ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Έχεις γράψει πολλά, φίλε Σπύρο , που για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω .
Όμως επειδή στις παρακάτω δύο γραμμές απευθύνεσαι σε εμένα , θα ήθελα σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις ακριβώς ποιούς εννοείς ότι δεν πρέπει να μιλάνε , καθώς και όλη την δεύτερη παρακάτω σειρά , γιατί παρότι προσπάθησα πολύ , δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις .
MAVERICK έγραψε:Μην ξεχνάμε ΚώσταΠεράσαμε και δύσκολες καταστάσεις και κάποιοι δεν πρέπει να μιλάνε κιόλας
![]()
Ίσως και αυτοί που δεν είχαν vitara έβαλαν πλάτη σε σοβαρότερο πρόβλημα από το ότι είμαστε μειοψηφία ...![]()
Φυσικά και θα σου απαντήσω φίλε μου Κώστα!
Καταρχήν λυπάμαι που δεν κατάλαβες μιας και είσαι ο μοναδικός όπως φαίνεται...σαν να λέμε μειοψηφία!
Όπως και τον Αύγουστο του 2009 που από τους πρώτους που γράφτηκαν στο com που παραλίγο να μας το διαλύσετε το μαγαζί.
Και εκεί μια μικρή μειοψηφία πήγε άρον άρον και γράφτηκε και είσουνα στους πρώτους 10?20?Αν το επιβεβαιώσει κάποιος που είναι μέλος (τον αύξοντα αριθμό εννοώ)μιας και εγώ δεν γράφτηκα ποτέ όπως και πολλά παιδιά από εμάς ή από την διαχείριση!Άσχετα που αυτή η μειοψηφία έριχνε τηλέφωνα (δεν δέχτηκα τηλέφωνο από εσένα αλλά από άλλους)για να ακολουθήσουν κάποιοι

Παρ'ότι λοιπόν μειοψηφία για κάποιους που πήγαν πρώτοι και δεν άρεσε καθόλου εδώ (ξέρεις τι εννοώ)είχαμε εμείς ιδίαν άποψη και είπαμε τα καλύτερα λόγια για να μην ακολουθήσετε την άγουσα για τα αποδυτήρια τότε όπως κάποιοι άλλοι!!!!
Κάποιοι ασχολήθηκαν δηλαδή με την μειοψηφία!
Σε είχα γνωρίσει από τους πρώτους όταν γράφτηκα στο κομβόι για Καλλίδρομο και σε γνώρισα στην πορεία στις δραστηριότητες του club και πάντα πίστευα ότι δεν είχες πρόθεση τότε!Πάντα έλεγα τα καλύτερα!Γι αυτό και η πλάτη ή καλά λόγια αν θέλεις!
Αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω κατ ιδίαν όποτε θέλεις με την παρουσία κάποιου άλλου μέλους που τον αγαπάω τον εκτιμάω άσχετα αν τρώμε τα μουστάκια μας καμιά φορά!
Αλλά δεν είναι εδώ το θέμα μας!
Μια παρένθεση για να σου απάντησω όπως μου ζήτησες ήταν αυτή για την λέξη μειοψηφία όπως είπες!