Ξεκληρίζουν τα ελάφια και τα πωλούν με το κιλό

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Ξεκληρίζουν τα ελάφια και τα πωλούν με το κιλό

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Τρί Φεβ 22, 2011 6:22 pm

nick_89 έγραψε:Φίλε JohnV6 πραγματικά δεν ήθελα να ακουστεί άσχημα και δεν επιτήθεμαι σε κανέναν και για τίποτα. Λέω την γνώμη μου... ;)
Καλημέρα σου! :)

Βρε δεν τρέχει τίποτα, και αν είπα μια κουβέντα είναι για να μην παραξεφύγουμε γιατί βλέπω "φανατισμένους" και απο τις δύο μεριές,
και με το εκρηκτικό ταπεραμέντο που μας διακρίνει εμάς τους Ελληνες, εύκολα βγαίνουμε εκτός ελέγχου και λέμε και μια κουβέντα παραπάνω!!
Και αν γίνει και απο τις δυο πλευρες θα έχουμε σύραξη!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ολα καλά λοιπόν!! :wink:
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
cb: Ναι
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό jim13 » Τρί Φεβ 22, 2011 6:25 pm

ειδα πολυ καλα τι εγραψες και γι αυτο σου ειπα πως μπερδεψα τα οπλα!τελοςπαντων δεν γνωριζω τιποτα απο κυνηγι!
αυτη ηταν η αποψη μου!και ο λογος που δεν γνωριζω πολυ καλα ειναι γιατι δεν βλεπω πολυ ιντερνετ και καθολου ταινιες χολυγουντ! :wink: :wink:
δεν ειμαι κατα του κυνηγιου αν εχει να κανει με θεμα επιβιωσης οπως τα πολυ παλια χρονια!απο την στιγμη που υπαρχουν αφθονα αγαθα δεν βρισκω το λογο του χομπυ!!οσο για τις ισοροπιες του πληθυσμου καποιων ζωων ας μην σακατεβανε αυτα τα φοβερα πλασματα τους λυκους!ασχετο αλλα......
αυτες ειναι οι αποψεις μου και δεν θελω να προσβαλω κανεναν!ευχαριστω
jim13
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: 235/85/16
cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό Jimnius » Τρί Φεβ 22, 2011 6:26 pm

JOHNV6 έγραψε:Και αν γίνει και απο τις δυο πλευρες θα έχουμε σύραξη!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Και το κακο ειναι οτι μονο η μια πλευρα εχει οπλα :mrgreen:
Εικόνα Εικόνα

Φονιάδες των ψαριών,πελεκάνοι.

................._____
............... [__|__\___
............... [..SUZUKI..]@
.................(@)=+=(@). ...............................

Ter Ken Lee
Άβαταρ μέλους
Jimnius
Off Topic Member
Off Topic Member

Λάστιχα: Hankook Dynapro MT
Suspension: Monroe Mad +6cm
Name: Βασίλης

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Τρί Φεβ 22, 2011 6:29 pm

Jimnius έγραψε:
JOHNV6 έγραψε:Και αν γίνει και απο τις δυο πλευρες θα έχουμε σύραξη!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Και το κακο ειναι οτι μονο η μια πλευρα εχει οπλα :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σωστόςςςςς!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό kons » Τρί Φεβ 22, 2011 6:39 pm

jim13 έγραψε:....απο την στιγμη που υπαρχουν αφθονα αγαθα δεν βρισκω το λογο του χομπυ!!...

Σε ευχαριστώ Jimnius.

και εγώ αγαπάω την φύση, θέλω να υπάρχουν πλουσιοπάροχα όλα τα είδη από φυτά και ζώα. Μου αρέσει να στήνω το γιατάκι μου μέσα στο πυκνό του δάσους, να ακούω και να παρατηρώ τα πουλιά και τα ζώα, χωρίς να κουβαλώ τον συρφετό των υλικών των δήθεν φυσιολατρών που στο τέλος αφήνουν και τα σκουπίδια τους πίσω.

Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τον προβληματισμό που έχουν οι οικολόγοι αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί αυτοί δεν αντιλαμβάνονται κανέναν άλλο? Μπορώ να πώ ότι μαζί μπορούμε να συμβαδίσουμε για το κοινό καλό όλων χωρίς αντιπαραθέσεις. Αυτό όμως θα συμβεί εφόσον υπάρχει κατανόηση και όχι στείρα αντιπαράθεση.

Είναι τρομερά παράξενο, βρήκα αυτή την λέξη ως πλέον ήπια, να θέλεις να ελεγχθούνε τα γούστα, τα χόμπι, τα βίτσια του καθενός βρε αδερφέ. Ξέρεις επεμβαίνουμε στις θεμελιώδεις αρχές του ανθρώπου και συγκεκριμένα στην ελευθερία της σκέψεις κλπ...
Θα σου δώσω ένα μικρό παράδειγμα...
Αγαπάς τη φύση και σου αρέσει να περπατάς με τις ώρες ίσως....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...από αύριο θα πάρεις έναν ηλεκτρικό διάδρομο στο σπίτι, θα βλέπεις το βουνό και την φύση μόνο δια μέσω φωτογραφίας και τηλεόρασης. Πως θα σου φαίνονταν αυτό? όπως λές υπαρχουν αφθονα αγαθα δεν βρισκω το λογο του χομπυ
Τελευταία επεξεργασία από kons και Τρί Φεβ 22, 2011 6:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
750 grains of diplomacy
Άβαταρ μέλους
kons
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Τoyo O/C AT+
Suspension: King Springs
Name: Kωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό SAVE ANIMAL » Τρί Φεβ 22, 2011 6:41 pm

ειπα να μην ξαναποσταρω για το συγκεκριμενο θεμα αλλα με προκαλειτε !! :think: φιλε μου γιατι ντε και καλα οι οικολογοι και οι φιλοζωοι δεν ξερουν την πραγματικοτητα και λειτουργουν μονο για το συμφερον τους?πραγματικα δεν το καταλαβενω γιατι μονο οι κυνηγοι να ειναι οι ευεργετες και οι σωτηρες της φυσης?στο κατω κατω αν δεις ποσες σφαγες ζωον ανα τον κοσμο εχουν δει το φως και ποσες θυσιες εχουν κανει ανθρωποι για να βοηθεισουν τη φυση!!μπορω καποια στιγμη να σου πω αν βρεθουμε για ενα καφε η καποια βολτα το τι εχω κανει και το πρωσοπικο κοστος που πειρα στο θεμα υγειας!!ειμαι περιφανος που κανω αυτο που κανω χωρις οφελος για τιποτα παρα μονο την ευχαριστηση που νιοθω βοηθοντας στο δικαιομα των ζωον για ζωη!!
SAVE ANIMAL
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Malatesta compra
Διάσταση ελαστικών: 245/70/16
Suspension: Άγνωστη
Εργάτης: Ναι
Aka: Save animals
Name: Βασιλης

Δημοσίευσηαπό kons » Τρί Φεβ 22, 2011 6:47 pm

θα πρέπει να στοχοποιήσεις αυτούς που κάνουν τις αδικαιολόγητες σφαγές ζώων που αναφέρεις χωρίς γενικεύσεις και εγώ μαζί σου είμαι στο όποιο αδικαιολόγητο, δεν μου αρέσει η καταστροφή της φύσης. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το κυνήγι!

Ξαναρίξε μια ματιά στο παράδειγμα που σου έδωσα, ίσως σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από μια άλλη γωνία.
750 grains of diplomacy
Άβαταρ μέλους
kons
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό ΜΠΑΟΥ » Τρί Φεβ 22, 2011 6:57 pm

Φίλοι αντι κυνηγοί θέλω να πάρετε μια θέση για τα φωτοβολταικά και τις ανεμογεννήτριες.θα κάνω και έρώτηση για τους τσοπάνιδες αργότερα για να καταλάβουμε πίσω απο την υπογραφή του ο καθένας πόσο στην ουσία είναι οικολόγος :? (χώρίς πρόθεση αντιπαράθεσης)
τσακωμένος με την άσφαλτο (quality-passed συγκρουόμενα vitara 1.6-8v, jimny 1.3 grand vitara 1.6-16v)
current test ford fiesta ecoboost 100ps
Άβαταρ μέλους
ΜΠΑΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

Λάστιχα: hankook
Διάσταση ελαστικών: 195/50-15
Suspension: sach st
Εργάτης: Όχι
Aka: γορίλας
Name: ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευσηαπό jim13 » Τρί Φεβ 22, 2011 7:02 pm

χωρίς να κουβαλώ τον συρφετό των υλικών των δήθεν φυσιολατρών που στο τέλος αφήνουν και τα σκουπίδια τους πίσω.
την τελευταια φορα που μαζεψα μπαζα απο το βουνο με το τρειλερ κοντεψαν να με κλεισουν μεσα!!! :evil: :evil:

kons έγραψε:Θα σου δώσω ένα μικρό παράδειγμα...
Αγαπάς τη φύση και σου αρέσει να περπατάς με τις ώρες ίσως....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ...από αύριο θα πάρεις έναν ηλεκτρικό διάδρομο στο σπίτι, θα βλέπεις το βουνό και την φύση μόνο δια μέσω φωτογραφίας και τηλεόρασης. Πως θα σου φαίνονταν αυτό? όπως λές υπαρχουν αφθονα αγαθα δεν βρισκω το λογο του χομπυ

ειναι το ιδιο να σου απαγορευσουν να περπατας στο βουνο με το να αφαιρεις μια ζωη χωρις λογο?

δεν εχω κατι αλλο να πω!σεβαστες ολες οι αποψεις!
jim13
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Τρί Φεβ 22, 2011 7:13 pm

JOHNV6 έγραψε:
nick_89 έγραψε:Φίλε JohnV6 πραγματικά δεν ήθελα να ακουστεί άσχημα και δεν επιτήθεμαι σε κανέναν και για τίποτα. Λέω την γνώμη μου... ;)
Καλημέρα σου! :)

Βρε δεν τρέχει τίποτα, και αν είπα μια κουβέντα είναι για να μην παραξεφύγουμε γιατί βλέπω "φανατισμένους" και απο τις δύο μεριές,
και με το εκρηκτικό ταπεραμέντο που μας διακρίνει εμάς τους Ελληνες, εύκολα βγαίνουμε εκτός ελέγχου και λέμε και μια κουβέντα παραπάνω!!
Και αν γίνει και απο τις δυο πλευρες θα έχουμε σύραξη!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ολα καλά λοιπόν!! :wink:

:obscene-drinkingbuddies:

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό kons » Τρί Φεβ 22, 2011 7:28 pm

jim13 έγραψε:..........ειναι το ιδιο να σου απαγορευσουν να περπατας στο βουνο με το να αφαιρεις μια ζωη χωρις λογο?....

δεν εχω κατι αλλο να πω!σεβαστες ολες οι αποψεις!

Επειδή βλέπω ότι αναφέρεσαι στην Ζωή........των ορτυκιών, τσιχλών, της μπεκάτσας, του λαγού κλπ κλπ.....
Θα ήθελα να εμβαθύνουμε στο συγκεκριμένο κομμάτι καθώς και στη λογική των απαγορεύσεων που με τον τρόπο σου ασπάζεσαι και επιθυμείς και που στρέφεται με τον ένα ή άλλο τρόπο απέναντι στην ελευθερία του ατόμου και που στις μέρες μας το πρόβλημα αυτό γίνεται σταδιακά εμφανές. Μακάρι να βρεθούμε σε κάποια συνάντηση.
750 grains of diplomacy
Άβαταρ μέλους
kons
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Δημοσίευσηαπό jim13 » Τρί Φεβ 22, 2011 7:46 pm

δεν θα σου απαγορευσω τιποτα απολυτως γιατι δεν εχω το δικαιωμα οπως κι εσυ δεν εχεις το δικαιωμα!λεω απλα την αποψη μου οπως κι εσυ την δικια σου!
θα προτιμουσα αν βρεθουμε σε καποια συναντηση γιατι παω και συχνα να πιουμε μια μπυρα και να πουμε για 4χ4 παρα να συζητησουμε τετοια θεματα γιατι ο καθενας υποστιριζει την θεση του και δεν θα βγει πουθενα! :wink: :wink: :wink:
jim13
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό johndrama » Τρί Φεβ 22, 2011 7:58 pm

Οι κατοικοι των αστικων κεντρων δεν εχουν σαφη αντιληψη και γνωση για τη δραστηριοτητα του κυνηγιου με αποτελεσμα συχνα απο αγνοια να εκφραζονται αρνητικα για το κυνηγι.Με δεδομενο οτι οι περισσοτεροι Ελληνες ζουν σημερα σε αστικα κεντρα ειναι λογικη η αρνητικη σταση του κοσμου εναντια στο κυνηγι.Δε μπορουν να καταλαβουν οτι δεν ειναι ενα χομπι ο χαρακτηρισμος αυτος ειναι λαθος και το υποβαθμιζει ουτε ειναι χρηση γης , ειναι τροπος ζωης.
Το κυνηγι δεν ειναι χομπι.
Το κυνηγι με τοξοβολια δυστυχως εχει απαγορευτει εδω και χρονια .Μακαρι να επιτρεποταν σας πληροφορω οτι ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο απο ενα λειοκαννο κυνηγετικο οπλο που μετα βιας εχει ακτινα δρασης τα σαραντα μετρα οταν ενας ικανος τοξοτης ειναι σε θεση να καταβαλλει ενα θηραμα απο τα 200 μετρα.Την ιδια τυχη ειχε και η και η ιερακοθηρια .
Απο το μεσημερι που εφυγα στο βουνο γραφτηκαν τοσες αποψεις ολες ειναι σεβαστες οπως ειναι και το δικαιωμα μου να υπερασπιζομαι τον τροπο ζωης μου και να αντικρουω καθε λογης κατηγοριες που διαβαζω .Το να περπαταει κανεις στο βουνο δε σημαινει οτι προσφερει κατι στη φυση ουτε και μπορει να καταλαβει τον πληθυσμο των θηραματων.Η καταμετρηση της πανιδας ειναι μια επιπονη διαδικασια που δε γινεται με βολτες .Οταν διαβαζω αποψεις του στυλ πηγα στο βουνο και δεν ειδα τιποτα πραγματικα με πιανουν τα γελια.Αν ηταν τοσο ευκολο να τα δεις τοτε δε θα ηταν αγρια αλλα οικοσιτα.
Η φυση απο μονη της δεν εχει τη δυνατοτητα να κρατησει τις ισορροπιες τοσο ευκολα και τοσο γρηγορα και εχει αποδειχτει στη πραξη.Η διαχειρηση ειναι το μεσο για να επερθει η ισορροπια σε ενα τοπο πχ καταπολεμηση επιβλαβων ,παροχη τροφης ,ελεγχος λοιμωξεων.Αν αφησεις τη φυση να το κανει μονη της θα παρει εκατονταδες χρονια ισως να μη γινει ποτε.Δυστυχως σε αυτους τους τομεις ειμαστε πολυ πισω σε σχεση με τους ευρωπαιους φιλους μας που ξερουν να διαχειριζονται αποτελεσματικα τη πανιδα τους εμεις κολλαμε ακομα σε απαρχαιωμενους νομους απο την εποχη της δικτατοριας.
Δε θελω να ερθω σε κοντρα με κανενα απλα καποια πραματα κανουν μπαμ δε μπορω να μη τα σχολιασω............
KYNΗΓΙ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ-ΚΑΛΗ ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
johndrama

Λάστιχα: Bridgestone
Διάσταση ελαστικών: 225/65/18
Suspension: MP & KYB
Aka: sj410 LWB
Name: Γιαννης.

Δημοσίευσηαπό jim13 » Τρί Φεβ 22, 2011 9:14 pm

θα θελα να πω κατι ακομα για τους φιλους μας τους ευρωπαιους!ειμαστε πολυ πιο πιο μπροστα απο αυτους !μην ξεχναμε οτι ειναι απο τους πρωτους που εξαφανισαν την πανιδα και αναγκασαν πολλα ζωα να μεταναστευσουν π.χ γερμανια που δεν υπηρχε ουτε ενας λυκος και πριν ενα χρονο εμφανιστηκε και πανηγυριζανε! αγγλια που για χαρη της βιομηχανιας εχουν εξαφανισει ολα τα δαση!ολα αυτα υπαρχουν σε ντοκιμαντερ εκτος αν και αυτα λενε ψεματα!ελλαδα και παλι ελλαδα με οποια ελατωμματα κι αν εχει!
δεν βγαζω εξω την ουρα μου γιατι λιγο πολυ κι εγω εχω συμβαλει στην βια κατα του πλανητη!καλο βραδυ παιδια!
jim13
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Δημοσίευσηαπό kons » Τρί Φεβ 22, 2011 9:57 pm

jim13 έγραψε:θα θελα να πω κατι ακομα για τους φιλους μας τους ευρωπαιους!ειμαστε πολυ πιο πιο μπροστα απο αυτους !μην ξεχναμε οτι ειναι απο τους πρωτους που εξαφανισαν την πανιδα και αναγκασαν πολλα ζωα να μεταναστευσουν π.χ γερμανια που δεν υπηρχε ουτε ενας λυκος και πριν ενα χρονο εμφανιστηκε και πανηγυριζανε! αγγλια που για χαρη της βιομηχανιας εχουν εξαφανισει ολα τα δαση!ολα αυτα υπαρχουν σε ντοκιμαντερ εκτος αν και αυτα λενε ψεματα!ελλαδα και παλι ελλαδα με οποια ελατωμματα κι αν εχει!
δεν βγαζω εξω την ουρα μου γιατι λιγο πολυ κι εγω εχω συμβαλει στην βια κατα του πλανητη!καλο βραδυ παιδια!

Από ότι βλέπω επανήρθες δριμύτερος, παρά την εκατέρωθεν βούληση για καφέ με 4κίνητα θέματα, αλλά πάλι δεν είσαι ενημερωμένος σωστά. Μάλλον ενημερώνεσαι μονόπλευρα.

Για την Γερμανία που αναφέρεις, αυτή την στιγμή που συζητάμε έχουν δραματικό πρόβλημα υπερπληθυσμού από λύκους και δέχονται ανελέητες επιθέσεις σε κτηνοτροφικές μονάδες με αρκετές ζημιές στο ζωικό κεφάλαιο. Έχει ήδη δημιουργηθεί σοβαρότατο θέμα και τέθηκε στο τραπέζι η απελευθέρωση του περιορισμού στο κυνήγι του Λύκου αλλά λόγο του ότι ο Λύκος είναι ζώο που σχετίζεται με τα Γερμανικά ήθη και έθιμα, δυσκολεύονται να πάρουν αυτή την απόφαση. Επίσης τρομακτικό πρόβλημα έχουν και με τα αγριογούρουνα όπου τα περισσότερα έχουν ισχυρές δόσεις στοιχείων ραδιενέργειας από το συμβάν στο παρελθόν με το πυρηνικό εργοστάσιο. Προτρέπουν μάλιστα τους κυνηγούς με πολλούς τρόπους να τα κυνηγούν προκειμένου να τα παραδίδουν και να τα ερευνούν για το ποσοστό ραδιενέργειας που έχει εξαπλωθεί στην φύση, φυσικά απαγορεύεται η διατροφή με τέτοιου είδους κρέας λόγο της μόλυνσης.

Κατηγορείς την Αγγλία με την τεράστια παράδοση στο κυνήγι. Αυτή την στιγμή έχουν καταφέρει να επανακάμψουν οι πληθυσμοί κάποιων θηρεύσιμων ειδών που είχαν πρόβλημα στο παρελθόν, έχουν αφθονία θηραμάτων και φυσικά τεράστιους αριθμούς σε άγρια ζωή και εκεί σε μερικά είδη αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα οι γεωργοί.
Αυτό έγινε με την σωστή κυνηγετική και οικολογική πολιτική χωρίς να απαγορεύσουν τον τρόπο ζωής των πολιτών τους αλλά και της γενικότερης οικονομίας που δημιουργείται γύρω από αυτό τον χώρο.

Tέλος δεν μπορώ να παραβλέψω τον χώρο των Βαλκανίων όπου αρκετές χώρες με τη σωστή κυνηγετική πολιτική έχουν μετατραπεί σε κυνηγετικούς παραδείσους με τουρίστες κυνηγούς από όλο τον κόσμο. Αυτές οι χώρες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί άραγε? λες να μην υπάρχουν οικολόγοι εκεί και άνθρωποι που να αγαπούν την φύση?

Αυτή η ενημέρωση δεν είναι δια μέσω ντοκιμαντέρ....μπορείς να μπεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες των αντίστοιχων χωρών προκειμένου να ενημερωθείς έγκυρα ή ακόμα καλύτερα αν έχεις κάποιους φίλους εκεί να σε πληροφορήσουν.
750 grains of diplomacy
Άβαταρ μέλους
kons
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες