gong έγραψε:μια απορία κ σεβόμενος ΠΑΝΤΑ την ανθρώπινη ζωή....
γιατί κλαίμε για τον χαμό κάποιων ανθρώπων, ενώ για άλλους δε λέμε ΤΙΠΟΤΑ; γιατί αν πεθάνουν 2 αστυνομικοί όλη η ελλάδα αναστατώνεται και ζει ενα πένθιμο ντελίριο (όπως ειπε κάποιος που πήγε στο σημείο για να αφήσει λουλούδια κ ήταν τα κανάλια), ενώ σε άλλες περιπτώσεις δε βγάζουμε άχνα;
Θυμάται κανείς όλους τους εργάτες που πεθαίνουν στα εργοτάξια ανα την Ελλάδα. Θυμάται κανείς τον αιγύπτιο εργάτη που δούλευε ως καθαριστής στο υπουργείο εργασίας (παρακαλώ), ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ και έπεσε απο τα παράθυρα που καθάριζε; Δεν πέθαναν αυτοί στη δουλειά πάνω; Είναι κάπως υποδεέστεροι από την κάστα των αστυνομικών/πολιτικών; Γιατί μόνο αν πεθάνει στην ελλάδα καλλιτέχνης, πολιτικός ή αστυνομικός μας πιάνουν τα δάκρυα με τέτοιο ζήλο.
Το θέμα δεν είναι αν στεναχωριόμαστε ή όχι. Αυτό είναι δεδομένο. το θέμα είναι γιατί ΤΟΣΟΣ ντόρος; Γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά;
γιατί κλαίμε για τον χαμό κάποιων ανθρώπων, ενώ για άλλους δε λέμε ΤΙΠΟΤΑ; γιατί αν πεθάνουν 2 αστυνομικοί όλη η ελλάδα αναστατώνεται και ζει ενα πένθιμο ντελίριο (όπως ειπε κάποιος που πήγε στο σημείο για να αφήσει λουλούδια κ ήταν τα κανάλια), ενώ σε άλλες περιπτώσεις δε βγάζουμε άχνα;
Θυμάται κανείς όλους τους εργάτες που πεθαίνουν στα εργοτάξια ανα την Ελλάδα. Θυμάται κανείς τον αιγύπτιο εργάτη που δούλευε ως καθαριστής στο υπουργείο εργασίας (παρακαλώ), ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ και έπεσε απο τα παράθυρα που καθάριζε; Δεν πέθαναν αυτοί στη δουλειά πάνω; Είναι κάπως υποδεέστεροι από την κάστα των αστυνομικών/πολιτικών; Γιατί μόνο αν πεθάνει στην ελλάδα καλλιτέχνης, πολιτικός ή αστυνομικός μας πιάνουν τα δάκρυα με τέτοιο ζήλο.
Το θέμα δεν είναι αν στεναχωριόμαστε ή όχι. Αυτό είναι δεδομένο. το θέμα είναι γιατί ΤΟΣΟΣ ντόρος; Γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά;
Ted23 έγραψε:gong έγραψε:μια απορία κ σεβόμενος ΠΑΝΤΑ την ανθρώπινη ζωή....
δν νομιζω φιλε μου οτι τα λες καλα,κατι εχεις μπερδεψει....δηλαδη στην δολοφονια του ΑΛΕΞΗ Γρηγοροπουλου δν εγινε ντορος κ μαλιστα σε σημειο να καει ολη η ελλαδα(ασχετα αν υπηρξε αφορμη για να γινει αυτο)?ενα νεο παιδι σκοτωθηκε αδικα,δν ηταν πολιτικος,καλλιτεχνης ή αστυνομικος....αραγε εχεις δει πολλες φορες να ξεσηκωνονται τα καναλια σε θανατους αστυνομικων,στρατιωτικων(ποιος θυμαται τα ιμια καθε χρονο κ τις δολοφονιες αστυνομικων,πλην αυτων που χουν μα πιο ''αμεση επαφη'' με σωματα ασφαλειας κ στρατο?)ΔΝ πουλαει η δολοφονια ενος αστυνομικου,στρατιωτικου στα καναλια. εδω ολοκληρη ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ κ οι εκπροσωποι της κυβερνησης κ δν βγηκαν να κανουν μια δηλωση αμεσα,παρα την καναν ''αβαβου''.βεβαια οποιος πλεον στην ελλαδα ενημερωνεται πλεον μεσω των καναλιων,ειναι πλεον για μενα αξιος της μοιρας του.τελος αυτοι που πραγματικα πενθουν για τα παλικαρια,δν πανε οταν ειναι τα καναλια εκει αλλα οταν ειναι μονοι τους,δν χρειαζεται τον πονο τους να τον δειξουν στην τηλεοραση,αυτα τα κανουν οι πολιτικοι!!!!
κ κατι ακομη μια αναρτηση απο το tromaktiko μιας μανας.την μεταφερω αυτουσια:
Άλλοι ληστεύουν τις περιουσίες του κόσμου κι ο Λαζόπουλος τους αποκάλει "παιδιά που διεκδικούν" κι άλλοι κυνηγούν αυτούς που ληστεύουν κι ο Λαζόπουλος..ουτε καν τους αναφέρει..αλλά συνεχίζει το "γλέντι" στην εκπομπή του..!! Δυο νέοι την Τρίτη χάθηκαν, γιατί ήθελαν να συλλάβουν όχι κάποιον που εγκλημάτισε στην οικογένειά τους...
αλλά σε έναν άγνωστο πολίτη..! Άραγε αυτό είναι κάτι που έχει την δύναμη να το κάνει ο καθένας?
Προσωπικά με είχαν βοηθήσει όταν η κόρη μου είχε πάθει τροφική δηλητηρίαση και σχεδόν ανάισθητη την πηγαινα στο νοσοκομείο και ζητησα την βοηθειά τους για να ξεφύγω από την κίνηση..!! Με πήγαν συνοδεία μέσα σε 3 λεπτά..!! Ο ένας αστυνομικός τότε, ήταν ο Σκυλογιάννης Γιωργος..!! Απο χθες που είδα την φωτογραφία δεν σταματάω να κλαίω τον Σωτήρα του παιδιού μου..!!
Πως να βοηθήσω αυτην την μάνα?? Το μονο που μπορώ να κάνω είναι να πάω στην κηδεία του παιδιού της και να γνωρίσω την μητέρα του από κοντά, να ευχαριστησω την ίδια για το παληκάρι που ανέθρεψε και να της εξηγήσω την απόφαση που πήρα με τον άντρα μου..!!
Γιώργος, θα είναι το όνομα του παιδιού που θα φέρω στον κόσμο σε 5 μήνες..!!
Γιώργο μου, αγόρι μου, εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχούλα σου..!! Και του συναδέρφου σου..!!
Η κόρη μου θα σε ευγομωνεί για πάντα..!! Και ο γιος μου που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, θα μάθει όταν μεγαλώσει πως πήρε το όνομά σου..!!
Σ ευχαριστώ που έχω την κορούλα μου δίπλα μου αυτην την στιγμή..!!
Δεν θα σταματησω να κλαίω ποτέ για σένα..!
gong έγραψε:τέλος πάντων δε θέλω να επεκταθώ.
αυτό που με ενοχλεί είναι τα 2-3 σταθμά που έχουμε ως άνθρωποι. Σε άλλα γράφουμε δακρύβρεχτα ποστς και άλλα απλά δεν τα αναφέρουμε καθόλου ή δε μας συγκινούν.
Και προφανώς δεν αναφέρομαι σε κάποιον/κάποια συγκεκριμένα.
Μιλάω ότι συνολικά ως κοινωνία το κάναμε τρομερό θέμα. Και αν καλώς το κάναμε, ε τότε μην το κάνουμε μόνο όταν πεθαίνει κάποιος πολιτικός/αστυνομικός/ή καλλιτέχνης. Ας το κάνουμε για όλους! Αυτό.
eaglenest έγραψε:οι αστυνομικοι της ομαδας διας ειναι αρκετα αγαπητοι στην πλειοψηφια του ελληνικου λαουτζικου επειδη προσφερουν πραγματικο εργο ακριβως σε αυτη τη μεριδα του πληθυσμου πολεμωντας την εγκληματικοτητα του δρομου.καποιοι ισως πουν οτι και στις πορειες χτυπανε τον κοσμο με τα μηχανακια κτλ,αλλα σιγουρα αυτο δεν χαρακτηριζει το σωμα ως συνολο.
το τραγικο για μενα ειναι οτι λογω της δουλειας μου εχω γνωρισει αρκετους και στην πλειοψηφια τους ειναι παιδακια 20-23 ετων ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ και χωρις συναισθηση του κινδυνου.ισως και γι αυτο να ειναι τοσο αποτελεσματικοι αλλα ακριβως για τον ιδιο λογο το τιμημα ειναι τοσο βαρυ.
το σαπιο κρατος σιγουρα θα μπορουσε να ειχε κανει πολλα ωστε να μην υπαρχει τοση εγκληματικοτητα αλλα σιγουρα ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει.γι αυτο και εξοπλιζουν τα ματ σαν αστακους να δερνουνε τον κοσμακη και στελνουν την ομαδα διας με το σωβρακο τους να ξεπλυνουν τα καμωματα τους .κριμα στα ονειρα των δυο παιδιων που μαζι τους αποψε θαφτηκαν κατω απο ενα μετρο χωμα ...για παντα. η οργη του κοσμου καποτε ας κατασπαραξει τα κατακαθια που ειναι υπευθυνα για το κακο που εγινε και που δυστυχως θα ξαναγινει
arahova | Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
KonKalamata | Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm | Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα! |
Γιωργος ΗΛΙΑΣ | Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm | Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!! |
makis_V | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am | Καλημέρα και καλό μήνα ! |
arahova | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am | Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες