Nikola Tenv έγραψε:Κώστα τι αποκαλύψεις να κάνεις σε κάποιους που ειναι 6 και 7 χρόνια με το αμάξι![]()
Τα γνωρίζουμε και γράφουμε και διαγώνισμα τα του ΝV
Σε αυτους τους καποιους που πιστευουν οτι το πωμα ειναι αψογο οτι και να πεις ,,,παντα αψογο θα το βλεπουν (μεχρι το επομενο που θα ειναι παλι ΤΟ αψογο )οποτε τσαμπα κοπος να διαβασουν .
Για μενα που εχω αντικειμενικη αποψη ισως βοηθησω καποιον .
Παμε λοιπον και μιλω για το πετρελαιο/αυτοματο ,,,, Σε σχεση με το NGV το αμαξι ειναι μικρο και εξωτερικα και εσωτερικα με χαμηλο ουρανο και πισω 3 ενηλικες καθονται σαν να ειναι τιμωρια

Η ολη αισθηση ειναι ειναι γενικα φθηνη ,ειδικα μεσα τα πλαστικα μου θυμιζουν κορεατικα παλαιοτερης εποχης οπως και οι 3 ενηλικες που εκατσαν πισω ακουμπουσαν υποχρεωτικα το πιαστρακι κλεισιματος της πισω πορτας και στις αποτομες αλλαγε κατευθυνσης ακουγοντα κρακ σαν να κουμπωνει και να ξεκουμπωνει επειδη το ακουμπουσαν .
Με 5 ατομα μεσα πηγαινε ικανοποιητικα περαν του δεοντος οι αλλαγες ταχυτητας του αυτοματου γινοντουσαν σε σωστο χρονο αθορυβα και δεν ενοιωσα κρεμασμα σε κανενα φασμα στροφων ολο αυτο ομως μεχρι τα 150 απο εκει και περα οχι

Σε σχεση ομως με το ngv στο θεμα επιταχυνση /ρεπριζ/ενεργητικη ασφαλεια ειναι πολυ καλυτερο(μεχρι τα 2000cc και μονο )
Γενικα ειναι ενα suv που για τα χρηματα που θα δωσεις θα πω ειναι τιμιο .
Στο δια ταυτα ,,,ψαχνω πετρελαιο ΜΟΝΟ για την ροπη του για το οτι μπαινει δακτυλιο για και την καταναλωση του + του οτι εχει φθηνοτερο καυσιμο.
Μιλω παντα για αυτοματο γιατι εχω κλεισει τον κυκλο μου με τα χειροκ.
Οι τιμες που βρισκω ξεκινουν απο 17 μεχρι,,,,,,,, εδω γελαμε 24

Τα εισαγωγης ολα ειχαν πανοραμικη ,,,αν σας πω ποσο τα αγοραζουν απο εξωτερικο και ποσα βγαζουν θα γελατε μεχρι δακρυων.
Εγω περιμενω ενα λιζινκ σε συνεργασια με την εταιρια με γνησια χιλιομετρα .