο θέμα και οχι στα off topic για να μην χαθεί και να είναι μπούσουλας για το μέλλον...

το topic ήταν στα νέα μέλη και τον μετέφερα στην γενική συζήτηση όπου ανήκει κανονικά το topic!

που είδες να πάει στα off topic?

ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τα λεγόμενα μας γιατί δίνονται λάθος εντυπώσεις :wink:

φίλε alexp8181 πάνω δεξιά στο post σου έχει ένα κουμπάκι που λέει edit!
μπορείς να το πατήσεις και να προσθέσεις ότι θέλεις στο μήνυμα σου.
δεν είναι ανάγκη να κάνεις νέο post :wink:
τα ενοποίησα εγώ τα 3 μηνύματα σου σε 1! :wink:

εκ της διαχείρισης
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: BFgoodrich 50/50
Suspension: R.R.
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό delan » Τρί Νοέμ 18, 2008 1:56 pm

alex23 έγραψε:
delan έγραψε:

το topic ήταν στα νέα μέλη και τον μετέφερα στην γενική συζήτηση όπου ανήκει κανονικά το topic!

που είδες να πάει στα off topic?

ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τα λεγόμενα μας γιατί δίνονται λάθος εντυπώσεις :wink:

εκ της διαχείρισης

Οκ!!! εχεις δίκιο Alex! Απλά είχα στο μυαλό μου ότι το topic βρισκόταν στα "Νεα Μέλη"....Mea Culpa!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Liberate me ex internis !
delan
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Ζητω συγνωμη απο admin

Δημοσίευσηαπό kostas fk » Τρί Νοέμ 18, 2008 2:34 pm

SORRY και παλι. Δεν καταλαβα οτι μετακινηθηκε το θεμα
20 years with Vitara
Άβαταρ μέλους
kostas fk
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: yoko g015
Name: Κώστας Καργάκης

Δημοσίευσηαπό alexp8181 » Τετ Νοέμ 19, 2008 2:18 pm

φίλε alexp8181 πάνω δεξιά στο post σου έχει ένα κουμπάκι που λέει edit!
μπορείς να το πατήσεις και να προσθέσεις ότι θέλεις στο μήνυμα σου.
δεν είναι ανάγκη να κάνεις νέο post Wink
τα ενοποίησα εγώ τα 3 μηνύματα σου σε 1! Wink

Ευχαριστώ, έχεις δίκιο, απλά το έκανα για να δώσω έμφαση...
alexp8181
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τετ Νοέμ 19, 2008 7:46 pm

και μην κολλάς στην λέξη TRIAL και που το έχεις δει ότι πάει καλύτερα για πες μου ?εκεί που πάτε εκδρομές? Σορι για τα γραφόμενα αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μ@@@@ες

Εκεί που παμε εκδρομες περναμε υπεροχα και χωρις τους ενοχλητικους αξονες... :evil:
Αυτα λοιπον και τοσο μας φτανει :idea:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό k.l. » Τετ Νοέμ 19, 2008 9:51 pm

Ο κάθε ένας από εμας αγοράζει το αυτοκίνητό του με βάση τις ανάγκες του, με βάση τις δικές μου ανάγκες (και πιστεύω και για το 90% των ανθρώπων εδω μέσα) χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο να μεταφέρει εμένα και την οικογένια μου καθημερινά και σε όλες τις συνθηκες με ασφάλεια, από εκεί και πέρα χρειάζομαι να μπορεί να με πάει στον καρόδρομο που οδηγεί στην απόμακρη παραλία, στο απάτητο από χρόνια χωματόδρομο που οδηγεί στη κορυφή του βουνού να πάρω καθαρό αέρα και να χαζέψω τη θέα και αν μπορεί να μου καλύψει κάποιες ταρζανιές για την χαρά της ψυχής. Όλα αυτά τα κάνει το νέο Vitara καλύτερα από το παλιό (το είχα για 4 χρόνια), από εκέι και πέρα ναι το παλιό έχει πολαπλάσιες δυνατότητες βελτίωσης και κατ' επέκταση ικανότητα να χαράξει νέους δρόμους, αλλά αυτό για εμένα δεν είναι off-road αλλά επίδειξη της ικανότητας στη βελτίωση ενός αυτοκινήτου, στην ικανότητα κάποιου να διαθέτει χρήματα για ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν έχει τίποτα δικό του που χαλάει όλη την ώρα και που καταναλώνει τον θεό του και για τι για να πάει με κόστος και κόπο από μέρος του οδηγού του 10 μέτρα σε μία απίθανη κλίση. Κανένα πρόβλημα από εμένα τους χαίρομαι να τους βλέπω στους αγώνες αλλά δεν το θεωρώ off - road το θεωρώ αγώνα. Ορισμένοι έχουν μπερδέψει την οδήγηση σε μέρη που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα με την κατασκευή του απόλυτου και ουτοπικού τρακτερ, στο κάτω κάτω ας περπατήσουμε και λίγο δεν πρέπει και να προσκυνάμε απάνω στο άλογο.
k.l.
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Suspension: Κyb, Koni - mad
Name: Κώστας

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες