batfalcon έγραψε:Στελιο, στη Αθηνα και σε πολλες μεγαλες πολεις ενδεχεται να παρεχεται αυτο το προγραμμα. Στην Λειβαδια πιθανον. Εδω που ειμαι εγω, στο Μαυτοματι Βοιωτιας, κωμοπολη 2.500 κατοικων, η Wind απλα δεν υπαρχει! Ουτε ΚΑΝ σημα 3G δεν εχει. Ουτε σκετο G. Αν δω H+ ειναι επιτυχια
Εχω κατ' επαναληψη κανει παραπονα, εχω στειλει συντεταγμενες, εχω τσακωθει με τους εκπροσωπους τους, καθοτι ειναι ΑΝΑΓΩΓΟΙ και επιμενουν να απευθυνονται στον Ενικο, παρ' ολη την απαιτηση μου να μου απευθυνονται στον Πληθυντικο, και εν τελει παρ' ολη την υποσχεση (απο το 18), πως θα βελτιωθει η κατασταση το 19, αποελεσμα δεν υπαρχει.
Εν πασει περιπτωσει, στο θεμα μας, στην επαρχια, ο ΟΤΕ ειναι ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ, διοτι αν δεν τους παρεξει γραμμες ο ΟΤΕ, απλα δεν μπορουν να παρεχουν δικες τους συνδεσεις.
Στην Λειβαδια οι Wind & Vodafone μου ειπαν πως δεν μπορουν να εξυπηρετησουν παντως.
Εντύπωση μου κανει η συγκεκριμένη περιοχη, καθως διπλα στην Ασκρη που παω για τσιχλα αλλα και στο Μαυρομάτι, παντα εχω 4G στο βουνο....
Γενικοτερα ομως αυτο που περιγραφεις δεν μου κανει εντυπωση. Για την ακριβεια σε παραλιακο χωριο της Β.Ευβοιας μεχρι περσι ειχα καμπανα 4G με cosmote..ξαφνικα απο πέρσι στο σπιτι μου που βρισκεται στην μια ακρη του χωριου, η cosmote δε παει μια, αλλα ξαφνικα η wind η οποια παλαιοτερα δεν υπηρχε, τωρα εχει 4G καμπανα!!
Γενικα αυτα τα ανεβοκατεβασματα στην καλυψη δικτυων ειναι που με εχουν αναγκασει σε δικαρτο κινητο, ωστε να αλλαζω τα δεδομενα και να εχω περισσοτερες πιθανοτητες για σημα....