Καλό ταξίδι παλλικαράκια.......

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Καλό ταξίδι παλλικαράκια.......

Δημοσίευσηαπό gong » Πέμ Μαρ 03, 2011 3:54 pm

τέλος πάντων δε θέλω να επεκταθώ.

αυτό που με ενοχλεί είναι τα 2-3 σταθμά που έχουμε ως άνθρωποι. Σε άλλα γράφουμε δακρύβρεχτα ποστς και άλλα απλά δεν τα αναφέρουμε καθόλου ή δε μας συγκινούν.
Και προφανώς δεν αναφέρομαι σε κάποιον/κάποια συγκεκριμένα. Μιλάω ότι συνολικά ως κοινωνία το κάναμε τρομερό θέμα. Και αν καλώς το κάναμε, ε τότε μην το κάνουμε μόνο όταν πεθαίνει κάποιος πολιτικός/αστυνομικός/ή καλλιτέχνης. Ας το κάνουμε για όλους! Αυτό.
GV μοντέλο 12/1999 3D 1600cc
gong
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Pirelli Scorpion ATR
cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό george71 » Πέμ Μαρ 03, 2011 4:11 pm

Καλό ταξίδι στούς συν..αδελφούς μου.. ΔΕΝ ΕΧΩ κουράγιο να πώ τίποτε αλλο, θα ζούνε στίς καρδιές μας.....
Άβαταρ μέλους
george71
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: geolandar a/t.s
Suspension: KYB
cb: Ναι
Name: γιωργος

Δημοσίευσηαπό scriptalex » Πέμ Μαρ 03, 2011 4:23 pm

gong έγραψε:μια απορία κ σεβόμενος ΠΑΝΤΑ την ανθρώπινη ζωή....

γιατί κλαίμε για τον χαμό κάποιων ανθρώπων, ενώ για άλλους δε λέμε ΤΙΠΟΤΑ; γιατί αν πεθάνουν 2 αστυνομικοί όλη η ελλάδα αναστατώνεται και ζει ενα πένθιμο ντελίριο (όπως ειπε κάποιος που πήγε στο σημείο για να αφήσει λουλούδια κ ήταν τα κανάλια), ενώ σε άλλες περιπτώσεις δε βγάζουμε άχνα;
Θυμάται κανείς όλους τους εργάτες που πεθαίνουν στα εργοτάξια ανα την Ελλάδα. Θυμάται κανείς τον αιγύπτιο εργάτη που δούλευε ως καθαριστής στο υπουργείο εργασίας (παρακαλώ), ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ και έπεσε απο τα παράθυρα που καθάριζε; Δεν πέθαναν αυτοί στη δουλειά πάνω; Είναι κάπως υποδεέστεροι από την κάστα των αστυνομικών/πολιτικών; Γιατί μόνο αν πεθάνει στην ελλάδα καλλιτέχνης, πολιτικός ή αστυνομικός μας πιάνουν τα δάκρυα με τέτοιο ζήλο.
Το θέμα δεν είναι αν στεναχωριόμαστε ή όχι. Αυτό είναι δεδομένο. το θέμα είναι γιατί ΤΟΣΟΣ ντόρος; Γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά;

συμφωνα με το ελληνικο λεξικο.....

ντόρος ο [dóros] Ο18 : (οικ.) 1. φασαρία, θόρυβος που δημιουργείται από γέλια, αστεία, παιχνίδια κτλ.: Όταν μαζεύονται τα παιδιά, κάνουν πολύ ντόρο. Mασκαρευτήκαμε έτσι, για να γίνει ~, για να γελάσουμε. 2. ο θόρυβος, οι συζητήσεις, τα σχόλια, θετικά ή αρνητικά, που προκαλεί ένα γεγονός: H δίκη / η θεατρική παράσταση / το βιβλίο έκανε μεγάλο ντόρο.

βλεπεις να συμβαινει κατι απο ολα αυτα στην δολοφονια των αστυνομικων????

Φιλε gong ή εισαι πολυ δημοκρατικος ή το παιζεις δημοκρατικος.δεν θελω να μαθω και δεν με νοιαζει απλα με τα λεγομενα σου καταλαβαινω αλλες καταστασεις απο αυτες που θες να αναφερεις .....
1.Αν νομιζεις οτι 2 νεαρα παιδια 22 και 23 χρονων σκοτωθηκαν και το θεωρεις ντορο εισαι βαθια νυχτωμενος
2.Με την σταση σου αυτη ΕΣΥ ξεχωριζεις ανθρωπους,ΕΣΥ αναφερεις γιατι αυτοι και οχι οι αλλοι,για τον κοινο ανθρωπο ολοι οι φονοι ειναι ιδιοι και καταδικαστεοι, δεν ειδα κανενα ποστ σου να αναφερεσαι για τον ατυχο εργατη και να θιγεις το γεγονος και εμεις τοτε θα ειμασταν μαζι σου
3. Η Αστυνομια ειναι η τελευταια εσωτερικη γραμμη αμυνας του πολιτη και του κρατος,αν καταρευσει αυτη τοτε την πατησαμε ολοι μας
4.το οτι γραφεις αυτη τη στιγμη εδω και εισαι οσο γινεται δυνατον ασφαλεις απο κακκοβουλες πραξεις( οπως ολοι μας )ωφειλεται και σε ενα μεγαλο βαθμο σε αυτους
5.συγκρινεις ασκοπα πραγματα ,εργατικα ατυχηματα με δολοφονιες
6.στις μερες μας η Αστυνομια προσπαθει να ανταπεξελθει σε οσο περισσοτερα περιστατικα μπορει και να ειναι αποτελεσματικη αλλα καταστασεις πολιτικες και οχι μονο της δενουνε τα χερια
7.
8.
9....
ειναι πολλα αυτα που μπορω να σου γραψω και να σου λυσω καθε σου απορια αλλα δεν νομιζω να σε ενδιαφερεουν και πολυ αφου μεσα στο ποστ σου μιση γραμμη αναφερεσαι στους ατυχους αστυνομικους και τις υπολοιπες σε εργατικα ατυχηματα και γιατι το ενα και γιατι το αλλο

ολα αυτα στα λεω εντελως φιλικα και απλα,δεν εχω κατι μαζι σου,απεναντιας μπορει και να συναντηθουμε και σε καποια εκδρομη,δεν ξερεις ποτε
Ζηταω συγνωμη για οσους διαβασουν το ποστ μου και το θεωρησουν καπως επιθετικο κτλ κτλ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...
Άβαταρ μέλους
scriptalex
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: michelen AT
Suspension: oxi akoma
Name: alexis

Δημοσίευσηαπό Ted23 » Πέμ Μαρ 03, 2011 4:25 pm

γιατί κλαίμε για τον χαμό κάποιων ανθρώπων, ενώ για άλλους δε λέμε ΤΙΠΟΤΑ; γιατί αν πεθάνουν 2 αστυνομικοί όλη η ελλάδα αναστατώνεται και ζει ενα πένθιμο ντελίριο (όπως ειπε κάποιος που πήγε στο σημείο για να αφήσει λουλούδια κ ήταν τα κανάλια), ενώ σε άλλες περιπτώσεις δε βγάζουμε άχνα;
Θυμάται κανείς όλους τους εργάτες που πεθαίνουν στα εργοτάξια ανα την Ελλάδα. Θυμάται κανείς τον αιγύπτιο εργάτη που δούλευε ως καθαριστής στο υπουργείο εργασίας (παρακαλώ), ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ και έπεσε απο τα παράθυρα που καθάριζε; Δεν πέθαναν αυτοί στη δουλειά πάνω; Είναι κάπως υποδεέστεροι από την κάστα των αστυνομικών/πολιτικών; Γιατί μόνο αν πεθάνει στην ελλάδα καλλιτέχνης, πολιτικός ή αστυνομικός μας πιάνουν τα δάκρυα με τέτοιο ζήλο.
Το θέμα δεν είναι αν στεναχωριόμαστε ή όχι. Αυτό είναι δεδομένο. το θέμα είναι γιατί ΤΟΣΟΣ ντόρος; Γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά;

δν νομιζω φιλε μου οτι τα λες καλα,κατι εχεις μπερδεψει....δηλαδη στην δολοφονια του ΑΛΕΞΗ Γρηγοροπουλου δν εγινε ντορος κ μαλιστα σε σημειο να καει ολη η ελλαδα(ασχετα αν υπηρξε αφορμη για να γινει αυτο)?ενα νεο παιδι σκοτωθηκε αδικα,δν ηταν πολιτικος,καλλιτεχνης ή αστυνομικος....αραγε εχεις δει πολλες φορες να ξεσηκωνονται τα καναλια σε θανατους αστυνομικων,στρατιωτικων(ποιος θυμαται τα ιμια καθε χρονο κ τις δολοφονιες αστυνομικων,πλην αυτων που χουν μα πιο ''αμεση επαφη'' με σωματα ασφαλειας κ στρατο?)ΔΝ πουλαει η δολοφονια ενος αστυνομικου,στρατιωτικου στα καναλια. εδω ολοκληρη ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ κ οι εκπροσωποι της κυβερνησης κ δν βγηκαν να κανουν μια δηλωση αμεσα,παρα την καναν ''αβαβου''.βεβαια οποιος πλεον στην ελλαδα ενημερωνεται πλεον μεσω των καναλιων,ειναι πλεον για μενα αξιος της μοιρας του.τελος αυτοι που πραγματικα πενθουν για τα παλικαρια,δν πανε οταν ειναι τα καναλια εκει αλλα οταν ειναι μονοι τους,δν χρειαζεται τον πονο τους να τον δειξουν στην τηλεοραση,αυτα τα κανουν οι πολιτικοι!!!!
κ κατι ακομη μια αναρτηση απο το tromaktiko μιας μανας.την μεταφερω αυτουσια:

Άλλοι ληστεύουν τις περιουσίες του κόσμου κι ο Λαζόπουλος τους αποκάλει "παιδιά που διεκδικούν" κι άλλοι κυνηγούν αυτούς που ληστεύουν κι ο Λαζόπουλος..ουτε καν τους αναφέρει..αλλά συνεχίζει το "γλέντι" στην εκπομπή του..!! Δυο νέοι την Τρίτη χάθηκαν, γιατί ήθελαν να συλλάβουν όχι κάποιον που εγκλημάτισε στην οικογένειά τους...
αλλά σε έναν άγνωστο πολίτη..! Άραγε αυτό είναι κάτι που έχει την δύναμη να το κάνει ο καθένας?

Προσωπικά με είχαν βοηθήσει όταν η κόρη μου είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση και σχεδόν ανάισθητη την πηγαινα στο νοσοκομείο και ζητησα την βοηθειά τους για να ξεφύγω από την κίνηση..!! Με πήγαν συνοδεία μέσα σε 3 λεπτά..!! Ο ένας αστυνομικός τότε, ήταν ο Σκυλογιάννης Γιωργος..!! Απο χθες που είδα την φωτογραφία δεν σταματάω να κλαίω τον Σωτήρα του παιδιού μου..!!
Πως να βοηθήσω αυτην την μάνα?? Το μονο που μπορώ να κάνω είναι να πάω στην κηδεία του παιδιού της και να γνωρίσω την μητέρα του από κοντά, να ευχαριστησω την ίδια για το παληκάρι που ανέθρεψε και να της εξηγήσω την απόφαση που πήρα με τον άντρα μου..!!
Γιώργος, θα είναι το όνομα του παιδιού που θα φέρω στον κόσμο σε 5 μήνες..!!
Γιώργο μου, αγόρι μου, εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχούλα σου..!! Και του συναδέρφου σου..!!
Η κόρη μου θα σε ευγομωνεί για πάντα..!! Και ο γιος μου που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, θα μάθει όταν μεγαλώσει πως πήρε το όνομά σου..!!
Σ ευχαριστώ που έχω την κορούλα μου δίπλα μου αυτην την στιγμή..!!
Δεν θα σταματησω να κλαίω ποτέ για σένα..!
Άβαταρ μέλους
Ted23
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: MATADOR AT 205/70/15
Suspension: kyb + MUD
Aka: Πλανηταρχης
Name: Τεό

Δημοσίευσηαπό george71 » Πέμ Μαρ 03, 2011 4:46 pm

Ted23 έγραψε:

δν νομιζω φιλε μου οτι τα λες καλα,κατι εχεις μπερδεψει....δηλαδη στην δολοφονια του ΑΛΕΞΗ Γρηγοροπουλου δν εγινε ντορος κ μαλιστα σε σημειο να καει ολη η ελλαδα(ασχετα αν υπηρξε αφορμη για να γινει αυτο)?ενα νεο παιδι σκοτωθηκε αδικα,δν ηταν πολιτικος,καλλιτεχνης ή αστυνομικος....αραγε εχεις δει πολλες φορες να ξεσηκωνονται τα καναλια σε θανατους αστυνομικων,στρατιωτικων(ποιος θυμαται τα ιμια καθε χρονο κ τις δολοφονιες αστυνομικων,πλην αυτων που χουν μα πιο ''αμεση επαφη'' με σωματα ασφαλειας κ στρατο?)ΔΝ πουλαει η δολοφονια ενος αστυνομικου,στρατιωτικου στα καναλια. εδω ολοκληρη ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ κ οι εκπροσωποι της κυβερνησης κ δν βγηκαν να κανουν μια δηλωση αμεσα,παρα την καναν ''αβαβου''.βεβαια οποιος πλεον στην ελλαδα ενημερωνεται πλεον μεσω των καναλιων,ειναι πλεον για μενα αξιος της μοιρας του.τελος αυτοι που πραγματικα πενθουν για τα παλικαρια,δν πανε οταν ειναι τα καναλια εκει αλλα οταν ειναι μονοι τους,δν χρειαζεται τον πονο τους να τον δειξουν στην τηλεοραση,αυτα τα κανουν οι πολιτικοι!!!!
κ κατι ακομη μια αναρτηση απο το tromaktiko μιας μανας.την μεταφερω αυτουσια:

Άλλοι ληστεύουν τις περιουσίες του κόσμου κι ο Λαζόπουλος τους αποκάλει "παιδιά που διεκδικούν" κι άλλοι κυνηγούν αυτούς που ληστεύουν κι ο Λαζόπουλος..ουτε καν τους αναφέρει..αλλά συνεχίζει το "γλέντι" στην εκπομπή του..!! Δυο νέοι την Τρίτη χάθηκαν, γιατί ήθελαν να συλλάβουν όχι κάποιον που εγκλημάτισε στην οικογένειά τους...
αλλά σε έναν άγνωστο πολίτη..! Άραγε αυτό είναι κάτι που έχει την δύναμη να το κάνει ο καθένας?

Προσωπικά με είχαν βοηθήσει όταν η κόρη μου είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση και σχεδόν ανάισθητη την πηγαινα στο νοσοκομείο και ζητησα την βοηθειά τους για να ξεφύγω από την κίνηση..!! Με πήγαν συνοδεία μέσα σε 3 λεπτά..!! Ο ένας αστυνομικός τότε, ήταν ο Σκυλογιάννης Γιωργος..!! Απο χθες που είδα την φωτογραφία δεν σταματάω να κλαίω τον Σωτήρα του παιδιού μου..!!
Πως να βοηθήσω αυτην την μάνα?? Το μονο που μπορώ να κάνω είναι να πάω στην κηδεία του παιδιού της και να γνωρίσω την μητέρα του από κοντά, να ευχαριστησω την ίδια για το παληκάρι που ανέθρεψε και να της εξηγήσω την απόφαση που πήρα με τον άντρα μου..!!
Γιώργος, θα είναι το όνομα του παιδιού που θα φέρω στον κόσμο σε 5 μήνες..!!
Γιώργο μου, αγόρι μου, εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχούλα σου..!! Και του συναδέρφου σου..!!
Η κόρη μου θα σε ευγομωνεί για πάντα..!! Και ο γιος μου που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, θα μάθει όταν μεγαλώσει πως πήρε το όνομά σου..!!
Σ ευχαριστώ που έχω την κορούλα μου δίπλα μου αυτην την στιγμή..!!
Δεν θα σταματησω να κλαίω ποτέ για σένα..!

Για αυτό το ευχαριστώ φίλε μου δουλεύουμε έξω κάθε μέρα,τα περισότερα παιδιά.....σε ευχαριστώ απο μέρους μου και όλους στο foroum που έχουν να πούν ένα καλό λόγο για αυτα τα παλλικάρια.......
Άβαταρ μέλους
george71
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: geolandar a/t.s
Suspension: KYB
Name: γιωργος

Δημοσίευσηαπό eaglenest » Πέμ Μαρ 03, 2011 4:47 pm

οι αστυνομικοι της ομαδας διας ειναι αρκετα αγαπητοι στην πλειοψηφια του ελληνικου λαουτζικου επειδη προσφερουν πραγματικο εργο ακριβως σε αυτη τη μεριδα του πληθυσμου πολεμωντας την εγκληματικοτητα του δρομου.καποιοι ισως πουν οτι και στις πορειες χτυπανε τον κοσμο με τα μηχανακια κτλ,αλλα σιγουρα αυτο δεν χαρακτηριζει το σωμα ως συνολο.
το τραγικο για μενα ειναι οτι λογω της δουλειας μου εχω γνωρισει αρκετους και στην πλειοψηφια τους ειναι παιδακια 20-23 ετων ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ και χωρις συναισθηση του κινδυνου.ισως και γι αυτο να ειναι τοσο αποτελεσματικοι αλλα ακριβως για τον ιδιο λογο το τιμημα ειναι τοσο βαρυ.
το σαπιο κρατος σιγουρα θα μπορουσε να ειχε κανει πολλα ωστε να μην υπαρχει τοση εγκληματικοτητα αλλα σιγουρα ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει.γι αυτο και εξοπλιζουν τα ματ σαν αστακους να δερνουνε τον κοσμακη και στελνουν την ομαδα διας με το σωβρακο τους να ξεπλυνουν τα καμωματα τους .κριμα στα ονειρα των δυο παιδιων που μαζι τους αποψε θαφτηκαν κατω απο ενα μετρο χωμα ...για παντα. η οργη του κοσμου καποτε ας κατασπαραξει τα κατακαθια που ειναι υπευθυνα για το κακο που εγινε και που δυστυχως θα ξαναγινει
ανθρωπο ψαχνω
eaglenest
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: μαμα
Suspension: μαμισια
Name: Mαρκος

Δημοσίευσηαπό ΚΑΚΑΒΟΣ » Πέμ Μαρ 03, 2011 7:27 pm

Συγνώμη που στο λέω, μα νομίζω (θα στο πώ ευγενικά)οτι μπερδεύεσαι!!!!
Στην προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε για εργατικό ατύχημα,μιλάμε για εν ψυχρό δολοφονία :cry:
Δεν θέλω να γράψω πολλά λόγια για αυτά τα παιδιά που έδωσαν την ζωή τους για όλους μας!
Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ :(
Ποτέ μην κάνεις ανοησίες εκτός αν αυτές σου προκαλούν..... ευχαρίστηση!
Άβαταρ μέλους
ΚΑΚΑΒΟΣ
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: 225/65/17 LAT.CROSS
Suspension: ΄Της μάνας του....
Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό imperialnona » Πέμ Μαρ 03, 2011 8:03 pm

Κριμα....κριμα...στα παλλικαρια.Ο θεος ας αναπαυση τις ψυχες τους. : :( :(
SUZUKI VITARA V6 2000cc '97 ΜΙΧΑΛΗΣ
Άβαταρ μέλους
imperialnona
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: BF A/T 215/70/16
Suspension: MONROE- ΜΑD +5
Name: Μιχαλης

Δημοσίευσηαπό mclaren » Πέμ Μαρ 03, 2011 8:19 pm

καλο ταξίδι παλληκάρια. ο θεος ας ανάπαυσή τη ψυχουλα σας.
Άβαταρ μέλους
mclaren
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Malatesta cobra
Suspension: bilstein
Name: σπυρος

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Πέμ Μαρ 03, 2011 8:58 pm

μηπως πρεπει να σεβαστουμε ολοι τον χαμο δυο μικρων παιδιων???
καλο ταξιδι στα παιδια που αδικα εφυγαν απο την ζωη....ειτε ειναι αστυνομικοι ειτε κατι αλλο,,,,τι σημασια εχει???
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Πέμ Μαρ 03, 2011 9:00 pm

gong έγραψε:τέλος πάντων δε θέλω να επεκταθώ.

Δεν θες αλλά το κάνεις....
αυτό που με ενοχλεί είναι τα 2-3 σταθμά που έχουμε ως άνθρωποι. Σε άλλα γράφουμε δακρύβρεχτα ποστς και άλλα απλά δεν τα αναφέρουμε καθόλου ή δε μας συγκινούν.

Οπως πάρε παράδειγμα τον εαυτό σου που τόση ώρα μας την λές , αλλά δεν είδα πουθενά κανένα δικό σου πόστ για τον καθαριστή που πέθανε ή για την κυρά-Μαρίκα στην κάτω ραχούλα που έπαθε ανακοπή και έμεινε!!!!!!!!!!!! Είσαι και συ λοιπόν σε κάποιους απο αυτούς που αναφέρεις παραπάνω!!

Και προφανώς δεν αναφέρομαι σε κάποιον/κάποια συγκεκριμένα.

Αν δεν αναφερόσουν συγκεκριμένα δεν θα το έγραφες στο vitara club αλλά στις ειδήσεις του star, οπότε συγκεκριμένα αναφέρεσαι, μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας....

Μιλάω ότι συνολικά ως κοινωνία το κάναμε τρομερό θέμα. Και αν καλώς το κάναμε, ε τότε μην το κάνουμε μόνο όταν πεθαίνει κάποιος πολιτικός/αστυνομικός/ή καλλιτέχνης. Ας το κάνουμε για όλους! Αυτό.

Δεν είμαστε η στήλη με τα κοινωνικά καμμιάς εφημερίδας φίλε μου, απλά μια στυγερή δολοφονία μας συγκλόνησε και την συζητάμε σαν παρέα που είμαστε!!!! δεν ξέραμε να βγάλουμε και κοινωνική στήλη με όλα τα θανατερά ή τα μνημόσηνα της Αττικής για να είμαστε αντικειμενικοί!!!

Οσο για τα παιδιά που έφυγαν τι να πω......... ότι λόγια και να πεις θα είναι φτωχά........
Η κηδεία του ενός παλληκαριού έγινε σήμερα στο Περιστέρι στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου,
και ο κόσμος που είχε πάει για να συληπηθεί την οικογένεια και να παραστή στην ταφή είχε κατακλύσει όλη την γύρω περιοχή.....
Αυτός ο κόσμος φίλε γκογκ δεν έκανε "δακρύβρεχτα πόστ" αλλά πήγε να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του δολοφονημένου παλληκαριού που έπεσε εν ώρα υπηρεσίας, για να μπορώ εγώ και τα παιδιά μου και όλοι μας να κοιμόμαστε πιο ήσυχα τα βράδυα.....

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σας σκεπάζει ρε παλληκάρια :!: :!: :!:
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Πέμ Μαρ 03, 2011 9:18 pm

Θα ήθελα να παρακαλέσω θερμά να μην συνεχίσει αυτό το topic να αποτελεί χώρο αντιπαράθεσης !
Δεν είναι το κατάλληλο θέμα , αγαπητέ φίλε gong , να εκφράσεις τις απορίες και τις αντιδράσεις σου !
Η απώλεια αυτών των ανθρώπων έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο ! Αξίζει λοιπόν να τους δώσουμε έστω ενα κατευόδιο , όπως είπε και ο Φάνης .
Δεν τους αξίζει μετά θάνατον , να αποτελέσουν αφορμή για τέτοιου είδους τοποθετήσεις και αντιδικίες .
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό ------ » Πέμ Μαρ 03, 2011 9:24 pm

Καλο ταξιδι παιδια. :!:
------

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Πέμ Μαρ 03, 2011 9:33 pm

eaglenest έγραψε:οι αστυνομικοι της ομαδας διας ειναι αρκετα αγαπητοι στην πλειοψηφια του ελληνικου λαουτζικου επειδη προσφερουν πραγματικο εργο ακριβως σε αυτη τη μεριδα του πληθυσμου πολεμωντας την εγκληματικοτητα του δρομου.καποιοι ισως πουν οτι και στις πορειες χτυπανε τον κοσμο με τα μηχανακια κτλ,αλλα σιγουρα αυτο δεν χαρακτηριζει το σωμα ως συνολο.
το τραγικο για μενα ειναι οτι λογω της δουλειας μου εχω γνωρισει αρκετους και στην πλειοψηφια τους ειναι παιδακια 20-23 ετων ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ και χωρις συναισθηση του κινδυνου.ισως και γι αυτο να ειναι τοσο αποτελεσματικοι αλλα ακριβως για τον ιδιο λογο το τιμημα ειναι τοσο βαρυ.
το σαπιο κρατος σιγουρα θα μπορουσε να ειχε κανει πολλα ωστε να μην υπαρχει τοση εγκληματικοτητα αλλα σιγουρα ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει.γι αυτο και εξοπλιζουν τα ματ σαν αστακους να δερνουνε τον κοσμακη και στελνουν την ομαδα διας με το σωβρακο τους να ξεπλυνουν τα καμωματα τους .κριμα στα ονειρα των δυο παιδιων που μαζι τους αποψε θαφτηκαν κατω απο ενα μετρο χωμα ...για παντα. η οργη του κοσμου καποτε ας κατασπαραξει τα κατακαθια που ειναι υπευθυνα για το κακο που εγινε και που δυστυχως θα ξαναγινει

Συμφωνώ!
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό MKB » Πέμ Μαρ 03, 2011 9:44 pm

Κατέθεσα πιο πάνω τα συλλυπητήρια μου αλλά επανέρχομαι γιατί η άποψη του gong ή λάθος διατυπώθηκε ή λάθος διαμορφώθηκε.Εγώ θέλω να ελπίζω ότι λάθος διατυπώθηκε.Εν πάσει περιπτώσει θέλω να πω στον παραπάνω "φίλο"ότι η ανθρώπινη ζωή,όταν χάνεται,προκαλεί τον ίδιο πόνο και συμπάθεια είτε ο θανών είναι εργάτης είτε εφοπλιστής είτε οτιδήποτε άλλο.
Οι πολιτικοί και οι μεγαλοσχήμονες διαθέτουν προσωπικούς φρουρούς-αστυνομικούς νύχτα-μέρα.Ο λαός αντίστοιχα διαθέτει την ομάδα ΔΙΑΣ που περιπολούν με τα μηχανάκια τους νύχτα-μέρα στις γειτονιές όλης της χώρας με άριστα αποτελέσματα ενάντια στο έγκλημα.Στην συνείδηση του κόσμου αυτή η ομάδα έχει καθιερωθεί ως προστάτης τους.
Τα παιδιά αυτά "πέσαν"όχι από ατύχημα ή φυσικό θάνατο πάνω στον καθημερινό προσωπικό αγώνα για την επιβίωση και το μεροκάματο αλλά πάνω στην προσπάθεια να προστατέψουν "εμένα"-"εσένα" -"όλους μας από το οργανωμένο έγκλημα και μάλιστα από τις σφαίρες που προορίζονταν για μας.Γι΄αυτό λοιπόν εκτός από συμπάθεια οφείλουμε τιμή σ΄αυτά τα νέα παιδιά- ήρωες.
Φιλικά Γιωργος
Φιλικά Γιωργος.
Άβαταρ μέλους
MKB
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: 225 75 16
Name: Γιωργος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες