New Vitara vs Αλλα SUV

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: New Vitara vs Αλλα SUV

Δημοσίευσηαπό MitsosX » Κυρ Μαρ 10, 2019 4:35 am

Και μόνο που το νέο Vitara μπαίνει στην ίδια πρόταση με Merc εμένα με ξεπερνά.....βασικά με ξεπερνά ακόμα και ότι μπαίνει στην ίδια πρόταση με ford αλλά οκ, προφανώς ορίζουμε την ποιότητα διαφορετικά.....
Τις προτροπές για να το πουλήσει όποιος το έχει πάρει και δε του αρέσει τις αφήνω ασχολίαστες.
Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι πλήρως/μερικώς δυσαρεστημένος ή πλήρως/μερικώς ικανοποιημένος....
Απλά δε νομίζω ότι αυτό συζητάμε.....το θέμα της ποιότητας μιας κατασκευής είναι αντικειμενικό....η ικανοποίηση που λαμβάνει κάποιος από ένα προϊόν είναι υποκειμενική.
Όσον αφορά εμένα προσωπικά η κρίση μου δεν έχει επηρεαστεί από κάποιο παπαγαλάκι.....δε διαβάζω πλέον άλλωστε τον ειδικό τύπο και ακόμα περισσότερο δεν βασίστηκα ουδέποτε σε άποψη τρίτου για το τι είναι καλό για μένα.....από το πρώτο αμάξι που αγόρασα, έκανα ενδελεχή έρευνα και test drive όλα τα αμάξια που με ενδιέφεραν και ήταν στο badget μου και κατόπιν προχωρούσα σε αγορά.
Δε με απασχολεί αν ο τάδε guru της αυτοκίνησης λέει ότι αυτό είναι το καλύτερο ή το χειρότερο αμάξι.
Το θέμα είναι πιο είναι το καλύτερο αμάξι για μένα στο budget που διαθέτω....
Το ότι τα vag είναι αναξιόπιστα είναι γεγονός που όμως ουδεμία σχέση έχει με αυτό που συζητάμε εν προκειμένω και ποσώς θα έπρεπε να μας απασχολεί.....δεν αγόρασαμε vag....
Άβαταρ μέλους
MitsosX
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar G015
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17
Suspension: Eibach Pro-Lift Kit
cb: Όχι
Name: Μήτσος

Δημοσίευσηαπό Tony Louk » Κυρ Μαρ 10, 2019 9:45 am

MitsosX έγραψε:Το θέμα είναι πιο είναι το καλύτερο αμάξι για μένα στο budget που διαθέτω....

Μήτσο αυτό τα λέει όλα! :clap: :clap: :clap:
NV 1.6 Diesel AllGrip GLX TCSS (Automatic)

Συν/χος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ

- Γηράσκω αεί διδασκόμενος -

Άβαταρ μέλους
Tony Louk
Moderator
Moderator

Λάστιχα: Lat.cross/Malatesta Kobra
Διάσταση ελαστικών: 215/60/17-215/65/16
Suspension: +4/5 cm (αποστ+λαστ)
cb: Ναι
Εργάτης: Ναι
Name: Αντώνης

Δημοσίευσηαπό darkman » Κυρ Μαρ 10, 2019 5:12 pm

Αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι το τοπικ δεν ειναι πόσο ικανοποιημενοι είσαστε απο το Vitara , αλλα Vitara σε σχεση με αλλα SUV . αρα συγκρισεις με αλλα ειναι το θεμα μας ακομα και αν μερικες ειναι λιγο τραβηγμένες ;-) . Το οτι εχει σκληρα πλαστικα λόγικο ειναι να εχουν και καποιους τριγμούς παραπανω αλλα σαπακια δεν τα λες σε καμια περίπτωση , και σίγουρα εχουν καλύτερη αντοχη οπως ειπε και ενα παιδι ποιο πανω , οποιος εκανε ενα μικρο ελενχο πριν την αγορα του το ηξερε σιγουρα οποτε δεν παιζει το δεν ηξερα δεν ρωταγα γιατι ηταν κατι γνωστο , περα απο αυτο ομως για να πεις αν ενα αμαξι ειναι καλο η οχι και αν αξιζει τα λεφτα του δεν ειναι ΜΟΝΟ τα πλαστικα.
Εγω Αυτο που ειδα απο την Seat μιας και αναφέρθηκε το Arona ειναι οτι το Seat που ειχα αν και ηταν μονο 5 χρονών δεν μου το περνάνε και δεν ειχε και κανενα θεμα ενω το οpel το εδωσα αμεσως και ας ηταν και 1,8cc και 13 χρόνων , αρα εκτος απο το VFM για ενα αμαξι ειναι και η μεταπολιτική αξια που μπορει να εχει και πιστευω οτι σε αυτον τον τομεα το Vitara εχει καλες πιθανότητες.
May the Force be with you.
Άβαταρ μέλους
darkman
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Εργοστασιακά
Διάσταση ελαστικών: 215/55 R17
Suspension: Εργοστασιακή
Name: Manos

Δημοσίευσηαπό stavkos » Κυρ Μαρ 10, 2019 6:20 pm

Εγώ έχω να πω ότι όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Όπως στην ζωή, έτσι και στην αγορά ενός αυτοκινήτου, ο καθένας πρέπει να κάνει κάποιες υποχωρήσεις. (Ειδικά σε εμάς που ανήκουμε στην μικρομεσαία τάξη και δεν έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε πάνω από 30k για ένα αυτοκίνητο).
Όπως μου είχε πει και ο πωλητής όταν έκανα test drive το Vitara, όλα τα suv σε αυτή την κατηγορία είναι, ουσιαστικά, υπερυψωμένα επιβατικά. Το Vitara, νομίζω, (ειδικά το allgrip) είναι μια κατηγορία μόνο του.
Όταν αποφάσισα να το αγοράσω, ήξερα ότι εσωτερικά δεν είναι τόσο premium, αλλά αν λάβεις υπόψη το 4x4, την κατανάλωση του (λόγω χαμηλού βάρους), την αξιοπιστία, την τιμή μεταπώλησης (υπάρχει συγκεκριμένο target group) και την τιμή του, πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο.
Πρέπει, λοιπόν, να αποδεχτούμε τα όποια ελαττώματα έχει το Vitara μας και να το απολαύσουμε...
Τελευταία επεξεργασία από stavkos και Κυρ Μαρ 10, 2019 9:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
VITARA 1.4 4WD GL+ 6MT
Άβαταρ μέλους
stavkos
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Μαμά
Διάσταση ελαστικών: Μαμά
Suspension: Μαμά
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό vagg1150 » Κυρ Μαρ 10, 2019 9:03 pm

Είναι και 5άστερο στην ασφάλεια που είναι και σημαντικό.Παιδιά το καλύτερο αμάξι να πάρετε κάποια στιγμή θα το βαρεθείτε και ας έχει δέρματα,πλαστικά μαλακά και όλα τα καλά.Πάντα ο άνθρωπος βρίσκεται σε μια διαρκή αναζήτηση του τέλειου,ψάχνει,συγκρίνει,ξοδεύει και δεν ικανοποιείται με τίποτα.
Η ζωή είναι απλή...οι εμμονές μας την κάνουν σύνθετη και δύσκολη.
Άβαταρ μέλους
vagg1150
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Λάστιχα: yokohama geolander GO15
Διάσταση ελαστικών: 215/60r16
Suspension: mad ελατηρια
Εργάτης: Όχι
Name: Ευάγγελος

Δημοσίευσηαπό GregoryA » Κυρ Μαρ 10, 2019 11:01 pm

Τα σκληρα πλαστικα δεν σημαινει οτι ειναι μη ανθεκτικα...απλα οταν τα ακουμπας εχουν φτηνη και κακη αισθηση και μας παραπεμπουν στις φτηνες σκληρες κινεζικες κατασκευες οτιδηποτε αντικειμενου..... τα μαλακα πλαστικα δειχνουν πιο πολυτελη με καλη αισθηση και λενε οτι ειναι πιο ακριβα. Επειδη λοιπον το εκρινε αρνητικα ολος ο παγκοσμιος τυπος..εριξαν μαλακο πλαστικο στο συνολο του πανω μερους του ταμπλω..αφηνοντας τα πιο κατω και τα πλαινα ιδια...αλλα ειναι το μονο που δεν με απασχολει. Ειχα και εχω ενα αουντι 80 απο το 1990. Εχει μαλακο πλαστικο σε ολο το ταμπλω και στα πλαινα συν υφασματινη καλυψη. Μετα απο 29 χρονια τα πλαστικα ειναι ανεπαφα και γυαλιστερα ...ξεκολλησαν μονο τα υφασματα. Ας ειναι ολα τα αλλα ενταξει και ειναι το λιγοτερο που με απασχολει!!!!
Lifes2short...Ride the World
SUZUKI VITARA 1.4 GL+ DITC 4WD
HONDA ST1300A PAN EUROPEAN
VESPA COSA 1
HONDA SH150
Άβαταρ μέλους
GregoryA
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Continental
Διάσταση ελαστικών: 215/55R17
Aka: GregoryA
Name: Γρηγόρης

Δημοσίευσηαπό vagelisfil » Κυρ Μαρ 10, 2019 11:54 pm

Καλά κάνουμε και συγκρίνουμε το Vitara με τα άλλα SUV γιατί η σύγκριση είναι και η ουσία. Αυτά τα τόπικ είναι ωραία για κουβέντα αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμα και σε ανθρώπους που ψάχνουν να αγοράσουν και θέλουν να διαβάσουν και μια άλλη γνώμη πέρα από τις παπάτζες που θα τους πουλήσει ο πωλητής ή ο στημένος ειδικός τύπος.

Στο θέμα μας.
Άλλο το "καλό" SUV και άλλο το "καλό για τα λεφτά του". Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.
Το Vitara είναι ένα καλό για τα λεφτά του SUV. Το αν είναι καλό εδώ έρχεται η σύγκριση. Σίγουρα δε το λες καλό συγκρίνοντας το με άλλα πιο ακριβά και premium SUV αλλά το λες τίμιο (που είναι και στη μόδα). Συγκρίνοντας το με αντίστοιχα SUV όπως το ASX, DUSTER, Capture, Juke, T-Roc, Arona για εμένα που τα έψαξα αρκετά, είναι ένα μέτριο SUV και το μόνο που το ανεβάζει και ήταν και ο λόγος που το επέλεξα, είναι η τιμή του σε σχέση με αυτά που προσφέρει.
Με μοντέλα όπως Qashqai, Karoq, Tiguan, Renegade, Mokka κλπ δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να το συγκρίνω γιατί είναι όλα "καλύτερα", μεγαλύτερα και κατά πολύ ακριβότερα (μιλάω για μεσαίες εκδόσεις Vitara που κοστίζουν 20-24.000, όχι για GLX-AUTO-Panorama που φτάνει 35.000). Δε νομίζω κανείς από εμάς που κοίταζε αυτοκίνητα γύρω στα εικοσικάτι να είχε μαζί στο τραπέζι αυτοκίνητα των 45 και 50Κ... Σε λίγο θα φτάσουμε να το συγκρίνουμε με Evoque, Velar και Macan...
Για τα πλαστικά επειδή κολλήσαμε όλοι εκεί (και αυτό μόδα είναι θα περάσει), από όσα γράφτηκαν θα συμφωνήσω μόνο με ότι είπε ο Μιχάλης (batfalcon). Να κοιτάμε να είναι ποιοτικά και καλά άσχετα αν είναι μαλακά ή όχι. Σίγουρα το μαλακά πλαστικά είναι πιο ωραία στο μάτι και στην υφή και δεν τρίζουν τόσο αλλά αν θες να είναι καλά, θα είναι και πιο ακριβά. Σε αμάξι των 16.000 (που ξεκινάει το Vitara) τι ακριβώς καλό πλαστικό περιμένετε να βρείτε... Τι καλό να πρωτοβάλει μια εταιρεία σε μια τέτοια τιμή που πωλούνται μίνι αυτοκινητάκια πόλης σε βασικές εκδόσεις... Σαν βασικά χαρακτηριστικά και ποιότητα (σασί και πλαστικά) όσοι έχουν έκδοση με 35.000, έχουν τα ίδια με αυτά της GL στις 16.000, απλά πληρώσαμε παραπάνω τα ηλεκτρικά παράθυρα, τα θερμαινόμενα καθίσματα, τους αισθητήρες και όλα αυτά τα έξτρα.

Για τε μεταπωλητική αξία, αν και νωρίς ακόμα στη 10ετία θα φανεί, έχω να πω από αυτά που βλέπω γύρω μου ότι πιο πολύ από όλα μετράει η μάρκα. Η SuzukI δεν είναι το δυνατό της χαρτί η μεταπώληση και θα δώσω ένα παράδειγμα. Πριν 3 χρόνια από περιέργεια μπήκα στο Car.gr να δω πόσο θα έπιανε ένα Maverick που έχει ο πατέρας μου αν αν το δίναμε τότε. Όλα τα Maverick ήταν μεταξύ 2.500 και 3.500. Τα αντίστοιχα Grand Vitara ήταν όλα 2.000 με 3.000. Την ίδια στιγμή τα X-Trail είχαν περίπου 5.000 και τα RAV 8.000 (ίδιας χρονολογίας, 2.000cc όλα και όλα με αρχική τιμή αγοράς το 2002 περίπου στα 35.000).
Μόνο η VW έχει καταφέρει παρά τα σκάνδαλα και τη βρώμα που κυκλοφορεί να πουλάει μεταχειρισμένα Polo και Golf πιο ακριβά και από καινούρια Peugeot, Kia, Opel κλπ...
:-)
Suzuki Vitara 1.6 DDiS GL+ (2015) - 120hp/320Nm
Citroen C3 1.6 BlueHDi 100 S&S Shine (2017) - 100hp/254Nm
Kia Rio 1.4 CVVT Cosmic (2011) - 109hp/137Nm
Άβαταρ μέλους
vagelisfil
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: GY EfficientGrip Perf. 2
Διάσταση ελαστικών: 215/55/R17
Name: Βαγγέλης Φίλιππας

Δημοσίευσηαπό Nikola Tenv » Κυρ Μαρ 10, 2019 11:58 pm

peterpan έγραψε:είπαμε Νίκο να ευλογούμε τα γένια μας αλλά να είμαστε ρεαλιστές. Σε ποιότητα το t-roc με σχέση με το vitara είναι κλάσεις ανώτερο σαν αμάξι. Δεν κρίνω αν είναι ψευτοSUV το κρίνv σαν αμάξι συνολικά. Αυτό που λες για τα πλαστικά δεν ισχύει. Έχει τη ποιότητα του golf + κάτι παραπάνω και επειδή είχα το golf7 ξέρω πολύ καλά τι λέω. Ο λόγος που δεν το πήρα ήταν πολύ απλά ήθελα να παω σε SUV και σε άλλη μάρκα και δυστυχώς ατύχησα. Ήθελα να ήξερα που τα είδες τα σκληρά πλαστικά στο t-roc. Τα σκληρά πλαστικά που έχει το vitara στις πόρτες τα έβαζε η vw πριν 30 χρόνια. Ακόμα και το μαλακό πλαστικό ταμπλό του vitara είναι πιο σκληρό από τα πλαστικά στις πόρτες του τωρινού golf.

Πέτρο δεν είναι θέμα ευλογίας γενιών μας λόγω vitara αλλά περί πραγματικότητας :!: για του λόγου το αληθές :arrow: https://www.caranddriver.gr/dokimes/arthro/dokimi_volkswagen_t_roc_1_0_tsi_115_ps-7723580/ σκληρά πλαστικά σαν βράχος λέει 20 ετίας

https://www.tovima.gr/2017/11/03/autohub/vw-t-roc-synaisthimatiki-noimosyni/ σκλήρα άλλης εποχής και φιλοσοφίας υποδεέστερα και απο polo.

Συμπέρασμα δεν τα γράφω εγώ , τα γράφουν οι δοκιμαστές του συγκεκριμένου αυτοκινήτου
Φιλικά Νίκος
N.Vitara 1.6 D.Allgrip MP coil springs+2cm, Falken A/T3 , 4mm alum. engine skid plate.

51°13'N 07°38'E
Άβαταρ μέλους
Nikola Tenv
Vitaraclub Platinum Member
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Falken wildpeak A/T3wa
Διάσταση ελαστικών: 215-60-17
Suspension: εργ +3,5 εκ ΜΡ
Aka: the yachtsman
Name: Νικος

Δημοσίευσηαπό GregoryA » Δευτ Μαρ 11, 2019 1:10 am

Παιδια οι περισσοτεροι λετε οτι αν καποιοι απο εμας διαθεταμε τα χρηματα των 30+ χιλιαδων που υποτιθεται οτι πρεπει να δωσεις για ενα 《ποιοτικο》suv το οποιο θα κανει ακριβως την ιδια δουλεια με το βιταρα...θα αγοραζαμε κατι αλλο πιο μεγαλο, ακριβο, ενα κοινωνικο must .
Εγω θετω και αλλα ειδη σκεψης.
Ισως καποιοι ξεκινουν με το σκεπτικο οτι θελω να ξοδεψω χ ποσο για suv, οχι παραπανω...αλλοι εχουν να διαθεσουν μεχρι χ ποσο για suv....και αλλοι διαθετουν χ++++ ποσα, αλλα αγοραζουν με το σκεπτικο best value for money. Καποιοι αλλοι διαθετουν πολλα, δεν ξερουν τι θελουν και απλα αγοραζουν το ακριβοτερο επωνυμο suv για να οριοθετησουν την κοινωνικη τους θεση και οι οποιοι φυσικα δεν το χρησιμοποιουν εκτος δρομου, παρα μονο σε μερη εργασιας, διασκεδασης κλπ.
Τι θελω να πω με ολα αυτα...οτι θα ειναι μια ατελειωτη κουβεντα. Σημασια εχει να απολαυσουμε αυτο που εχουμε στο βαθμο που μπορουμε, δεν εχει σημασια γιατι καταληξαμε σε αυτη την αγορα, ο καθενας το εκανε μετα απο ενα σκεπτικο , το σιγουρο ειναι οτι ειναι ενα τιμιο, ομορφο, αξιοπιστο και διασκεδαστικο suv με τα περισσοτερα συν απο τα πλην του και θα μας βγαλει ανετα μεχρι την αγορα του επομενου ηλεκτρικου οχηματος. Γεροι να ειμαστε να τα συζηταμε και γεροι να το απολαμβανουμε.
Lifes2short...Ride the World
SUZUKI VITARA 1.4 GL+ DITC 4WD
HONDA ST1300A PAN EUROPEAN
VESPA COSA 1
HONDA SH150
Άβαταρ μέλους
GregoryA
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Continental
Διάσταση ελαστικών: 215/55R17
Aka: GregoryA
Name: Γρηγόρης

Δημοσίευσηαπό peterpan » Δευτ Μαρ 11, 2019 10:54 am

Nikola Tenv έγραψε:
peterpan έγραψε:είπαμε Νίκο να ευλογούμε τα γένια μας αλλά να είμαστε ρεαλιστές. Σε ποιότητα το t-roc με σχέση με το vitara είναι κλάσεις ανώτερο σαν αμάξι. Δεν κρίνω αν είναι ψευτοSUV το κρίνv σαν αμάξι συνολικά. Αυτό που λες για τα πλαστικά δεν ισχύει. Έχει τη ποιότητα του golf + κάτι παραπάνω και επειδή είχα το golf7 ξέρω πολύ καλά τι λέω. Ο λόγος που δεν το πήρα ήταν πολύ απλά ήθελα να παω σε SUV και σε άλλη μάρκα και δυστυχώς ατύχησα. Ήθελα να ήξερα που τα είδες τα σκληρά πλαστικά στο t-roc. Τα σκληρά πλαστικά που έχει το vitara στις πόρτες τα έβαζε η vw πριν 30 χρόνια. Ακόμα και το μαλακό πλαστικό ταμπλό του vitara είναι πιο σκληρό από τα πλαστικά στις πόρτες του τωρινού golf.

Πέτρο δεν είναι θέμα ευλογίας γενιών μας λόγω vitara αλλά περί πραγματικότητας :!: για του λόγου το αληθές :arrow: https://www.caranddriver.gr/dokimes/arthro/dokimi_volkswagen_t_roc_1_0_tsi_115_ps-7723580/ σκληρά πλαστικά σαν βράχος λέει 20 ετίας

https://www.tovima.gr/2017/11/03/autohub/vw-t-roc-synaisthimatiki-noimosyni/ σκλήρα άλλης εποχής και φιλοσοφίας υποδεέστερα και απο polo.

Συμπέρασμα δεν τα γράφω εγώ , τα γράφουν οι δοκιμαστές του συγκεκριμένου αυτοκινήτου
Φιλικά Νίκος

Φίλε Νίκο
Καλοί είναι οι δοκιμαστές αλλά οι καλύτεροι δοκιμαστές είμαστε εμείς οι ίδιοι οι οποίοι μάλιστα δεν χρηματιζόμαστε για να γράψουμε μια κριτική.
Το συγκεκριμένο αμάξι το έχω οδηγήσει άπειρες φορές μιας και το έχει πολύ κοντινό μου συγγενικό πρόσωπο και μπορώ να σου πω με ειλικρίνεια πως ποιοτικά είναι top level τόσο στα μηχανικά σου στοιχεία όσο και σε περιφερειακά, πλαστικά κλπ. Ο λόγος που δεν το προτίμησα είναι πως τα τελευταία 15 χρόνια είχα 2 golf, ένα σειράς 5 gti 2λιτρο dsg tuning 275hp και ένα σειράς 7 tsi 1,4 act 140ps. Στα 15 χρόνια λοιπόν που τα είχα πέρα από το προγραμματισμένα service ούτε λάμπα δεν χρειάστηκε να αλλάξω στα αμάξια. Για τριξίματα και λοιπούς θορύβους δεν υπήρξαν ποτέ στα αμάξια αυτά. Απορώ που μερικοί θεωρούν την vw αναξιόπιστη, εγώ δεν διέκρινα κάτι τέτοιο. Αναξιόπιστη ήταν στη περίπτωση των ρύπων των diesel κινητήρων κάτι όμως που δεν έχει να κάνει με την αξιοπιστία των οχημάτων.
Ο λόγος που επέλεξα να αγοράσω το vitara ήταν πως ήθελα ένα suv που να μπορεί να μετακινεί άνετα 2 άτομα σε βατές διαδρομές μιας και εκτός δρόμου πάω με τα πόδια ένεκα ορειβάτης και γιατί νόμιζα πως το vitara ήταν made in japan (ξέρω, φταίω έπρεπε να είχα ρωτήσει). Το t-roc δεν το επέλεξα γιατί ήθελα να αλλάξω περιβάλλον και δεν ήθελα να οδηγώ ένα αμάξι που εσωτερικά τουλάχιστον είναι ίδιο με το golf που είχα. Δεν σου κρύβω πως το vitara μου αρέσει τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Θεωρώ πως έχει θαυμάσιο κινητήρα (μιλάω για τον 1400αρι βενζίνη 1,4), σίγουρα δεν έχει το κιβώτιο ταχυτήτων του golf (η 2αρα στο κατέβασμα στο vitara μπαίνει δύσκολα) και ακόμα πιο σίγουρα δεν έχει τη ποιότητα των υπολοίπων στοιχείων (πλαστικά και μή). Πολλά τριξίματα στις τσιμούχες στις πόρτες, στο ταμπλό όταν έχει πολύ ήλιο, οι πόρτες στο κλείσιμο δείχνουν ψεύτικες και το πορτ μπαγκάζ θέλει 5 προσπάθειες για να κλείσει (και μη μου πείτε για τους ρεγουλατόρους). Πίσω ανάρτηση φτηνή, άκαμπτος άξονας για λόγους οικονομίας και όχι πολλαπλών συνδέσμων με ότι αυτό συνεπάγεται.
Δεν έχω μετανοιώσει για την αγορά του, χαίρομαι να το οδηγώ αλλά σίγουρα περίμενα λίγο καλύτερη ποιότητα. Δεν είμαι όμως από τους τύπους που θα ευλογήσω τα γένια μου και θα λέω μόνο τα υπέρ και όχι τα κατά. Δεν είμαι εκτός τόπου και χρόνου, αλλά άλλο vitara άλλο ford άλλο mercedes.
Η συζήτηση γίνεται ατέρμονη όμως και τελικά δεν οδηγεί πουθενά μιας και ο καθένας μας προσπαθεί να πείσει τον άλλον για τα δικά εγώ και πιστεύω.
Πάντως λίγη αυτογνωσία απ όλους μας δεν βλάπτει.
peterpan
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: ContiEcoContact 5
Διάσταση ελαστικών: 215/55/17
Suspension: εργοστασιακή
Name: Πέτρος

Δημοσίευσηαπό Leone » Δευτ Μαρ 11, 2019 12:43 pm

Θα συμφωνησω με τα παραπανω, ως κατοχος Suzuki αλλα και golf 5 tsi 1.4 (αυτο με τα δυο turbo) με 106000χλμ χωρις απολυτως κανενα προβλημα.
Παρ'ολα οσα ακουγονται :whistle:
Η ποιοτητα σε ολα τα επιπεδα ειναι ενα-δυο κλικ επανω, όπως και η τιμή του βέβαια.
(Off topic stop :oops: )
Άβαταρ μέλους
Leone
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: MT AT
Διάσταση ελαστικών: 225/75/16
Suspension: KYB + Αποστατες
Aka: enduras
Name: Βασιλης

Δημοσίευσηαπό WildBoar » Δευτ Μαρ 11, 2019 1:43 pm

Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν δεν σε καλύπτει μια Mercedes και την πουλάς και παίρνεις ένα ταπεινό Suzuki που σου αρέσει σε ολους τους τομείς αναρωτιούνται όλοι πως γίνεται αυτό. Ε γίνεται γιατί ο καθένας έχει τα κριτήρια του και το γούστο του. Ποτέ δεν με συγκίνησε η λεγόμενη ποιότητα και κοίταγα αλλά πράγματα στην επιλογή ενός αυτοκινήτου. Για να καταλάβετε τη λογική μου η SLK είναι πανέμορφη και ποιοτική σε όλα, αλλά πάντα ζήλευα την αίσθηση που είχε το s2000 και το δίλιτρο το mx5 με το μπλοκέ που έτυχε να οδηγήσω. Στην Ελλάδα καλώς η κακώς η πλειοψηφία κοιτάει πάντα το premium. Για να μην βγαίνουμε off topic έχω μπει σε Audi q3 και Tiguan και είχαν πολλά φρου φρου κ αρώματα αλλά δεν κατάλαβα και τπτ τρομερό σε σχέση με το Vitara μας. Δεν φανατίζομαι ποτέ με τις εταιρείες ούτε τα παίρνω από τη Suzuki αλλά με στεναχωρεί και θεωρώ άδικη την επίθεση που δέχεται το Vitara. Μακάρι να είχα λεφτά να έπαιρνα rubicon ή έστω κανένα μεταχειρισμένο defender ή κανένα land cruiser αλλά και το Vitara είναι ένα όνομα μια ιστορία στα τετρακίνητα οχήματα τόσα χρόνια. Ναι οκ το χάλασαν στις εκτός δρόμου δυνατότητες αλλά το βελτίωσαν σε όλα τα αλλά σε σχέση με τα παλιά Vitara.
Άβαταρ μέλους
WildBoar
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: Michelin Latitude Cross
Suspension: stock
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό darkman » Δευτ Μαρ 11, 2019 2:05 pm

Το δικο μου το πηρα 19.900 GL+ 1.6D ηξερα απο πριν για τα πλαστικα η τιμη ομως αυτη ηταν ταβάνι για εμενα ετσι για αυτο τον λογο επελεξα To vitara :-) σε αυτα τα λεφτα δεν επερνα κατι αλλο που να ειχε καλύτερα γενικα χαρακτιριστικα απο το Vitara και να μου αρεσε . Ναι κανεις δεν διαφωνεί υπαρχουν και καλυτερα και απο τα καλυτερα υπαρχουν ακομα ποιο καλα :-) αν εχεις χρημα δεν υπαρχει προβλημα αλλα αν δεν εχεις και θελεις ενα τιμιο αμαξι παρόλα τα προβλήματα του το vitara νομίζω ειναι καλη επιλογή.
Τωρα της τσεπες σας εδω δεν της ξερω , αλλα οταν ακούω οτι το ταδε ειναι καλυτερο και εχει 4-5 χιλιαρικα παραπανω εεεεε ναι ρε φιλε λογικο ειναι να ειναι και καλύτερο μην τρελαθουμε τωρα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
darkman
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό MitsosX » Δευτ Μαρ 11, 2019 5:16 pm

Συμφωνούμε στο rubicon..... :D
Απλά μου λείπαν τα άλλα 60Κ..... :cry:
Άβαταρ μέλους
MitsosX
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Yokohama Geolandar G015
Suspension: Eibach Pro-Lift Kit
Name: Μήτσος

Δημοσίευσηαπό darkman » Δευτ Μαρ 11, 2019 5:58 pm

MitsosX έγραψε:Συμφωνούμε στο rubicon..... :D
Απλά μου λείπαν τα άλλα 60Κ..... :cry:

Απο πλαστικα τι λεει :lol: :lol: :lol: :lol:

Εσυ Μητσο δεν πρεπει να μιλας , εχεις και το allgrip τι να πουμε και εμεις με το απλο :cry: :cry: θα ερθουμε σε καμια εκδρομή με το club και θα σας περιμένουμε στην άσφαλτο να γυρίσετε να μας πάρετε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
darkman
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
makis_V Κυρ Απρ 20, 2025 9:42 am Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη !
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες