Με κάτι τέτοιους δεν αξίζει να συζητάς....!!!Εγώ όταν ακούω ασυναρτησίες απο δήθεν "ξερόλες" και άσχετους ισχυρογνώμους τελειώνω την κουβέντα επι τόπου.
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος δάσκαλος για να αποστομώσεις κάτι τέτοιους.
Εγώ προσωπικά έχω αποστομώσει σε 2 περιπτώσεις κάποιους που στο παρελθόν προσπαθούσαν να με πείσουν οτι τα δικά τους οχήματα είναι καλύτερα σε εκτός δρόμου και σκληρή χρήση απο τα vitara.....!!!Ο πρώτος έχει το Χ3 και ο δεύτερος το καινούριο terios 1500.
ΩΩΩΩΩΩ....τι μικρός που είναι ο κόσμος....!!!Eχει πάει ο φιλαράκος να βγάλει το φουσκωτό του (τρέιλερ-8μ φουσκωτό και 150άρα εξωλέμβια) απο μία παραλία κοντά στο κτήμα μου...!!Το τρέιλερ ούτε που κουνήθηκε...αντιθέτως το Χ3 χώθηκε κυριολεκτικά στην άμμο και οι ρόδες γύριζαν στον αέρα...!!
-Να φωνάξουμε μία μπουλντόζα να με τραβήξει, μου έλεγε.
-Μπές μέσα ρε βλ@κ@ και θα σε τραβήξω εγώ , του φώναξα(βγάζοντας το άχτι μου).Που πάς με την "λατέρνα" να τραβήξεις ολόκληρο φουσκωτο...??
-να ξεκοτσάρουμε το φουσκωτό γιατι σίγουρα δεν θα μπορέσεις να με ξεκολήσεις , μου είπε.
-Μπές μέσα και πάτα γκάζι μόλις τεντώσει το σχοινί ,του λέω, γιατί θα σε παρατήσω εδώ στην άκρη του κόσμου..και άσε τις εξυπνάδες ..!!
Μή έχωντας άλλη προσκαιρη λύση ,έκανε αυτό που του είπα...εγώ έβαλα Πρώτη -Αργό και τον τράβηξα με σχοινί σαν πούπουλο μαζί με το φουσκωτο....ο τύπος έμεινε με το στόμα ανοιχτό...για πολύ ώρα μέχρι να λύσω τα σχοινιά δεν έβγαζε άχνα...κοιτούσε αμήχανα και τελευταία με ρώτησε με υποταγμένη φωνή!!
-Τι λες ρε φίλε...είναι σίγουρα 1600 κυβικά αυτό...??
-Επειδή είσαι άσχετος, του απαντάω , την επόμενη φορά που πρίν πάρεις αμάξι ..έλα να σου μάθω 5 πράγματα πρώτα..!!
ο τύπάκος προσβλήθηκε τόσο πολύ απο το πάθημα του που ακόμα του έχει μείνει η ηλίθια φάτσα όταν βλέπει το εργαλείο μου....!!
Το ακριβώς ίδιο σκηνικό συναίβει και με το terios ...μόνο που το terios είχε μπεί μέχρι τους θόλους μέσα στην θάλασσα αφου το τράβηξε η βάρκα του απο τον κυματισμό...!!
Σε αυτόν πήρα και ένα 100αρικο για καταπόνηση πλατώ-δίσκου και για να μην κάνει και αυτός τον έξυπνο...!!