Ο ιδωτικος τομεας εκπεμπει SOS!!!

Εδώ λέμε ότι μας κατέβει και δεν έχει θέση αλλού

Re: Ο ιδωτικος τομεας εκπεμπει SOS!!!

Δημοσίευσηαπό LEMON » Σάβ Μαρ 14, 2015 2:45 am

Εγώ Συμφωνώ μαζί σας ! Και με το σ κεφάλαιο ! ! !
Αλλά δείτε και μια αλλη πλευρα που νομίζετε οτι ξέρετε όλοι εσείς του "ιδιωτικού" ! ! !
Έχει πληρώσει ποτε κανεις σας 745Ε κρατησεις το μήνα ;
Όχι βέβαια !
Έχετε μήπως σκεφτεί οτι τοσα χρόνια τα "μαγαζιά" που εσείς δουλευατε ή δουλευετε ακομα , λειτουργουσαν και συντηρούνταν απο κάτι "αιμοδότες" οπως εμας που ακουμπουσαμε σ'αυτα περιουσίες ολόκληρες κάθε μήνα αλλά και ολόκληρους τους δυο επιπλέον μισθούς για δώρα σε φιλους και αγαπημένους (ασχετα αν δουλευαν στον ιδιωτικο) και προπαντώς σε παιδιά !
Μήπως πηρατε χαμπαρι οτι όλη αυτή η κατρακύλα αρχισε μόλις κόπηκαν 13 & 14 μισθός και μειώθηκαν οι συντάξεις που ακουμπουσαμε σε ιδιώτες που και σήμερα ακόμα πουλούν τα "αγαθά" τους με 200% κέρδος και δεν αποδίδουν όχι ΦΠΑ αλλά ουτε κόβουν αποδείξεις ουτε πληρώνουν εισφορές και πολύ δε μάλλον τους υπαλλήλους τους ; ; ; ; ;

Σκεφτητε τα λοιπον και με αυτά τα δεδομένα και μετα να εξανισταστε και να βαλεστε εναντιον "υμων των βολεμενων" λες και είμαστε πίσω στο '50 και μαχομαστε ως αλλοι "αδερφοφαδες" του Καζαντζάκη ! ! !

Οτι π@%&τσα φαγατε "εσείς" φαγαμε κι "εμείς" αγαπητοί "εν Χριστό αδερφοί" του ιδιωτικού ! ! !

:violin:

Υγ: Κι αν σε κάποιους η προαναφερθείσα μπήκε κάνα πόντο πιο βαθειά . . . . . .τοτε είναι θέμα του "σκυψηματος" ή "οσφυοκαμψιας" που'χει συνηθίσει ! ! !
κάθε μέρα μαθαίνω..........
. . .οι άνθρωποι δεν σταματούν να παιζουν επειδή γερνανε . . . !
. . .γερνανε επειδή σταματούν να παίζουν ! ! !
Άβαταρ μέλους
LEMON
4x4 Gold Member
4x4 Gold Member

Λάστιχα: General Graber 2
Διάσταση ελαστικών: 205/75/15
Suspension: +5
cb: Όχι
Εργάτης: Όχι
Aka: Κι εγώ το ......... βιολι μου !!!
Name: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Σάβ Μαρ 14, 2015 3:28 am

Και εγώ δεν σου απαντάω τώρα φίλε Βαγγέλη γιατι μετά θα αυτόμπαναριστούμε και οι δυο... ;-)
Πιστεύω πάντως ότι σε κάτι κανεις λάθος...
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
cb: Ναι
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

Δημοσίευσηαπό panoshm » Σάβ Μαρ 14, 2015 3:35 am

LEMON έγραψε:Έχει πληρώσει ποτε κανεις σας 745Ε κρατησεις το μήνα ;

:think: Τώρα με κάνεις να αναλογίζομαι πόσο ποσοστό από αυτό που κόβω τιμολόγιο, πάει σε διάφορες "κρατήσεις" (φόρο, ασφαλιστικές κρατήσεις) και τι μένει για να περάσω τον μήνα μου εγώ και η οικογένειά μου.... ελέω μπλοκακίου :ugeek:

Για να σκεφτώ..... Α!!!! ναι μωρέ.... μόνο το 40% δίνω... Ναι... λίγα είναι ε? :ugeek: ...... Και εκτός από αυτά (φόρο, ασφαλιστικές κρατήσεις), στο τέλος του έτους έχουμε κι άλλα να δώσουμε... βέβαια.... Άσε βρε Βαγγέλη :roll:

Φίλε Βαγγέλη..... και φίλε Μήτσο.... όλοι την πληρώνουν.... με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο...

Το θέμα είναι ότι ο λαός (ναι.... ξέρω.... αυτός που ψήφισε, δυστυχώς λίγο πάνω από τους μισούς μόνο....) έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους διαφορετικούς αυτή τη φορά να δει τι θα γίνει....

Ας δούμε λοιπόν.... Τίποτε δεν αλλάζει έτσι εύκολα.... και μάλιστα με "αναμενόμενους" τρόπους... που ακολουθούν "συνταγές"...

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό λένε.... γι' αυτό και εγώ θα αναμείνω....

ΥΓ: Ειρήνη ημίν αδέρφια (αλήτες... πουλιά :mrgreen: )
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό kostasRS » Σάβ Μαρ 14, 2015 5:15 am

Εχω την εντυπωση πως δεν πρεπει η κουβεντα να παει σε συγκριση ιδιωτικου-δημοσιου !!!
Γιατι τοτε ,,,βαστατε τουρκοι τα αλογα!!
Απλα να πω γιατι με τρελενει,,,,
οχι φιλε λεμον η κατρακυλα δεν ξεκινησε επειδη εκοψαν δωρα στο δημοσιο,,,,,,,
δηλ αν επερνε δωρα το δημοσιο δεν θα ειχαμε φασει εδω που φτασαμε(γιατι ετσι ειπες) μην με στειλεις και ειναι και 4,20 τα ξημερωματα :lol: :lol: :lol: :lol:
βαριεμαι
Άβαταρ μέλους
kostasRS

Λάστιχα: Michelin latitude cross
Διάσταση ελαστικών: 225/65/17
Suspension: 3,5
Aka: Παντου & πουθενα
Name: kostas

Δημοσίευσηαπό tano » Σάβ Μαρ 14, 2015 8:38 am

LEMON έγραψε:Εγώ Συμφωνώ μαζί σας ! Και με το σ κεφάλαιο ! ! !
Αλλά δείτε και μια αλλη πλευρα που νομίζετε οτι ξέρετε όλοι εσείς του "ιδιωτικού" ! ! !
Έχει πληρώσει ποτε κανεις σας 745Ε κρατησεις το μήνα ;
Όχι βέβαια !
Έχετε μήπως σκεφτεί οτι τοσα χρόνια τα "μαγαζιά" που εσείς δουλευατε ή δουλευετε ακομα , λειτουργουσαν και συντηρούνταν απο κάτι "αιμοδότες" οπως εμας που ακουμπουσαμε σ'αυτα περιουσίες ολόκληρες κάθε μήνα αλλά και ολόκληρους τους δυο επιπλέον μισθούς για δώρα σε φιλους και αγαπημένους (ασχετα αν δουλευαν στον ιδιωτικο) και προπαντώς σε παιδιά !
Μήπως πηρατε χαμπαρι οτι όλη αυτή η κατρακύλα αρχισε μόλις κόπηκαν 13 & 14 μισθός και μειώθηκαν οι συντάξεις που ακουμπουσαμε σε ιδιώτες που και σήμερα ακόμα πουλούν τα "αγαθά" τους με 200% κέρδος και δεν αποδίδουν όχι ΦΠΑ αλλά ουτε κόβουν αποδείξεις ουτε πληρώνουν εισφορές και πολύ δε μάλλον τους υπαλλήλους τους ; ; ; ; ;

Σκεφτητε τα λοιπον και με αυτά τα δεδομένα και μετα να εξανισταστε και να βαλεστε εναντιον "υμων των βολεμενων" λες και είμαστε πίσω στο '50 και μαχομαστε ως αλλοι "αδερφοφαδες" του Καζαντζάκη ! ! !

Οτι π@%&τσα φαγατε "εσείς" φαγαμε κι "εμείς" αγαπητοί "εν Χριστό αδερφοί" του ιδιωτικού ! ! !

:violin:

Υγ: Κι αν σε κάποιους η προαναφερθείσα μπήκε κάνα πόντο πιο βαθειά . . . . . .τοτε είναι θέμα του "σκυψηματος" ή "οσφυοκαμψιας" που'χει συνηθίσει ! ! !

Εγω είμαι ετοιμοσ να αλλάξουμε .Τα 745Ε το μηνα είναι από 12 μισθοι .Εγω σαν οικοδομοσ δεν εχω 12 μισθοι ουτε ασφαλεια ,ουτε ενσημα για γιατρο.
Από το προτού ευρώ πληρώνω 26% +ΦΠΑ =49% !!!!!!!!!!!!!!!!
Τα 745 Ε για μενα είναι ΟΝΕΙΡΟ να μου τα κρατάνε κάθε μηνα !!!!!!!!!!!!!!
άλλο
Άβαταρ μέλους
tano
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Name: θανασησ

Δημοσίευσηαπό κυριακος αθανασιου » Σάβ Μαρ 14, 2015 8:42 am

καποιοι ανθρωποι ζουν στο ροζ συννεφακι τους....ισως γι αυτο δεν αυτοκτονησε ουτε ενας δημοσιος...
αλλα οπως ειπε και ο τασος αν συνεχισω θα φαω μπαν και δεν θελω...
μεινε εκει που εισαι...στο ροζ συνεφακι και στις π.............ς μπλε με τα στρουμφακια!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
Άβαταρ μέλους
κυριακος αθανασιου
S.A.S Member
S.A.S Member

Λάστιχα: simex 35/11.5/16
Suspension: μαμα...αχαχαχαχαχαχα
Aka: ψηλεας
Name: κυριακος αθανασιου

Δημοσίευσηαπό tano » Σάβ Μαρ 14, 2015 8:49 am

Α ,και ξέχασα.Μια μερα ξυπνήσαμε με περαίωση για 15 χρονια χ 500Ε . :tsoukalas: :tsoukalas: :tsoukalas:
άλλο
Άβαταρ μέλους
tano
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Name: θανασησ

Δημοσίευσηαπό l200 » Σάβ Μαρ 14, 2015 9:25 am

μην πατε την συζητηση σε λαθος δρομο. σκεφτειτε λιγο ΠΩΣ κ ΠΟΙΟΙ μας εφτασαν ως εδω .σ αυτο το κρατος δεν ειχαμε ποτε παιδεια-υγεια-ισονομια-αναπτυξη δικαιοσυνη κλπ κλπ κλπ
δεν φταινε οι ΔΥ ουτε οι ΙΥ φταιμε ΟΛΟΙ μαζι
“Να λείπεις ― δεν είναι τίποτα να λείπεις.

Αν έχεις λείψει για ό,τι πρέπει,

θα ‘σαι για πάντα μέσα σ’ όλα εκείνα που γι’ αυτά έχεις λείψει,

θα ‘σαι για πάντα μέσα σ’ όλο τον κόσμο…”
Άβαταρ μέλους
l200
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: toyo 215.70.16
Suspension: ΟΜΕ
Name: ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευσηαπό vedim » Σάβ Μαρ 14, 2015 9:57 am

το μονο που θαθελα να πω ειναι οτι λιγο πολυ ολοι μας εχουμε βαλει το λιθαρακι μας για το χαλι στο οποιο εχει καταντησει η χωρα μας....και αν σκεφτουμε απο κατι απλο ο καθενας ....ποσα ''ελα μωρε'' εχουμε πει για χαρη της βολεψης μας ειτε αυτη λεγεται απατεωνιτσα ειτε λεγεται χοντραδα που μπορει να σε μπλεξει ασχημα!!! δυστυχως ΟΛΟΙ μας την εχουμε κανει απλα ο καθενας μεχρι εκει που του επετρεπε η θεση του...η τυχη του και οποιοσδηποτε αλλος παραγοντας!!!
δεν ειναι θεμα ουτε ιδιωτικου ουτε δημοσιου ουτε τιποτα! με το προηγουμενο πολυ απλα κλαιγομαστε και κοντραριζομαστε!

οσοι για τις κυβερνησεις :tsoukalas: ...αυτοι ακολουθουν ενα πολυ καλο σχεδιο για το οποιο εχουν πληρωθει αδρα εχοντας εξασφαλισει 7 γενειες εγγονια τους και μας πηγαινουν με τον τροπο τους στην καταστροφη!!!

τελος...σαν νεος που ειμαι εχω καθε δικαιωμα στην ελπιδα....πιστευοντας και ελπιζοντας και προσπαθωντας για κατι καλυτερο!!!!!!
αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι.....
Άβαταρ μέλους
vedim
4x4 Xtreme member
4x4 Xtreme member

Λάστιχα: Marshall road venture m/t
Διάσταση ελαστικών: 235/75/15
Suspension: Χειροποιητη +3"
Aka: vedim
Name: Δημητρης

Δημοσίευσηαπό ivan » Σάβ Μαρ 14, 2015 10:28 am

Στεκόμαστε μπροστά στα αποκαΐδια της παντελούς έλλειψης οργάνωσης της κοινής μας ζωής και η κοντή μας μνήμη γυρίζει πίσω 40 μέρες ή 4 χρόνια, όχι όμως 40. Δεν βλέπουμε όλοι ότι, ανεξάρτητα από τον κλάδο εργασίας μας, υπήρξαμε όλοι ιδιώτες.

ιδιώτης 1 ο [iδiótis] Ο10 : αυτός που δεν ασκεί δημόσιο λειτούργημα, που δεν είναι δημόσιος υπάλληλος ή στρατιωτικός ή που δεν παρουσιάζεται με την ιδιότητά του αυτή: Kράτος και ιδιώτες πρέπει να βοηθήσουν την αναδάσωση. Tο Yπουργείο Aνάπτυξης ανέθεσε τη μελέτη σε ιδιώτη.
[λόγ. < αρχ. ἰδιώτης]
ιδιώτης 2 ο : (ψυχιατρ.) άτομο που πάσχει από ιδιωτεία, που είναι διανοητικά ανάπηρο• (πρβ. ηλίθιος).
[λόγ. < γαλλ. idiot (στη σημερ. σημ.) < λατ. idiota < αρχ. ἰδιώτης `ανειδίκευτος, αμαθής΄]

Στην αρχαιότητα, ιδιώτης ήταν αυτός που δεν ασχολούταν με τα κοινά της πόλεως και αυτό ισοδυναμούσε με έγκλημα. Υπό αυτήν την έννοια υπήρξαμε όλοι ιδιώτες. Έτσι, κοιτώντας μόνο τη δουλειά μας, ανεχτήκαμε πολιτικές στις οποίες τα κανένα σκάνδαλο δεν μας ενόχλησε όσο μπορούσαμε να καταναλώνουμε. (Μια μικρή διαχρονική λίστα σκανδάλων για να μας φρεσκάρει λίγο τη μνήμη http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&a ... 74&cid=122).
Με μπουκωμένα από το φαγητό στόματα, δεν μιλήσαμε όταν είδαμε υπουργό εργασίας να απασχολεί ανασφάλιστους Πακιστανούς στον κήπο του, υπουργό αμύνης που δεν έχει υπηρετήσει στρατιωτική θητεία και υπουργό δημ. έργων με αυθαίρετο εξοχικό. Στην καθημερινότητά μας δεν νοιαστήκαμε για το που βρίσκονται τα χρήματα για σπατάλες. Πανηγυρίσαμε με τους ολυμπιακούς το 2004 χωρίς να σκεφτούμε ότι ενώ δεν βγάζουμε τα τρέχοντα έξοδα θα διοργανώσουμε το μεγαλύτερο πάρτυ του πλανήτη, δεν αναρωτηθήκαμε για τη χρησιμότητα κατασκευής μια γέφυρας 630.000.000€ έναντι ανάπτυξης υποδομών μια αγροτική χώρα, δε διεκδικήσαμε ποτέ καλύτερες παροχές από το δημόσιο για το φόρο μας και φυσικά σπανίως ξεπεράσαμε το αφορολόγητο όριο των 12.000€ ως ελεύθεροι επαγγελματίες, παρόλο που ο βοηθός υδραυλικού δεν ερχόταν να δει το καζανάκι της τουαλέτας μου για λιγότερο από 50€.
Και ξαφνικά, μετά από 40 καταστροφικά χρόνια, ανακαλύψαμε την Αμερική. Καταλάβαμε επιτέλους ότι οποιαδήποτε παροχή προς μια ομάδα ανθρώπων συνεπάγεται ένα κόστος που επωμίζονται οι υπόλοιποι. Είναι και αυτό μια εξέλιξη, αλλά φοβάμαι ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχω την αίσθηση ότι εάν η ευμάρεια και η δυνατότητα κατανάλωσης επανερχόταν με κάποιο θαύμα, εμείς και πάλι θα κοιτούσαμε τη δουλίτσα μας, σαν σωστοί ιδιώτες, κάνοντας σχέδια για κάποια εκδρομή στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
ivan
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: Yokohama G012
Suspension: MAD-Bilstein-ΚΥΒ
Name: Γιάννης

Δημοσίευσηαπό STRANTZALIS K. » Σάβ Μαρ 14, 2015 10:55 am

Όσο συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια δε θα σας βγει ο λογαριασμός !! ;-)
:angry-cussingblack: :confusion-confused: :music-deathmetal: :techie-ebay: :text-imsorry:
Είναι κάποιες στιγμές που χρειάζωμαι μόνο ένα άδειο μυαλό και γεμάτο ντεπόζιτο.........!
STRANTZALIS K.

Name: Κώστας

Δημοσίευσηαπό ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ » Σάβ Μαρ 14, 2015 11:05 am

Πιστεύω φίλοι μου πως ανοίγοντας μια τέτοια συζήτηση το μόνο που κάνουμε είναι να παίζουμε το παιχνίδι αυτών που μας έφτασαν ως εδώ, σ αυτό το χάλι που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν φταίει ο λαός.

Ο Δημήτρης ανοίγοντας αυτο το θέμα το μόνο που δεν έκανε ήταν να ξεχωρίσει τους του δημοσίου τομέα από του ιδιωτικού,
κάθε άλλο ,τις ευθύνες τις έριξε και μόνο στους κυβερνώντες, όμως δυστυχώς μας έχουν καταντήσει έτσι που μόλις ξεκινάει μια τέτοια συζήτηση ψάχνουμε όλοι να ρίξουμε τις ευθύνες στον διπλανό μας!!! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!
Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση και όχι διχασμένοι όπως μας θέλουν κάποιοι.

Επειδή λοιπόν ως συνήθως αυτές οι συζητήσεις καταλήγουν πάντοτε σε λάθος συμπεράσματα, αντιδικίες, κόντρες θα προτιμούσα να μην ξεκινάνε ποτέ σε τέτοια βάση και πολύ περισσότερο μέσα σε ένα φόρουμ σαν το δικό μας που το αντικείμενό του είναι εντελώς διαφορετικό.

Εδώ μέσα μπαίνουμε για να ξεχνάμε προβλήματα ,που όλοι μας έχουμε, να συζητάμε για την κ@υλα μας, το χόμπι μας και να
περνάμε καλά με αυτό που αγαπάμε και που πραγματικά μας ενώνει!!!

Εγω προσωπικά αυτό το θέμα δεν θα το ξανανοίξω και οταν το βλέπω θα το προσπερνώ γιατί με χαλάει πολύ!! :( :(
Άβαταρ μέλους
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: BRIDGESTONE D694
Suspension: MONROE ADVENTURE
Name: tolis

Δημοσίευσηαπό nick_89 » Σάβ Μαρ 14, 2015 11:23 am

Έτσι καλά το πάτε. Παίχτε το παιχνίδι τους....
Αντί να είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί καθόμαστε και τσακωνόμαστε για το ποιος είναι πιο αδικημένος. Την γνώμη μου δεν θα την πω γραπτώς καθώς με τον γραπτό λόγο μόνο παρεξηγήσεις γίνονται.
Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτούν το δέντρο και επικεντρώνονται μόνο σε αυτό χάνοντας ένα ολόκληρο δάσος με καταράκτες και ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα.
Το δέντρο την μία λέγετε "Ας χωριστούμε σε δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους", την άλλη λέγεται "Ας πετάξουμε μέσα και τους Χρυσαυγήτες" και γενικότερα μας ωθούν σε μια αέναη κόντρα, που διχάζει τον λαό στα 2 με συνέπεια την μη ένωση.

Ας ξεκολλήσει λίγο το μυαλό από τα στερεότυπα γιατί αλλιώς θα πνιγούμε σαν τα μυρμήγκια.

Και για να πω και ένα μέρος της άποψης μου, σε αυτό το πόστ σύγκρισης των 2, θα πω κάτι απλό. Ο ιδιωτικός τομέας πάντα είχε πιο πολλά λεφτά αλλά και τον κίνδυνο της απόλυσης ανά πάσα στιγμή για οποιονδήποτε λόγο. Ο Δ.Υ θα παίρνει για μια ζωή 900 ευρώ και θα τερματίζει στα 1500 ευρώ (παράδειγμα). Ο Ι.Υ ξεκινά με τα ίδια χρήματα και μπορεί να φτάσει τα όσα θέλει εάν η εταιρία όντως τον χρειάζεται. Κάποιος που έχει δικιά του εταιρία τώρα, που σε αυτούς ανήκω και εγώ, μπορεί τον ένα μήνα να μπει μέσα και να μην βγάλει ΤΙΠΟΤΑ και τον άλλον να έχει κάτσει μια καλή δουλειά και να βγάλει πολλά χρήματα. Κοινώς, όσο τρέχεις να βρίσκεις δουλειές θα έχεις χρήματα. (Αυτό στην καλή εποχή γιατί τώρα κάνεις την δουλειά και περιμένεις να σε πληρώσουν).

Κοινώς και οι τρεις αυτοί έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να τα ρίχνει ο ένας στον άλλο και να ειρωνευόμαστε γιατί δεν οδηγεί πουθενά και μόνο της καρδιές μας χαλάμε!!

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΚΥΡΙΟΙ!! Αν δεν έχουμε τους Δ.Υ. που σχολάνε κατά τις 3 το μεσημέρι, ποιος θα έχει το χρόνο να φτιάχνει τσιπουράκια ΚΥΡΙΟΙ??? Τί θα πίνουμε στις εξορμήσεις?? ΝΕΡΟΟΟΟΟ???

Άντε ηρεμήστε μην σας ηρεμήσω έναν έναν προσωπικά!! :angry-extinguishflame: :angry-extinguishflame: :angry-extinguishflame:

ταξιδιάρα ψυχή..
Vitara Virus
Raptorian
Άβαταρ μέλους
nick_89

Λάστιχα: General Grabber AT
Διάσταση ελαστικών: 285/70/ R17
Suspension: Fox Racing
Aka: Scotsman
Name: Νίκος

Δημοσίευσηαπό dpol » Σάβ Μαρ 14, 2015 1:13 pm

Αγαπητοι συγχωρνατε με αλλα και τωρα καταληξαμε να γραφουμε για το σκουληκι ενω το θεμα ειναι ο ελεφαντας :mrgreen:

Φιλε Τασο ξεκινησα το θεμα μου λεγοντας οτι ο ιδιωτικος τομεας ειναι ηδη στην εντατικη με 1.3 εκ ανεργους, προφανως απο τις προηγουμενες κυβερνησεις.
Φιλε Βαγγελη ο 13ος και ο 14ος αλλα και ο 5ος και ο 6ος και και και ηταν ολα δανεικα, το 2011 που πηγαμε στο ΔΝΤ ο προυπολογισμος του κρατους ειχε ελειμα 10%, οσον αφορα τις κρατησεις σου ελα να δεις τιε δικες μου τοσα χρονια, να σου πεσουν τα σαγονια φιλε.
Φιλε Πανο δεν με νοιαζει ποσα παιρνουν και τι οδηγουν, αρκει να κανουν σωστα την δουλεια τους, αα σχολουμαστε με το αυτοκινητο του ενος και του αλλου ειναι λαϊκισμος, δηλαδη τωρα που ο Πρωθυπουργος μας ταξιδευει οικονομικη θεση εχουμε λεφτα με το τσουβαλι?? οι πραξεις του και οι αποφασεις του θα κρινουν το μελλον μας.

Ο μονος που επιασε το θεμα σωστα ειναι ο Αποστολης :clap:

Καμια αντιπαραθεση μεταξυ Δημοσιων και Ιδιωτικων υπαλληλων, ειναι λαθος!!! παιζουμε το παιχνιδι τους!!!! μας χωριζουν για να κυβερνανε, "διαρει και βασιλευε" ηταν ανεκαθε η καλυτερη τακτικη διαχωρισμου του λαου!!

Στοχος της δημοσιευσης μου ηταν να αναφερθω στην κριση του ιδιωτικου τομεα, ως οικονομικου κλαδου και στο γεγονος οτι η παρουσα κυβερνηση τον αγνοει παντελως με αποτελεσμα να καταρρεει!!!

Και οπως εδειξα στην δημοσιευση μου χωρις ιδιωτικο τομεα που θα πληρωνει φορους δεν υπαρχουν και εσοδα στο κρατος, μισθοι, συνταξεις, κλπ κλπ.

Παρακαλω επ'αυτου τα σχολια, αν δεν φαμε κανενα κλειδωμα :D :D :mrgreen:

Παρακαλω ξαναδιαβαστε μια τα οσα εγραψα, ειναι σημαντικο να καταλαβουμε το πως λειτουργει οι οικονομια διαφορετικα μας εφαγε η μαρμαγκα!!
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό f_tasos » Σάβ Μαρ 14, 2015 1:43 pm

dpol έγραψε:Φιλε Τασο ξεκινησα το θεμα μου λεγοντας οτι ο ιδιωτικος τομεας ειναι ηδη στην εντατικη με 1.3 εκ ανεργους, προφανως απο τις προηγουμενες κυβερνησεις.

Το καταλαβαίνω Δημήτρη αυτό που λες, απλά τι περίμενες μέσα σε 45 ημέρες να γίνει... ? Να έρθουν και να μας πουν πάρτε εσείς του ιδιωτικού και αυτό και εκείνο και το άλλο, όταν προσπαθούν να κάνουν πράγματα για να υποστηρίξουν οικονομικά την χώρα? Δεν τους έχω δει και καθόλου εδώ... από το ένα eurogroup στο άλλο είναι!
Πότε να προλάβουν να κάνουν πράγματα?
Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι... ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα! Τους άλλους τους ανεχτήκαμε τόσα χρόνια και είδαμε τα καλά τους... εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή 45 ημέρες και τα θέλουμε όλα στο πιάτο?
Το πρώτο και κύριο που κάνουν (αν τους αφήσουν τελικά) είναι οι δόσεις για τα ληξιπρόθεσμα που τους βγάζω το καπέλο :!: Η προηγούμενη κυβέρνηση πως βοήθησε τον κόσμο σε αυτό? Ξέρωντας πολύ καλά τους όρους της προηγούμενης ρύθμισης! ;-)
Δεν έχουμε ανάγκη από τίποτ άλλο, παρά μονάχα από καθαρή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
f_tasos

Λάστιχα: A/T GO12-BF M/T KM2
Suspension: MAD
Aka: Τhe corruptor..ή The Goura kid
Name: Τάσος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες