ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Δημοσίευσηαπό fluflitsa » Δευτ Νοέμ 15, 2010 12:21 pm

Ένας άντρας συνοδεύει την άρρωστη σύζυγο του στον γιατρό.
Ο γιατρός εξετάζει την γυναίκα για πολλή ώρα και με πολύ μεγάλη προσοχή. Στη συνέχεια φωνάζει τον άντρα μόνο του για να του ανακοινώσει τα αποτελέσματα της εξέτασης."Η κατάσταση της συζύγου σας είναι πολύ σοβαρή. Έχει πάθει βαριά κατάθλιψη... η οποία πηγάζει από μη συναισθηματική κάλυψη και οικογενειακό στρες. Εάν δεν κάνετε ότι είναι απαραίτητο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πεθάνει.
Εγώ σας συμβουλεύω να κάνετε τα εξής:
- Το πρωί, να της ετοιμάζετε ένα ωραίο και υγιεινό πρωινό.
- Να την αφήνετε να κοιμάται όσο θέλει.
- Να είστε ευγενικός μαζί της, να μην της φέρνετε αντιρρήσεις και να προσπαθείτε συνεχώς να της φτιάχνετε τη διάθεση.

- Να της μαγειρεύετε καθημερινά ωραία ζεστά φαγητά ή αν δεν μπορείτε εσείς φροντίστε να πάρετε μια γυναίκα και

το βράδυ, όταν θα επιστρέφει, να της έχετε έτοιμο κάποιο εξαιρετικό βραδινό γεύμα ή να βγαίνετε έξω.

- Πάνω απ' όλα, μην την ζαλίζετε με οικιακές δουλειές κα εκκρεμότητες, και μην τις συζητάτε μαζί της διότι θα αυξηθεί το

άγχος της..

- Πρέπει να την χαλαρώνετε. Σας συμβουλεύω να την χαϊδεύετε τρυφερά κάθε βράδυ και να της κάνετε μασάζ

με αρωματικά έλαια.

- Να την προτρέπετε να βλέπει αισθηματικά στη τηλεόραση,
και το πιο σημαντικό...

- Να της κάνετε έρωτα πολλές φορές την εβδομάδα, ίσως και κάθε μέρα, όπου να 'ναι και όπως να 'ναι, και να

δέχεστε ότι σας ζητήσει.

Αν τα κάνετε όλα αυτά για τουλάχιστον 10 με 12 μήνες, σας υπόσχομαι ότι η γυναίκα σας θα γίνει περδίκι !"

Ο άντρας παίρνει την γυναίκα του και φεύγουν. Μόλις βγαίνουν από το ιατρείο, αυτή τον ρωτάει:

- "Λοιπόν? Τι είπε ο γιατρός?"

- "Ότι θα πεθάνεις ..."
Tiguan 1.4 Escape
Άβαταρ μέλους
fluflitsa
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Geolandar A/T-S
cb: Ναι
Name: Νίνα

Δημοσίευσηαπό ------ » Δευτ Νοέμ 15, 2010 12:24 pm

Atlas έγραψε:......*Γιωργάκη, κάθε μέρα σχεδόν σε θυμάμαι. Στο μετρό, μόλις πλησιάζουμε στις στάσεις ανάβει η φωτεινή πινακίδα: «Προσοχή στο κενό».Είναι γραμμένο και στη μητρική σου γλώσσα, για τους τουρίστες: MIND THE GAP. Δεν το ήξερα ότι GAP σημαίνει ΚΕΝΟ στα αμερικάνικα..
*Τώρα, καταλαβαίνω...
Υ.Γ. GAP=George Andrew Papandreou.

Ουααχαχαχχχαχχααχαχαχαχαχαχαχχαχα Και μετα μας φταινε οι ξενοι
------

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Δευτ Νοέμ 15, 2010 2:15 pm

stelios8 έγραψε:Στο σχολείο, η δασκάλα στο μικρό :
- "Πες μου Γιωργάκη, ποιο ζώο εργάζεται για να έχει η μητέρα σου μεταξωτά ρούχα;"
- "Ο μπαμπάς μου κυρία......"

:whistle: :whistle:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ωραίος ο Στέλιοςςςςςςςς :mrgreen:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό Atlas » Δευτ Νοέμ 15, 2010 9:26 pm

Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε και του είπε: Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη. Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.
Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό. Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό. Θυμήσου, είπε ο Κύριος, Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο. Ένα χρόνο αργότερα , αρχίζει να σχηματίζεται μια καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.
Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός;
Συγχώρησε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό, τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα. Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό . Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή. Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας , βάρκες και σωσίβια . Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου , γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή μου, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία. Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες . Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες. Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό ,αλλά δεν έχω κουκουβάγιες Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.
Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το YΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος. Μετά οι τοπογράφοι τους Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο. Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε. Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής . Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις αταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους . Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός , αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη. Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 - 6 χρόνια.
Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα. Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα . Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα καταστρέψεις όλα;

Και απάντησε ο Θεός, Μπα, δε βαριέσαι. Θα το κάνει η κυβέρνηση..
SV1GFS
Άβαταρ μέλους
Atlas

Λάστιχα: Yokohama G015 A/T-S
Διάσταση ελαστικών: 225/65 R17
Suspension: Ελατήρια MAD
Εργάτης: Όχι
Aka: Ο ανεκδοτάκιας
Name: Μάρκος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Δευτ Νοέμ 15, 2010 9:30 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό theo_ts » Δευτ Νοέμ 15, 2010 9:41 pm

ουαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου.
•Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε.
•Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Άβαταρ μέλους
theo_ts

Λάστιχα: BFGoodrich MT KM3
Διάσταση ελαστικών: 37x12.5/17
Suspension: R52
Εργάτης: Ναι
Aka: Τεο
Name: ΘΟΔΩΡΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΩΡΑΙΤΗΣ » Δευτ Νοέμ 15, 2010 9:46 pm

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :happy-smileygiantred:
Μάρκο έγραψε :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ
Άβαταρ μέλους
ΜΩΡΑΙΤΗΣ

Λάστιχα: MICHELIN
Suspension: BILSTEIN B6
cb: Όχι
Aka: Ο Κυανοπώγωνας..

Δημοσίευσηαπό stelios8 » Δευτ Νοέμ 15, 2010 11:01 pm

Ο Παναγιώτης ξυπνάει στο κρεβάτι του με ένα τρομερό πονοκέφαλο.
Το κεφάλι του πάει να σπάσει.
Με το ζόρι ανοίγει τα μάτια του και το πρώτο που βλέπει είναι 2 ασπιρίνες και ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο του.
Ανακάθεται και βλέπει τα ρούχα του καθαρά και διπλωμένα στην καρέκλα μπροστά του.
Κοιτάζει το δωμάτιο και συνειδητοποιεί ότι όλα είναι πεντακάθαρα και τακτοποιημένα.

Βγαίνοντας από το δωμάτιο βλέπει ότι όλο το σπίτι είναι στην εντέλεια.
Στην κουζίνα βλέπει ένα σημείωμα.
«Μωρό μου, θα βρεις το πρωινό σου στον φούρνο. Πήγα να ψωνίσω για να σου μαγειρέψω λαγό το μεσημέρι που ξέρω ότι λατρεύεις. Σαγαπώ.».

Πράγματι το πρωινό ήταν στον φούρνο ζεστό και λαχταριστό. Πάει να καθίσει και κάθεται πάνω σε έναν «Φίλαθλο». Τον κοιτάει και προς έκπληξη του είναι σημερινός.
Εκείνη την στιγμή μπαίνει και ο γιος του στην κουζίνα.

- Καλημέρα γιε μου, μπορείς να μου πεις τι έγινε χθες;

- Κοίταξε, γύρισες σπίτι στις 5 το πρωί, μεθυσμένος και με λερωμένα ρούχα γιατί κάπου είχες πέσει στον δρόμο, έπεσες και από τις σκάλες καθώς ανέβαινες και από τα νεύρα σου έσπασες το καλό σερβίτσιο και κάτι έπιπλα.

- Και τότε γιατί η μητέρα σου μου έκανε πρωινό, μου αγόρασε Φίλαθλο και έχει όλο το σπίτι στην εντέλεια;

- Α, αυτό λες; Η μαμά σε έσυρε στο κρεβάτι και όταν πήγε να σου βγάλει το παντελόνι άρχισες να φωνάζεις : «Άσε με ήσυχο κυρά μου, είμαι παντρεμένος!»
Εικόνα
stelios8
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό stelios8 » Δευτ Νοέμ 15, 2010 11:05 pm

Ένας φουκαράς με πονόδοντο, ψάχνει απεγνωσμένα οδοντίατρο. Βγαίνει στο δρόμο, και για καλή του τύχη μόλις στρίβει στην γωνία, βλέπει ένα τεράστιο δόντι να ανβοσβήνει με λάμπες νέον. Μπαίνει στην πόρτα, ανεβαίνει τα σκαλιά και βρίσκει το γιατρό.

- Γιατρέ μου σώσε με. Πεθαίνω απ' τον πόνο!

- Τί συμβαίνει άνθρωπέ μου;

- Μια κουφάλα με πονάει.

- Αααα, λυπάμαι δεν μπορώ να βοηθήσω.

- Γιατί;

- Εγω είμαι γυναικολόγος. Δεν είμαι οδοντίατρος!

- Και το δόντι απ'έξω που αναβοσβήνει;

- Ε, τι να σου κάνω ρε φίλε. Είχα κρεμάσει ένα μ@@@@ και μου το κατεβάσανε! :o :o
Εικόνα
stelios8
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό stelios8 » Δευτ Νοέμ 15, 2010 11:07 pm

Ο βοθρατζής έχει προσλάβει καινούριο υπάλληλο για βοηθό και πάνε σε ένα σπίτι να κάνουν ξεβούλωμα.

Βάζει το αφεντικό τη στολή, παίρνει και το κατσαβίδι και βουτάει μέσα στα . . .

Μετά από λίγο βγαίνει στην επιφάνεια και λέει στο βοηθό:

- Κάβουρα.

Του δίνει τον κάβουρα, παίρνει βαθιά αναπνοή και ξαναβουτάει. Ξαναβγαίνει στην επιφάνεια:

- Σφυρί.

Ξανά κεφάλι μέσα. Ακούγονται από μέσα σφυριές και ο μάστορας βγαίνει στην επιφάνεια.

- Κάβουρα.

Βουτά μέσα, παλεύει ακόμα λίγο με το θηρίο και στο τέλος ακούγεται το περίφημο χλουχλουχ και ο βόθρος αρχίζει να τραβάει. Βγαίνει έξω και το αφεντικό, βγάζει τη στολή και αρχίζει να σκουπίζεται και λέει στο μαστορόπουλο:

- Κοίταγε να μάθεις τη δουλειά, γιατί αλλιώς μια ζωή εργαλεία θα δίνεις κακομοίρη μου!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εικόνα
stelios8
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό stelios8 » Δευτ Νοέμ 15, 2010 11:12 pm

Κάποιος αγοράζει πανάκριβο και ολοκαίνουργιο τζιπ. Το βράδι το παρκάρει κάτω από το σπίτι του.

Περνάει πιτσιρικάς, κοιτάει το τζιπ, τού 'ρχεται φαεινή ιδέα, βγάζει σουγιά και πλάι στην ένδειξη 4Χ4 χαράζει στη λαμαρίνα =16!

Το πρωί ο τύπος τραβάει τα μαλλιά του. Παει στην αντιπροσωπεία, όπου δέχονται να του αλλάξουν το καπώ, μια που δεν συμπλήρωσε ούτε μέρα που πήρε το αμάξι...

Το ίδιο βράδι ξαναπερνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4 να αστράφτει πάλι, ξαναβγάζει το σουγιά και ξαναχαράζει στη λαμαρίνα =16.

Το αλλο πρωί ο ιδιοκτήτης στα πρόθυρα εμφράγματος ξαναπάει στην αντιπροσωπεία.

-" Κοιτάξτε κύριε", του λένε εκεί, δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια παλιόπαιδα και το ίδιο πρόβλημα τό'χουν κι αλλοι ιδιοκτήτες τζιπ. Για να μην κάνετε συνέχεια αυτή τη δουλειά λοιπόν, εμείς έχουμε φτιάξει μια πατέντα, όπου κολλάμε ένα μεταλλικό πλαίσιο πάνω στο πίσω καπώ, το οποίο γράφει 4Χ4=16, με όμορφα καλλιτεχνικά γραμματα. Κι έτσι δεν έχουν πια τι να γράψουν και γλιτώνετε. Αν παρατηρήσετε θα δείτε πολλά τζιπ με αυτό το κόλπο. Τι λέτε;

Τι να πει... βάζει το μεταλλικό πλαίσιο με 4Χ4=16 και επιστρέφει σπίτι.

Το βράδι περνάει ο πιτσιρικάς, βλέπει το 4Χ4=16 και προβληματίζεται. Ξύνει το κεφάλι για λίγο και τελικά βγάζει το σουγιά και χαράζει στο καπώ ακριβώς από κάτω:

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!! :o :o
Εικόνα
stelios8
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τρί Νοέμ 16, 2010 3:00 am

:laughing-rolling: :happy-jumpeveryone: :laughing-rolling: Στέλιοοοοοοοοοοοο!!! :lol: :lol: :lol: :tsoukalas:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Τρί Νοέμ 16, 2010 9:42 am

Πάει ένας Αμερικάνος στην Λαϊκή:
- Τι είναι αυτό; ρωτάει τον μανάβη.
- Πορτοκάλια.
- Α, στο Αμέρικα πιο μεγάλο! Τι είναι αυτό;
- Πεπόνια.
- Α, στο Αμέρικα πιο μεγάλο!
Ο μανάβης τα έχει πάρει στο κρανίο...
Κοιτάζει ο Αμερικανός και τον πάγκο με τα καρπούζια.
- Και αυτό; Τι είναι αυτό;
- Αρακάς, ρε!
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό EVGENIOS » Τρί Νοέμ 16, 2010 11:50 am

Ένας τύπος μπαίνει στο μπαρμπέρικο για ξούρισμα.
Ενώ ο κουρέας τον βάζει αφρό, αυτός λέει ότι θέλει πολύ καλό ξύρισμα, ειδικά στα μάγουλα.
- Έχω το κατάλληλο εργαλείο, είπε ο κουρέας και του έδωσε ένα ξύλινο μπαλάκι από ένα κοντινό συρτάρι.
- Απλά βάλτο ανάμεσα στα μάγουλα και στα ούλα!
Ο πελάτης πράγματι το έβαλε και ο κουρέας του έκανε το καλύτερο ξύρισμα της ζωής του.
- Και αν καταπιώ το μπαλάκι; Ρώτησε ο πελάτης.
- Δεν πειράζει, απάντησε ο κουρέας. Απλά φέρτο την επομένη όπως όλοι.
NGV 1.6 JXA 2007
Άβαταρ μέλους
EVGENIOS
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Yokohama GO-12 AT-S
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: KYB
Aka: Ο τέως Πρεβεζάνος
Name: Ευγένιος

Δημοσίευσηαπό dj aris » Τρί Νοέμ 16, 2010 12:27 pm

Η ξανθιά παίρνει τηλέφωνο σε μια τράπεζα:
-Καλημέρα, θέλω να βγάλω μια πιστωτική κάρτα...
-Πολύ ωραία κυρία μου... Το όνομά σας ;
-Παπαδοπούλου.
-Το μικρό σας;
-Κοιμάται.
GV 1600 3D 2005
Άβαταρ μέλους
dj aris
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: A/T&mud
Suspension: + 10 homemade
Name: αρης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

antonis1627 Παρ Ιουν 06, 2025 12:59 pm Τετάρτη 11-6-2025 πάμε για καφεδάκι στην Πεντέλη στον .
arahova Παρ Ιουν 06, 2025 10:03 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Ιουν 06, 2025 6:38 am Καλημέρα σας.
LEMON Πέμ Ιουν 05, 2025 7:51 am Καλημέρα σας πουλάκια μου
antonis1627 Πέμ Ιουν 05, 2025 6:39 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Ιουν 04, 2025 8:58 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Ιουν 04, 2025 6:45 am Καλημέρα σας.
arahova Τρί Ιουν 03, 2025 11:44 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Ιουν 03, 2025 6:36 am Καλημέρα σας.
arahova Δευτ Ιουν 02, 2025 9:03 am Καλήμερα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Ιουν 02, 2025 6:36 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Κυρ Ιουν 01, 2025 6:47 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Σάβ Μάιος 31, 2025 10:09 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 31, 2025 7:20 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Μάιος 30, 2025 6:29 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Πέμ Μάιος 29, 2025 9:41 am Ενημέρωση για την καλοκαιρινή μας κολεξιόν .
antonis1627 Πέμ Μάιος 29, 2025 7:20 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τετ Μάιος 28, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
Σταύρος 4x4 Τετ Μάιος 28, 2025 6:12 am Καλημέρα
arahova Τρί Μάιος 27, 2025 9:15 am Καλημέρα σε όλους.
sumi Τρί Μάιος 27, 2025 7:10 am Καλημέρα
antonis1627 Τρί Μάιος 27, 2025 6:27 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Δευτ Μάιος 26, 2025 7:26 pm Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο .
arahova Δευτ Μάιος 26, 2025 4:15 pm Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
Zoderman Δευτ Μάιος 26, 2025 2:07 pm Καλησπέρα ομάδα. Εχω ένα θέμα με το μοτέρ της τετρακίνησης. Υπάρχει καμία ασφάλεια να τσεκάρω μήπως έχει καεί η τι άλλο μπορεί να φταίει ;
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 189 επισκέπτες