Πληρωμή Διοδίων!!! Νομική προσέγγιση!!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Πληρωμή Διοδίων!!! Νομική προσέγγιση!!

Δημοσίευσηαπό char » Δευτ Ιούλ 19, 2010 7:41 pm

«Ψάχνονται» για πρόστιμα σε όσους δεν πληρώνουν διόδια

Συζήτηθηκε και... απορρίφθηκε για την ώρα από τους αρμόδιους παράγοντες το ενδεχόμενο να υπάρχει αστυνομική δύναμη στους σταθμούς διοδίων, που θα συγκεντρώνει τα στοιχεία όσων οδηγών δεν καταβάλλουν το προβλεπόμενο αντίτιμο, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, δεν υπάρχει κάποια σχετική διάταξη στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Το θέμα τέθηκε την περασμένη Πέμπτη στη διάρκεια συνεδρίασης στελεχών των υπουργείων Υποδομών και Προστασίας του Πολίτη, καθώς όπως φαίνεται είχε τεθεί ήδη από την πλευρά των παραχωρησιούχων, στον έλεγχο των οποίων έχουν περάσει και οι σταθμοί διοδίων.
Το μεγαλύτερο ζήτημα αφορά, όπως θα ανέμενε κανείς, τις Αφίδνες καθώς οι κάτοικοι της περιοχής αρνούνται να καταβάλουν διόδια μόνο και μόνο για να κινηθούν ελάχιστα μέτρα στον αυτοκινητόδρομο και να βγουν στην έξοδο που βρίσκεται αμέσως μετά τον σταθμό διοδίων.
Οι κάτοικοι επισημαίνουν πως δεν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος για τη μετάβασή τους από και προς την Αθήνα, παρά τις σχετικές προβλέψεις ακόμα και στο κοινοτικό δίκαιο.
Κατά τη σύσκεψη δεν βρέθηκε λύση, αφού οι διατάξεις του ΚΟΚ για τους αυτοκινητόδρομους εξαντλούνται στα όρια ταχύτητας και στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ δεν υπάρχει πουθενά αναφορά ούτε για τα διόδια ούτε για το ποιες κυρώσεις επιβάλλονται σε όσους αρνούνται την καταβολή τους.
Ενδεχομένως σε μια μελλοντική αναθεώρηση του Κώδικα να συμπεριληφθεί σχετικό εδάφιο, αφού αυτό υπονοείται και στην ανακοίνωση με την οποία το υπουργείο Υποδομών διαψεύδει πως ζήτησε την επιστράτευση της ΕΛ.ΑΣ. για τα διόδια.
Συγκεκριμένα το υπουργείο σημειώνει πως κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν θέματα σχετικά με τα κέντρα διαχείρισης αυτοκινητόδρομων, τα ηλεκτρονικά διόδια αλλά και τα «προβλήματα κατά τη λειτουργία των αυτοκινητόδρομων, που απαιτούν ρυθμίσεις στον ΚΟΚ».

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
"We have two lives.
The second begins when we realise we only have one."

Comfucius
Άβαταρ μέλους
char
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: BF Goodrich T/A KO2
Διάσταση ελαστικών: 215/70-16
Suspension: Mad, Bilstein
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: Τσάρος ή Γριά....
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Σάβ Ιούλ 31, 2010 1:45 pm

Αντε και καλά πληρώνουμε.
Που είναι οι δρόμοι τους οποίους έχουμε είδη πληρώσει προ πολλού?????????????????????????????????
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Λάστιχα: Dunlop Sj6 235/55/18
Suspension: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ
cb: Όχι
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Σάβ Ιούλ 31, 2010 2:50 pm

dimitriszim έγραψε:Αντε και καλά πληρώνουμε.
Που είναι οι δρόμοι τους οποίους έχουμε είδη πληρώσει προ πολλού?????????????????????????????????

Έλα μου ντέ :think:
Βρε για εμάς δουλεύουν τα παιδιά,τους τετρακίνητους.Άμα στον κάνουν αλφαδιά πια η χαρά του off road στις εθνικές? :lol: :lol: Να μην έχει ένα χαντάκι?Ένα νεροφάγωμα από άνοιγμα?Μια καλή λακούβα να βάλεις αργά για να βγείς?Ένα σαμαράκι να κάνεις τίποτα χιαστά?Αχ βρε δεν το έχετε πιάσει :lol:
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Σάβ Ιούλ 31, 2010 5:51 pm

MAVERICK έγραψε:

Έλα μου ντέ :think:
Βρε για εμάς δουλεύουν τα παιδιά,τους τετρακίνητους.Άμα στον κάνουν αλφαδιά πια η χαρά του off road στις εθνικές? :lol: :lol: Να μην έχει ένα χαντάκι?Ένα νεροφάγωμα από άνοιγμα?Μια καλή λακούβα να βάλεις αργά για να βγείς?Ένα σαμαράκι να κάνεις τίποτα χιαστά?Αχ βρε δεν το έχετε πιάσει :lol:

σε παω :lol: :lol: :lol:
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Σάβ Ιούλ 31, 2010 6:46 pm

Σωστοοοοοοοοοοοοος...
Βρε δε το ειχα διαβασει τωρα που πηγα Κεφαλλονια και πληρωσαμε 10,70 πηγαινε ελα...
Απορω ο Τζιβιτετοιος πως την παλευει τοσες φορες που πηγαινοερχεται Αθενς...

Τελικα μονο στην Αττικη οδο πληρωνουμε ?
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Σάβ Ιούλ 31, 2010 9:33 pm

Τώρα που οι δρόμοι ¨ενοικιάστηκαν¨ στις κοινοπραξίες θα βρουν τρόπο να πληρώνουμε θέλουμαι δε θέλουμε :snooty: :snooty: :snooty:
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Κυρ Αύγ 01, 2010 12:41 am

GrandViturbo έγραψε:Απορω ο Τζιβιτετοιος πως την παλευει τοσες φορες που πηγαινοερχεται Αθενς...
Στην εθνική δεν πληρώνω μια! Πάω από την παλιά Ε.Ο. και παρακάμπτω τους λήσταρχους αγαπητέ Τετοιοτούρμπε μου! :wink: :twisted: :twisted:

Και ναι στην Αττική Οδό να πληρώσω! Στις υπάροχυσες Ε.Ο. δεν θελουμε να πληρώσουμε γιατί είναι χάλια οι δρόμοι. Όταν τους φτιάξουν δε θα θέλουμε ΠΑΛΙ να πληρώσουμε γιατί θα είναι φωτιά οι τιμές! :? Βάλτε ένα TOPO να βρούμε χωματο-παρακαμπτήριους βρεεε!!
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό GrandViturbo » Κυρ Αύγ 01, 2010 12:45 am

Πες το ψεματα... Αμ ελα που θα χωσουνε διοδια και στο παραδρομο.. Μετα το τοπο θα ειναι στον στανταρ εξοπλισμο
GrandViturbo

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Παρ Αύγ 27, 2010 10:56 am

Tο τροχαίο ατύχημα...
Tο τροχαίο ατύχημα του αδερφού μου ήταν η αφορμή για να αναθεωρήσω τη στάση μου και να ενημερωθώ
Γεια σας,
σήμερα για πρώτη φορά κατά την επιστροφή μου από το Βόλο στη Λάρισα αρνήθηκα να πληρώσω στα διόδια Μοσχοχωρίου.
Ως τώρα δεν είχα καμία αντίρρηση να καταβάλλω το αντίτιμο, αλλά το τροχαίο ατύχημα του αδερφού μου, που ευτυχώς είχε σαν συνέπεια να καταστραφεί ολοσχερώς μόνο το όχημά του και να μην πάθει τίποτα ο ίδιος, ήταν η αφορμή για να αναθεωρήσω τη στάση μου και να ενημερωθώ μέσα από τη σελίδα των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ. Η αιτία για το ατύχημα ήταν λακούβες με νερά (!!!!) μετά από βροχή στη μεσαία λωρίδα (!!!!) της Ε.Ο. Λάρισας-Θεσ/νίκης λίγο μετά την Κατερίνη, που "οδήγησε" στο προστατευτικό πλευρικό κιγκλίδωμα συνολικά 3 οχήματα σε διάστημα 10 λεπτών διαδοχικά, παρόλο που η ταχύτητά τους δεν ξεπερνούσε τα 80-100 χλμ/ώρα. Φυσικά καμία ανάληψη ευθύνης ή αποζημίωση δεν έγινε από την Εταιρεία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου" (όχι ότι περίμενα κάτι τέτοιο, τη στιγμή που ακόμη και σε περιπτώσεις θανατηφόρων ατυχημάτων λόγω...
κακοτεχνιών, κακής συντήρησης κλπ, κανείς δεν έχει στραφεί εναντίον των υπευθύνων...). Απλώς ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Γιατί να συνεχίζουμε να πληρώνουμε για δρόμους που δεν παρέχουν ασφάλεια;;; Που πάνε αυτά τα χρηματικά ποσα;;; Δυστυχώς συχνά αφυπνιζόμαστε με αφορμή κάποια περιστατικά που μας αφορούν άμεσα, αλλά έστω κι έτσι, σήμερα αποφάσισα να μην πληρώσω για πρώτη φορά.
Σήμερα είχε αρκετή κίνηση και, από αυτά που είχα διαβάσει από εμπειρίες πολιτών, αγχώθηκα μήπως καθυστερήσω τους επόμενους οδηγούς. 'Οταν έφτασε η σειρά μου είπα ευγενικά στον υπάλληλο: "Καλημέρα, δεν πληρώνω διόδια. Θα μου ανοίξετε ή θα ανοίξω μόνη μου;". Ο νεαρής ηλικίας ευγενέστατος υπάλληλος μου απάντησε λίγο σαστισμένος-φοβισμένος και σα να απολογούνταν: "Εγώ δεν μπορώ να σας ανοίξω κυρία μου." Του απανταώ "Εντάξει, κρατήστε τον αριθμό μου και ανοίγω μόνη μου". Νομίζω ότι ένιωσε ανακουφισμενος που με είδε να σπρώχνω τη μπάρα και να φεύγω σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Είναι τόσο απλό να αντιδράσει κανείς! Απλώς χρειάζεται ενημέρωση, γιατί η πλειόνοτητα των πολιτών, όπως κι εγώ άλλωστε πριν διαβάσω τη σελίδα σας, φοβάται τις πιθανές συνέπειες που θα έχει μια τέτοια ενέργεια. Εγώ θα ενημερώσω όσους πιο πολλούς από τους γνωστούς μου μπορώ, ότι δεν έχει καμία απολύτως συνέπεια η άρνηση πληρωμης! Σας ευχαριστώ πολύ που μας ενημερώνετε υπεύθυνα ωστέ να μπορούμε να στηρίζουμε τις πράξεις μας και τα συγχαρητήριά μου και πάλι για τον αγώνα σας!
Ελενα Π.

Πηγή Βlogspot.com
Να αγκαλιάζεις όσο πιο συχνά μπορείς τους ανθρώπους που αγαπάς πριν γίνουν..........φωτογραφίες.......!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Δημοσίευσηαπό dimitriszim » Παρ Σεπ 10, 2010 10:01 am

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε να σας ΜΑΔΗΣΟΥΜΕ.......

Ανοιχτά τα διόδια στον Πολύμυλο
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010, 01:59

Σε «δοκιμαστική περίοδο» βρίσκονται από χθες μέχρι και το Σάββατο ο σταθμός διοδίων της Εγνατίας Οδού, στον Πολύμυλο της Κοζάνης.

Η διαδικασία κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα ασφαλείας, αλλά και θέματα λειτουργίας του συστήματος, καθώς και για να υπάρξει προσαρμογή των οδηγών, οι οποίοι πρέπει να τηρούν τα όρια ταχύτητας και να λαμβάνουν υπόψη τους τη σήμανση της οδού.

Η λειτουργία των διοδίων πρόκειται να ξεκινήσει επίσημα την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και η διέλευση θα κοστίζει 2 ευρώ για τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα, 2,80 για τα ΙΧ αυτοκίνητα, 7 ευρώ για τα φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες και 10 ευρώ για οχήματα με τέσσερις ή και περισσότερους άξονες.

Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
dimitriszim

Δημοσίευσηαπό myrmidonas73 » Παρ Σεπ 10, 2010 6:23 pm

tzivi_tzon έγραψε:
GrandViturbo έγραψε:Απορω ο Τζιβιτετοιος πως την παλευει τοσες φορες που πηγαινοερχεται Αθενς...
Στην εθνική δεν πληρώνω μια! Πάω από την παλιά Ε.Ο. και παρακάμπτω τους λήσταρχους αγαπητέ Τετοιοτούρμπε μου! :wink: :twisted: :twisted:

Και ναι στην Αττική Οδό να πληρώσω! Στις υπάροχυσες Ε.Ο. δεν θελουμε να πληρώσουμε γιατί είναι χάλια οι δρόμοι. Όταν τους φτιάξουν δε θα θέλουμε ΠΑΛΙ να πληρώσουμε γιατί θα είναι φωτιά οι τιμές! :? Βάλτε ένα TOPO να βρούμε χωματο-παρακαμπτήριους βρεεε!!

Εγώ πάντως όταν γύρισα τζίβι από Πάτρα( θυμάσε που είχαμε κάνει κουβέντα ) δεν πλήρωσα μία και δεν αντιδράσανε και καθόλου !!!!
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
Άβαταρ μέλους
myrmidonas73
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: BFGOODRICH A/T
Suspension: Προς το παρόν μαμά
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Παρ Σεπ 10, 2010 7:17 pm

Στις μακέτες Δημήτρη στις μακέτες και στα λόγια :evil: :evil: :evil:

Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Παρ Σεπ 10, 2010 11:24 pm

myrmidonas73 έγραψε:
tzivi_tzon έγραψε:Στην εθνική δεν πληρώνω μια! Πάω από την παλιά Ε.Ο. και παρακάμπτω τους λήσταρχους αγαπητέ Τετοιοτούρμπε μου! :wink: :twisted: :twisted:

Εγώ πάντως όταν γύρισα τζίβι από Πάτρα( θυμάσε που είχαμε κάνει κουβέντα ) δεν πλήρωσα μία και δεν αντιδράσανε και καθόλου !!!!
ΣΟΒΑΡΑ;; :shock: Ωραία! Να πηγαίνω από 'κει τότε! :twisted:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό ------ » Σάβ Οκτ 02, 2010 8:54 am

Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων. Για μηχανοκίνητα οχήματα με μέχρι 3,5 t (ΕΙΧ, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα) υπάρχει υποχρέωση ειδικού σήματος (βινιέτας). Πριν από τη χρήση αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας πρέπει να αγοραστεί μία βινιέτα, η οποία ισχύει για απεριόριστες διαδρομές σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας.
Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα στο εξωτερικό, βρέθηκαν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στην Ελβετία και αγόρασαν μια vignette. Το κόστος της; 31 Ευρώ για όλο το χρόνο, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2010, με τη δυνατότητα χρήσης απεριόριστων διαδρομών, εννοείται και των πολυάριθμων τούνελ της ορεινής χώρας.

Δηλαδή, ο Ελβετός πολίτης πληρώνει 31 ευρώ το χρόνο και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ελεύθερα ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας του.
Ο Έλληνας πολίτης, π.χ. ο κάτοικος Κατερίνης που εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και πηγαινοέρχεται καθημερινά, πληρώνει 1.344 Ευρώ μόνο γι αυτή τη διαδρομή (20 εργάσιμες Χ 12 μήνες Χ 5,80 ? καθημερινά) και δεν έχει τη δυνατότητα αγοράς εκπτωτικής κάρτας, όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο!
Οι Ελβετοί συνάδελφοι των φίλων μας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, λέγοντας: «Αυτό λέγεται κλοπή!». Οι δε πολιτικοί που υπέγραψαν την παραχώρηση της χρήσης των εθνικών μας δρόμων, κάτω από τέτοιους όρους, είναι πουλημένα τομάρια!
Αυτό, το τελευταίο, δεν είπαν οι Ελβετοί! Το είπαν οι Τσέχοι που καθόταν στο ίδιο τραπέζι! Κι εμείς βέβαια τους εξηγήσαμε, πως. απλά «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ».

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
------

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Σάβ Οκτ 02, 2010 9:36 am

takis gv έγραψε:Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων. Για μηχανοκίνητα οχήματα με μέχρι 3,5 t (ΕΙΧ, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα) υπάρχει υποχρέωση ειδικού σήματος (βινιέτας). Πριν από τη χρήση αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας πρέπει να αγοραστεί μία βινιέτα, η οποία ισχύει για απεριόριστες διαδρομές σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας.
Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα στο εξωτερικό, βρέθηκαν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στην Ελβετία και αγόρασαν μια vignette. Το κόστος της; 31 Ευρώ για όλο το χρόνο, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2010, με τη δυνατότητα χρήσης απεριόριστων διαδρομών, εννοείται και των πολυάριθμων τούνελ της ορεινής χώρας.

Δηλαδή, ο Ελβετός πολίτης πληρώνει 31 ευρώ το χρόνο και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ελεύθερα ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας του.
Ο Έλληνας πολίτης, π.χ. ο κάτοικος Κατερίνης που εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και πηγαινοέρχεται καθημερινά, πληρώνει 1.344 Ευρώ μόνο γι αυτή τη διαδρομή (20 εργάσιμες Χ 12 μήνες Χ 5,80 ? καθημερινά) και δεν έχει τη δυνατότητα αγοράς εκπτωτικής κάρτας, όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο!
Οι Ελβετοί συνάδελφοι των φίλων μας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, λέγοντας: «Αυτό λέγεται κλοπή!». Οι δε πολιτικοί που υπέγραψαν την παραχώρηση της χρήσης των εθνικών μας δρόμων, κάτω από τέτοιους όρους, είναι πουλημένα τομάρια!
Αυτό, το τελευταίο, δεν είπαν οι Ελβετοί! Το είπαν οι Τσέχοι που καθόταν στο ίδιο τραπέζι! Κι εμείς βέβαια τους εξηγήσαμε, πως. απλά «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ».

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Δεν μπορώ να καταλάβω πότε όλοι αυτοί θα καταλάβουν οτι πλέον έχουμε ξυπνήσει και μάλιστα με άγριες διαθέσεις :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:

Άβαταρ μέλους
Mastergunner

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες