από Ritsa » Δευτ Ιούλ 05, 2010 8:20 pm
Αργοπινοντας το ποτο της η ελευθερη απο τις 3 φιλες λεει. Την περασμενη Παρασκευη μετα τη δουλεια, πηγα στο γραφειο του φιλου μου που δουλευε ως αργα, φορωντας μονο ενα δερματινο πανωφορι. Πριν χτυπησω την πορτα, εβαλα μια μασκα, αφησα το πανωφορι να γλιστρησει απο πανω μου κ εμεινα με ενα δερματινο κορσαζ, καλτσες μαυρες κ ψηλα τακουνια. Ο φιλος μου ερεθιστηκε τοσο που καναμε παθιασμενο ερωτα πανω στο γραφειο του!!! Η αρραβωνιασμενη αφηνει ενα νευρικο γελακι κ λεει."Περιπου τα ιδια κ γω! Οταν ο αρραβωνιαστικος μου ηρθε την Παρασκευη, με βρηκε να φοραω μια μαυρη μασκα, δερματινο κορσαζ, μαυρες καλτσες κ ψηλοτακουνες γοβες. Ερεθιστηκε τοσο που καναμε ερωτα ολη νυχτα κ τωρα θελει να κανουμε το γαμο πιο γρηγορα." Η παντρεμενη αφηνει αργα το ποτηρι της στο μπαρ κ λεει. "Εγω το σχεδιασα πολυ καλα. Αφησα τα παιδια στη μητερα μου, εκανα ενα αρωματισμενο μπανιο, εβαλα ενα σφικτο δερματινο κορσαζ, ζαρτιερες, μαυρες καλτσες κ δωδεκαποντες γοβες! Τελειωσα την προετοιμασια με μια μαυρη μασκα." Οταν ο αντρας μου επεστρεψε απο τη δουλεια του, πηγε στο ψυγειο πηρε μια μπυρα, πηρε το τηλεκοντρολ, εκατσε στον καναπε με κοιταξε κ μου ειπε. Δεν μου λες Μπατμαν τι εχει να φαμε για βραδυ???
Ζησε την καθε σου στιγμη, σαν να ειναι η τελευταια...