από Tzivitzonis » Πέμ Δεκ 03, 2009 12:10 pm
Αφήστε τα χιλιάρικα και τα κατομύργια και ας σκεφτούμε προτάσεις ΠΑΣΗΣ φύσεως!
Εγώ σαν πρώτα πράγματα έχω να πω τα εξής: Προφανώς το κύριο μέρος της συζήτησης θα περιστραφεί γύρω από το ΠΟΥ. Όπως θυμάστε και στην προηγούμενη (πρώτη) πίτα έγινε πολύ κουβέντα γύρω από αυτό το θέμα, κυρίως με σκοπό να είναι σε μια εφικτή χιλιομετρική απόσταση και από τους βορειόθεν φίλους-μέλη. Και πάλι του χρόνου νομίζω ότι θα πρέπει να κινηθούμε σαφώς σε μια τέτοια λογική, και μάλιστα αυτή τη φορά έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα το ΠΟΥ, γιατί τα μέλη έχουν ξεπεράσει τα 1200! Φυσικά όχι όλα ενεργά, αλλά σίγουρα έχουν αυξηθεί ΚΑΙ τα ενεργά μέλη. Επίσης να πω ότι μετά από 1,5 χρόνο ύπαρξης της κοινότητας αυτής, οι σχέσεις μεταξύ μελών έχουν δυναμώσει και σε πολλές περιπτώσεις έχουν προσωποποιηθεί σε αρκετά μέρη (κοινώς βρήκαμε νέους φίλους!). Το VitaraClub πλέον ταξιδεύει και ταξιδεύει πολύ τελευταία! Και από πλευράς κεντρικά διοργανωμένων εκδρομών, αλλά και διοργανωμένων από τα μέλη. Έτσι νομίζω ότι του χρόνου δε θα πρέπει να είμαστε φιδωλοί σε αποστάσεις κλπ, αλλά ο στόχος να είναι μια όσο το δυνατόν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ συγκέντρωση των φίλων, που θα μας χαρίσει ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ στιγμές!
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Homo homini lupus est