Εχτές την ώρα που το έκανε, ήταν μόνη στο σαλόνι, η μάνα κοίμιζε το μωρό, και ο υποφαινόμενος ήταν στο Vitaraclub (μήπως να ζητήσω αποζημίωση?

).
Πάει η μάνα της το βλέπει, δεν μου λέει τίποτα, αλλά προλαβαίνει και της τα "σέρνει" σιωπηλά για να μην την πάρω χαμπάρι...
Πάω εγώ, και βλέπεις την Δέσποινα να ρίχνει μια ματιά στη μάνα της, και να μου λέει (δεν πρόλαβα να πατήσω καλά καλά το πόδι μου στο σαλόνι): "εγώ πάω για νάνι, νυστάζω"........
.... και μετά από κανά μισάωρο, όταν την πήρε ο ύπνος, μου το ξεφούρνισε η γυναίκα.....
Εχτές λοιπόν, την γλίτωσε... σήμερα όμως:
Η τιμωρία είναι σκληρή 
.......
1.
εκδιωγμός όλων των παιχνιδιών από το τραπεζάκι του σαλονιού... (επιτέλους θα έχω κάπου να ακουμπάω το ποτήρι μου και θα βρίσκω αμέσως που βρίσκεται το τηλεκοντρόλ

) και
μεταφορά του παιχνιδότοπου έξω από τον περίγυρο των καναπέδων
2.
απαγόρευση παιδικών προγραμμάτων στην TV μέχρι τα Χριστούγεννα (προς το παρόν το έχει πάρει ψύχραιμα... δεν της έχει λείψει ακόμα βλέπεις

)
3.
εκφοβισμός, ότι αν δεν ακούει ότι της λέμε, θα της πάρω τα λεφτά από τον κουμπαρά για θα πάρω καινούργια TV και φυσικά
όχι το σπίτι του Mickey Mouse
Καινούργια TV μπορεί να μην πάρουμε, ίσως όμως είναι μια ευκαιρία να γλιτώσουμε από τον ΧΑΜΟ που επικρατεί στο σαλόνι.....
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά....... και για την πλάκα, δεν με πειράζει...... και γω γέλαγα σήμερα
Χάρη ευχαριστώ, το έχω βρει αυτό και άλλα πολλά ΑΛΛΑ όλα μιλάνε για ΠΡΙΝ την γρατζουνιά και κανείς για ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ γρατζουνιάς....