Αλλαγη πορείας....

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Αλλαγη πορείας....

Δημοσίευσηαπό MAVERICK » Κυρ Δεκ 12, 2010 5:20 pm

ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Έχεις γράψει πολλά, φίλε Σπύρο , που για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω .

Όμως επειδή στις παρακάτω δύο γραμμές απευθύνεσαι σε εμένα , θα ήθελα σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις ακριβώς ποιούς εννοείς ότι δεν πρέπει να μιλάνε , καθώς και όλη την δεύτερη παρακάτω σειρά , γιατί παρότι προσπάθησα πολύ , δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλεις να πεις . :wink:

MAVERICK έγραψε:Μην ξεχνάμε Κώστα :wink: Περάσαμε και δύσκολες καταστάσεις και κάποιοι δεν πρέπει να μιλάνε κιόλας :wink:
Ίσως και αυτοί που δεν είχαν vitara έβαλαν πλάτη σε σοβαρότερο πρόβλημα από το ότι είμαστε μειοψηφία ... :wink:

Φυσικά και θα σου απαντήσω φίλε μου Κώστα!
Καταρχήν λυπάμαι που δεν κατάλαβες μιας και είσαι ο μοναδικός όπως φαίνεται...σαν να λέμε μειοψηφία!
Όπως και τον Αύγουστο του 2009 που από τους πρώτους που γράφτηκαν στο com που παραλίγο να μας το διαλύσετε το μαγαζί.
Και εκεί μια μικρή μειοψηφία πήγε άρον άρον και γράφτηκε και είσουνα στους πρώτους 10?20?Αν το επιβεβαιώσει κάποιος που είναι μέλος (τον αύξοντα αριθμό εννοώ)μιας και εγώ δεν γράφτηκα ποτέ όπως και πολλά παιδιά από εμάς ή από την διαχείριση!Άσχετα που αυτή η μειοψηφία έριχνε τηλέφωνα (δεν δέχτηκα τηλέφωνο από εσένα αλλά από άλλους)για να ακολουθήσουν κάποιοι :naughty:Και τότε είμασταν 600 συνολικά βάλε πόσοι ενεργοί!Εύκολα γινόταν το κακό :evil:
Παρ'ότι λοιπόν μειοψηφία για κάποιους που πήγαν πρώτοι και δεν άρεσε καθόλου εδώ (ξέρεις τι εννοώ)είχαμε εμείς ιδίαν άποψη και είπαμε τα καλύτερα λόγια για να μην ακολουθήσετε την άγουσα για τα αποδυτήρια τότε όπως κάποιοι άλλοι!!!!
Κάποιοι ασχολήθηκαν δηλαδή με την μειοψηφία!
Σε είχα γνωρίσει από τους πρώτους όταν γράφτηκα στο κομβόι για Καλλίδρομο και σε γνώρισα στην πορεία στις δραστηριότητες του club και πάντα πίστευα ότι δεν είχες πρόθεση τότε!Πάντα έλεγα τα καλύτερα!Γι αυτό και η πλάτη ή καλά λόγια αν θέλεις!
Αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω κατ ιδίαν όποτε θέλεις με την παρουσία κάποιου άλλου μέλους που τον αγαπάω τον εκτιμάω άσχετα αν τρώμε τα μουστάκια μας καμιά φορά!
Αλλά δεν είναι εδώ το θέμα μας!
Μια παρένθεση για να σου απάντησω όπως μου ζήτησες ήταν αυτή για την λέξη μειοψηφία όπως είπες!
Τελευταία επεξεργασία από MAVERICK και Κυρ Δεκ 12, 2010 6:54 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
MAVERICK

Δημοσίευσηαπό TAKIS L. » Κυρ Δεκ 12, 2010 5:22 pm

Φιλοι,γραφτηκα στο club πριν 2 μηνες.Ενας απο τους λογους που πηρα το Vitara ειναι η υπαρξη αυτου του club.Ψαχνοντας για πληροφοριες για την αγορα νεου αυτοκινητου (ημουν αναμεσα σε 2 μοντελα)επεσα στο vitara club.gr.Διαβαζοντας αυτα που γραφονταν η που ειχαν γραφτει,βλεποντας φωτο κ video ενιωσα το αισθημα της συντροφικοτητας ,φιλοι μου.Αυτο ηταν.Εγινα κ εγω ιδιοκτητης ενος Vitara.Στις συναντησεις του cafe πηγαινω,σε εκδρομες οχι ακομα γιατι δεν ειμαι προετοιμασμενος αυτοκινητιστικα,κ επιβεβαιωθηκα.Δυνατη φαση.Πηγα μαγκωμενος κ εφυγα ευχαριστημενος απ΄αυτο που γνωρισα.Καλα παιδια,ωραιες κουβεντες,πλακα,με ενταξαν κατευθειαν στην παρεα.Συντροφικοτητα.Δεν εχω την πειρα να σας πω για την διαχειρηση του club σχετικα με τα μελη που εχουν αλλο αυτοκινητο η που θα ηθελαν να ερθουν,αυτο ειναι θεμα αλλων,το μονο που θα προτεινα,ας μου επιτραπει,ειναι να το κουβεντιασουν οι συντονιστες μεταξυ τους ψυχραιμα κ σιγουρα θα βγαλουν αποφαση λογικη κ αρεστη.Ας μην προτρεχουμε ,κ εμεις τα μελη παλαια,νεα κ μελλοντικα ας κρατησουμε ανεπαφη την αλυσιδα του VITARA CLUB.GR.
peace - unity - love and have some off road fun!!!
Άβαταρ μέλους
TAKIS L.
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Malatesta Cobra
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: Mad-KYB
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O...γειά σας σύντροφοι
Name: ΤΑΚΗΣ Λ.

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Δεκ 12, 2010 6:28 pm

Eίναι Κυριακή 5:23 και ΑΚΟΜΗ η ιδία διαχείριση έχει τον κανόνα απαράλαχτο!
"Απο εδώ και στο εξής λοιπόν στο club θα γίνονται δεκτά μέλη μόνο κάτοχοι τετρακινήτων Suzuki.
Η παρούσα απόφαση θα έχει άμεση εφαρμογή!

Επιτέλους αλλάχτε το γιατί απλά βγάζετε ανακοίνωση και Δεν πέρνετε μέτρα!

εχεις δικιο θα πρεπει να βαλουμε στην ανακοινωση μονο vitara!

Tι να το κάνω το έχω δίκιο αφού η διαχείρηση θέλει ποστ μονο απο οχήματα vitara,grand vitara (old-new )και συνεχίζει να έχει το ίδιο ποστ....
"Δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερη?"

Οσο για τα υπόλοιπα προσωπικά ποστάρω γιατί μαρέσει αυτό που κάνω!είτε μάυρος ειτε ροζ ειτε παραλλαγης παλι θα ποσταρω και μονος μου θα σχολιαζω αν χρειαστει!
Η ουσία είναι του βουνό το 4χ4 η λάσπη το κόλλημα η φωτιά κλπ....όλα τα υπόλοιπα θυμίζουν την κοινωνία την οποία ζούμε!
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Λάστιχα: 235/85/16 caiman
Suspension: coil over 12"
Aka: Κοντζιβας η Μαντεμοκαμμένος
Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Δεκ 12, 2010 6:34 pm

Και επίσης και μια πρόταση!
τόσα θέματα άσχετα με 4χ4 έχουμε στη γενική συζήτηση :idea: (που προσωπικά δεν τα θέλω αλλά το σέβομαι αφού υπάρχει)
Τόσο δύσκολο είναι να δημιουργηθεί ένα για όσα Μέλη με άλλο όχημα εκτός των γνωστών?
τόσο?

υγ Αφου δεν θα γινουν πλέον δεκτά μέλη με μη vitara οχηματα αλλά τα μέλη μέχρι τώρα θα παραμείνουν
Αφου αλλαχτεί η επίσημη ανακοίνωση σκεφτείτε και μια θ. ενότητα στη γενική συζήτηση!
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό ZΗΡΕΙΑ » Κυρ Δεκ 12, 2010 7:01 pm

Φίλε Σπύρο !

Εγώ έκανα μια απλή εγγραφή στο com , και δεν σταμάτησα ποτέ να συμμετέχω εδώ !
Το ίδιο ακριβώς έκαναν και άλλα μέλη πριν από εμένα , που σήμερα είναι εδώ μαζί μας .
Δεν θεωρώ ότι είναι κακό το ότι θέλησα να μπω σε μία ομάδα ανθρώπων που είχαν κάποιες διαφορετικές απόψεις από εμάς και να τους παρακολουθήσω ...
Δεν δημιούργησα ποτέ θέμα στο forum μας με αντιδικίες , ούτε ήμουν εγώ αυτός που προκάλεσα διάσπαση ! Ήμουν απλός παρατηρητής εκεί ... Πήγα , είδα και απήλθα ! :wink:

Αν είχα δημιουργήσει οποιοδήποτε θέμα στο forum μας εκτός από την συμβολή μου στο να μεγαλώσει και να γιγαντωθεί , σίγουρα δεν θα ήμουν επιλογή των διαχειριστών ως μέλος της ομάδας διαχείρισης ! :wink: :wink: :wink: :wink:

Γιατί λοιπόν βάζεις εμένα μέσα σε αυτούς που προσπάθησαν "να διαλύσουν το μαγαζί" ? Δεν το έφτιαξα εγώ το κομ . Μια απλή εγγραφή έκανα . :wink:

Στα λέω αυτά για να καταλάβεις και αν θέλεις να διαμορφώσεις ανάλογα τα παραπάνω λεγόμενά σου , που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν ως απάντηση στην προσωπική μου θέση για νέα ενότητα Αλλων αυτοκινήτων στο forum μας .

Για τα τηλέφωνα που έπερνε η μειοψηφία όπως λες ....εμένα με έπερναν τηλ. φίλε Σπύρο... Δεν πήρα ποτέ ! :wink:

Τέλος το "ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ" το έγραψα για τα αυτοκίνητα φίλε , όχι για εσάς ! Πρόσεξέ το λίγο και θα καταλάβεις !
Και στο κάτω κάτω τη γνώμη μου έγραψα . Αφού δεν είχαμε μέχρι τώρα ενότητα τεχνικών θεμάτων για άλλα , γιατί να την έχουμε από εδώ και μπρος ? Δεν σας αφαιρούμε κανένα δικαίωμα από αυτά που μέχρι τώρα είχατε . :wink:

Τέλος λυπάμαι πολύ γιατί εγώ απλά είπα την γνώμη μου σαν ελεύθερος άνθρωπος , για ποιό λόγο δεν θεωρώ απαραίτητο να γίνει μία νέα ενότητα για ΑΛΛΑ αυτοκίνητα και εσύ βρήκες την ευκαιρία να μου επιτεθείς μιλώντας για com και άλλες ιστορίες ... Λυπάμαι πραγματικά !
ZΗΡΕΙΑ

Δημοσίευσηαπό ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ » Κυρ Δεκ 12, 2010 7:03 pm

alex23 έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
alex23 έγραψε:Σπύρο δεν εχω να προσθέσω κατι!
οτι ειχα να πω το ειπα!
αυτη ειναι η απόφαση μας.

μην ξεχνάμε οτι κανένας δεν ειναι εδω με το ζορι!
αν πιστεύεις οτι δεν σε αντιπροσωπεύει το club μπορείς να αποχωρήσεις.

alex23,ενα εχω να πω.Κριμα,κριμα και παλι κριμα...

δεν περιμενα κατι παραπω απο εσενα Κωστα!
καθε φορα συμμετέχεις σε flames συζητήσεις.
αν δεν σου αρεσει το φορουμ μας μπορεις και εσυ να αποχωρησεις ειναι πολυ απλο!

MAVERICK ουτε εγω θελω να αποχωρησεις. 8-)

φιλικα ,alex

Δεν θελω να ριξω λαδι στη φωτια,ομως θελω να πω τα εξης.Στα 62 μου εχω μαθει να μην ειμαι προσβλητικος με κανενα,αλλα ομως κανενας δεν θα με εμποδισει να κανω καλοπροαιρετη κριτικη σε ο,τι στραβο βλεπω.Προσπαθεισε λοιπον παλικαρι μου να κρατας στη ζωη σου μια σταση που να μην ειναι προκλητκη και αλαζωνικη.
Φιλικα,Κωστας.
Ποτε πια αναγομωμενα Black Star
Άβαταρ μέλους
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
4x4 Trial Race Member
4x4 Trial Race Member

cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Δεκ 12, 2010 7:05 pm

Ειναι 6.04 και ΑΚΟΜΗ ο ίδιος κανόνας που έχει αρκετό καιρό και τον είδα τυχαία!!
ΔΛΔ μπαίνουν κανόνες μόνο για να μπουν??
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό _alexis_ » Κυρ Δεκ 12, 2010 7:07 pm

Ειλικρινα λυπαμαι για ολα αυτα που διαβαζω :!:
Σιγουρο ειναι οτι οι φρασεις "μπορεις να αποχωρησεις" ειναι αστοχες- ακομψες και φυσικα μονο καλο δεν μπορουν να κανουν στην ολη συζητηση.
Νομιζω οτι με αφορμη την δημοσιευση του Κωστα μπορουμε να βρουμε λυσεις και ολοι να ειμαστε μια αγαπημενη οικογενεια οπως μεχρι τωρα.

Κατα την γνωμη μου δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που δεν συμφωνει με την ιδεα της διαχειρισης να σταματησει η εγγραφη μελων με αλλα αυτοκινητα :think:
Αν συνεχιζε ετσι σιγουρα κανεις δεν θα εβγαινε κερδισμενος και θα μπλεκαμε τα μπουτια μας μιλωντας ο καθενας για το δικο του αυτοκινητο χωρις ο ενας να μπορει να βοηθησει ουσιαστικα τον αλλον.

Μεχρι σημερα ομως υπαρχουν καποια μελη που ειναι κοντα μας,Ππου εχουμε περασει ωραιες στιγμες ,και σιγουρα εχουν προσφερει πολλα μεσα σε αυτην την παρεα
Για ολους αυτους λοιπον η γνωμη μου θα ηταν να δημιουργηθει μια ενοτητα (για ολα τα αυτοκινητα) που θα μπορουν να παρουν μια γνωμη η να βαλουν μια φωτογραφια απο το φτιαξιμο του αυτοκινητου τους και να μοιραστουν την χαρα τους οπως κανουμε και εμεις.Πλεον αφου δεν θα μπουν αλλοι πρεπει να το σκεφτειτε σοβαρα γιατι αλλιως θα ειναι σαν δακτυλοδεικτουμενοι!

Παντως....... μαλλον θα επρεπε πιο πολυ να σας πειραζουν οι δημοσιευσεις για μαγειρικες και οτι ασχετο ανεβαινει στην γενικη συζητηση και στις φωτογραφιες- βιντεο παρα για το αν εχει να προσφερει καποιος τεχνικες γνωσεις που δεν εχει Vitara.Εδω να πω οτι ατομα που εχουν πολλα ποστ και ειναι "σχετικοι"εχουν γραψει ανοησιες που αν τις ακολουθησει καποιος που δεν ξερει(νεο μελος) μονο το κεφαλι του μπορει να φαει.

Ας ριξουμε λιγο νερο στο κρασι ολοι μας για να βρεθει μια λυση σωστη και δικαιη για ολους

Υ.Γ Καποιοι ας μην δυναμιτίζουν την κατασταση χωρις λογο γιατι μονο κακο κανουν.Εδω ειμαστε για να λυσουμε το προβλημα,οχι για δημιουργησουμε νεο :evil:
_alexis_

Δημοσίευσηαπό JOHNV6 » Κυρ Δεκ 12, 2010 7:21 pm

Το χοντραίνουμε κύριοι και δεν καταλαβαίνω το γιατί????!!!!!!!!!!!!!

Προσωπικά δεν με νοιάζει αν θα γράφουνε μέσα και atos prime ή όχι, αυτό που με νοιάζει όμως είναι ότι είμαστε με ένα πιστόλι στο χέρι όλοι, έτοιμοι να πυροβολήσουμε τον απέναντη!!!
Σεβόμαστε άπαντες την μεγάλη οικογένεια του vitara club και τους δημιουργούς της, που κοπιάσανε και κοπιάζουνε αφιλοκερδός και 100000+ μπράβο,
και σαφέστατα είναι οι πνευματικοί πατέρες του forum, αλλά.....
τα σχόλια του τύπου ''αν δεν σου αρέσει φεύγα'' δεν νομίζω ότι ταιριάζουν στο ήθος που εσείς έχετε διδάξει εδώ μέσα!!!!
Οπως κανένας δεν θα έλεγε στο παιδί του 'άμα δεν σου αρέσει φεύγα απο την οικογένεια', έτσι δεν μου αρέσει να το ακούω και εδώ.
Γιατί οικογένεια φίλοι μου είναι όλα τα μέλοι και όχι μόνο ο 'πατέρας'!!!

Ρίξτε σουμάδα στην πορτοκάλαδα σας και ρίξτε τους τόνους άπαντες ,γιατί ότι φτιάχνετε κάτι με πολύ κόπο, μπορεί να διαλύσει σε δευτερόλεπτα!!!!

Φιλικά Γιάννης.
το να είσαι γίδι και να μην ενοχλείς κανέναν, δεν με απασχολεί καθόλου!!!!!
το να προσπαθείς όμως να πείσεις και τους δίπλα σου ότι είναι και αυτοί γίδια για να μην αισθάνεσαι μόνος σου...
αυτό με τρελλαίνει!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
JOHNV6
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: 35"
Διάσταση ελαστικών: maxxis trepador
Suspension: coilover
Aka: γιάφκαρχος-σιδεροτζαμάς!!!
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό ΙΩΑΝΝΗΣ » Κυρ Δεκ 12, 2010 9:11 pm

Ειλικρινά λυπάμαι .. γιατί δεν καταλάβαμε οτι χωρίs τουs "δημιουργούs" δεν θα γράφαμε εδω...
Ειλικρινα λυπαμαι ... γιατί δεν καταλάβατε οτι χωρίs εμάs δεν θα είσασταν εσείs...

Το"αν δε σου αρέσει φεύγα απο την οικογένεια", δεν μου αρέσει (ούτε έμενα) να το ακούω εδώ..

Γιατί οικογένεια φίλοι μου είναι όλα τα μέλοι και όχι μόνο ο 'πατέρας'!!! (όπωs πολύ σωστά λέει ο γίαννηs v6 :clap: )

ποτέ μου δεν πίστεψα, ούτε για μια στιγμή (στα δύο και κάτι χρόνια μου εδω)
οτι στο vitara club ,που όλοι τόσο αγαπάμε , θα υπάρξουν εδω μέσα εμείs και εσείs...

sorry ποτέ δε μου αρεσε να λέω η να γράφω πολλά...

Κύριοι σαs εκτιμώ όλουs και σαs ευχαριστώ . . . . . ιωάννηs
Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο τέτοιος..
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: Latitude Cross ....
Suspension: Mια χαρά.... Εσύ;
Name: ιωάννηs...

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Κυρ Δεκ 12, 2010 11:00 pm

Με το που διάβασα πρίν κάποιες μέρες το ποστ με τους "καινουριους κανόνες " φαντάστικα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Παρόλο που καθημερινά παρακολουθώ το club είπα να αφίσω τους πιο "υπευθηνους" να μιλήσουν. Αλλά ώς εδώ.
Το να μιλάς σε κάποιον με τέτοιο τρόπο είναι απαράδεκτο και δυστυχώς σε πολλά μάτια η ποιότητα ίσως έπεσε. Δεν επιτρέπεται αυτό! Δηλαδή τι? Χθες βόλτα στο βουνό και σήμερα τα μπογαλάκια σου και δρόμο?
Σαφώς ο αριθμός αυξάνεται αλλά μήπως αυτό έπρεπε να γίνει από την αρχή?
Και άντε και έγινε. Για ποιό λόγο να κάνεις τους μη κάτοχουσ vitara να νιώσουν παρείσακτοι σε κάτι που αρχίσατε εσείς και το συνεχίσαμε εμείς? Γιατί το ένας για όλους και όλοι για έναν δεν είναι μόνο στα ευχάριστα γεγονότα, αλλά και τώρα.
Ο JohnV6 είπε κάτι πολύ σωστό
JOHNV6 έγραψε: ότι φτιάχνετε κάτι με πολύ κόπο, μπορεί να διαλύσει σε δευτερόλεπτα!!!!
για αυτό ας προσέχουμε μην γκρεμιστούν όλα.

Να υπενθυμίσω πως κάποτε δεν θέλαμε να λεγόμαστε forum αλλά club. Είχε υποθει τότε πως ο όρος forum είναι κάτι απρόσωπο και δεν αρμόζει στο vitaraCLUB, που είναι μια μεγάλη παρέα. Στις παρέες θα υπάρξουν εντάσεις αλλά προς θεού... μέχρι ένα σημείο. Μην γίνονται χοντράδες............

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Εργάτης: Όχι
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό alex23 » Κυρ Δεκ 12, 2010 11:34 pm

για να πουμε μερικες αλήθειες!

kongv εχεις διατελέσει moderator και επρεπε ξερεις οτι :

η) Απαγορεύονται οι συστάσεις προς Συντονιστές σχετικά με την αργοπορία αντίδρασης των συντονιστικών οργάνων. Θεωρείται δεδομένη κάποια καθυστέρηση, εάν έχετε κάποια σχετική ένσταση το καλύτερο είναι να στείλετε προσωπικό μήνυμα στους αρμόδιους.

μακάρι να εδειχνες τον ιδιο ζηλο οταν ησουν στην ομάδα.
αρχιζω να πιστεύω οτι υπαρχει ενδεχόμενος δόλος πισω απο την επίμονη σου!
ο κανόνας άλλαξε γιατι τωρα γυρισα σπιτι και το διόρθωσα.
εχω και προσωπική ζωη και υποχρεώσεις οπότε υποδείξεις ειναι καλοδεχούμενες με πμ αλλα η επιμονή ειναι μονο για εντυπωσιασμό!

ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
στα 25 μου το αιμα μου βραζει!
απλά μου έχεις δώσει εντύπωση οτι σου αρέσει η ίντριγκα!
δεν πρόσβαλα κανένα και ουτε θα το κανω.

MAVERICΚ για την κρητική που άσκησες στον ZΗΡΕΙΑ να σου παραθέτω τον κανόνα για να σου θυμίσω οτι:
α) Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι κόσμια και αναφέρεται σε ιδέες και διατυπώσεις και όχι σε πρόσωπα. Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους. Εάν υποπέσει στην αντίληψη των Συντονιστών παρουσία μηνυμάτων που παραβαίνουν αυτόν τον κανόνα, αυτά θα μορφοποιηθούν χωρίς προειδοποίηση, και το προσβλητικό κομμάτι θα αφαιρεθεί.

θερμή παράκληση να πέσουν οι τονοι! :wink:
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: BFgoodrich 50/50
Suspension: R.R.
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό alex23 » Κυρ Δεκ 12, 2010 11:49 pm

nick_89
Αλλά ώς εδώ

που ησουν οταν δημιουργήθηκε το φορουμ???
ξερεις ποσα ξενυχτια εχουμε ριξει για να φτιαξουμε αυτο το φορουμ???
ξερεις ποσο προσωπικό χρονο απο την ζωη μας σπαταλάμε για να απολαμβάνεις εσυ αυτο το φορουμ?
εχεις αναλογιστεί ποτε σου οτι αυτο που κανουμε το κανουμε αφιλοκερδώς?

το φορουμ το αγαπαω πολυ περισσοτερο απο ολους σας!
ξερω πολυ καλα ποιο ειναι το καλο του φορουμ και ποιο το κακο!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ OFF ROAD.GR
φυγαμε απο εκει για κατι καλυτερο και το πετυχαμε.
πισω δεν γυριζω! :cry:
Άβαταρ μέλους
alex23
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: BFgoodrich 50/50
Suspension: R.R.
Name: Αλεξανδρος

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Κυρ Δεκ 12, 2010 11:58 pm

alex23 έγραψε:για να πουμε μερικες αλήθειες!

Στα της Ομάδας θα μείνουν εκεί μέσα και μπορείς εύκολα να διαβάσεις τι έχω πει και σε ποιον έχω πει όταν τα είχα πει. :idea:Αν και τα μαθαινες "real time" όταν χρειαζότανε!

Δεν γράφω για ενθουσιαμό τπτ και ούτε θέλω να προσβάλλω κανέναν
αρχιζω να πιστεύω οτι υπαρχει ενδεχόμενος δόλος πισω απο την επίμονη σου!

κανένας απολύτως και μάλιστα ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια ζητήματα ποτέ

θερμή παράκληση να πέσουν οι τονοι!

Συμφωνώ αν και δεν εχω ανεβάσει κανέναν τόνο.
Δεν έχω με κανένα εδώ μέσα να χωρίσω το παραμικρό!
Άβαταρ μέλους
KON.GV

Δημοσίευσηαπό KON.GV » Δευτ Δεκ 13, 2010 12:06 am

μακάρι να εδειχνες τον ιδιο ζηλο οταν ησουν στην ομάδα.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά γιατί απλά δεν έχουν θέση εδώ!
Άβαταρ μέλους
KON.GV

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες