Πληρωμή Διοδίων!!! Νομική προσέγγιση!!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Πληρωμή Διοδίων!!! Νομική προσέγγιση!!

Δημοσίευσηαπό Ex-Member » Δευτ Μάιος 09, 2011 9:38 pm

Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης

Αγαπητέ Αρχηγέ της Αστυνομίας,
    Εικόνα
    Φαντάζομαι πως αν σας έπαιρνα τηλέφωνο και ζητούσα να μου στείλετε έναν αστυνομικό για να βρίσκεται έξω από το σπίτι μου και να γράφει όποιον παρκάρει παράνομα μπροστά, θα θεωρούσατε ότι σας κάνω πλάκα. Προφανώς και δεν είναι δυνατόν η Ελληνική Αστυνομία να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο μόνο και μόνο, επειδή το παράνομο παρκάρισμα είναι παράβαση του ΚΟΚ.

Οπότε ας αφήσουμε τις πλάκες και ας μιλήσουμε σοβαρά. Θεωρείτε σοβαρό, έλληνες αστυνομικοί, αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, να βρίσκονται στα διόδια και να γράφουν, όχι αυτούς που βλέπουν να μην πληρώνουν διόδια, αλλά αυτούς που εγκλωβίζουν μέσα στις μπάρες οι εργολάβοι; Γνωρίζετε φαντάζομαι, πως το να κλείνει κάποιος με μπάρες τον δρόμο, είναι παρακώλυση συγκοινωνιών και είναι αδίκημα. Οι μπάρες των διοδίων για λόγους ασφάλειας, αλλά και με βάση όσα αναφέρει το Σύνταγμα των Ελλήνων, δεν μπορούν να απαγορεύουν τη διέλευση σε δημόσιο δρόμο. Μπορεί κάποιος να επιλέξει να μην πληρώσει και να του κάνει αγωγή η εταιρεία των διοδίων ή να τον γράψει ο Αστυνομικός. Αυτό είναι διαφορετικό απ’ το να κλειδώνουν τις μπάρες στα διόδια και να περιμένουν τον αστυνομικό να γράψει τον εγκλωβισμένο.

Και καταλαβαίνετε φαντάζομαι, πως είναι διαφορετικό το «διαφυλάττω την νομιμότητα» από το «εξυπηρετώ τους εργολάβους και τις εταιρείες», μετατρέποντας τους έλληνες αστυνομικούς σε εισπράκτορες

Την Κυριακή 1η Μαΐου βρέθηκα στα διόδια του Ρίο. Δήλωσα πως δεν πληρώνω τα συγκεκριμένα διόδια γιατί είναι παράνομα τοποθετημένα. Ο δρόμος δεν είναι Εθνικός, αλλά καρμανιόλα με μια λωρίδα κυκλοφορίας, χωρίς διαχωριστικά, φωτισμό και 50 νεκρούς το χρόνο. Δεν υπάρχει εναλλακτικός ασφαλής παράδρομος όπως ορίζουν οι ίδιες οι συμβάσεις (έπρεπε να έχει γίνει μέχρι το 2009). Δεν μπορεί κάποιος να εισπράττει διόδιο (ανταποδοτικό τέλος) για έναν δρόμο που δεν έχει γίνει και πληρώνεται ήδη για να γίνει από τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη βενζίνης. Για να μην μπούμε στην πολιτική διάσταση του θέματος όπου οι εργολάβοι με 10% συμμετοχή εμφανίζονται ως επενδυτές. Επίσης από τις 4 Απριλίου όπως καλά ξέρετε, η είσπραξη διοδίων σε δρόμους που δεν έχουν ολοκληρωθεί είναι παράνομη.

Όπως και να έχει αρνήθηκα να πληρώσω διόδια και ζήτησα να μου ανοίξουν την μπάρα και αν ήθελε μπορούσε η Εταιρεία να κινηθεί εναντίον μου. Μπορούσε επίσης οποιοσδήποτε αστυνομικός να μου έκοβε πρόστιμο αν με έβλεπε να το κάνω. Αντ’ αυτού με εγκλώβισαν στην μπάρα. Η μπάρα ήταν κλειδωμένη και δεν υποχωρούσε με το σπρώξιμο, όπως ορίζουν οι κανόνες ασφαλείας. Περίμενα εγκλωβισμένος μέχρι να έρθει Αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν λίγο παραπέρα για αυτό το λόγο.

Έδωσα το αντίτιμο του διοδίου, πήγα στην άκρη και ζήτησα από τον Αστυνομικό να πιστοποιήσει πως οι μπάρες είναι επίτηδες μπλοκαρισμένες και παρακωλύονται οι συγκοινωνίες. Ο αστυνομικός είπε πως δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα, αν και λίγο νωρίτερα είχε απειλήσει πως θα μηνύσει εμένα για παρακώλυση.

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να εξηγήσω τι συμβαίνει, γιατί το ξέρετε καλά. Χρειάζεται όμως να σας πω, πως προτιμώ την Ελληνική Αστυνομία με στολή, στο έργο της υπεράσπισης του πολίτη και των δικαιωμάτων του από τη στολή του υπαλλήλου των εργολάβων και προφανώς τη «ρόμπα».

Τη μέρα που οι αστυνομικοί στο Ρίο περιφρουρούσαν την καταβολή των διοδίων και όχι τη νομιμότητα, ένας πυροσβέστης έπεσε νεκρός κάνοντας αυτό που έπρεπε να κάνουν αστυνομικοί: Να εμποδίσει μια ληστεία. Βλέπετε οι αστυνομικοί ήταν στα διόδια και έκαναν τον εισπράκτορα.

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω, αν αληθεύει η πληροφορία πως οι εργολάβοι έχουν αναλάβει το κόστος λειτουργίας των Αστυνομικών Τμημάτων, αλλά και τις δωρεές περιπολικών στους δρόμους που αστυνομικοί περιφρουρούν τα συμφέροντά τους. Αν είναι έτσι, δεν μιλάμε για νόμους ούτε για νομιμότητα.

Αγαπητέ Αρχηγέ της Αστυνομίας, προστατεύστε πρώτα και κύρια τους αστυνομικούς σας. Δεν τους αξίζει να φυλάνε γήπεδα επιχειρηματιών και διόδια εργολάβων. Τιμήστε τη στολή σας.

Και επειδή σας γνωρίζω και προσωπικά, πιστέψτε με, δεν σας πάει η ρόμπα…
Ex-Member

Δημοσίευσηαπό TAKIS L. » Δευτ Μάιος 09, 2011 9:50 pm

Τασο,αν απαντησει ο κυρΑρχηγος στον Βαξεβανη,να το αναρτησεις! Θα εχει πολυ ενδιαφερον! Αν κ δεν το βλεπω.
peace - unity - love and have some off road fun!!!
Άβαταρ μέλους
TAKIS L.
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Malatesta Cobra
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: Mad-KYB
cb: Ναι
Εργάτης: Όχι
Aka: O...γειά σας σύντροφοι
Name: ΤΑΚΗΣ Λ.

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Δευτ Μάιος 09, 2011 10:34 pm

fantom έγραψε:Επίσης θέλω να σας ρωτήσω, αν αληθεύει η πληροφορία πως οι εργολάβοι έχουν αναλάβει το κόστος λειτουργίας των Αστυνομικών Τμημάτων, αλλά και τις δωρεές περιπολικών στους δρόμους που αστυνομικοί περιφρουρούν τα συμφέροντά τους. Αν είναι έτσι, δεν μιλάμε για νόμους ούτε για νομιμότητα.

Όλα ένα αλισβερίσι είναι σ'αυτή τη χώρα... :evil: :evil: :evil:
Λέτε να ιδρώσει το αυτί τους επειδή τους έγραψε επιστολή ο Βαξεβάνης; Δεν τον υποβιβάζω, προς Θεού! Απλά υπονοώ το αυτονόητο και το γνωστό εδώ και χρόνια, αλλά μη ομολογητέο: οι εργολάβοι, τραστ, μεγαλοεπιχειρηματίες και πολυεθνικές είναι αυτοί που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις... :evil: Οπότε μην το ψάχνετε! ΜΗΝ περνάτε από τα διόδια αν δε θέλετε να πληρώνετε... τόσο απλά. Προσωπικά έχω πολύ καιρό που το έχω κόψει τον "εθνικό" και πάω από τον παλιό. Ας κάνω και μια ώρα παραπάνω... :snooty:
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό Mastergunner » Δευτ Μάιος 09, 2011 11:48 pm

TAKIS L. έγραψε:Τασο,αν απαντησει ο κυρΑρχηγος στον Βαξεβανη,να το αναρτησεις! Θα εχει πολυ ενδιαφερον! Αν κ δεν το βλεπω.

+10000
Κλείσε μέσα σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο

Ένας για Ολους και Όλοι για Έναν (Vitara Club)
Άβαταρ μέλους
Mastergunner

Λάστιχα: FULDA TRAMP 4x4
Suspension: Calmini 3''/OΜΕ
cb: Όχι
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό thodoris23 » Τρί Ιαν 17, 2012 7:02 pm

Παιδια, εγω εδω και εναμιση χρονο εχω σταματησει να πληρωνω λησττικα διοδια... Παω συχνα στην ιδιαιτερη πατριδα μου την ναυπακτο και πληρωνω( μαλλον πληρωνα). 40€ για εναν ανυπαρκτο δρομο... Μεχρι και η γεφυρα ριου αντιριου εχσι βγαλει τα λεφτα της εις τριπλουν... Ειναι αλητες-λαμογι και δουλευουν για να πλουτιζει ο μπομπολας κλπ...
επιτρεπεται να πεσεις,επιβαλλεται να σηκω8εις!
thodoris23
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: asfaltina
Suspension: mama
Aka: thodoris23
Name: thodoris

Re:

Δημοσίευσηαπό gd_parianos » Τετ Ιαν 25, 2012 2:37 am

edelweisalexis έγραψε:
kostas v6 έγραψε:Είναι πραγματικά τραγικό αυτό που συμβαίνει με τα διόδια και δυστυχώς εξαπλώνονται σαν ιός.
Πλέον για να πραγματοποιήσεις μια διαδρομή στην "Εθνική" οδό από Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή και αντίστροφα,πρέπει να καταβάλεις παρα κάτι ψιλά 40? :!:
Καλές οι κινήσεις διαμαρτυρίας απέναντι στην κλοπή που μας έρχετε από μια ακόμη πληγή,αλλά.......
Ποιος είναι διατεθιμένος να κάνει κάτι τέτοιο;και τελικά ποιός θα το κάνει;
Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις ταξίδι με την οικογένεια σου και στην πορεία να διαπληκτιστείς καμιά δεκαπενταριά φορές,
γιατί κάπου τόσοι είναι και οι σταθμοί που καλείσαι να καταβάλεις αντίτιμο;
Μάλλον όχι...άρα;;
Με τις υγείες μας παιδιά :!:
Εξάλου πρώτη φορά είναι;μαθημένα τα βουνά στα χιόνια
τόσα και τόσα έχουμε καταπιεί αμάσητα :evil:

Ακριβώς στο ότι δέν αντιδρά ο κόσμος βασίζονται όλοι αυτοί που παίζουν μπιλιάρδο στις πλάτες μας και σιγά σιγά μας φορτώνουν όλο και περισότερα.
Πιστεύω πως όταν ο Έλληνας αποτάξει τις δύο περίφημες και αποκλειστικά ελληνικής νοοτροπίας φράσεις, τότε θα βελτιωθούν κατα πολύ τα πράγματα.
Και ποιές είναι αυτές οι φράσεις;

1. ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.
2. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Aπλά ΣΩΣΤΟΣ...
EEEyyy you TALK TO MY ......... HAND!
Φιλικά ε.! ;)
gd_parianos
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό gd_parianos » Τετ Ιαν 25, 2012 3:01 am

Έχω σταματήσει να πληρώνω διόδια από το 2008 αν θυμάμαι καλά... Ίσως και νωρίτερα. Στην ουσία σταμάτησα από την πρώτη ημέρα που έγιναν ιδιωτικά. Έχω κάνει απίστευτα πράγματα για να κάνω τον τσαμπουκά μου. Από ξύλο μέχρι και καταγγελίες... Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε... Μέχρι στιγμής μου ήρθε μόνο ένα χαρτί που φυσικά το αγνόησα! Και έκανε μπαμ ότι ήταν 100% παράνομο ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Και στην αρχή αυτού του κινήματος "Δεν πληρώνω", ήμουν μαζί, μέχρι που είδα ότι είναι "παιδί" συνασπιστικοσυριζέικο και έκοψα τα πολλά πολλά!! Θέλω η αντίδραση μου να είναι πέραν των πολιτικών πεποιθήσεων κλπ!! Αντιδρώ γιατί δεν είμαι αφελής. Αντιδρώ γιατί έχουν ήδη πληρωθεί έργα των επόμενων ίσως και 100 χρόνων. Δεν με ενδιαφέρει αν έφαγαν τα λεφτά. ΑΔΙΑΦΟΡΩ. Ας τα βάλουν τώρα να κάνουν δρόμους και ό,τι καλύτερο για εμάς. Αλλά επειδή αυτό ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να γίνει, ας μείνουν με τα ******** μου. Ακόμη και που το πέρασαν στον ΚΟΚ, εμένα ζημιά δεν μου κάνουν. Τυγχάνει και όταν έχει αστυνομία στα διόδια το χειρίζομαι έτσι ώστε την κάνω και πάλι. Πλην ελάχιστων εξεραίσεων που και πάλι την έβγαλα καλά. Μία μόνο την πλήρωσα και είναι και η τελευταία. Απλά αναλογιστείτε το διάστημα που δεν πληρώνω. Και με διαδρομές ΚΟΡΙΝΘΟ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΤΡΑ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΒΟΛΟ, ΛΑΜΙΑ κλπ... Και η πλειονότητα αυτών των διαδρομών γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Φυσικά το μεγαλύτερο διάστημα που δεν πληρώνω, γίνεται με τον κλασσικό τρόπο του "περνάω με τον μπροστινό μου" ή "σπρώχνοντας την μπάρα".
Οπότε έχω πείρα Τζαμπατζή... ΧΑΧΑΧΑ...
* Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι αυτό το κάνω με ό,τι όχημα και αν έχω στην διάθεση μου και όποιου και αν είναι... Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Φιλικά ε.! ;)
gd_parianos
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Ιαν 25, 2012 11:24 am

gd_parianos έγραψε:γίνεται με τον κλασσικό τρόπο του "περνάω με τον μπροστινό μου" ή "σπρώχνοντας την μπάρα".

Φίλε αυτό το "περνάω με τον μπροστινό μου" εμένα προσωπικά με θίγει απίστευτα και δε μιλάω επί προσωπικού με σένα, να εξηγούμε...

Δεν γίνεται φίλε μου να μου κολλάει κάποιος από πίσω μου την ώρα που περνάω και ΠΛΗΡΩΝΩ (άσχετο αν είναι σωστό ή λάθος που εγώ πληρώνω) και να περνάει ελεύθερα με τα δικά μου χρήματα και μάλιστα με κίνδυνο να μου χτυπήσει και το αμάξι :!:

Μου το έχουν κάνει αρκετοί αυτό και μάλιστα στην Αττική Οδό και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι την επόμενη φορά που θα μου κολλήσει κάποιος από πίσω, θα σταματήσω επί τόπου.... και αν θέλει ας περάσει από πάνω μου 8) Τον μάγκα ας τον κάνει στην υπάλληλο και να απαιτήσει να του σηκώσει την μπάρα και όχι στον συνοδοιπόρο του :!:
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τετ Ιαν 25, 2012 11:30 am

Σταματήστε παρακάτω και μοιραστείτε τα έξοδα :idea:
Πιστεύω να μην σε ενοχλεί Πάνο που εγώ με τη μοτό πάω από δίπλα, παράλληλοι βίοι και στέλνω και φιλάκι :P
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό nidi » Τετ Ιαν 25, 2012 12:23 pm

panoshm έγραψε:
gd_parianos έγραψε:γίνεται με τον κλασσικό τρόπο του "περνάω με τον μπροστινό μου" ή "σπρώχνοντας την μπάρα".

Φίλε αυτό το "περνάω με τον μπροστινό μου" εμένα προσωπικά με θίγει απίστευτα και δε μιλάω επί προσωπικού με σένα, να εξηγούμε...

Δεν γίνεται φίλε μου να μου κολλάει κάποιος από πίσω μου την ώρα που περνάω και ΠΛΗΡΩΝΩ (άσχετο αν είναι σωστό ή λάθος που εγώ πληρώνω) και να περνάει ελεύθερα με τα δικά μου χρήματα και μάλιστα με κίνδυνο να μου χτυπήσει και το αμάξι :!:

Μου το έχουν κάνει αρκετοί αυτό και μάλιστα στην Αττική Οδό και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι την επόμενη φορά που θα μου κολλήσει κάποιος από πίσω, θα σταματήσω επί τόπου.... και αν θέλει ας περάσει από πάνω μου 8) Τον μάγκα ας τον κάνει στην υπάλληλο και να απαιτήσει να του σηκώσει την μπάρα και όχι στον συνοδοιπόρο του :!:

Πάνο, ο σκοπός αγειάζει τα μέσα..

όσον αφορά τον κίνδυνο να σε χτυπήσουν, αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν κάποιος κοκαλώσει επίτηδες ή του σβήσει κατά λάθος..

σε κάθε περίπτωση είναι εντελώς λάθος η λογική να πληρώνεις σε όλα τα διόδια.. έχει αναλυθεί διεξοδικότατα και σε αυτό το φόρουμ και γενικότερα.. δεν μπορείς να πεις κάτι στον άλλο επειδή εσύ πληρώνεις και ο άλλος όχι.. είδε φως και μπήκε.. :roll: :roll:
| | | |
Άβαταρ μέλους
nidi
World Travellers
World Travellers

Λάστιχα: Goodyear EfficientGrip P2
Διάσταση ελαστικών: 195/70 R15
Suspension: Factory
Aka: the pin project
Name: Nikos

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Ιαν 25, 2012 12:57 pm

Δεν τα βάζω με αυτόν που δεν πληρώνει :!: :!:

Τα βάζω με αυτόν που μου κολλάει από πίσω,
γιατί όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ είπε ο nidi παραπάνω, τι θα γίνει αν μου σβήσει :?: :?: :?: Ποιος θα πληρώσει αυτό που θα περάσω εγώ και η οικογένειά μου για να γλυτώσει κάποιος 2-3 ευρά?????????? Αξίζει φίλοι μου αυτό???????/ Δεν νομίζω :roll: :roll:

Θες να μην πληρώσεις? Κατέβα από το αμάξι σου και σήκωσε τη μπάρα, ή σπρώχτη με το αμάξι σου :!: :!: Μην έρχεσαι από πίσω μου :!: :!: :!:

kaliakouda έγραψε:Σταματήστε παρακάτω και μοιραστείτε τα έξοδα :idea:
Αυτό ξέρεις ότι ΔΕΝ γίνεται ποτέ (εκτός και αν είναι παρέα)

kaliakouda έγραψε:Πιστεύω να μην σε ενοχλεί Πάνο που εγώ με τη μοτό πάω από δίπλα, παράλληλοι βίοι και στέλνω και φιλάκι :P
Φυσικά και δεν με ενοχλεί..... αλλά αν δεν σε έχω δει από πριν και εκείνη τη στιγμή που θα ανοίξεις το γκάζι στη 1400άρα να φύγεις, τρομάξω (ή τρομάξει κάποιος γενικά οδηγός) και κάνω στραβοτιμονιά, θα ζητήσεις τα ρέστα που καρφώθηκες στη βάση της μπάρας, ή όχι?
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό gd_parianos » Τετ Ιαν 25, 2012 3:31 pm

panoshm έγραψε:

Το βρίσκω υπερβολικό αυτό που λες (με συγχωρείς κιόλας) και για την ακρίβεια κάποιοι το μου το έχουν κάνει. Αλλά δεν σου κρύβω ότι γίνομαι αρκετά επιθετικός με τέτοιες συμπεριφορές. Και εξηγούμαι...:
Το γεγονός ότι κάνεις την κίνηση να πληρώσεις (λάθος κατ΄εμέ) και κάποιος άλλος όχι, δεν μπορεί να σε κάνει δικαστή και να του κάνεις κακό. Ούτε επειδή εσύ επιλέχτηκες να είσαι αυτός που θα περάσει μαζί του. Άλλωστε ΕΤΥΧΕ και δεν νομίζω ότι όλα αυτά που λες συμβαίνουν περί σβησίματος ή άλλα συναφή μικρολάθη δλδ στα διόδια. Επίσης επειδή το κάνω χρόνια αλλά και επειδη έχω μία σύνεση στο μυαλό μου και δεν κολλάω σε βαθμό μεγάλο-αλλά ίσα ίσα για να περάσω την μπάρα-ό,τι και αν συμβεί-ακόμη και το σταμάτημα του μπροστινού μου-εγώ είμαι έτοιμος να σταματήσω αμέσως. Άλλωστε αυτό δεν θα σου το κάνει κάπιοιος που δεν ξέρει να οδηγεί ή οδηγεί σαν άμπαλος...
Επίσης να σου πω ότι όσες μα όσες φορές και αν το έχω κάνει για έναν περίεργο αλλά καλό λόγο, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ γελούσαν και μερικοί μου έκαναν και διάφορα νοήματα του στυλ "μπράβο" και ότι πολλές φορές είχαν οικογένεια μέσα...Αν ρίσκαρα την ζωή τους ας έβγαιναν να με δείρουν στην τελική. Κανέναν πρόβλημα. Αποδέχομαι τα λάθη μου.
Και να τονίσω ότι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ. Το κάνω γιατί βαρέθηκα να με πιάνουν κότσο σαν άνθρωπο και σαν ΈΛΛΗΝΑ κυρίως. Δεν πιέζω κανέναν να αντιδράει όπως εγώ. Αλλά σίγουρα δεν είναι ορθό το να πληρώνεις ΠΙΑ...Άποψη μου!!!
Και όλα αυτά δεν σου τα λέω με επιθετικότητα ή άλλες συναφή αντιδράσεις... Απλά μου έδωσες πάτημα να πω αυτά που ήθελα σε ανθρώπους που έχουν αυτό το σκεπτικό. Έχε το φίλε μου, αλλά μην γίνεσαι επικριτικός με αυτούς που τυγχάνει να περνοιύν μαζί σου. Εκτός αν είναι προκλητικοί σε άλλον βαθμό. Ούτε κοροιδεύουμε τους υπαλλήλους, ούτε τους μπροστινούς μας, ούτε μάγκες το παίζουμε, ούτε με κάποιον έχουμε προηγούμενα, ούτε στραβά ξυπνήσαμε και ξεσπάμε όποου βρούμε. Απλώς δείχνουμε την αντίδραση μας ΕΜΠΡΑΚΤΑ... Ευχαριστώ που είχες την υπομονή και διάβασες την λογική μου...
Φιλικά ε.! ;)
gd_parianos
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό thodoris23 » Τετ Ιαν 25, 2012 3:49 pm

δεν σε ενοχλει κανενας αν περναει απο πισω σου κολλητα...και στην τελικη αν σε χτυπησει οπως λες,ε γι'αυτο ειναι οι ασφαλιστικεσ εταιριες...τωρα αν σε θιγει τοσο πολυ το να περναει καποιος μαζι σου τι να πω???βαλε χαρτακι στο πισω παρμπριζ που να γραφει οποιος περασει μαζι μου,την εβαψε....κατ'εμε ειναι πολυ λαθος η σκεψη σου!!!
thodoris23
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τετ Ιαν 25, 2012 3:51 pm

έχω την εξής απορία:

Γιατί δεν πας μόνος σου στην λωρίδα του e-pass και να κατέβεις από το αυτοκίνητο να ανοίξεις την μπάρα και να δώσεις έτσι το δικαίωμα να περάσει και ο επόμενος ελεύθερα? Μα φυσικά γιατί είναι ένας υπάλληλος εκεί που δεν θα σε αφήσει να το κάνεις. Έτσι, "πατάς" στο ευτυχές γεγονός ότι κάποιος "άλλος" (αυτός που πληρώνει) σου ανοίγει την μπάρα και περιμένεις από αυτόν να σου δώσει και δίκιο, γιατί έδωσε 2.8€ (λίγο λιγότερο με το e-pass) για να περάσεις και συ. Εκεί είναι που τρελαίνομαι....

- Πες μου, έχεις ανοίξει ποτέ την μπάρα στο e-pass όταν είναι υπάλληλος μπροστά σου?
- Έχεις ανοίξει ποτέ την μπάρα στη θέση που είναι ο κλασσικός ταμίας?

Και θα απαντήσω (αν όχι για σένα, για τους περισσότερους που "κολλάνε" από πίσω μου): Όχι.... πάντα περιμένει αυτός που θέλει να περάσει τσάμπα, να βρει κάποιον με e-pass για να πάει από πίσω του.... αυτό για μένα είναι κοροϊδία του συνανθρώπου σου.... δεν κοροϊδεύεις τις εταιρίες ούτε καταλαβαίνουν ότι είσαι "αγανακτισμένος"... κατάλαβέ το, απλά δημιουργείς "εχθρική" αντιμετώπιση από τους υπόλοιπους...

Πάντα μιλάω για το "φαινόμενο" κόλλημα από πίσω σε αυτόματες μπάρες, έτσι?

Ρεζουμέ (κατ' εμέ): ΜΗΝ το κάνετε στους δυστυχείς κατόχους e-pass.... κάντε το στους υπαλλήλους..... και γω έχω ανοίξει μπάρα σε υπάλληλο... πίσω από κάποιον όμως δεν έχω κολλήσει ΠΟΤΕ γιατί σέβομαι τον ιδρώτα που χύνει για να βγάλει κανά φράγκο να ζήσει.. έτσι απλά και όμορφα
Άβαταρ μέλους
panoshm

Δημοσίευσηαπό thodoris23 » Τετ Ιαν 25, 2012 3:58 pm

καταρχας να σου πω οτι στα 2 χρονια που δεν πληρωνω διοδια ζητημα ειναι να εχω κολλησει στον μπροστινο μου 5 φορες.αλλα πιστεψε με οταν ανοιγω την μπαρα για να περασω προτρεινω και τον πισω μου να περασει ΠΑΝΤΑ ! δεν νομιζω οτι καποιος που κολλαει πισω σου λεει απο μεσα του "" α,εγω περασα τσαμπα' και γελαει εις βαρος σου.απλα ειναι μερικοι που ισως φοβουνται να κατεβουν να ανοιξουν την μπαρα.την επομενη φορα λοιπον που θα περασει καποιος μαζι σου (αν και θα σου ελεγα να μην ξαναπληρωσεις ουτε εσυ διοδια ) ας μην σε ενοχλησει τοσο πολυ !!!απλα ενα χαμογελο !!! ειναι οτι καλυτερο στις μερες μας !!!
φιλικα παντα !
thodoris23
4x4 Grand member
4x4 Grand member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

arahova Σάβ Μάιος 03, 2025 10:58 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Μάιος 03, 2025 7:07 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες